Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

306 : Ploiesti Sud - Slanic

In jos 
+74
razvan - trenuri
Costin.B
M.I.C.I.
mishu88
tuborgtnp
Dr2005
AndiCFR
nenuandrei
augustin_ciuraru
Luna
sogard_2003
dany90
alex.alexus.tm
ldh80
Vicentiu
DUAL
Cosmin5
dave
Hurricane
Norbi
romaniaetc
mardaryroby
AlexD
rizelgeorgel2004
Radu
TVlad
ATM
redeme
sorinucu
adycfrbucuresti
nokia2010
Gabry Gabriel
Vlad
Nk11
decward
Razvan
pannonia express
riciu
Vitosa
Adrian78
halmarius
cont dezactivat .
mihaiuc
kido
jionutz
Ciprian
kristi kkk
aly
Boracik
email2bav
eu
cata
marius_catalin84
dan ciprian
lovekomotive
srazvi
orestte
discoid21
cristi CFR
Nesebar
vrabieionut
adina
membru inactiv
robert
didinul
cortexedge
tudor_vl
IonutCFR2009
KQQ
cosmin_26-17
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
myster2008
78 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Empty
MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 19:35

Chiar esti hilar cand spui ca ne e lene sa ne trezim dimineata, era sa cad de pe scaun cand am citit intreg mesajul a21
Ideea e simpla, ca Bucurestean/eni e practic imposibil sa ajungi de la Bucuresti la Slanic si deloc prectic nu mai spun economic, prefer sa arunc 50lei in rezervor si sa ies la 7 din Bucuresti sa fiu acolo pe la 8:30 daca ar fi fost si un tren in intervalul asta nici ru nu ma mai uitam la masina si ma duceam indiscutabil la tren.

Apropo, daca o familie cu 2 copii vrea sa ii duca la Slanic ce face, pleaca cu ei in carca prin bucuresti la 03:30 dimineata? Sa presupunem ca nu au masina personala, iau taxiul?

Karpaty, o legatura P/P dus/intors costa 30lei de pers, la 2 pers se fac 60lei dus/intors cam cat e si benzina de la Buc pana la Slanic si retur daca mai ai si 2 copii cu tine iti cam bagi picioru' in el de tren si iei masina personala Smile.

Stiu ca iti place enorm trenul ca multora de aici le place si cum imi place si mie dar datorita faptului ca nu exista mers facut cu cap (poate cu ala dintre picioare) oamenii vor fugi de tot de la tren ca sa nu mai spunem din cauza preturilor mari si a timpilor de parcurs si mai mari.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 20:03

Propunerea mea era prelungirea sub forma altui numar a tr 5021 spre Slanic la circa 15 min (schimb locom/proba tr) dupa sosirea acestuia in Ploiesti Sud, dar unde nu-i cap... (oare chiar nu se gasea un LDH in depoul Ploiesti ptr a tracta garnitura? )
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 20:18

Marius, intreaba la orice depou de locomotive din tara sa vezi ca abia pot asigura minimul necesar, daca se strica una nu zic doua sunt deja in pom oricand, oriunde
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 21:46

Alex , biletul dus-intors Buc-Slanic e 26,30 , pentru 2 persoane dai 52,60 , vrei sa spui ca la masina consumi numai 53 de lei pentru dus intors ? ma cam indoiesc , unde mai pui ca la masina platesti si rovinieta acum e nevoie de cauciucuri de iarna etc etc km se aduna revizia costa de te omoara asa dai 53 de lei si mergi linistit cu trenu nu te alearga nimeni pe sosea nu stai atent la drum stai linistit in tren admiri peisaju si iesi mult mai ieftin .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 22:06

Cauciucuri de iarnă şi rovinietă plăteşti oricum, nu le plăteşti special ca să fci un drum pe an până la Slănic. La fel şi RCA-ul. Mai rămâne să spunem că trebuie să plăteşti şi şcoala de şoferi şi înmatricularea maşinii şi maşina în sine...

La o medie de 10l de carburant la 100 km la 6 RON/l, pentru 200 km plăteşti 120 RON. Însă... majoritatea maşinilor scot medii de 7 - 8 l, iar litrul de benzină la Petrom era azi 5,46 RON. 16l înseamnă 87 RON. Dacă ai şi 2 copii, clar ieşi mai ieftin cu maşina, plus că scuteşti şi taxiul (că, în afară de Drumul Taberei, de unde pleacă un troleu la 4:25 spre Gara de Nord, trebuie să mergi cu taxiul la Gară), deci poţi chiar să ieşi mai ieftin.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 22:13

Nu te supara dar eu nu platesc rovinieta de 2 ani de zile pentru ca nu ies cu masina din oras nici mort , apoi cauciucuri de iarna nu va vedea masina pentru ca iarna nu o folosesc , decat sa bag banii in cauciucuri mai bine o tin in parcare si cu banii aia ma plimb cu trenu o sapt cu trenurile regio Wink , deci oricum ai face masina e scumpa .

Sa revenim la 306 , aici trebuia sa ramana si trenul de ora 9 care sa mearga la Ploiesti unde ajungea la 10:30 si putea sa mearga inapoi la Slanic la ora 11 , ajungea in Slanic la 12:30 , in felul acesta era timp destul si pana la 13:50 cand trebuia sa plece inapoi la Ploiesti , deci cat sta in Slanic de dimineata de la 8 pana la 13:50 putea sa faca o cursa la ploiesti dus intors fara probleme astfel era si o legatura mai buna cu alte trenuri .

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 22:24

AlexD a scris:
Marius, intreaba la orice depou de locomotive din tara sa vezi ca abia pot asigura minimul necesar, daca se strica una nu zic doua sunt deja in pom oricand, oriunde
Trebuia Gica-contra sa-ti pui numele Very Happy , eu stiu ce e pe la depouri, dar daca era vointa din partea conducerii cfr se gasea un amarat de LDH sa traga garnitura, trebuiau scoase acele 2 desiro ptr aeroport si-asa circula goale sau cu 2-3 calatori la anumite ore, adica ptr Buc-Craiova pl 15.20 si Buc-Pitesti pl 18.20 s-au gasit desiro iar ptr Slanic macar unul nu s-a gasit, sau sa faca presiuni la guvern/fmi sa faca amprumut sa repare locomotivele ce stau la gard ori de nu sa cumpere desiro sau alte automotoare/rame electrice, deci in concluzie ne limitam la VOINTA.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 24 Noi 2011, 23:44

Chiar credeţi că FMI-ului îi pasă de noi? Ei doar spun ,,Noi vă dăm împrumut dacă reduceţi cheltuielile cu x% şi pierderile cu y%". Nu spune nimeni ,,Daţi afară 100.000 de bugetari şi anulaţi 100 de trenuri".

Desiro-urile astea au două probleme mari: au roţile tocite şi geamurile sparte. Dacă prima problemă s-a rezolvat (mi se pare că se produc la Balş roţi monobloc pentru Desiro), cu geamurile e mai greu, că Siemens are drept de autor pe formă şi nu poţi să le faci la Buzău sau Mediaş. În plus, trebuie autorizaţi mecanici şi instruiţi şi cei de la Depoul Ploieşti cu ele. Da, logic ar fi să se circule cu automotoare. Dar nu sunt... poate odată cu ,,invazia" de ADH-uri, vor ajunge câteva şi pe la noi (apropo de ADH, am inpresia că Sibiul o să fie singurul depou care o să aibă toate trenurile Regio făcute cu automotoare), asta dacă nu se închiriază linia întâi (cred că CFR pe asta mizează, aşa că nu se oboseşte să asigure legături, să facă sondaje cu privire la orele la care e nevoie de tren, să asigure nişte compuneri adecvate - adică să nu bage 300 de oameni în două vagoane şi după aia să plimbe TE pentru 15 călători). Închirierea va aduce schimbări în bine dpdv al mersului trenurilor (s-a văzut asta pe alte secţii), mai ales dacă va veni TFC (nu vreau să le fac reclamă, dar am văzut ce fac Cluj - Oradea şi pe secţiile închiriate... multe prechi de trenuri, tarife mai mici, automotoare curate, personal amabil). Nici RegioTrans nu m-ar deranja.

karpaty a scris:
Nu te supara dar eu nu platesc rovinieta de 2 ani de zile pentru ca nu ies cu masina din oras nici mort , apoi cauciucuri de iarna nu va vedea masina pentru ca iarna nu o folosesc , decat sa bag banii in cauciucuri mai bine o tin in parcare si cu banii aia ma plimb cu trenu o sapt cu trenurile regio Wink , deci oricum ai face masina e scumpa .
Când o să ai o familie nu o să îţi convină să ţii copii în frig în gară între trenuri, să-i trezeşti de la 3 am şi să plăteşti taxi până la gară (taxi care poa' să îţi ia şi 25 - 30 RON dacă vii din Berceni sau Titan, adică exact cât benzina până la Ploieşti). 99% din cei care merg cu trenul o fac de nevoie, nu de plăcere.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 00:06

Nu este topicul potrivit dar vreau sa iti spun o intamplare adevarata , eu calatoresc foarte mult cu trenul , fac ture prin tara numai cu Personalele , din tren in tren , merg cu trenu inclusiv in noaptea de revelion pentru mine e o traditie sa fac rev in tren si vreau sa zic ca am deja vechime in asa ceva adica 10 ani , in fine ce vreau sa zic referitor la faptul ca tu ai spus ca atunci cand ai copii nu i trezesti si nu i duci cu trenu , uite ca nu este asa si anume dece ? Acum 5-6 ani am facut rev in 1643 Buc-Sighet bun , toate bune si frumoase a fost ok cand ajung in Sighet ma dau jos ma duc in gara iau bilet sa ma intorc la Salva cu Personalul de dim la 7 si ceva era , ma sui in tren si in comp meu vine o familie el+ea+copil , el 27 , ea 25 copil 5 ani , ce crezi ca au facut ? nici eu nu am putut sa cred , erau din Bucuresti si au facut rev la fel ca mine in Buc-Sighet ei 2 si cu un copil de 5 ani pe care il dadeau jos si il urcau din tren in tren pe 1 ianuarie ei mergeau din Sighet doar pana la Viseu si de acolo cu o ocazie sau ceva la Borsa , ziceau ca vor sa stea acolo 2 zile si de acolo inca 2 zile pe drum spre Buc prin trenuri . Ce am vrut sa zic este ca si cu , copil si fara cine vrea sa mearga cu trenu merge nu e copilul o piedica ba mai mult de mic il inveti cu trenuri Laughing

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 01:19

karpaty a scris:

Sa revenim la 306 , aici trebuia sa ramana si trenul de ora 9 care sa mearga la Ploiesti unde ajungea la 10:30 si putea sa mearga inapoi la Slanic la ora 11 , ajungea in Slanic la 12:30 , in felul acesta era timp destul si pana la 13:50 cand trebuia sa plece inapoi la Ploiesti , deci cat sta in Slanic de dimineata de la 8 pana la 13:50 putea sa faca o cursa la ploiesti dus intors fara probleme astfel era si o legatura mai buna cu alte trenuri .

Depinde cati calatori platitori sunt, in functie de aia ar baga un privat trenuri, daca cumpara abonamente ii intreaba la ce ora s-ar intoarce. Asa pe Arad-Nadlac multimea ce era prin anii '90 s-a intors la tren, pe autobuzele Transdara abia mai sunt cativa iar curse putine. Pe vremea cand CFR baga 2 cotete, autobuzele erau pline si curse din ora in ora Laughing . La CFR baga minimul social, un fel de trenuri de naveta.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 09:50

Cum e karpaty sa faci revelionul in tren? Sunt calatori prinsi in tren in acel moment? Probabil doar cei care au de ajuns urgent undeva. Dar cred ca sunt foarte putini. Si eu calatoresc cu personalele, dar noaptea daca nu am un geam deschis nu are nici un farmec calatoria. Pentru ca nu pot privi afara. Prin geam nu se vede. Cel mai rau este in vagoanele puternic luminate. Ramele TE erau ideale. Mai ales daca stau la etaj. Acum acestea s-au rarit si nici pe Ploiesti - Slanic nu am mai vazut!
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: tren   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 19:42

A ramas doar o rama TE, la trenul de noapte, si la cel de 6.50 care pleaca spre Slanic
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 20:00

Din reportajul lui Mishu am vazut ca inca mai sunt calatori in Varbilau s-au urcat 30 de calatori dar probabil 90% merg cu nasul cu 1 leu si ca statul trebuie sa le dea totul aproape gratis sau unde nu da au ei grija sa fie pe degeaba!!
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: blatisti   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 20:20

in curand o sa aveti o mare surpriza, in legatura cu nasii.......
Va urma!
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Reputatie : 5318
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitimeVin 25 Noi 2011, 20:26

Toti nasii? Sau numai cei de pe Ploiesti - Slanic??
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 58 Icon_minitime

Sus In jos

306 : Ploiesti Sud - Slanic
Sus 
Pagina 58 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» Discutii generale despre transport
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» Automotoare clasa DH2 Transferoviar
» Ploiesti - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 300-
Mergi direct la: