|
| Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) | |
|
+89ldh80 TVlad dan tm Katalyn ALEXCFR stefan_br IonutCFR2009 Lafont user dezactivat... cfr500 Cont.dezactivat cristy79 Sergiu rmn Vlad Jhonyla DanyCfrPascani FeroFan97 AndiCFR mishu88 Radu Tudor bogdan.perejuc membru dezactivat , Dutzu KOSTYK lifetec Spartan1948 allred Katalin4653 baiazid ANDU2100HP Norbi Adirmvl KQQ DPS Dr2005 popovici cristi ar Adisoft1991s Andrey_tm Boracik Luna electrica912 alexmorph3us AlexD LanceR 040EC100 Nk11 Cosmin5 Ionutz decward cristi CFR cristyadaX sergiu88 ATM Caravelle_Zg redeme andreiutzu Cito sorinucu The Legend kristi kkk DUAL MariusM alinutz23 catalinu' Vitosa membru inactiv iuli.hard alinx3330 Nesebar Adrian78 Axwell21 mureseanu_976 VeV didinul alex.alexus.tm jionutz srazvi cont inactiv vrabieionut bogdan srl ultras lovekomotive eclat_de_lune orestte myster2008 Hurricane Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 93 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mar Ian 25, 2011 7:30 pm | |
| - lovekomotive a scris:
- Nu-i vorba ca sunt tarani, oraseni, a nu se confunda titulatura de taran cu lipsa de educatie. Sunt oameni de la tara, tarani care au mai multa educatie si bun simt decat oraseni cu 3 diplome de doctorat in buzunar.
- iuli.hard a scris:
- RAR asemenea oameni
Corect ,,lovekomotive!!! Bine punctat! Mereu aud placa cu ,,taranii aia...", ,,taranii care cutare", ,,taranii care pe dincolo"! Ba da cu ce e mai prejos un om de la tara fata de un ghertoi de la oras???? Cunosc specimene de la oras care sunt mai MARLANI si mai trepanati decat aia de la tara.,,Uscaturile ambelor categorii sociale sunt identice!!! Ideea este alta. Trebuie evitata introducerea de garnituri noi sau civilizate pe rute frecventate de...giboni, urangutani, babuini, australopitecus-africanus, cimpanzei, gorile, sconcsi, dihori, sobolani si rozatoarele in general.Pana nu se civilizeaza creaturile de pe acea ruta...pardon...MENAJERIE, nu bagi vagoane noi si civilizate! Abia cand ponderea de om- MARLAN, om- CIVILIZAT ajunge la un raport de cel putin...30% cu 70%, abia atunci...abia atunci cu cateva retineri ce-i drept!!! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mar Ian 25, 2011 7:38 pm | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- lovekomotive a scris:
- Nu-i vorba ca sunt tarani, oraseni, a nu se confunda titulatura de taran cu lipsa de educatie. Sunt oameni de la tara, tarani care au mai multa educatie si bun simt decat oraseni cu 3 diplome de doctorat in buzunar.
- iuli.hard a scris:
- RAR asemenea oameni
Corect ,,lovekomotive!!! Bine punctat! Mereu aud placa cu ,,taranii aia...", ,,taranii care cutare", ,,taranii care pe dincolo"! Ba da cu ce e mai prejos un om de la tara fata de un ghertoi de la oras???? Cunosc specimene de la oras care sunt mai MARLANI si mai trepanati decat aia de la tara.,,Uscaturile ambelor categorii sociale sunt identice!!! Ideea este alta. Trebuie evitata introducerea de garnituri noi sau civilizate pe rute frecventate de...giboni, urangutani, babuini, australopitecus-africanus, cimpanzei, gorile, sconcsi, dihori, sobolani si rozatoarele in general.Pana nu se civilizeaza creaturile de pe acea ruta...pardon...MENAJERIE, nu bagi vagoane noi si civilizate! Abia cand poderea de om MARLAN om CIVILIZAT ajunge la un raport de cel putin...70% cu 80%, abia atunci...abia atunci cu cateva retineri ce-i drept!!!
Parerea mea este urmatoarea: poate peste 50 de ani vor disparea aceste ,,specii,, de oameni si n-o spun ptr ca sunt din Bucuresti ca si eu sunt de la ,,tzara,, si nu mi-e rusine sa-mi recunosc primii 7 ani din copilarie unde i-am petrecut |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Ian 26, 2011 5:53 pm | |
| Prietene Marius, corect.La fel ca si tine, desi prin nastere sunt bucurestean, eu locuiesc in Galati si de mic am fost crescut la tara ( in Dolj din partea mamei si Galati din partea tatalui) si la fel nu-mi este rusine. Dar se deseori se baga in aceeasi oala omul crescut in mediul rural deci la tara cu...marlanii, ceea ce nu este corect si de bun simt! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: RAME TE ACVILA Mier Ian 26, 2011 6:57 pm | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Prietene Marius, corect.La fel ca si tine, desi prin nastere sunt bucurestean, eu locuiesc in Galati si de mic am fost crescut la tara ( in Dolj din partea mamei si Galati din partea tatalui) si la fel nu-mi este rusine. Dar se deseori se baga in aceeasi oala omul crescut in mediul rural deci la tara cu...marlanii, ceea ce nu este corect si de bun simt!
,,Prietene,, era opinia mea vis a vis de civilizatia romanilor dar am specificat si trecutul meu sa nu se inteleaga ca eu sunt din Bucuresti si critic provincia, sa fii din provincie nu inseamna neaparat ca cineva anume este taran ci tine de comportamentul fiecaruia de cei 7 ani de acasa cine ii are. Sper sa nu deranjez prin aceste cuvinte. |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Ian 26, 2011 8:24 pm | |
| Revenind la rama acvila, singurul minus major e faptul ca nu are WC vacuumatic, e din ala clasic Bineinteles ca apa nu curgea nici macar la chiuveta, noroc ca s-au inventat servetelele umede. Pacat de ea pt ca per ansamblu a fost asamblata bine si s-au pus materiale chiar foarte bune pt o rama de personal. Daca eram la conducerea regionalei Iasi o puneam la un Accelerat care sa faca Iasi-Putna, care cat de cat vara are turisti care doresc sa viziteze manastirile din zona sau peisajele frumoase din Bucovina, nicidecum pe un tren frecventat de multe persoane ce nu detin in portofoliu cei 7 ani de acasa. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Vin Ian 28, 2011 11:13 am | |
| nu stiu tarifele din zona de la dube dar cel mai potrivit ar fi fost un P cu mers de Accelerat care sa opreasca numai in orase si localitati importante de pe traseu. eventual cu 2-3 nasii care sa taie bilete la greu calatorilor fraudulosi sau 2 nasi acompaniatii de 1-2 politisti. Facand un tren Accelerat in vremurile acestea multi se vor orienta la autocare sau dube.
un alt traseu care a fost uitat este Bucuresti-Ploiesti-Valeni.de.Munte-Maneciu. Zilnic dar mai ales in week-end se umple de banii firma CHIVARAN care face transport cu dube/minibuze pe acest traseu. Are calatori la greu de pe Valea Teleajenului pentru capitala. Sa fi bagat sagetii Accelerat cum sunt pe Bucuresti-Pietrosita dar sa fi facut si o oferta elevilor/studentilor de L-J cu reducere de 50% iar in week-end de 30% acele sageti ar avea succes. Dar cine sa faca acest lucru ?? CHIVARAN scoate profit frumos in fiecare saptamana pe Cheia-Maneciu-Valeni-Bucuresti.
Sagetile de pe Bucuresti-Pietrosita au in jur de 20 in cursul saptamanii si maxim 30 in week-end. In perioada sarbatorilor numarul urca la 50 desi o sageata are aproape 120 locuri. Niste oferte pentru anumite relatii/trenuri care sa concureze cu dubele ar atrage calatori si astfel n-ar mai merge sageata cu 20 de calatori ci cu 40-50. In special pentru stundentii care vinerea se intorc acasa si duminica inapoi la capitala. Noroc ca Tragovistea e oras si mai cotizeaza si el pentru sagetile de Bucuresti cu cate 20-30 de calatori maxim.
|
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Feb 16, 2011 11:52 am | |
| Acvila 001 la Bacau |
| | | catalinu'
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 35 Localizare : bacau Reputatie : 5486 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Lun Feb 28, 2011 11:22 pm | |
| Cateva poze, nu foarte reusite, cu Acvila in Bacau pregatita sa plece la Iasi.Prima data a circulat in regim de accelerat Bacau-Iasi, acum doar personal Bacau-Iasi si retur.Este Te 001, varianta fara Bar Bistro, cu statia de domiciliu Iasi.Celelalte variante 002,003,004 circula? Daca da pe ce rute? Sa ne bucuram ca etajatele au fost modernizate, ma refer si la 26-26.Apropo, off-topic, 26-26 mai circula undeva prin tara?In Bacau mai sunt vreo 4 vagoane de acest fel intepenite pe linie. |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Lun Feb 28, 2011 11:27 pm | |
| - catalinu' a scris:
- Este Te 001, varianta fara Bar Bistro, cu statia de domiciliu Iasi.
001 avea Bar Bistro dar l-au desfiintat. Au dat cu vopsea peste scrisul din exterior _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | VeV
Numarul mesajelor : 150 Varsta : 26 Localizare : Bacau Reputatie : 5462 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mar Mar 01, 2011 3:23 pm | |
| Cătălinu', când ai făcut pozele? şi cea de la concurs ai făcut-o în aceeaşi zi cu asta? |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mar Mar 01, 2011 5:21 pm | |
| Pe ea nu mai scrie Bar Bistro, dar interiorul zice ca e inca intact |
| | | catalinu'
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 35 Localizare : bacau Reputatie : 5486 Data de inscriere : 16/06/2010
| | | | VeV
Numarul mesajelor : 150 Varsta : 26 Localizare : Bacau Reputatie : 5462 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Mar 02, 2011 1:49 pm | |
| |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Mar 02, 2011 2:08 pm | |
| Pacat de scaune ca-s jegoase si de unii indivizi care nu prea au cei 7 ani de acasa si isi cam bat joc de orice lucru bun care il au la dispozitie. Rama asta se preta bine la un personal cu mers de accelerat, gen Iasi- Tg Frumos - Pascani - Dolhasca - Veresti - Suceava |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) Mier Mar 02, 2011 2:44 pm | |
| Pe unele trenuri personale mai circula si cei de la Linii care dupa 8 ore de munca unii dintre ei cu hainele de lucru plus ca scaunele nu au mai fost curatate de la montarea lor.. E pacat ca s-a investit atata in barul ala se putea instala niste aparate de cafea ,ceai pentru iarna si vara niste vitrine frigorifice pentru apa minerala si suc cu preturi un pic mai mici decat la hoardele alea de ABC-uri din gari dar la noi cine sa se gandeasca |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) | |
| |
| | | | Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |