Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures

In jos 
+26
alinutz23
gamernorbi
Andrey_tm
Adrian78
Razvan Tudor
NicuS
TonyCFR
TVlad
mureseanu_976
MariusM
DonVILLy
Vale
IonutCFR2009
Petre_IFTE
Mihay
Vitosa
j o a n t a
Dr2005
dan tm
Vlad
Nesebar
cfr500
cortexedge
Adirmvl
lapsanszkitamas
Cont dezactivat
30 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13102
Data de inscriere : 06/04/2012

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 13 Mar 2015, 03:21

Si la Cluj au fost rafacute peroanele. Si pasajul subteran. Dar semaforul din Piata Garii nu are nici un stress...
Sus In jos
Vale

Numarul mesajelor : 250
Varsta : 43
Localizare : Tirgu Mures
Reputatie : 4987
Data de inscriere : 08/12/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 13 Mar 2015, 12:58

cortexedge a scris:
Vale, despre ce vorbesti?

Era doar o gluma... dealtfel nu exista orase cu tramvai pe traseul mentionat Smile
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9359
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 13 Mar 2015, 14:04

Tocmai... ma gandeam eu ca nu are cum sa mearga ceva bine in CFR. Very Happy

V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5790
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 26 Mar 2015, 21:15

Am fost azi in gara sa vad ce se petrece. Cladirea este demolata din interior spre exterior. Am vazut foarte multa lemnarie putrezita si caramizi+moloz. La pasajul subteran se lucreaza cu acelasi ritm de melc turbat. Peronul se construieste, incet dar sigur; ritmul lucrarilor este de o lopata/minut, 5 minute/ora Laughing Am vazut ca se excaveaza/incarca ceva in baculante la capatul rampei de marfa, dar nu m-am apropiat detsul cat sa vad. Cred ca e era balastul de la liniile 1 si 2.
Din pacate poze nu am putut face, era plina gara de politai. In plus ma priveau insistent IDMul si un ciocanar

Off: e bine intr-un fel ca se folosesc doar liniile 3-5 pentru trenuri, ofera ocazia pentru mai multe manevre Very Happy
Sus In jos
Razvan Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Razvan Tudor

Numarul mesajelor : 649
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5899
Data de inscriere : 10/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 27 Mar 2015, 18:16

Cam asa arata cladirea acum 2 saptamani. Am zis sa nu o pun, ca nu e prea reusita, dar na.. Pe partea cealalta a garii nu am facut poze...era prea multa "lume" si nu m-am riscat, avand in vedere intamplarile mai vechi din Tg. Mures cu unii useri.

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 IMG_20150315_123801_zpsetycfcan
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8091
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 09 Apr 2015, 10:53

Linia 6 de marfa a fost data-n folosinta ... dovada :

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 17085949325_99425c1b07_b
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeLun 04 Mai 2015, 22:54

Super-peronul de 6 km, pentru trenuri de maxim 3 vagoane. Laughing Ok, avem si 8 vagoane la 4141 dimineata, dar toti pasagerii se urca in primele 3 vagoane. Macar vom avea de unde sa filmam demaraje. Laughing

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 IMG_3786_zpsfbxlp8nw
Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 IMG_3787_zpsad55dhzl

PS : @mureseanu976, dupa cum observi, 1195 inca nu era sosita. La 5-7 minute dupa poza asta, 1195 deja demara din gara cu garnitura de Tals-uri.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22392
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeLun 04 Mai 2015, 23:04

Nu conteaza ca in gara x sunt trenuri cu motoare sau ca au 2-3 vagoane, peroanele sunt standard la lungimea y si asa se fac.

595423Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_aLucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_aLucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_a
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeLun 04 Mai 2015, 23:43

Stiu ca e standard, but none the less... e hilar. Poate vom avea si noi 2 trenuri plecand de pe aceeasi linie in directii diferite, ca sigur ar incapea Laughing
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeMar 05 Mai 2015, 01:56

Nu cred ca era nevoie sa-mi oferi nota explicativa privind trenul gol de fosfat care oricum circula periodic pe Deda - Siculeni - Buzau - Constanta. Chiar si azi exact aceeasi combinatie de Tals-uri si 1195 am vazut si totusi eram dezinteresat.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeMar 05 Mai 2015, 13:30

Bine ca aici poti sa faci pe desteptul. Mad

Si sa fim on-topic : cand ar trebui sa se termine lucrarile ? Se modifica aranjarea liniilor ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeMar 30 Iun 2015, 17:58

Cu viteza melcului turbat modernizam si pe Tg. Mures, frumos aici la voi, mai vin peste 3 ani cand va fi gata. Basketball Basketball Basketball

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC04633_zps9iqwyt14

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC04634_zpsthisxqsb

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC04635_zpshkv1p9fk

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC04636_zpsag7uj4cp

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC04638_zpsrse5haqq

595423Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_aLucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_aLucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 11 Sept 2015, 19:34

Din Iunie pana in Septembrie au reusit sa termine doar linia 2? Linia 1 nu va mai fi, prima linie se pare ca va fi 2. Bun ritm avem la munca.

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC05111_zpslnend7n8

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC05112_zpsuzq1sske

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC05114_zpsqcdzdnmz

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC05115_zpshjlf1fnh

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 DSC05116_zpsgeef77yo

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24320
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 11 Sept 2015, 19:38

Zi mersi ca mai lucra tare mi ca o sa intre si astia in insolventa
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitimeVin 11 Sept 2015, 23:15

Cladirea garii a fost subcontractata si acum o reabiliteaza DW Benta, firma locala care se ocupa exclusiv cu reabilitari termice in oras. Foarte putine edificii noi au ridicat, niste blocuri de locuit dar exagerat de scumpe apartamentele / garsonierele. Aia n-o sa dea faliment, iar despre Confer...mai mult vad pauza de masa la moldoveni decat munca.  

Pe amplasamentul liniilor 4-5 mi se pare ca vor sa construiasca un canal de scurgere al apei pluviale. De abia apoi cred ca vor ridica peronul comun pentru liniile 3-4. Utilajul comunist care a scos linia veche si a asezat linia noua a disparut cam de o luna, probabil il vor returna cand se pregateste terenul pentru montat liniile 3 si 4.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures   Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures
Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni
» Lucrari de modernizare la gara Pitesti
» Lucrari de modernizare in gara Calarasi Sud
» Lucrari de modernizare la gara Arad
» Lucrări de modernizare gara Botoşani

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-
Mergi direct la: