Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

306 : Ploiesti Sud - Slanic

In jos 
+74
razvan - trenuri
Costin.B
M.I.C.I.
mishu88
tuborgtnp
Dr2005
AndiCFR
nenuandrei
augustin_ciuraru
Luna
sogard_2003
dany90
alex.alexus.tm
ldh80
Vicentiu
DUAL
Cosmin5
dave
Hurricane
Norbi
romaniaetc
mardaryroby
AlexD
rizelgeorgel2004
Radu
TVlad
ATM
redeme
sorinucu
adycfrbucuresti
nokia2010
Gabry Gabriel
Vlad
Nk11
decward
Razvan
pannonia express
riciu
Vitosa
Adrian78
halmarius
cont dezactivat .
mihaiuc
kido
jionutz
Ciprian
kristi kkk
aly
Boracik
email2bav
eu
cata
marius_catalin84
dan ciprian
lovekomotive
srazvi
orestte
discoid21
cristi CFR
Nesebar
vrabieionut
adina
membru inactiv
robert
didinul
cortexedge
tudor_vl
IonutCFR2009
KQQ
cosmin_26-17
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
myster2008
78 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Lde 2100

Numarul mesajelor : 847
Localizare : Slanic prahova
Reputatie : 6857
Data de inscriere : 20/02/2009

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 08:33

Iata niste poze cu ce au lucrat pana acum.Le pun fiindca mai sant cativa oameni seriosi pe acest * forum si poate vor sa vada.

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 IMG_4107

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 IMG_4103

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 IMG_4102

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 IMG_4097

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 IMG_4099

@adrian78hd nu mai vorbi ca un cretin.Tine pentru tine nu mai da pe afara.Nu va mai agitati atata cu privatizarea asta ca nu va lua nimeni.
Interesant lucru observ ca ati schimbat sensul unor cuvinte.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 08:51

Multumim pentru poze , speram sa fie dat jos deja , cat despre privatizarea liniei ar trebuii sa te bucuri pentru ca o firma privata tot ce e posibil sa introduca 8 perechi de trenuri pe zi pecand CFR mai mult de 5 nu cred ca va mai baga daca vor mai baga si alea 5 , vezi liniile 304 si 302 ce au fost si ce au ajuns plus materialul rulant ce conditi ofera un TE si ce conditi ofera un motor TFG sau Regiotrans . Calatorul de zi cu zi este interesat sa aibe legaturi bune conditi cat mai civilizate si durata calatoriei sa fie cat mai buna , mai putin e interesat daca e CFR sau un Operator Privat , ba mai mult daca facem un sondaj ce spun calatorii de pe sectiile privatizate sa vedem ce ar spune despre cum era inainte cu CFR si cum e acum dupa privatizare , raspunsul e clar , majoritatea prefera privatul pentru ca le ofera conditi optime si legaturi mult mai bune . Smile Eu sper sa termine podul cat mai repede si sa privatizeze linia cat de curand , sa fie cat mai multe legaturi sa nu fiu nevoit sa ma trezesc de la 3 pentru a pleca din Buc. la 5 spre Ploiesti si apoi mai departe la Slanic pentru ca alta legatura nu exista , vreau sa vina un privat sa pot pleca ca un om normal de acasa nu in miezul noptii , numai asa atragi calatorii si profitul vine de la sine .

Vizitator

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 09:59

cu 8 perechii pe zi ar avea de castigat in priumul rand navestisti, elevii si studentii. Iar in perioada verii cei care s-ar duce la baie la Slanic ar putea folosi foarte bine trenul decat sa pateasca ce-a patit fratemiu cand a fost cu duba la Slanic asta vara. A trebuit sa astepte 2 ore in canicula cu bagaje de la 10:00 - 12:00 pentru ai lua o duba de Slanic. sI cand duba a venit surpriza nu incapeau toti calatori. Pentru Plopeni erau la 20 de min iar ptr Slanic erau la 90 min. I-am spus decat atat : "aduti aminte cum era acum 10 ani cand mergeai cu trenu la Slanic , ca n-aveai loc in in cele 3 garnituri Te pana la Slanic" Cand ajungea trenul pe la 10 in Slanic in zona garii era furnicular de oameni.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 10:11

Pai privatii vin si au interes sa aiba trenuri sa atraga calatori.
Nu stiu de unde teama asta de privat. Ce e pacat e ca ei nu investesc foarte mult in linii de teama ca nu cumva dupa reparatii la finalul contractului vazind ca linia e mai buna decit atunci cind a predat-o, CFR sa nu ii mai prelungeasca contractul.

