| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Pentru Paall Dum 24 Iul 2011, 14:20 | |
| Ma bucur ca ai venit si ai vazut Slanicul. In cea mai recenta statistica,am descoperit ca anual aceasta statiune este vizitata de cca 200.000 de turisti.Este cifra sinonima cu turistii pentru Sighisoara. Investitiile din ultimii ani, vor aduce si mai multi oameni aici. Salina este cea mai mare din Europa si a doua din lume. Chiar nu puteam lasa trenul la marginea statiunii. Sper sa vina un privat cat mai curand, sa puna la treaba aceasta linie. |
|
| |
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 01 Aug 2011, 00:31 | |
| |
|
| |
eu V.I.P Member
| Subiect: statistica Sam 06 Aug 2011, 08:50 | |
| Astazi 06-08-2011
Trenul 3423, a plecat din Pl. Vest cu 102 calatori (fara copii). La Plopeni s-au urcat max.25, iar la Poiana max. 15. In celelalte statii au urcat in medie max. 3. Nasul a luat bani la greu si nu am vazut sa taie niciun bilet. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 06 Aug 2011, 09:20 | |
| Eu nu inteleg de ce nu ii filmati sa-i trimitem la sediu ca dovada ca sunt niste zdrente de oameni...Tot ne plangem ca nasul sus si nasul jos dar niciunul nu face nimic concret. Sa-i lasam pe nasi sa-si faca treaba ca la noi exista o vorba "cunoscator e cel care da nu cel care cere" si o sa ne vaitam in continuare ca avem sectii intregi care se inchid, ca trenurile in RO crcula cu 15km/h ca avem gauri in tavane ca iarna e frig si ca vara ploua in tren. Ne meritam soarta cu varf si indesat. |
|
| |
eu V.I.P Member
| Subiect: statistica Sam 06 Aug 2011, 09:49 | |
| Lucram si la treaba cu filmatul, in curand.....
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 06 Aug 2011, 11:55 | |
| Eu am facut reclamatii clare ca in trenul x in data y am vazut ca un numar de z calatori au dat la nas inloc sa aibe bilet , ok toate bune si frumoase am fost sunat de la diferite regionale deunde apartin respectivii controlori sa ma intrebe mai multe detalii si ca ancheta continua . Dupa 2-3 sapt primesc si raspuns cum ca respectivii controlori din trenurile mentionate de mine la respectiva data nu au recunoscut nimic din cele semnalate de mine si daca vreau sa ma deplasez personal la regionala x ; y si z sa ii identific personal , fata in fata eu cu respectivii controlori si cu seful lor cuvintele mele contra cuvintele lor pe motiv ca nu am dovezi care sa ateste cele spuse de mine . Pana la urma si aceste reclamatii le-am facut degeaba aia tot in acele functii au ramas si tot vor lua spaga , nu s-a schimbat nimic . Au mai scris in acel raspuns ca se vor instruii pe viitor si vor creste controalele de stat si cu asta mi-a inchis gura . Cel mai bine este sa se privatizeze asta e adevarul si nu numai liniile secundare , tot CFR sa termine odata cu aceste obiceiuri sa vina o firma privata unde daca ai calcat stramb te lasi si de meresie , daca nu se vor lua masuri drastice nu se va rezolva nimic , asta este adevarul . |
|
| |
Cosmin5
Numarul mesajelor : 49 Reputatie : 4994 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 06 Aug 2011, 15:46 | |
| Cel mai bine va adresati unei televiziuni de scandal gen Antena 3. Cand e vorba de ceva rau sunt primii prezenti si fac din tantar armasar una doua, cand e vorba de ceva impotriva actualului "regim". Trenul este al CFR, CFR este in administrarea MTI, iar ministru este dna Boagiu de la PDL si cum ei sunt impotriva PDL o sa va ajute cu siguranta. Cu chestii "corecte" gen reclamatii la care cfr o sa raspunda in sila nu o sa facem nimic. E mai bine sa fie mediatizata o chestie de genul asta, tot ce sper e ca reporterii acestei televiziuni sa nu traga o concluzie de genul "Degeaba au reparat podul, ca tot aceleasi trenuri sunt, tot cu nasul se merge, mai bine luati microbuzele care sunt mai ieftine"
Ultima editare efectuata de catre Cosmin5 in Sam 06 Aug 2011, 15:49, editata de 1 ori (Motiv : uitasem un NU) |
|
| |
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 06 Aug 2011, 22:38 | |
| - Cosmin5 a scris:
- Cel mai bine va adresati unei televiziuni de scandal gen Antena 3. Cand e vorba de ceva rau sunt primii prezenti si fac din tantar armasar una doua, cand e vorba de ceva impotriva actualului "regim". Trenul este al CFR, CFR este in administrarea MTI, iar ministru este dna Boagiu de la PDL si cum ei sunt impotriva PDL o sa va ajute cu siguranta. Cu chestii "corecte" gen reclamatii la care cfr o sa raspunda in sila nu o sa facem nimic. E mai bine sa fie mediatizata o chestie de genul asta, tot ce sper e ca reporterii acestei televiziuni sa nu traga o concluzie de genul "Degeaba au reparat podul, ca tot aceleasi trenuri sunt, tot cu nasul se merge, mai bine luati microbuzele care sunt mai ieftine"
Tot antena 3 a mai facut un reportaj de genul asta de unde s-a tras concluzia ca s-a schimbat compunerea respectivului tren pt ca au venit ei sa faca reportajul... Azi am fost iar cu 3428, o calatoare nici macar n-a mai dat 1-2 lei... a dat direct niste mere la nas... |
|
| |
Cosmin5
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 07 Aug 2011, 01:35 | |
| Intamplator am vazut si eu reportajul ala, cu personalul Bucuresti-Fetesti. Normal ca, cfr incearca sa-si imbunatateasca imaginea si ca a pus niste vagoane mai bune cand tampitii de reporteri si-au anuntat vizita. Eu ma refeream sa vina un reporter cu camera ascunsa, eventual sa filmeze cineva si sa trimita videoclipuri, ar fi interesati cu siguranta. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 07 Aug 2011, 11:55 | |
| - Cosmin5 a scris:
- Intamplator am vazut si eu reportajul ala, cu personalul Bucuresti-Fetesti. Normal ca, cfr incearca sa-si imbunatateasca imaginea si ca a pus niste vagoane mai bune cand tampitii de reporteri si-au anuntat vizita. Eu ma refeream sa vina un reporter cu camera ascunsa, eventual sa filmeze cineva si sa trimita videoclipuri, ar fi interesati cu siguranta.
Trenul nu e spatiu public deci iti trebuie acordul CFR ca sa filmezi. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 08 Aug 2011, 16:40 | |
| Dar CFR e cumva o companie privata a statului sau una publica? |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Lun 08 Aug 2011, 17:08 | |
| Nu e vorba de companie privata/publica .. trenul e un loc privat ,nu stai in tren decat daca ai bilet ... Acelasi lucru printr o paralela il putem spune despre fostul Siderurgica S.A era o companie de stat la fel ca CFR si nu aveai voie sa pozezei fara acordul lor .. nu aveai cum sa intrii inauntru dapai sa pozezi . Garile au un statut de loc public ca nu ai nevoie de un "bilet" ca sa intrii in gara . |
|
| |
Cosmin5
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 09 Aug 2011, 15:38 | |
| Hai ca asta-i buna daca nici trenul nu-i loc public atunci unde mai e loc public? Trenul este mijlocul de transport in care se poate urca si calatori orice persoana, este la fel de public ca si gara si ca orice altceva. Plus ca era vorba de o posibila filmare cu camera ascunsa ca doar n-o sa-i spui nasului : "Zambeste in timp ce iei spaga de la calatorii fraudulosi sa dai bine la camera si mai apoi la TV". Ar fi culmea sa filmezi cu camera ascunsa intr-un tren un nas care ia spaga si apoi sa dea cfr-ul in judecata ca nu ai cerut acordul. Deja suntem offtopic... |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 09 Aug 2011, 16:06 | |
| Eu zic sa faci poze prin tren sa vedem ce zice controlorul ,tine de politica lor interioara si momentan si reportajele la TV am vazut ca sunt facute cu autorizatie CFR.Loc public e un loc unde poti intra fara anumite permise . |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mar 09 Aug 2011, 16:57 | |
| - Citat :
- Ar fi culmea sa filmezi cu camera ascunsa intr-un tren un nas care ia spaga si apoi sa dea cfr-ul in judecata ca nu ai cerut acordul.
Mai stii ca nu? Prind un hot la mine in casa, il bat si ma trezesc cu reclamatie ca l-am batut. Cine iese in pierdere? Legi facute cu ochii inchisi. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
|
| |
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|