| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 22:11 | |
| Poate la aceasta licitatie vine cineva si pentru 302 304 306 , bine ar fi . |
|
| |
kido
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 31 Localizare : Slanic Reputatie : 5344 Data de inscriere : 01/11/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 22:18 | |
| - karpaty a scris:
- Poate la aceasta licitatie vine cineva si pentru 302 304 306 , bine ar fi .
ce bine ar fi:) si daca se vor licita, actiunile vor fi cumparate abia de cand, de la 1 ianuarie? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 22:20 | |
| - kido a scris:
- karpaty a scris:
- Poate la aceasta licitatie vine cineva si pentru 302 304 306 , bine ar fi .
ce bine ar fi:) si daca se vor licita, actiunile vor fi cumparate abia de cand, de la 1 ianuarie? Ce actiuni?se vor inchiria doar atat si de la noul mers din 12 decembrie vor fi operatori privati!!Pe unele sectii vor tarai niste troace si vor lua bani aiurea dar asta tot din vine capetelor patrate din CFR |
|
| |
kido
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 31 Localizare : Slanic Reputatie : 5344 Data de inscriere : 01/11/2010
| |
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 22:55 | |
| Linia e data la pachet cu celelalte, cine o vrea trebuie sa ia si restul... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 22:59 | |
| Sa vina TFG ca ar face o adevarata baza la Ploiesti si ar putea baga trenuri foarte bune Ploiesti-Targoviste-Pietrosita sau Ploiesti-Moreni si cursele actuale Ploiesti-Slanic/Maneciu , si pe Oltenita pot avea ceva profit daca baga ceva jandarmi cat despre linia de Snagov acolo e mai rau pentru ca nu stiu ce rentabilitate ar avea daca ar baga ceva trenuri . |
|
| |
kido
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 23:00 | |
| - cristi CFR a scris:
- Linia e data la pachet cu celelalte, cine o vrea trebuie sa ia si restul...
sa vedem acum ce operator privat va fi interesat:) in caz ca va exista unul. si sa speram ca vor fi un numar rezonabil de trenuri si acesibile tuturor persoanelor. |
|
| |
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: licitatie Mar 01 Noi 2011, 23:03 | |
| 100% NU VA INCHIRIA NIMENI din trei motive: 1) linia este la pachet 2) nu s-a reluat transportul de sare, si fara sare linia nu are profit 3) daca ar fi fost interes se inchiria pana acum |
|
| |
kido
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 23:05 | |
| - eu a scris:
- 100% NU VA INCHIRIA NIMENI din trei motive:
1) linia este la pachet 2) nu s-a reluat transportul de sare, si fara sare linia nu are profit 3) daca ar fi fost interes se inchiria pana acum ramane de vazut:) sa speram totusi:) |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 23:14 | |
| - eu a scris:
1) linia este la pachet 2) nu s-a reluat transportul de sare, si fara sare linia nu are profit 3) daca ar fi fost interes se inchiria pana acum Nu mai gandii negativ ori nu vrei sa vezi linia privatizata ? Normal ar fi ca toate secundarele sa fie private , numai asa se termina cu "nasul" si lumea ar avea un mijloc de transport bine pus la punct . |
|
| |
eu V.I.P Member
| Subiect: licitatie Mar 01 Noi 2011, 23:20 | |
| - karpaty a scris:
- Sa vina TFG ca ar face o adevarata baza la Ploiesti si ar putea baga trenuri foarte bune Ploiesti-Targoviste-Pietrosita sau Ploiesti-Moreni si cursele actuale Ploiesti-Slanic/Maneciu , si pe Oltenita pot avea ceva profit daca baga ceva jandarmi cat despre linia de Snagov acolo e mai rau pentru ca nu stiu ce rentabilitate ar avea daca ar baga ceva trenuri .
Pe Ploiesti -Moreni si Snagov nu o sa mai vezi niciodata vreun tren. Sa fim fericiti daca nu dispare linia, ca pe foamea asta este greu sa pazesti magistralele. Vezi ce se intampla pe Ploiesti triaj si ploiesti Crang, cand aproape zilnic tiganii demonteaza linia. Iar de o eventuala baza TFG la Ploiesti , nu stiu de unde o sa aiba bani, de asa ceva. Nu uita totusi ca nici privatii nu o duc stralucit in perioada asta. Iar pe Slanic ar mai fi necesare doua trenuri.Unul care sa urce din ploiesti la 20, si sa se imparta in doua dimineata cu plecarea actuala la ora 4, si inca unul cu plecarea la 6-7. In rest nu vad utilitatea altora |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 01 Noi 2011, 23:24 | |
| - eu a scris:
- karpaty a scris:
- Sa vina TFG ca ar face o adevarata baza la Ploiesti si ar putea baga trenuri foarte bune Ploiesti-Targoviste-Pietrosita sau Ploiesti-Moreni si cursele actuale Ploiesti-Slanic/Maneciu , si pe Oltenita pot avea ceva profit daca baga ceva jandarmi cat despre linia de Snagov acolo e mai rau pentru ca nu stiu ce rentabilitate ar avea daca ar baga ceva trenuri .
Pe Ploiesti -Moreni si Snagov nu o sa mai vezi niciodata vreun tren. Sa fim fericiti daca nu dispare linia, ca pe foamea asta este greu sa pazesti magistralele. Vezi ce se intampla pe Ploiesti triaj si ploiesti Crang, cand aproape zilnic tiganii demonteaza linia. Iar de o eventuala baza TFG la Ploiesti , nu stiu de unde o sa aiba bani, de asa ceva. Nu uita totusi ca nici privatii nu o duc stralucit in perioada asta. Iar pe Slanic ar mai fi necesare doua trenuri.Unul care sa urce din ploiesti la 20, si sa se imparta in doua dimineata cu plecarea actuala la ora 4, si inca unul cu plecarea la 6-7. In rest nu vad utilitatea altora Facem pariu ca daca se privatizeaza linia si vor baga 6 curse pe sens toate vor fi aproape pline ? |
|
| |
eu V.I.P Member
| Subiect: licitatie Mar 01 Noi 2011, 23:27 | |
| - karpaty a scris:
- eu a scris:
1) linia este la pachet 2) nu s-a reluat transportul de sare, si fara sare linia nu are profit 3) daca ar fi fost interes se inchiria pana acum Nu mai gandii negativ ori nu vrei sa vezi linia privatizata ? Normal ar fi ca toate secundarele sa fie private , numai asa se termina cu "nasul" si lumea ar avea un mijloc de transport bine pus la punct . Aici nu este vorba de gandire pozitiva/negativa, ci despre o analiza la rece a situatiei. Trenurile nu circula cu pasiune, sau optimism, ci cu bani multi.....foarte multi. Trebuie sa fim realisti si sa privim situatia care este urmatoarea: in cativa ani, vor ramane doar magistralele si trenurile de lung parcurs.Unde nu are interes privatul, pentru ca si privatul merge pe interese politice, doar traiesc si ei prin subventii, liniile secundare vor fi salvate doar de bilete si abonamente, doar de oamenii care se implica, cum este 306. Restul se vor inchide... una cate una.Linia asta nu se va inchide pentru ca sunt oameni care se implica. Mult mai mult decat in alte parti....si cred ca sti asta. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 02 Noi 2011, 00:14 | |
| Licitaţia e făcută doar de dragul de a fi făcută... pachetele sunt ilogice, li se bagă pe gât celor interesaţi o gorază de secţii, din care unele furate cm cu cm de mult.
Mai e şi problema că niciun privat nu are, în momentul de faţă, material rulant necesar extinderii. Doar Regiotrans s-a extins puţin, dar aţi văzut ce a ieşit în lipsă de vehicule. _________________ :TTT:
|
|
| |
tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5262 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 02 Noi 2011, 07:15 | |
| - Dr2005 a scris:
- Licitaţia e făcută doar de dragul de a fi făcută... pachetele sunt ilogice, li se bagă pe gât celor interesaţi o gorază de secţii, din care unele furate cm cu cm de mult.
Mai e şi problema că niciun privat nu are, în momentul de faţă, material rulant necesar extinderii. Doar Regiotrans s-a extins puţin, dar aţi văzut ce a ieşit în lipsă de vehicule. si cel existent, lasa de dorit |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
|
| |
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|