Si asa in gluma, cred ca era un furnicar de oameni. :shock:
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 14:32

În cazul ăsta nu e vorba de "teama de privat" cât de faptul că trenurile privaţilor nu punctează la impresia artistică. Mai mult e teama că nu vor mai circula trenuri cu locomotivă şi vagoane (mai ales Sulzere) şi astfel peisajul feroviar va fi mai puţin spectaculos. Am dreptate Lde 2100 ?
Sus In jos
Lde 2100

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 18:32

@karpaty,cu placere.Se pare ca avem pareri total opuse dar nu-i bai.Pentru mine si alti navetisti trenurile de pe 304 sant foarte bune.Imi e mai usor sa ma duc la gara la Teisani dacat la Poiana.Lucrul asta cu doua perechi pe zi ar putea fi pus in aplicare si pe 306 cupa deschiderea circulatiei pe pod,eventual ar putea sa se mai introduca trenuri vara,cand mai vin cativa turisti.Dar asta e doar o parere de-a mea.

@didinul intr-o mare masura ai dreptate,pentru mine un tren inseamna vagoane+locomotiva,si nu tramvaiele care circula la privati.Principalul motiv este ca ii urasc mai mult ca orice pe lumea asta.Dar observ ca ai scris intr-un mod ironic,dand dovata de prostie,care este din belsug pe acest forum.Eu ma dau batut,discutati voi ce vreti.
Privat nu va veni pe linia asta,dar daca totusi se va intampla imi voi retrage cuvintele si voi ruga un admin sa imi stearga contul.
Va doresc o seara placuta!
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 22:08

N-a fost ironie puştiule, n-are rost să te ambalezi aşa de tare.
Sus In jos
Lde 2100

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 22:55

Bai desteptule ai grija cu ce cuvinte mi te adresezi,nu mai sant la varsta de pusti.Si stai calm mai sugarule ca nu m-am ambalat pentru niste prostii.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Dec 2010, 23:48

Sper din tot sufletul sa se privatizeze sa vina un privat si sa faca treaba , sa introduca motoare care sunt mult mai bune consuma mult mai putin decat un tren format din dita mai locomotiva si zdrentele de TE-uri de cand era strabunica fata mare , lumea nu sta in loc trebuie sa ne modernizam . Eu unu sustin modernizarea nu melancolia ca am crescut cu un anumit fel de tren si cu ala trebuie sa mor , nu , fiecare tren la timpul lui , toate au o viata dupa care trebuie sa faca loc altora mai moderne si mai adecvate timpului prezent , daca nu se schimba si nu se modernizeaza am fi ramas si acum cu vagoanele de pe vremea razboiului automat nu mai circula nimeni cu trenul , totul e in continua schimbare ca asa e normal sa se aduca mereu ceva nou si cat mai atragator pentru a atrage la randul lor profit , calatorii si asa mai departe asta nu vrem sa intelegem .

Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 01:40

Lde 2100 oricat de mult ti-ai dori sa nu vina vre-un privat tot va veni, uite un exemplu
Daca nu vor veni se va inchide si veti putea migra la cosciuge.

Cat despre acest pod, e clar la toata lumea de ce nu s-a reparat pana acum, daca inca nu v-ati prins era pentru ca o anumita firma de microbuze sa aiba clienti.
Acest pod se repara pentru ca GFR care este cel mai tare operator privat de marfa din Romania are interese in zona si pentru ca au spate mai mare decat orice firma de microbuze.
Altfel circulatia ar fi ramas inchisa mult si bine ca pe Oradea - Baile Felix - Holod.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 08:46

Lde 2100 a scris:
Bai desteptule ai grija cu ce cuvinte mi te adresezi,nu mai sant la varsta de pusti.Si stai calm mai sugarule ca nu m-am ambalat pentru niste prostii.

Hm, interesanta abordare, intimplator il cunosc pe didinul, are bune cunostinte in domeniul feroviar, deosebeste un LDE de un LVT, chiar daca nu e inebunit, mort, lesinat dupa TE, asa ca aceasta abordare de cocalar o consider doar o frustrare ca i s-a spus un adevar.
Ce mare lucru daca vin privatii? nu mai poti sa mergi cu un leu si o sa iti iei bilet?
Poate e mai bine sa nu vina privatii si sa inchida linia sa te vad atunci.

Parca ti-am mai spus pe vremuri ca domeniul feroviar nu inseamna doar un LDE 2100 si o garnitura de etajate TE, domeniul e mult mai vast si se pare ca te depaseste.

Nu imi dau seama pentru ce te-ai ambalat daca nu pentru niste prostii.

Ca off topic mi se pare interesant ca uni administratori mi-au retras dreptul de a interveni prin forum, pentru ca am sters urari de bine si de viata lunga, niste prostii, insa tolereaza astfel de jigniri pe aici, insa vorba aia nu sintem elitisti.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 11:01

Ati vazut ca trenul care in mersul vechi pleca la 17.41, a fost decalat la 17.36, pentru a nu mai ajunge calatorii care pleaca din Slanic cu duba de 17.15,??
Este clara mana lui Axinte
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 11:50

Ce calatori sa aduca duba si pentru ce ??

Sa dai 2 lei la duba de la Slanic pana la Poiana.Slanic apoi sa te urci in tren si sa mai dai 2 lei pana la Ploiesti cand biletul direct Slanic-Ploiesti e vreo 5 - 5,50 lei. Si cati calatori sa aduca cosciugul ala pe 4 roti ??

GFR are interes pentru transportul de sare, care zilnic in prezent se pleaca de la Salina 20-25 camioane cu sare.

Eu sunt de parere ca acum cu trenul merg cei care stau intre statiile Plopeni si Poiana.Slanic, iar din Ploiesti il folosesc cei care stau in zona garii PL.Vest pentru ca e mai ieftin si mai rapid fata de duba. La tren ai da nasului 2-3 lei maxim pana la Poiana in schimb daca vrea sa se duca cu duba trebuie sa ia tramvaiul 1,60 lei plus 4-5 lei biletul calculat la o naveta de Luni-Vineri trenul este mai ieftin.

dan tm a scris:
Ce mare lucru daca vin privatii? nu mai poti sa mergi cu un leu si o sa iti iei bilet?

vorba asta face toti banii. Asta e teama pentru cei din zona Slanicului cu bugetul mai redus, dar daca au banii de tigarii si bautura si pacanele atunci ma intreb de ce se calicesc la 15-20 lei pe luna cat se bucura ca economisec la tren mergand cu nasul decat sa-si ieie abonamente si sa stea linistiti. Asta e mentalitatea romanului de a face banii si din piatra seaca daca se poate.

Duba de la Slanic pana la Poiana.Slanic in cei 10 km si cu drum cat de cat la vale si drept nu poate sa scoata peste 20 min ca sa nu prinda legatura la tren. Pai 20 min am facut cu bicla asta vara, si bicla nu poate mai mult de 50 km/h ori duba poate sa mearga lejer cu 80 chair daca e localitate.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: eu   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 12:07

Duba care pleaca din Slanic la 17.15, ESTE TICSITA cu oameni care merg la tren. Este cea mai profitabila cursa pentru Axinte mai ales Duminica cand pleaca elevii si studentii. Vara trecuta chiar stateau oamenii in picioare.
Sus In jos
Ciprian

Numarul mesajelor : 116
Reputatie : 5293
Data de inscriere : 20/09/2010

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 23 Dec 2010, 12:30

Linia Buda-Slanic apare pe lista sectiilor neinteroperabile scose la licitie pentru inchiriere pe anul 2011 deci nu incape indoiala ca dupa terminarea podului linia va fi inchiriata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

306 : Ploiesti Sud - Slanic
Sus 
Pagina 20 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» Discutii generale despre transport
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» Automotoare clasa DH2 Transferoviar
» Ploiesti - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 300-
Mergi direct la: