Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)

In jos 
+89
ldh80
TVlad
dan tm
Katalyn
ALEXCFR
stefan_br
IonutCFR2009
Lafont
user dezactivat...
cfr500
Cont.dezactivat
cristy79
Sergiu rmn
Vlad
Jhonyla
DanyCfrPascani
FeroFan97
AndiCFR
mishu88
Radu Tudor
bogdan.perejuc
membru dezactivat ,
Dutzu
KOSTYK
lifetec
Spartan1948
allred
Katalin4653
baiazid
ANDU2100HP
Norbi
Adirmvl
KQQ
DPS
Dr2005
popovici
cristi ar
Adisoft1991s
Andrey_tm
Boracik
Luna
electrica912
alexmorph3us
AlexD
LanceR
040EC100
Nk11
Cosmin5
Ionutz
decward
cristi CFR
cristyadaX
sergiu88
ATM
Caravelle_Zg
redeme
andreiutzu
Cito
sorinucu
The Legend
kristi kkk
DUAL
MariusM
alinutz23
catalinu'
Vitosa
membru inactiv
iuli.hard
alinx3330
Nesebar
Adrian78
Axwell21
mureseanu_976
VeV
didinul
alex.alexus.tm
jionutz
srazvi
cont inactiv
vrabieionut
bogdan srl
ultras
lovekomotive
eclat_de_lune
orestte
myster2008
Hurricane
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
93 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 7 Mai - 21:51

Corect,nu am menit-o a jignire ,dar acum ca recitesc contextul suna asa si-mi cer scuze.Insa si eu cand am fost mic ma plimbam cu TE uri si 21-47,fiiind combinatul siderurgic aveam parte de toate tipurile de vagoane,am avut chiar si 20-54.Apoi a fost scos si ultimu accelerat din HD si s-au dus toate dracului.Dar TE urile sunt ele zgomotoase,daca nu inchizi usile,dar stau la fel de bine cu caldura,si se inchid foarte bine geamruile.. ca acum au ajuns niste relicve e partea a 2'a ultima data am fost acum 6 luni cu TE 79.. si nu a fost asa de rau.In schimb cu 21-47 m am plimbat prin ianuarie si e groaznic,chiar si pe Simeria-Hunedoara.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 7 Mai - 21:51

popovici a scris:
AlexD , din postura ta este foarte greu sa porti o conversatie cu o persoana mult mai mare ca tine , esti o persoana dificila si recunosti foarte greu cand cineva are dreptate si esti si foarte perfid , dovada comentariul tau de mai devreme sters de tine si pe care am apucat sa-l citesc.

Imi pare rau, intotdeauna am discutat pe fapte, detalii tehnice si nu pe inventii. Nu imi sta in fire sa jignesc neprovocat. Intotdeauna am sustinut ce am spus. Ca drept dovada uite mai jos ce am scris in mesajul sters.
In legatura cu mesajul sters, ce ti se pare atat de perfid cand am spus urmatoarele si citez din mesajul sters: "Din partea mea poti sa dai ignore la tot forumul si cu tine si fara tine tot aia e(lucru valabil si in cazul meu). Iar logan nu am avut niciodata si niciodata nu mi-am dorit vre-un BMW"
Ce e atat de jignitor in mesajul sters de mine ca nu inteleg...

Acum revenind la subiect, vi se pare normal ca din 4 Acvile sa mai functioneze doar 2? Din care una (004) a fost bagata pe trenul 'ministerial' Bucuresti Nord-Ploiesti unde cred ca o sa si 'moara'.
Da, karpaty are dreptate, au in mic plus fata de 26-16 in rest...Bune pentru trenuri suburbane pe distante de maxim 50-60km.
Poate imi spuneti si mie unde in Germania/Austria/Franta mai exista vagoane cu boghiuri in 3 osii ca sunt inferior si inca nu am iesit din tara.

Ultima editare efectuata de catre AlexD in Lun 7 Mai - 22:11, editata de 1 ori
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7011
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 7 Mai - 22:08

Clasa 1 la Acvila:
Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 5500479220_db27caa633_b
Si la Clasa a doua e destul de bine, comparativ cu 26-16 la confort, acvila le depaseste lejer.
Un singur minus e acela a lipsei usilor intre vagoane, ar fi foarte bine daca s-ar monta chiar niste usi culisante lateral, chiar daca ar fi o singura usa care sa culiseze stanga sau dreapta, pentru a reduce sunetul de la boghiuri. App, ce spuneti in conformitate cu moftul: " vechiturile de 40 de ani, trebuie duse la casat", ce ati spune ca si EA-urile sa le casam, si malaxele, si alte vechituri care-s modernizate, ma, totusi ce rost avea sa modernizam delfinii si ED-urile Marfii cand is vechi de 40 de ani si chiar si in varianta originala ar prinde 200km/h? Ar fi indicat sa tocam toate vechiturile si "sa facem de capul nostru ceva modern" ca e ieftin.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 7 Mai - 22:10

AlexD a scris:
Imi pare rau, intotdeauna am discutat pe fapte, detalii tehnice si nu pe inventii.

O noua jignire dar mai subtila de data asta , adica m-ai facut pe romaneste inventator ? Si ce inventez eu: rame , vagoane , locomotive , povesti ?

AlexD a scris:

Niciodata nu am sters vre-un mesaj de-al meu si intotdeauna am sustinut ce am spus. Ca drept dovada uite mai jos ce am scris in mesajul sters.
Aici esti profund...confuz Laughing cred ca nici tu nu intelegi ce-ai vrut sa zici dar deh...clipa de sinceritate... Ce spuneam eu de treaba cu perfidul ? Na exemplu: si se jura ca nu fura dar l-am prins cu comul sters in gura !

AlexD a scris:

In legatura cu mesajul sters, ce ti se pare atat de perfid acnd am spus urmatoarele si citez din mesajul sters: "Din partea mea poti sa dai ignore la tot forumul si cu tine si fara tine tot aia e(lucru valabil si in cazul meu). "
Ce e atat de jugnitor in mesajul sters de mine ca nu inteleg...

Hai sa-ti raspund pana nu-l stergi si pe asta (mesajul tau)...Totul este perfid de la un cap la altul numai tu te faci ca nu vezi...Plus de asta te consideri un purtator de cuvant al intregului forum (al tuturor membrilor) si cataloghezi oameni (in speta eu) . Apropo (nu TV) vezi ca paranteza asta:
,,(lucru valabil si in cazul meu)''
cu tot cu paranteze ai adaugat-o dupa Wink si asta tot pe motiv de stii tu...
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 7 Mai - 22:21

Pai da, paranteza am adaugat-o dupa ca sa se inteleaga mai bine mesajul What a Face .
Eddye, nu le mai inflorii atat, m-am referit in primul rand la ramele TE si in plan secund la celalalte etajate nici vorba de locomotive cu toate ca si astea au zilele numarate.
In legatura cu clasa1 de la vagoanele Acvila, ofera prea putin, daca ar fi fost toate scaunele asa in toate cele 4 vagoane era altceva sau macar 'parterul' clasa 1 si etajul clasa 2 pe toata lungimea. Daca tot modernizezi ceva macar sa fie facut calumea.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeSam 12 Mai - 17:05

bogdan srl a scris:
001 nu circula....
002 si 003 is la Iasi si fac IR-urile Iasi-Galati
004 Bucuresti-Ploiesti Sud

Iti multumesc pentru raspuns!
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeSam 12 Mai - 18:09

Rama 004 este garnitura trenurilor 5023/5034, tot cu 5034 (la siguranta trenului) si formeaza la peron 5025 in Basarab sunt 3 vag seria 20-5...si ceva (nu am retinut din pacate).
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeSam 12 Mai - 21:46

pai si barosani acum cu ce merg ?? IR PL.Sud-PL.Vest-Buc.Nord cu ce e facut ?
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeSam 12 Mai - 22:00

paall a scris:
Asta era duminica trecuta la ora 7.21 cand am trecut prin dreptul garii Basarab, chiar am fost placut surprins de compunerea trenului 5034, rama plus cele doua locomotive facusera si distanta fata de cele 3 vag clasa ce-si asteptau electrica sa cupleze, erau la linia 4B, eu eram in IR 1781.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeSam 12 Mai - 22:03

Marius 926 a scris:
paall a scris:
Asta era duminica trecuta la ora 7.21 cand am trecut prin dreptul garii Basarab, chiar am fost placut surprins de compunerea trenului 5034, rama plus cele doua locomotive facusera si distanta fata de cele 3 vag clasa ce-si asteptau electrica sa cupleze, erau la linia 4B, eu eram in IR 1781.

Exact cum anticipam Acvilele vor ajunge intr-un final pe regio pe rute mai civilizate.
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6552
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 18 Iun - 16:18

De ceva timp,...aproape o luna de zile Acvilele care fac Iasi --- Galati si retur au statia de domiciliu Timisoara. Le-am vazut deseori pe aceste trenuri. Lucru confirmat si de un bun prieten din Iasi si coleg de forum, Huricane, telefonic. Mi-a spus caci cele de drept ar fi supuse unor lucrari de revizie/reparatii la Remar, Pascani. O sa revin cu fotografii.

Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu Gabriel'76 in Lun 18 Iun - 22:59, editata de 1 ori
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6447
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 18 Iun - 19:28

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
De ceva timp,...aproape o luna de zile Acvilele care fac Iasi --- Galati si retur au statia de domiciliu Timisoara. le-am vazut deseori pe aceste trenuri. Lucru confirmat si de un bun prieten din Iasi si coleg de forum, Huricane, telefonic. Mi-a spus caci cele de drept ar fi supuse unor lucrari de revizie/reparatii la Remar, Pascani. O sa revin cu fotografii.

Din informatiile mele am inteles ca acvila de Timisoara e data definitiv acolo.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6552
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeLun 18 Iun - 22:59

The Legend a scris:
Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
De ceva timp,...aproape o luna de zile Acvilele care fac Iasi --- Galati si retur au statia de domiciliu Timisoara. le-am vazut deseori pe aceste trenuri. Lucru confirmat si de un bun prieten din Iasi si coleg de forum, Huricane, telefonic. Mi-a spus caci cele de drept ar fi supuse unor lucrari de revizie/reparatii la Remar, Pascani. O sa revin cu fotografii.

Din informatiile mele am inteles ca acvila de Timisoara e data definitiv acolo.

Asta o pot confirma in primul rand cei din Iasi caci trenurile care deservesc ruta Iasi---Galati apartin Regionalei Iasi cu tot cu locomotive si vagoane. Iar in al doilea rand,..as putea sa confirm si eu functie de timpul disponibil daca ma aflu in zona de sosire si anume la Galati.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 21 Iun - 22:27

Pana la urma care mai e soarta acestor zburatoare? In ordinea numerelor de pe tricouri?
01 02 03 04 ???
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 21 Iun - 23:49

AlexD a scris:
Pana la urma care mai e soarta acestor zburatoare? In ordinea numerelor de pe tricouri?
01 02 03 04 ???

01 e crapat, nu s-au gasit (inca) bani sa-i faca RP si sta asa de cand e scadent.
002, 003 fac pe Iasi - Galati trenuri IR.
004 face (facea in ultimul timp) IR-urile pentru navetisti de Ploiesti Sud.

Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)   Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii) - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Vagoane seria 26-05 Rame TE Acvila (etajate portocalii)
Sus 
Pagina 19 din 50Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» VAGOANE ETAJATE SERIA 26-47
» Vagoane seria 26-16,36-16 si 84-16 (etajate albastre)
» Rame TE din Romania,seria 26-17
» Vagoane seria 84-87
» Vagoane seria 21-76(B11) si 89-87(B6)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: VAGOANE-
Mergi direct la: