|
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Articol ziar Dum 28 Aug 2011, 08:58 | |
| un nou articol interesant http://www.gandul.info/financiar/cfr-calatori-cere-sprijinul-calatorilor-pentru-a-combate-calatoria-cu-nasul-cati-nasi-au-fost-dati-afara-in-ultimul-timp-8658610 |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 28 Aug 2011, 10:33 | |
| Pe cine sa mai cred?Am vazut la tv un reportaj prin care se preciza ca CFR Calatori nu poate sa dea afara nasii pe care ii prinde ca iau spaga.Cineva ne vinde gogosi!!Daca nu poate sa ii dea afara sa ii mute la 500 de km sa ii ia 30% din salar sau sa il mute in alta functie!! |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 28 Aug 2011, 18:35 | |
| Eu am o idee: pe sectiile unde se merge in masa cu nasul sa se faca campanii de a se cumpara bilete si sa se reduca drastic costul biletelor, macar temporar. Gen 1 ron/30-40 km. Astfel cred ca multi ar prefera totusi sa ia bilet decat sa dea 1 ron la nasu. |
| | | augustin_ciuraru
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5250 Data de inscriere : 02/08/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 30 Aug 2011, 21:36 | |
| Stie cineva daca in compunerea personalelor Ploiesti Sud - Slanic, exista si vagon clasa 1? In imaginile postate, se vede clar ca ultimul vagon este de clasa 1, insa pe site-ul cfrcalatori.ro nu sunt trecute decat servicii de clasa a 2-a. Oricum, si vagoanele de a 2-a arata foarte bine; mi-aduc aminte ca acum vreo 6-7 ani am calatorit pana la Veresti, intr-un astfel de vagon cu acceleratul 1653 Bucuresti Nord - Vatra Dornei Bai hc. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 30 Aug 2011, 21:43 | |
| - augustin_ciuraru a scris:
- Stie cineva daca in compunerea personalelor Ploiesti Sud - Slanic, exista si vagon clasa 1? In imaginile postate, se vede clar ca ultimul vagon este de clasa 1, insa pe site-ul cfrcalatori.ro nu sunt trecute decat servicii de clasa a 2-a. Oricum, si vagoanele de a 2-a arata foarte bine; mi-aduc aminte ca acum vreo 6-7 ani am calatorit pana la Veresti, intr-un astfel de vagon cu acceleratul 1653 Bucuresti Nord - Vatra Dornei Bai hc.
Sunt multe trenuri ce pe site nu au trecute decat clasa a 2-a, in realitate ele au si vag clasa 1, sau jumate2-partea de sus/jumate1-partea de jos, urmareste la topicul trenuri personale si te vei convinge. |
| | | augustin_ciuraru
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5250 Data de inscriere : 02/08/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 30 Aug 2011, 22:09 | |
| - maryus74 a scris:
- augustin_ciuraru a scris:
- Stie cineva daca in compunerea personalelor Ploiesti Sud - Slanic, exista si vagon clasa 1? In imaginile postate, se vede clar ca ultimul vagon este de clasa 1, insa pe site-ul cfrcalatori.ro nu sunt trecute decat servicii de clasa a 2-a. Oricum, si vagoanele de a 2-a arata foarte bine; mi-aduc aminte ca acum vreo 6-7 ani am calatorit pana la Veresti, intr-un astfel de vagon cu acceleratul 1653 Bucuresti Nord - Vatra Dornei Bai hc.
Sunt multe trenuri ce pe site nu au trecute decat clasa a 2-a, in realitate ele au si vag clasa 1, sau jumate2-partea de sus/jumate1-partea de jos, urmareste la topicul trenuri personale si te vei convinge. Multumesc pentru raspuns. Mda... era totusi normal, dupa parerea mea, sa-si actualizeze si ei site-ul. Ma gandesc sa fac o iesire pana la Slanic, si sa testez vagonul de clasa 1 |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: vagoane Mier 31 Aug 2011, 14:24 | |
| exista un vagon de cls1, foarte confortabil. Este la fel ca in vagoanele intercity, cu scaune rosii. Mai mult aceste vagoane au si ventilatie. Insa la personal nu se tine cont de clasa, si nu se dau bilete in functie de clasa.de aceea nu este specificat pe siteul infofer. Sambata voi aduce informatii noi in legatura cu discutiile purtate cu CFRC Calatori in legatura cu aceasta sectie. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 31 Aug 2011, 19:38 | |
| Era un vagon 19-80, apt pt. trafic extern. |
| | | augustin_ciuraru
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 31 Aug 2011, 20:03 | |
| Cum sa nu se tina cont de clasa la personal? Pai exista tarife diferentiate de clasa si la personal, eu am platit de multe ori diferenta de clasa pentru personal. Ultima data a fost pe 4 august, pe distanta Bacau - Piatra Neamt, la P 5453. Pe de alta parte, pe site-ul cfrcalatori.ro exista multe personale (printre care si 5453) pentru care este specificat ca au in compunere atat clasa 1, cat si clasa a 2-a. Oricum, multumesc pentru informatii. E un lucru imbucurator ca vagonul de clasa 1 este foarte confortabil, ca si cele de clasa a 2-a dealtfel. |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 01 Sept 2011, 04:14 | |
| Da, daca e specificat ca exista in compunere normal ca se tine cont. Insa daca nu-i specificat ca exista in compunere, dar nici nu e inchis la usi, presupun ca...se poate sta in el la tarif de cl 2, nu? Acum ca acum, insa cu vreo 4 ani in urma mare taiere mare aparea in MT, 95% din fostele trenuri C ioc vagon clasa I. Dadeai cu tunul ca sa mai gasesti un P cu vagon de cl. I. Asta doar pe hartie insa, pentru ca mereu se gasea cate un 11-47 in compunere. Ca si acum probabil, vagoanele de cl I pe personale sunt o gaura birocratica...evident nu-si ia nimeni bilet la I...ele fiind deci clar neprofitabile...si probabil cineva a cerut mutarea logica, sa-l scoata din compunere. Dar decat sa stea o gramada de vagoane clasa I pe dreapta, iar vagoane clasa a2a nu prea sunt, se mai baga si clasa I pentru completarea garniturii. A se vedea in sensul asa garniturile garii Obor pe M800, cand uneori sunt mai multe vagoane/compartimente clasa I decat II. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 02 Sept 2011, 16:40 | |
| Din aceasta cauza s-au si modernizat cateva vag seria 36-16 cu 68 locuri la clasa 2-a si doar 30 locuri la clasa 1-a pentru trenurile accelerate unde nici acolo nu se mai inghesuie lumea sa cumpere bilet la clasa 1-a.
La clasa 1-a se poate circula cu bilet de clasa a 2-a chiar daca are trecut ca trenul respectiv are cls 1-a numai daca te lasa nasul.
|
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: noutati!!! Sam 03 Sept 2011, 13:09 | |
| S-a discutat cu conducerea CFR Calatori urmatoarele aspecte legate de aceasta sectie:
1) Blatisti/Nasi care nu taie bilete- Se vor imparti fluturasi catre calatori spre constientizarea importantei achizitiei biletului. De asta depinde mentinerea in circulatie si numarul de trenuri. Se vor intensifica supracontroalele pe sectie. Se vor filma/fotografia nasii hoti. In curand vom avea si camere, si acordul scris in acest sens.
2) Tren direct Bucuresti Nord-Slanic-Momentan nu sunt automotoare DESIRO sau alte vagoane care sa fie detasate la Slanic. In momentul in care se dispune de acestea se va realiza solicitarea. Pana atunci se incearca prelungirea lui 3428 pana la Bucuresti sau asteptarea de catre 3006 in Gara de Vest Ploiesti. Cel mai probabil a doua varianta se realizeaza deoarece dupa-amiaza intrarile in Gara de Nord sunt foarte multe
3) Tren cu plecare la ora 19.50 din Ploiesti Sud-Nu se poate realiza deoarece costurile sunt foarte mari: -orele prestate de personalul trenului -amenajarea dormitoarelor -conditii de locuit(apa, curent,incalzire) -chirie spatii -personal tesa Singura varianta de a se realiza acest lucru este sa creasca numarul de bilete si abonamente pentru a se lua in discutie acest tren.Se pare ca plimbarea lui 3421 noaptea este mai putin costisitoare.Se mai incearca demersuri la Cfr infrastructura pentru amenajarea dormitoarelor.
4) Se vor face verificari pentru a se stabili modul in care statia de Maxi-Taxi se afla pe terenul CFR, langa gara.
Se constata o mare preocupare pentru descurajarea calatoriei frauduloase, si se cere sprijunul societatii civile pentru asta. Orice reclamatie se solutioneaza cu prioritate si efectiv fiecare bilet/abonament eliberat conteaza foarte mult. Se spera totusi inchirierea liniei cat mai curand. Va cerem si voua ajutorul pentru combaterea calatoriei frauduloase.Am fost rugati chiar sa sunam la Politie 921 cand nu se elibereaza bilete.
|
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 03 Sept 2011, 16:53 | |
| Dar garnitura tr 5021 nu era mai bine daca era prelungita pana la Slanic? tot sta in Ploiesti Sud de la ora 9.10 pana a doua zi la ora 5.58 ptr tr 5032, uite cum am facut rost de vag , dar unii vor spune ,,eu nu circul cu asta Buc-Slanic ca e tren de navetisti,,
o alta varianta cand vor fi vag disponibile ar fi cu tr 3001 Buc-Ploiesti Vest, acolo un diesel/ldh sa astepte garnitura ptr preluare, iar la intoarcere in Buc tr 3016 (3004), sau 3006, mie personal mi se par ore accesibile de plecare/sosire in Buc dar si din Slanic. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: trenuri Sam 03 Sept 2011, 17:18 | |
| E mai complicat asa, ar fi mai bine un Desiro direct. Asa mai castigam un tren in plus pe Slanic pe langa cele 3 perechi existente. Oricum cu Desiro castigam si la imagine. Ar atrage calatori mai multi. Insa, ei doresc sa-l traseze ca Acc. ceea ce noi nu suntem de acord. Vrem sa opreasca in toate statiile de la Slanic la Ploiesti si doar la Bucuresti. Discutam asta la momentul potrivit. |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 03 Sept 2011, 17:44 | |
| - eu a scris:
-
1) Blatisti/Nasi care nu taie bilete- Se vor imparti fluturasi catre calatori spre constientizarea importantei achizitiei biletului. Achizitiei biletului... de unde? Automate nu au pus, case de bilete nu sunt decat in Ploiesti, Buda si probabil si in Plopeni. Multi gandesc ca n-au de unde sa ia bilete si lasa cativa lei la nas. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
| | | | 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |