Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente la CFR si in lume

In jos 
+108
johnsmoke
DB Robert
sytrus
LanceR
cortexedge
mielutu zburator
TonyCFR
alex.alexus.tm
gabrielcr
alex1987
alliens
truscamihai
Razvan Tudor
Katalyn
19jimmy84
George
mihaitzateo
mishu88
Kogayon
nenuandrei
TonyGFR
adibaiacos2003
mariuscfrbucuresti
dan tm
allred
DAS 2011
Elful
phnegativ
bubu
Caspar
Cont.dezactivat
Raduku09
mtk
ionutz72
63-1143-5
marius_catalin84
Florin C
Desiro256
AlexD
IonutChircu
gtavicecity
mariushal
Shinkasen
COSTACHE MIHAIL
IonutCFR2009
Grigor
vatmanul
alinx3330
Norbi
Bobby_TM
The Legend
Spartan1948
Gabry Gabriel
ionutz85
marius664
c o r v i n
M.I.C.I.
redeme
Simply18
DanyCfrPascani
Adisoft1991s
Jhonyla
AndiCFR
user dezactivat...
DPS
NicuS
Costin.H
ldh80
Amiralul
TVlad
lifetec
Teodor
mureseanu_976
AndreiCFRbv
kristi kkk
spiderpc
@ndrey
lapsanszkitamas
unguru22
rich1974
Adirmvl
Dutzu
membru dezactivat ,
Ionutz
Luna
maris.constantin
Adrian78
cfr500
orestte
Warrior12
buldozer2
florin.lifticariu
AMX 97-0548-4
cardinal
Radu Tudor
Balto
Andrey_tm
Re6/6
ANDU2100HP
Vitosa
Dr2005
DUAL
cristi CFR
daniel_c
halmarius
sorin_ncs
Vlad
Nesebar
112 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6455
Data de inscriere : 26/09/2009

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeLun 10 Mar 2014, 16:15

Simply18 a scris:
Dr2005 a scris:
Dacă sistemul de stingere a incendiului nu a funcţionat, atunci clar are şi constructorul partea lui de vină.

Tocmai de asta am si pus intrebarea .

@ndrey a scris:
Da de ce sa fie tras la raspudnere constructorul ,sa dovedit ca ei sunt vinovatii ?

Cand iti iei o masina noua , si nu mai franeaza si faci accident , daca nu mori , firma respectiva are obligatia sa-ti achite accidentul si daunele , atat materiale cat si morale . Cu atat mai mult daca e in garantie.

Am mai spus odata ca o masina e o masina si un tren e un tren, la masina daca nu respeti anvelopele ca tip dimensiuni, etc etc, ai sanse sa ramai cu paguba si atata, dar la un vehicul feroviar nu cred ca poti sa pui disc de frana in loc de sabot sau invers asa ca iar vorbim de aiureli; cand se dovedeste ca are partea lui de vina atunci se vorbeste concret de cine ,ce si cum !
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6774
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeVin 28 Mar 2014, 16:55

Un utilaj feroviar scapat de sub control a blocat circulatia trenurilor in judetul Hunedoara

Circulaţia trenurilor pe tronsonul de cale ferată Simeria - Petroşani a fost oprită timp de două ore, în noaptea de joi spre vineri, din cauza unui incident feroviar produs de un utilaj tehnologic (ciuruitoare) care a lovit un stâlp de electricitate, iar acesta s-a prăbuşit peste şine, blocând traficul feroviar între staţiile Bretea Triaj şi Călan, din judeţul Hunedoara.

http://www.feroviarul.ro/accidente-feroviare/un-utilaj-feroviar-scapat-de-sub-control-a-blocat-circulatia-trenurilor-in-judetul-hunedoara.html
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11658
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 08:03

http://www.feroviarul.ro/accidente-feroviare/un-utilaj-feroviar-scapat-de-sub-control-a-blocat-circulatia-trenurilor-in-judetul-hunedoara.html

Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 10:11

Oau. De ce ai mai postat odata link-ul pe care l-am pus eu ieri in mesajul anterior?  :shock:  Chiar nimeni de pe forumul asta nu citeste mesajele anterioare inainte sa scrie ceva?  :shock: 
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 11:20

M-am uitat daca nu s-a mai postat linkul. Chiar nu am observat mesajul tau, cu toate ca ai scris ingrosat.
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8672
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeDum 30 Mar 2014, 21:02

Dovada ca exista tensiune in firele de contact din statia Baciu Triaj si pe liniile abandonate...
http://observator.tv/social/o-fotografie-la-electrocutat-122605.html
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 19:12

http://www.piticigratis.com/2014/03/prostul-anului/ =)))))))))))))
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 16:28

http://hunedoaralibera.ro/a-murit-calcat-de-tren/
Sus In jos
florin.lifticariu

Numarul mesajelor : 757
Reputatie : 5151
Data de inscriere : 09/11/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 18:32

In astfel de cazuri tragice, mecanicul de locomotiva trebuie sa opreasca trenul ?...sa presupunem ca e un tren cu o viteza de vreo 60 km/h.....
Oricum...nu-i doresc nici unui mecanic sa pateasca asa ceva.......cred ca lasa urmari adinci...

Ultima editare efectuata de catre florin.lifticariu in Mar 01 Apr 2014, 18:35, editata de 1 ori
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 18:34

Avizeaza accidentul la prima statie doar daca loveste o masina si sunt morti trebuie sa opreasca
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 21:27

@florin.lifticariu
N-ai vrea sa vezi cum e sa-ti ramana calul infipt in carlig sau cupla si sa tai din el cu cutitul...
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 21:44

Sau, mai rau, un om. Am vazut reportaje despre mecanici care visau noapte clipele tragice din momentul impactului si care nu mai puteau urca pe locomotiva cateva saptamani.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8445
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 22:41

Ei cand se angajeaza sunt constienti ce presupune meseria lor, si bune si rele. Un mecanic nu ar trebuie sa spuna ca nu se mai urca pe locomotiva din cauza sechelelor, de aia exista si testul psihologic pentru a le testa abilitatile de a lucra in conditii de stres sau mai stiu eu ce. Eu inteleg ca e greu, nu-i doresc nimanui asa ceva, dar in momentul angajarii trebuie sa fie constienti ca au multe sanse sa treaca si prin asa ceva. Mecanicul ca mecanicul, dar seful de tren ? El este cel ce trebuie sa coboare sisa constante daca victima a decedat sau nu. Mecanicul, in cazul in care Doamne fereste da peste o persoana ( nu masina ) acesta poate inchide ochii, sa-si astupe urechile, etc. Dar seful de tren trebuie sa coboare si sa se uite de victima pe sub tren, ala da film horror.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 23:00

Eu am trecut anul trecut cu masina pe langa un accident proaspat, in care victima era un copil care nu s-a asigurat. Era intins pe asflat, cu o balta de sange sub cap si fata desfigurata (in zona limita era de 90 km/h). Cand am trecut eu, tocmai sosea politia si medicii din sens opus. Nu pot sa exprim in cuvinte ce sentiment am avut cand am vazut scena asta (mai ales ca era un copil). Stiu doar ca am fost foarte afectat psihologic toata ziua. Toti zic, "eh, pai daca n-ai fost tu de vina, nu-ti bate capul", dar cand se vad intr-o asemenea situatie, doar un om fara suflet ar ramane indiferent emotional. Baieti foarte antrenati in acest domeniu gasesti la criminalistica, nici lor nu cred ca le e usor, dar asta le e meseria, ce nu te omoara, te face mai puternic.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitimeSam 12 Apr 2014, 13:01

http://www.vrn.ro/trece-un-tren-la-doua-luni-si-tocmai-pe-politisti-i-a-lovit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente la CFR si in lume
Sus 
Pagina 22 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: