|
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: nasi Vin 25 Noi 2011, 21:18 | |
| Doar pe sectia noastra, Slanic-Ploiesti, va fi genocid la concedieri. Nu se mai poate, vom trece la fapte. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 26 Noi 2011, 09:25 | |
| Chiar sunt curios sa vad ce se intampla, pana acum a am auzit zeci de cazuri si cu controlori nu mai spun si cu mecanici care vand motorina dar vai saracii sa nu la facem rau ca sunt si ei oameni. Vreau sa vad si eu daca cineva are caracter sa-i dea in gat cum se spune. Si sa vedem ce masuri se iau impotriva acestor jeguri din sistem. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: noul mers pe 306 Sam 26 Noi 2011, 18:41 | |
| S-a afisat noul mers pe infofer. |
| | | email2bav
Numarul mesajelor : 28 Reputatie : 5346 Data de inscriere : 09/05/2010
| Subiect: bravo! Sam 26 Noi 2011, 21:52 | |
| Bravo! Felicitari pentru pasionatii de trenuri! Sa faci revelionul in tren, adica acolo unde iti place cel mai mult, este super, super fain! In general, sa faci ce iti place, e foarte frumos. Calea ferata este intr-adevar un domeniu vast, frumos si care cere pasiune inclusiv din partea angajatilor ce il deservesc. Si disciplina. Din pacate, aceste doua atribute lipsesc de la multi controlori, mecanici si angajati de alte tipuri ai CFR (cu precadere in posturile de conducere). Oamenii de acest gen ar fi foarte buni la constructia de linii ferate noi, la munca grea. Ar fi o binevenita purificare pentru ei. Probabil ca acolo vor si ajunge, in constructii, necalificati, pentru ca inevitabila privatizare a CFR o sa-i prinda in acelasi stadiu de taratoare. Iar oamenii care calatoresc acum "cu nasul" vor fi nevoiti sa renunte la acest obicei mioritic care generalizat presupune furtul de la ceilalti cetateni. Caci e clar, nu? Ei nu fura de la "stat". "Statul" inseamna un buget construit pe baza impozitelor pe care cu totii le platim intr-o forma sau alta. Calatorind fraudulos, un calator fura din buzunarele tuturor. La fel cum se face si la electricitate, apa, gaz...smecherii la contoare, etc. Acel consum neinregistrat trece in pierderi care sunt finantate ulterior tot de catre noi toti. La fel cum atunci cand masinile sunt oprite in coloana se gasesc destul de multi soferi de stil homuncul care ne depasesc pe unde apuca. Acestea sunt obiceiuri mioritice si va trebui sa dispara, deoarece sacul a ajuns la fund. Nu mai avem putere noi, ceilalti, sa-i tinem in spate pe acesti greieri boemi care vara canta si iarna cersesc, precum in fabula.
Tot genul acesta de oameni a conceput mersul trenurilor in asa fel incat sa nu fie legaturi. Probabil ca sunt si interese din partea firmelor care transporta oamenii in cutiile de tabla confort 9. E corect sa nu trebuiasca sa te trezesti cu noapte in cap pentru a vizita o statiune de interes national aflata la circa 100 de km. In alte tari, pentru frumusetea si rusticitate acest traseu feroviar ar deveni de interes turistic...traseul in sine, nu mai vorbesc de Slanic si comorile de acolo. La noi dureaza ani de zile repararea unui pod, actiune ce a fost realizata in cele din urma dupa presiuni nenumarate ale calatorilor, iubitorilor de cale ferata, in nici un caz din vointa mariilor din CFR.
CFR a fost o vaca foarte buna de muls pentru cei care au condus aceasta companie. Acum bani nu mai sunt si singura optiune rationala este privatizarea si continuarea activitatii.
|
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: singura solutie Sam 26 Noi 2011, 22:18 | |
| Singura solutie, este o catastrofa , un razboi, care sa curete tara asta de toti romanii si sa se populeze apoi de germani, sau alte popoare. Se dovedeste in fiecare zi, ca suntem un popor involuat din toate punctele de vedere. Suntem o specie care nu are niciun viitor, decat disparitia.Cand altii trimit roboti pe Marte, si construiesc trenuri care merg cu 300km/h, noi ne plimbam cu carutele pe drumuri care le spunem autostrada. Ne uitam 3 ani, la Elodia, si nu suntem in stare sa dam cu matura in fata casei. Mai sperati la transport feroviar modern????? 21 de ani au trecut , si nici praful de pe toba nu a mai ramas....... vor mai trece inca 20-30de ani, sau cine stie cati , tot asa de repede. Vin strainii la noi si se simt intorsi in timp cu 200 de ani. La Slanic ramele TE, pe langa carute si caini vagabonzi au devenit subiect de fotografiat pentru turistii evrei si asiatici Cei care cunosc sistemul si au contact din interior stiu despre ce vorbesc. Nu este rea- intentie, si nici pesimism. Este crunta realitate a unui domeniu, care reflecta foarte bine starea intregii societati romanesti. |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 27 Noi 2011, 17:15 | |
| P 3425 - Ploiești Sud - Slănic 08.10.2011 |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 28 Noi 2011, 09:34 | |
| Hopaaa, au adus si 20-55 pe acesta sectie, tare! |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 28 Noi 2011, 09:42 | |
| - kristi kkk a scris:
- Hopaaa, au adus si 20-55 pe acesta sectie, tare!
Doar la trenurile de seara. In rest lucreaza rama TE. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: infrastructura Lun 28 Noi 2011, 20:01 | |
| Astia de la infrastructura sunt chiar retardati. Au inchis statia Poiana Slanic si au blocat macazele, dar in schimb au pastrat Plopeni si Plopeni sat. Era mai normal sa inchida Plopeni sat si sa pastreze Poiana Slanic. |
| | | Nk11
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 28 Noi 2011, 21:11 | |
| - eu a scris:
- Astia de la infrastructura sunt chiar retardati. Au inchis statia Poiana Slanic si au blocat macazele, dar in schimb au pastrat Plopeni si Plopeni sat. Era mai normal sa inchida Plopeni sat si sa pastreze Poiana Slanic.
La Plopeni Sat mai este cumva activitate industriala prin zona? Stiu ca erau niste fabrici conectate la calea ferata. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: industrie Lun 28 Noi 2011, 21:40 | |
| Nu mai este activitate industriala deloc pe aceasta sectie, nici macar salina nu mai transporta pe CF. Speram totusi sa se reia transportul de sare, dar pana acum nimic din pacate. |
| | | email2bav
Numarul mesajelor : 28 Reputatie : 5346 Data de inscriere : 09/05/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 29 Noi 2011, 10:01 | |
| - eu a scris:
- Astia de la infrastructura sunt chiar retardati. Au inchis statia Poiana Slanic si au blocat macazele, dar in schimb au pastrat Plopeni si Plopeni sat. Era mai normal sa inchida Plopeni sat si sa pastreze Poiana Slanic.
Salut! Ce presupune inchiderea statiei? Adica nu mai lucreaza nimeni acolo? Trenurile mai opresc? Blocarea macazelor inseamna ca se circula pe direct, nu? |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: linii Mar 29 Noi 2011, 19:05 | |
| Se circula pe direct, trenurile opresc, insa nu mai sunt angajati in gara. Aceasta a fost inchisa, probabil pana va fi inchiriata de catre cineva si transformata in locuinta. |
| | | mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 29 Noi 2011, 19:14 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Daca la ducere nu ai reusit ca nu ai fost pe faza, la intoarcere ai surprins cele doua LDH-uri de la salina. Ai surprins destul de bine si BDM-ul rosu de la depoul din Ploiesti. Felicitari pentru filmulete si multumim pentru postarea acestora pe internet!
Mulţumesc! Am fost pe fază şi la ducere, dar nu am filmat, ci am pozat acele locomotive: http://www.forumtrenuri.com/t173p80-locomotive-seria-86-ldh-45 . La fel şi B-DM-ul, este publicat aici: http://www.forumtrenuri.com/t224p20-locomotivele-ldh25-si-b-dm . Aşteptăm veşti bune cu relansarea traficului feroviar de marfă pe Slănic!!! |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: propunere mers Sam 03 Dec 2011, 18:46 | |
| Am cateva propuneri pentru mersul pe aceasta sectie:
1) Din doua trenuri facem unul (3422+5032)=3422 >Slanic 04.35-Bucuresti Nord 7.05 cu stationare 13min in Ploiesti Sud. Si aceleasi opriri spre Bucuresti Este aceeasi garnitura, deci nu este mare lucru. Doar ca facem leg direct Buc-Slanic.
2) 3424 Slanic 08.30-Ploiesti Sud 9.55. 3) Din 5021, facem 3427. Bucuresti Nord 7.38-Ploiesti Sud 8.55-Slanic 10.25. Face cruce in Plopeni cu 3424, si se intoarce 3428 din Slanic 13.50---Ploiesti Sud 15.14.
Ce ziceti?? Ar fi bine???
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
| | | | 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |