Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+74
Florin C
spiderpc
allred
NicuS
Spartan1948
Vale
EuroNight
DPS
Dutzu
Sergiu187
alexmorph3us
FeroFan97
nenuandrei
Petre_IFTE
stefan_br
rizelgeorgel2004
sp59
ATM
Gabry Gabriel
Shinkasen
mureseanu_976
alex.alexus.tm
phnegativ
Teodor
@ndrey
Tomi13leu
bogdan.perejuc
cristyadaX
IonutCFR2009
Re6/6
Nesebar
gardianlinux
Bobby_TM
TVlad
apmatei
AMX 97-0548-4
maris.constantin
cristy79
redeme
cstefan
COSTACHE MIHAIL
AlexD
unguru22
cardinal
kristi kkk
AndiCFR
AndreiCFRbv
rich1974
Simply18
cristi CFR
Vitosa
Rarau
Amiralul
Dr2005
lapsanszkitamas
Ciprian
lifetec
Norbi
Jhonyla
19jimmy84
Adirmvl
cnusi
Luna
Vlad
cfr500
razvan - trenuri
DAS 2011
florin.lifticariu
DUAL
baiazid
Balto
Radu Tudor
Andrey_tm
Adrian78
78 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

Revista presei - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 21:07

In Ora de business de aseara era anuntata o alocare cu 33% mai mare pentru subventiile CFR Calatori. Nu spuneau ce inseamna asta (presupun ca nu se refera la reducerile pentru studenti, pensionari, etc.) si nici daca aceasta crestere e doar pentru CFR Calatori sau si pentru privati.
Sus In jos
Sergiu187

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 5185
Data de inscriere : 17/09/2010

MesajSubiect: sectii neinteroperabile   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:00

Buna seara. Care sunt cele 8 sectii care vor fi trecute in categoria neinteroperabilelor? Multumesc
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:18

rizelgeorgel2004 a scris:
Prieteni, sa aprindem impreuna o lumanare. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Guvernul+s-a+angajat+in+fata+FMI+sa+inchida+1+600+kilometri+de+c     Cum vine asta? Daca ne inchipuim Romania ca o familie si FMI ca pe un strain, e ca si cum un strain vine la tine in casa si iti spune "vinde-mi televizorul, iti dau pe el o paine, esti un gestionar prost, nu stii sa iti dramuiesti bugetul. Asa ca eu sunt camatar, iti dau bani de mancare, si peste 1 an vin si iti iau tot ce ai in casa".
Nu, guvernele noastre, de capabile ce sint, au adus tara in kkt si nu mai au bani. Asa ca s-au dus la FMI sa ceara cu imprumut si FMI-ul, ca sa se asigure ca banii o sa ii fie platiti inapoi, spune: "stiu ca esti prost si ai ajuns in kkt pe mina ta, dar acum trebuie sa faci ceva ca sa nu mai intri si sa imi poti plati inapoi. Vino cu niste propuneri si vedem". Iar guvernul spune: taiem cheltuielile cutare, cutare, mai vindem din casa, mai dam o linie la fier vechi..." si FMI-ul, daca ii place, da banii.
Nu ii mai invinovatiti pe FMI, ei nu vin din proprie initiativa. Si nu ei fac propunerile, ei doar sint sau nu de acord cu ele.

E ca si cum ai ramine fara bani si te-ai duce la banca sa iei un imprumut. Nu e vina ei ca ai ajuns la ananghie.
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:22

Deci sa inteleg ca in anii urmatori muuulte sectii neinteroperabile (astazi inchise), vor disparea de pe fata pamantului. Bravos natiune! Ce acum 100 de anii austriecii sau chiar romanii cu truda au construit va fi distrus, nici macar ca valoare istorica, turism, incercari de relansare a transportului. NIMIC ! Asa va pati si 515 si restul ! Sincer daca o sa am ocazia sa plec din tara si sa ma stabilesc in alta parte, nu o sa ma uit in spate, un gunoi de tara (politic si economic vorbind). Hai Romania, hai pe dracu...ca ne distrugi viitorul cu buna stiinta.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:25

Degeaba te enervezi, poporul a votat. Daca nu au demnitate si se vind pe o cutie de malai si o galeata de plastic, exact asta merita. Ia sa vedem, se leaga cineva din Radauti cu lanturi de calea ferata? Probabil ca nu, ca "oricum e de kkt, ca numai *rost*i mergeau cu trenul, amaritii care nu au bani de masina". Cum mi-a zis mie o doamna IDM, ca daca ar fi dupa ea ar scoate tot, ar betona si ar pune sa circule microbuze. Ce zici de asta?

Ultima editare efectuata de catre TVlad in Joi 14 Noi 2013, 23:11, editata de 1 ori
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:29

Daca un IDM spune asa ceva, nu e demn de o meserie in cadrul caii ferate, eu as fi dat-o in secunda 2 afara.

Cat despre calatori, erau destui, dar toti blatisti, si cine e de vina?? oare nu sfantul nas? oare nu cei care colectau spaga de la nas? oare nu sefii la care ajungeau in final banii? totul pleaca de sus, fiecare smecherie, cei mici sunt doar pioni pe masa de joc care e tara asta.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:35

Sper ca "doamna" aia IDM nu mai are loc de munca. Twisted Evil Am mai auzit multi destepti dintr-astia care ziceau ca ar prefera sa nu se mai intample chestiile care faceau ca ei sa aiba serviciu. Dar na, gaga nu se gandeste ca asa ar ramane el fara munca.Laughing 
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 22:44

E foarte interesant cum o linie inchisa (pe care creste vegetatia mai ceva ca in jungla) genereaza pierderi colosale pentru compania CFR SA.
Si datorita politicii duse am ajuns in situatia ca nici privatii nu mai pot inchiria linii.

TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:02

Doamna IDM spunea ca a fost atit de oropsita de CFR, mutata de colo colo, i-au scos trenul cu care ajungea acasa incit trebuie sa plateasca microbuz din banii proprii (si nu era aproape deloc) incit isi doreste sa il ia dracu de CFR. Are toate sansele.
Chestia cu nasul? A cui e vina? A nasului? A sistemului? Nu cumva si a calatorului care se preta sa ii dea bani in loc sa isi ia bilet sau abonament? A, nu, saracul calator e amarit si nu isi permite. Eu zic ca e fix vina lui ca nu are demnitate si nici principii. Daca le-ar avea pe alea ar avea si tren. Si multe alte merg rau in tara noastra exact din aceasta cauza. Daca nu te respecti pe sine, sigur altii nu or sa te respecte, "sistemul" impersonal cu atit mai putin.
Am auzit de vreo greva la CFR pe alt motiv decit golul in stomac? Nu! Toti comenteaza dar unul nu zice cu voce tare de frica sa nu il dea afara. Pentru ca nu are demnitate si nici nu e in stare sa faca altceva. Asta e adevarul, nu trebuie sa ne ascundem dupa deget.

Ultima editare efectuata de catre TVlad in Joi 14 Noi 2013, 23:06, editata de 1 ori
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:05

Bine bine, dar asta ar insemna sa schimbam mentalitatea populatiei care e foarte greu. De ce sa nu luam calea usoara? cea care au luat-o privatii, vrei sa calatoresti? platesti bilet, daca nu AFARA din tren ! Si uite asa i-au civilizat si au profit, care nu se dau pe brazda, cutiile albe ii asteapta la sosea. Exemple sunt destule, TFC, RT, Via-terra.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:08

Pai pentru ca daca incepi de sus, cetatenii or sa aiba impresia ca sint persecutati. "Cum adica sa nu merg cu nasul, doar e dreptul meu! Pina acum s-a putut, din mosi stramosi, iar acum nu? Adica cine sinteti voi sa imi spuneti sa imi iau bilet?!"
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:10

Bun, dar lucrand la CFR ani de zile a avut salariu, a avut o asigurare de sanatate (in sistemul asta santar infect), o sa ia pensie (mica, mare, dar o sa ia), etc. Fiind IDM nu stiu ce al ceva stie sa faca. Plus ca in cazul in care maine s-ar inchide CFR-ul... ohooooooo... cata bomba sociala ar fi!

Dar asta e mentalitate de cocalar care fluiera dupa una "ce fa' pisiiiiiii!!! Esti buna gagicaaaa!". Si cand vede ca aia nu il baga in seama incepe cu "huoooooooo stoarfa Dreacu'! A Dreacu' de bagaboanta!". Si asa sint foarte multi la noi.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:12

Nu ii obliga nimeni sa isi cumpere bilet, la bus oricum platesc bilet, asa ca tot ei au de pierdut, eventual se mai rastoarna, mai moare cineva si se razgandesc oitele si turma se reorienteaza spre tren ca nu-i de gluma.
Sus In jos
Sergiu187

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 5185
Data de inscriere : 17/09/2010

MesajSubiect: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 09:19

Buna ziua. Care sunt cele 8 sectii care vor fi trecute in categoria neinteroperabilelor? Multumesc.
597301 :TTT: :TTT: :TTT:
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 09:41

http://zhd.ro/boss-ul-microsoft-bill-gates-repara-calea-ferata-simeria-vintu-de-jos/
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 36 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Revista presei (partea III)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei (partea IV)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: