|
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 01 Ian 2012, 09:49 | |
| Asta seamana a urare de Anul Nou pentru CFRisti |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: costuri Lun 02 Ian 2012, 14:59 | |
| 9910 Lei venituri\ luna din toate trenurile operate pe sectie. 147.920lei \luna costuri de functionare ------------------------------------------------------------------------ 138.011lei- PIERDERE\luna. Dintre sectiile 302,304,306, cea din urma sta cel mai iubitor. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 02 Ian 2012, 15:09 | |
| - eu a scris:
138.011lei- PIERDERE\luna. In conditiile in care mai mult de jumatate merg cu nasul, e chiar bine... Cam care e procentul intre cei cu bilet si cei care merg cu nasul 50-50? |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5551 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 02 Ian 2012, 17:42 | |
| - eu a scris:
- 9910 Lei venituri\ luna din toate trenurile operate pe sectie.
147.920lei \luna costuri de functionare ------------------------------------------------------------------------ 138.011lei- PIERDERE\luna. Dintre sectiile 302,304,306, cea din urma sta cel mai iubitor. Nu am priceput cum ai facut calculul! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 02 Ian 2012, 17:45 | |
| Cred că e din răspunsul dat de CFR Călători... că ei au talentul să scoată cifre din astea. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 02 Ian 2012, 18:02 | |
| - Dr2005 a scris:
- Cred că e din răspunsul dat de CFR Călători... că ei au talentul să scoată cifre din astea.
Da de acolo e .. si sectia asta era cu 11 % parca rentabilitate ... si la noi pe M207 era rentabilitatea 58 % si merge o tona de lume fara bilet .. grosu vine din abonamente si asta in conditiile in care trenurile sunt la fel .. Simeria-Hunedoara.. nu sunt deloc prelungite si chiar puteau fi trasee mai lungi.
Ultima editare efectuata de catre DUAL in Lun 02 Ian 2012, 18:05, editata de 1 ori |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: date Lun 02 Ian 2012, 18:04 | |
| - halmarius a scris:
- eu a scris:
147.920lei \luna costuri de functionare ------------------------------------------------------------------------ 138.011lei- PIERDERE\luna. Dintre sectiile 302,304,306, cea din urma sta cel mai iubitor. Nu am priceput cum ai facut calculul! Sunt cifrele oferite de CFR Calatori |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 02 Ian 2012, 19:15 | |
| - eu a scris:
147.920lei \luna costuri de functionare ------------------------------------------------------------------------ 138.011lei- PIERDERE\luna. Dintre sectiile 302,304,306, cea din urma sta cel mai iubitor. Deci ar veni ca un tren dus -> Ploiesti Sud - Slanic ... costa CFR-ul in jur de 820 de lei. Iar media biletelor vandute este in jur de 55 de lei / tren (dus doar). Penibil. cu Desiro si bilete vandute la toti calatorii ar fi destul de echilibrat raportul bilete vandute / costuri. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 03 Ian 2012, 10:52 | |
| Foarte bine ca merge in pierdere, ca sa vada si ei cum e sa le dea inspectorilor voie sa faca numai pe IR si foarte foarte rar pe IC si deloc pe Regio. Nasii fac si ei ce pot, nu poate sa se certe cu toti alcoolisti, tiganii si smecherii. Sa puna mana sa le dea verde la inspectorii pe Regio sa se reeduce romanul sa mearga cu bilet iar daca se pierde din calatori atunci prilej bun sa nu mai circule vag si sa bage Desiro.
M-am saturat sa vad inspectorii cum se plimba toata ziua cu IR-ul si nu face altceva decat sa ia spaga, taie 1 bilet ptr 2-3 insi apoi se da jos si o ia de la capat cu alt IR.
Mergi cu nasul pe IR, si sa zicem ca vrei sa dai 8 lei Pl.Vest-Sinaia sau PL.Vest-Buc 6 lei, imediat ti-o arunca nasul ca mai pune 4-5 lei ca avem control si sa nu avem probleme, si n-ai incotro si mai dai 5 lei in plus.
Eram acum 2 ani in PL.Vest si ma uitam la trenul de dupa-amiaza cel de PL.Sud-Slanic si se uitau si 3 inspectorii care asteptau pe R 832 sa mearga cu el la Bucuresti la care trag cu urechea fara sa vreau : "Era bine pana la Buda sa fi mers cu asta" iar alt inspector : "Pentru ce Marine ptr 20 de bilete ??, Lasa-l"
Acuma eu nu stiu daca ei merg cu ce trenuri vor ei sau au o planificare, vazusem odata 2 echipe in PL.Vest care se uitau pe niste foii pe care aveau scrise de la statia x la statia y cu trenul z.
Poti sa mergi cu nasul in tara asta pe toate trenurile pe orice distanta si cu supracontrol si cu mama-supracontrolului atata timp cat cotizezi exact cat iti cere ei, suma pe care de multe ori cand e si supracontrol ajunge si la 80% din pretul biletului asa ca mare afacere nu faci, mai bine iti iei bilet si poti sa faci ce vrei in caz ca CFR te nemultumeste pe parcursul drumului.
Astept ziua cand o sa vad Slanicul cu cele 3 vag pe care le are 3425/3426 la sensul spre Buda-Slanic la prima usa a primului vagon un nas, apoi la usa 2 vag 1 si usa 1 vag 2 un alt nas, la fel si usa 2 vag 2 si usa 1 vag 3 un alt nas, si al 4-lea nas la usa 2 vag 3 si sa ceara biletul la urcare in tren, iar la Buda sa coboare si sa se intoarca cu R 3006 la Ploiesti, iar nasii sa vina la Ploiesti cu cel putin 10 bilete date pana la Slanic tarif de casa, iar de la Slanic la PL.Sud cel putin 25 de bilete L-S si 35 de bilete Duminica la 3426.
Am fost la Giurgiu sa-mi iau cartea de munca, si cand am plecat cu P-ul Giurgiu-Videle un automotor Desiro la usa 1 era nasul care avea sa mearga cu trenul pana la Videle si la usa 2 o casiera sau o angajata CFR care cerea si taia bilete la urcare. La cat de plin a plecat automotorul din Giurgiu s-a scos banii frumosii astfel incat sa nu mearga in pierdere.
|
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: slanic Mar 03 Ian 2012, 11:18 | |
| Astept ziua cand o sa vad Slanicul cu cele 3 vag pe care le are 3425/3426 la sensul spre Buda-Slanic la prima usa a primului vagon un nas, apoi la usa 2 vag 1 si usa 1 vag 2 un alt nas, la fel si usa 2 vag 2 si usa 1 vag 3 un alt nas, si al 4-lea nas la usa 2 vag 3 si sa ceara biletul la urcare in tren, iar la Buda sa coboare si sa se intoarca cu R 3006 la Ploiesti, iar nasii sa vina la Ploiesti cu cel putin 10 bilete date pana la Slanic tarif de casa, iar de la Slanic la PL.Sud cel putin 25 de bilete L-S si 35 de bilete Duminica la 3426.
Cred ca mai repede nu o sa mai vedem Slanicul deloc!!!! Astia au pus gand rau la toate sectiile astea. Crezi ca intereseaza pe cineva din Cfr de ceva, in afara de a trece ziua si de a lua banii??? Crezi ca daca nu eram noi cei care ne implicam acum aveam trenuri la Slanic??? Este tara jafului, distrugerii, hotiei. Si gandeste-te ca deja au inchis cateva sectii. Crezi ca intereseaza pe cineva ca se merge pe scari pe toate trenurile??? Nu, ei spun ca nu sunt calatori. In primul rand raul vine de la nasi, deoarece acestia trebuie sa taie bilete, sa dea jos ttziganii, si pe cei care nu au bilet. Pot sa cheme politia foarte usor pe parcurs si sa rezolve problemele.Dar nu, ei sunt corupti si daca au permis, in tren se poate face orice:fuma, manca seminte, bea, scandal etc. De la nasi a inceput dezastrul, excludem conducerea care a furat tot timpul. Nu poti sa faci ordine in toata tara cu cativa inspectori. Nasul trebuie sa aiba demnitate si sa constientizeze ca de incasari depinde locul lui de munca. |
| | | Scoop
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 35 Localizare : Constanta/Bucuresti Reputatie : 5263 Data de inscriere : 21/10/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 03 Ian 2012, 14:32 | |
| Daca ar avea nasul un salariu decent sa vezi cum nu s-ar mai uita pe aia 2 lei care ii da tiganul nu sunt neaparat oameni rai dar sa fim sinceri tre sa puna si ei painea pe masa. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: 306 Mar 03 Ian 2012, 14:44 | |
| Saraciii nasi, ma gandesc cu atata mila, la aia care vor fi filmati si dati afara de pe 306, incat o sa-i solicit din cand in cand sa-mi spele masina sa mai faca de-o paine. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 03 Ian 2012, 17:13 | |
| Soluţia mai bună ar fi închirierea către o firmă privată. _________________ :TTT:
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 03 Ian 2012, 17:54 | |
| @eu - crezi ca vine militia pe o linie ca 306 ?? Pe 27.12 veneam cu R 3006 si s-a pus problema sa dea jos niste tiganii care mergeau cu capra. Le-a taiat nasul bilete pana la PL.Vest caci spuneau ei ca merg spre Focsani. Din discutia unei calatoare cu autorizatia in timp ce trenul statea cele 2 min in Campina a rezultat ca militia nu are cum sa vina decat la statia PL.Vest, care militie e decat un grasan singur eventual ajutat de vreo 2-3 jandarmii ca tot sta ei si freaca pisoiul prin gara de vest.
Nu poti sa chemii militia ptr 2-3 calatori care refuza sa-i platesca nasului biletul, una la mana nu se stie daca va veni, apoi nasii nu au tupeul asta, nu vor rezolva absolut nimic si poate se mai intarzie si trenul aiurea, si nu cred ca ar convenii cuiva in zilele astea sa mai ajunga tarziu la destinatie ptr 2-3 insi, apoi mai apare si problema ca sar calatorii cu gura ca dea salariile sunt cum sunt, de unde banii de bilete etc...si tot nu ajungem nicaieri.
Sinura solutie ar fi inchirierea caci altfel eu nu vad alta varianta, nasii nu au nici o putere, sefii lor de sus sunt singurii vinovatii ptr ca, cunosc situatia de pe teren dar nu ia nici o masura. Ne tot vaitam de nasii sa le dea paza cu ei cum era in 2003 o buna bucata de timp 6-7 agentii de paza pe tren cum era atunci nimeni nu mergea fara bilet. Pe linia Urziceniului o gramada de tiganii erau dati la prima, la Dambu cand nu vroiau sa achite biletul.
CFR nu are cum sa scape de blatisti decat daca ar baga Desiro, un exemplu cu 2 nasii, dar pe urma se smecheresc blatistii si isi iau bilet pana la a doua, a treia statie chiar daca coboara la a 10-a si il cumpara mai ieftin. |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 04 Ian 2012, 01:51 | |
| Acum cateva luni nasul primise pentru o calatorie Poiana Slanic - Ploiesti Vest o punga de mere. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
| | | | 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |