| Revista presei (partea IV) | |
|
+88EuroNight Razvan Tudor IonutChircu stefanb.steff mishu88 The Legend Jürgen Habermas AndreiStefan riciu Raduku09 frank81 gugutaro 19jimmy84 bogdan.perejuc DAS 2011 revenge Warrior12 cont dezactivat . didinul Re6/6 M.I.C.I. Gaby005 TVlad Teodor Vale user dezactivat... lapsanszkitamas Cont dezactivat membru inactiv George33 Andrey_tm kasapis2007 Alex Avram costi_dumitru tudor_vl cristi CFR IonutCFR2009 ravers75 lifetec Rarau Amiralul Costin.H Norbi IR 1837 spiderpc andreikiki Goanga Adrian78 Gabry Gabriel Balto COSTACHE MIHAIL cristyadaX get. MariusM baiazid rizelgeorgel2004 cfr500 Vitosa Simply18 razvan - trenuri Tomi13leu adytm cnusi maris.constantin Luna Dr2005 Ciprian Adirmvl AlexD NicuS cstefan halmarius Florin C Radu Tudor DUAL allred AndiCFR DPS daniel_c @ndrey Spartan1948 Nesebar rich1974 cardinal kristi kkk ionutz72 nenuandrei Vlad 92 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6229 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Joi 29 Noi 2012, 21:16 | |
| Peste două miliarde de euro de la UE pentru infrastructura CFR, blocate de o firmă austriacă. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/cfr-infrastructura-uniunea_europeana-fonduri_europene-licitatie_0_819518140.html Ceva se intimpla acolo cand lucreaza cand nu lucreza Swietelski astia. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 11:15 | |
| Lucrarea aia a primit-o o asociere de firme din care fac parte regii asfaltului, deci nişte firmuliţe care nu au nimic în comun cu calea ferată. E drept, se ştia că aşa va fi, din moment ce Switelski a trebuit să se asocieze cu Eurocontruct (firma ui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea). Păcat, Switelski lucrează bine (au făcut şi în Bucureşti o linie de tramvai... la 6 ani de când e gata arată ca nouă, spre deosebire de tronsonul făcut de firma portocalie MariVila, care a fost burat de vreo 3 ori de atunci şi tot denivelat e). _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 11:25 | |
| Inainte sa aruncam vorbe aiurea ca lucreaza ca nu lucreaza Switelski au terminat partea lor adica au montat sina partea de infrastructura este gata urmeaza ca cei de la Alstom sa vina cu eletrificarea pe tronsonul Curtici-Glogovat!! Dragos au trebuit sa se asocieze cu firmulitele alea EuroConstruct realizeaza lucrarile de arta poduri podete etc iar TFG asigura transportul de piatra mi se pare o mizerie ca cei de la AFER nu le-au aprobat sa lucreze cu locomotivele lor adica cele 2 locomotive de la RTS |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 12:09 | |
| Dap .. s-au apucat de pregatit linia intre Micasasa si Tirnava.. firul 1 era inchis circulatie pe el fiind prezente niste masini de burat si indreptat sina de cale ferata ... De altfel si la Rupea au fost schimbate traversele,pt a ridica viteza si burat firul 2. La Alba au mai scos din firul 1 si au inceput sa sape in infrastructura pt refacerea ei,ce-i drept pe o portiune de doar 15 metrii ,dar asta a fost sapt trecuta |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 12:43 | |
| - adrian78 a scris:
- Dragos au trebuit sa se asocieze cu firmulitele alea EuroConstruct realizeaza lucrarile de arta poduri podete etc iar TFG asigura transportul de piatra mi se pare o mizerie ca cei de la AFER nu le-au aprobat sa lucreze cu locomotivele lor adica cele 2 locomotive de la RTS
Nu ştiu ce face Eurocontruct acolo, dar ca lucrări de artă... podurile metalice se fac de către Martifer şi alte 2 societăţi, nicidecum de Euroconstruct. _________________ :TTT:
|
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 14:17 | |
| Pe TV5MONDE EUROPE este un reportaj in care apar si secventee cu trenuri. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 16:06 | |
| - Dr2005 a scris:
- adrian78 a scris:
- Dragos au trebuit sa se asocieze cu firmulitele alea EuroConstruct realizeaza lucrarile de arta poduri podete etc iar TFG asigura transportul de piatra mi se pare o mizerie ca cei de la AFER nu le-au aprobat sa lucreze cu locomotivele lor adica cele 2 locomotive de la RTS
Nu ştiu ce face Eurocontruct acolo, dar ca lucrări de artă... podurile metalice se fac de către Martifer şi alte 2 societăţi, nicidecum de Euroconstruct. Supra traversari peroane pasajul din gara Arad si mai sunt multe |
|
| |
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6772 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 17:25 | |
| Astazi la stiri s-a anuntat ca CFR-ul s-a pregatit si nu va mai pati ca iarna trecuta astfel au pregatite 34 de utilaje de deszapezire (in reportaj aratau freze hidraulice, dar este posibil sa fie si pluguri), iar cele mai dotate depouri vor fi cele din sudul si sud-estul tarii, de asemenea si celelalte regionale vor primi cate un utilaj. Cam asta am retinut din stire. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 18:12 | |
| Inca o discriminare marca CFR...
http://www.realitatea.net/bilete-de-tren-mai-ieftine-cu-15prc_1063787.html
Spun discriminare pentru ca nu toti au card, sau card monstercard, sau acces la internet, sau multe alte lucruri. Ar trebui actionati in judecata. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 18:17 | |
| Nu este discriminare, este promovarea unui serviciu. - Citat :
- Spun discriminare pentru ca nu toti au card, sau card monstercard, sau acces la internet, sau multe alte lucruri.
Da poate mos Ion si baba Marie din Saveni. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 18:18 | |
| Pai in cazul asta nu cred ca CFR Calatori suporta reducerea ci emitentii cardurilor. Tot un soi de promotie ca sa incurajeze folosirea cardurilor la plata. |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 18:36 | |
| Eu nu vad nici o discriminare, nici nu poate fi vorba despre asa ceva , dimpotriva , acest joint comercial CFRCalatori-Mastercard/Maestro ne aduce 10% din acest discount doar datorita celor din urma, altfel el ar fi ramas tot 5% si este evident ca nu aveau cum sa permita platile prin transfer bancar sau oricare forma de plata cu exceptia cardurilor in cauza care ofera practic reducerea din buzunarul lor !
Faptul ca nu are toata lumea internet tinde mai degraba de nivelul de civilizatie al societatii in care traim si nu cu veniturile populatiei insa chiar nu are legatura cu subiectul in cauza . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 18:53 | |
| Pana la urma nu e chiar atat de negru, numarul celor care platesc cu cardul biletele anticipate este aproape nesimnificativ. Oricum exista cardul tren plus, momentan cea mai avantajoasa oferta, parerea mea. Eu ma refeream si la cei care sunt ca mine, posesori de card alta marca...cu toate ca niciodata nu mi-am luat bilet online ci doar de la casele de bilete cu o 'anticipatie' de cel mult 2 zile. |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Vin 30 Noi 2012, 19:14 | |
| In cazul asta asteapta pana cardul tau incheie un contract comercial cu CFRCalatori poate da o reducere mai mare . TrenPlus 25 este valabil ca discount si la achizitia online deci pretul iese mult mai gustos . Comisionul pentru Mastercard/Maestro e doar cativa euro pe an insa iti ofera milioane de lei vechi reducere . Numarul celor care platesc cu cardul este in crestere deci din ce in ce mai putin nesemnificativ, 15% este un stimul destul de important. |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) Sam 01 Dec 2012, 03:18 | |
| am cumparat online, si nu am primit nici o reducere probabil reducerea se aplica la pretul de casa, nu si la TrenPlus
ce mi se pare ciudat, este ca in emailul de confirmare de la plationline.ro spune ca am platit mai mult catre comerciant, mai mult decat in alte dati, dar suma retinuta este exact cea veche, de data trecuta
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea IV) | |
| |
|
| |
| Revista presei (partea IV) | |
|