Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

306 : Ploiesti Sud - Slanic

In jos 
+74
razvan - trenuri
Costin.B
M.I.C.I.
mishu88
tuborgtnp
Dr2005
AndiCFR
nenuandrei
augustin_ciuraru
Luna
sogard_2003
dany90
alex.alexus.tm
ldh80
Vicentiu
DUAL
Cosmin5
dave
Hurricane
Norbi
romaniaetc
mardaryroby
AlexD
rizelgeorgel2004
Radu
TVlad
ATM
redeme
sorinucu
adycfrbucuresti
nokia2010
Gabry Gabriel
Vlad
Nk11
decward
Razvan
pannonia express
riciu
Vitosa
Adrian78
halmarius
cont dezactivat .
mihaiuc
kido
jionutz
Ciprian
kristi kkk
aly
Boracik
email2bav
eu
cata
marius_catalin84
dan ciprian
lovekomotive
srazvi
orestte
discoid21
cristi CFR
Nesebar
vrabieionut
adina
membru inactiv
robert
didinul
cortexedge
tudor_vl
IonutCFR2009
KQQ
cosmin_26-17
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
myster2008
78 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 39 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
aly

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 5260
Data de inscriere : 30/06/2010

306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeMier 30 Iun 2010, 14:17

si pana la urma vor baga acele trenuri d la GFR sau cum se numeste???...si daca da, cand vor face asta:D???
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: GFR   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeMier 30 Iun 2010, 22:18

Nu am aflat nimic, insa toti asteptam cu incredere ca, inchirierea liniei , va aduce numai beneficii.
Asteptam sa vedem automotoare dese si o viteza sporita.
Linia poate trai doar administrata privat.
Din cauza furturilor, incompetentei CFR, va ajunge fier vechi-incet dar sigur.
Cu automotoare curate si confortabile, atat operatorul, cat si slanicenii, turistii, etc vor fi multumiti.
Slanicul va avea de castigat.

Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Iul 2010, 00:21

Asta chiar e cea mai importanta sectie din tara asta? Se vorbeste cu atata patima despre un pod de parca ar fi afectata siguranta nationala. Dupa inundatiile din zilele astea fiti siguri ca si ultimele urme de bani pe care ii mai are CFR-ul se vor duce catre liniile din Moldova pentru refacere.
Sus In jos
aly

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 5260
Data de inscriere : 30/06/2010

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Iul 2010, 00:27

aha, multumesc si t rog cand vei afla ceva sa postezi ca sunt foarte interesat
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: pentru KRISTI KKK   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Iul 2010, 21:20

Da, asta este cea mai importanta linie din tara!!! , pentru ca este linia de la mine din oras. Pentru ca deserveste navetisti, elevi, studenti, turisti. Oameni amarati, care sunt nevoiti acum sa se inghesuie ca sacii de cartofi in niste rable ale unui analfabet, pentru a ajunge la Ploiesti sau Bucuresti . Este importanta pentru ca Salina Slanic o foloseste pentru a trimite sarea la export si intern, sare ce da mancare, localnicilor.
Pensionarii bolnavi,veniti la tratament din toate colturile tarii in loc sa mearga cu trenul confortabil, merg cu dubele, inghesuiti si fara loc de bagaje.
Este importanta pentru ca s-a muncit enorm la constructia ei in numai doi ani, din 1881, iar acum in Romania 2010, care se crede Europeana si civilizata, oamenii nu au cu ce calatorii, desi sunt la 100km de capitala.
M-am saturat sa tolerez Hotia, Incompetenta si dezinteresul celor care administreaza banii nostri.
Cati au fost cei care au sesizat furturile de motorina de la locomotive??, cati au vazut angajatii garii si nu numai carind sute de litri de motorina in butoaie prin oras??
Cati au facut solicitari de redeschidere a liniei la nivel inalt??
Majoritatea se multumeste sa spuna: "si-asa nu se face nimic!" si se urca frumos in duba, sta intr-un picior pe usa, si mai adauga un ban in buzunarul lui Axinte pentru Mercedes sau Atv, cu care sa te calce pe trotuar.
Daca asa le place , sa fie niste animale, sa fie .Eu nu voi accepta ca la Slanic sa nu fie tren, si voi face tot ce se poate pentru rezolva aceasta problema.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Iul 2010, 23:45

eu a scris:
Da, asta este cea mai importanta linie din tara!!! , pentru ca este linia de la mine din oras. Pentru ca deserveste navetisti, elevi, studenti, turisti. Oameni amarati, care sunt nevoiti acum sa se inghesuie ca sacii de cartofi in niste rable ale unui analfabet, pentru a ajunge la Ploiesti sau Bucuresti . Este importanta pentru ca Salina Slanic o foloseste pentru a trimite sarea la export si intern, sare ce da mancare, localnicilor.
Pensionarii bolnavi,veniti la tratament din toate colturile tarii in loc sa mearga cu trenul confortabil, merg cu dubele, inghesuiti si fara loc de bagaje.
Este importanta pentru ca s-a muncit enorm la constructia ei in numai doi ani, din 1881, iar acum in Romania 2010, care se crede Europeana si civilizata, oamenii nu au cu ce calatorii, desi sunt la 100km de capitala.
M-am saturat sa tolerez Hotia, Incompetenta si dezinteresul celor care administreaza banii nostri.
Cati au fost cei care au sesizat furturile de motorina de la locomotive??, cati au vazut angajatii garii si nu numai carind sute de litri de motorina in butoaie prin oras??
Majoritatea se multumeste sa spuna: "si-asa nu se face nimic!" si se urca frumos in duba, sta intr-un picior pe usa, si mai adauga un ban in buzunarul lui Axinte pentru Mercedes sau Atv, cu care sa te calce pe trotuar.
Daca asa le place , sa fie niste animale, sa fie .Eu nu voi accepta ca la Slanic sa nu fie tren, si voi face tot ce se poate pentru rezolva aceasta problema.
Intr-adevar suntem in sec XXI, anul 2010. De unde bani sa se repare podul daca atunci cand linia a fost in regula nu producea? Totul in ziua de azi se face pe bani, si dupa cum vedem, numai sunt. Au fost papati de Iliescu, Costantinescu, deputatul vostru de PH(patria hotilor) "Bombonel", Tariceanu, Baselu. Lista e lunga. Te intreb, de cate ori ai facut blatul pe tren? De dragul unei nostalgii ca linia a fost facuta in 1881, nu cred ca se vor da bani. Incepem sa fim o economie capitalista, iar daca nu producem, nu avem. Forurile internationale nu ne mai permit sa aruncam bani pe ceva neproductiv. Sunt fan al trenurilor, ma doare ca s-a ajuns in situatia actuala, dar daca statul nu mai poate sa le tina sa le dea la privat, astia stiu sa faca bani. Managerii de la stat doar pentru propia lor burta trag. Asta e buba.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeVin 02 Iul 2010, 00:53

kristi kkk a scris:
eu a scris:
Intr-adevar suntem in sec XXI, anul 2010. De unde bani sa se repare podul daca atunci cand linia a fost in regula nu producea? Totul in ziua de azi se face pe bani, si dupa cum vedem, numai sunt. Au fost papati de Iliescu, Costantinescu, deputatul vostru de PH(patria hotilor) "Bombonel", Tariceanu, Baselu. Lista e lunga. Te intreb, de cate ori ai facut blatul pe tren? De dragul unei nostalgii ca linia a fost facuta in 1881, nu cred ca se vor da bani. Incepem sa fim o economie capitalista, iar daca nu producem, nu avem. Forurile internationale nu ne mai permit sa aruncam bani pe ceva neproductiv. Sunt fan al trenurilor, ma doare ca s-a ajuns in situatia actuala, dar daca statul nu mai poate sa le tina sa le dea la privat, astia stiu sa faca bani. Managerii de la stat doar pentru propia lor burta trag. Asta e buba.

Linia ar fi profitabila , cum sa nu fie profitabila cand acolo se afla salina care exporta sare si in afara tot pe calea ferata , cum poti spune ca nu e profitabila , in ziua de azi e mafia mare nu ca nu ar fi profitabile trenurile e vorba de acei patroni dupa ploaie vor sa faca avere dupa transportul cu dube , si de linia 200 unde la fel circulatia e inchisa de un an tot asta spui ca nu e profitabila ? inseamna ca habar nai ce vorbesti .
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeVin 02 Iul 2010, 01:54

eu a scris:

Te lupti cu morile de vant.
Cat despre bidoanele alea, sa stii ca mafia incepe de la regionala si se termina cu aia de jos care sunt obligati de sefii lor sa faca , pana si politia e de partea lor.
Nu iti recomand sa faci sesizari, in cel mai fericit caz nu o sa fii bagat in seama, in cel mai rau caz te depisteaza si atunci o sa iasa urat pentru tine.
Lasa ca vine privatul si face el treaba buna.

email2bav

Numarul mesajelor : 28
Reputatie : 5346
Data de inscriere : 09/05/2010

MesajSubiect: pentru cristi kk(k)   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeVin 02 Iul 2010, 12:32

Cristi,

Tu esti un basist. Stiai asta cred.
Peste tot in tarile civilizate transportul de calatori pe calea ferata este subventionat de stat. Calea ferata in sine are costuri prea mari pentru a putea fi acoperite din biletele platite de calatori. Dar faptul ca oamenii pot calatori repede prin tara produce efecte economice pozitive, ce aduc incasari la stat si astfel statul returneaza o parte din incasari prin subventiile la calea ferata.
Sunt multe de spus dar nu cred ca ai capacitatea de a intelege.
Din cauza celor ca tine, a basistilor, suntem ceea ce suntem acum.
Gata. Atat am avut de spus. Poti asculta manele in continuare.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeSam 03 Iul 2010, 00:46

email2bav a scris:
Cristi,

Tu esti un basist. Stiai asta cred.
Peste tot in tarile civilizate transportul de calatori pe calea ferata este subventionat de stat. Calea ferata in sine are costuri prea mari pentru a putea fi acoperite din biletele platite de calatori. Dar faptul ca oamenii pot calatori repede prin tara produce efecte economice pozitive, ce aduc incasari la stat si astfel statul returneaza o parte din incasari prin subventiile la calea ferata.
Sunt multe de spus dar nu cred ca ai capacitatea de a intelege.
Din cauza celor ca tine, a basistilor, suntem ceea ce suntem acum.
Gata. Atat am avut de spus. Poti asculta manele in continuare.
Daca vrei sa te simti tu bine, da sunt un "basist". Insa manele nu ascult, sunt absolvent de conservator si fost instrumentist la o filarmonica. Inteleg faptul ca singura ta bucurie e sa jignesti persoane pe care nu poti sa le convingi prin argumente. Ai auzit de "liberul arbitru"?Eu pot crede ca esti un fost nomenclaturist comunist, sau mai rau, turnator la securitate. Sunt destui pe aici care cred ca detin adevarul absolut. Te uiti prea mult la Mircea badea. Ca sa termin cu off-topic, pot sa votez cu cine vreau, pot sa si ascult manele daca e spre cresterea autoincrederii tale ca ai ghicit, nu e infractiune. Ai inteles gresit, as vrea sa fie refacut podul, totul tine de cat isi permite bugetul tarii asteia. Ai putea sa strangi 100000 de semnaturi si te duci cu ele la parlament si propui o rectificare bugetara pentru atribuirea de fonduri necesare refacerii podului.
P.S. Apropo, se scrie: stiai asta, cred.

Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Sam 03 Iul 2010, 01:19, editata de 2 ori
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeSam 03 Iul 2010, 00:59

Podul va fi refacut odata si odata, ca nu acum , va fi la anul, daca nu la anul, peste doi ani, problema este ca ultimile mesaje postate aici, au iesit din subiect, si mai sunt pe deasupra si acide. Din acest motiv, userul LDE2100 a spus ca se retrage de pe acest forum! Un membru vechi, un membru cu experienta , un membru activ care a fost o buna perioada pe locul 3 in postarea de mesaje! Ma intreb, cine oare va reusi sa il convinga sa vina inapoi pe acest forum??? De ce oare am pierdut un membru atat de valoros???
De ce oare trebuie sa folosim cuvinte nepotrivite simtindu-se prost unii membri carora le sunt adresate? Cand o sa reusim sa ne intelegem cu totii si sa lasam lucrurile nepotrivite undeva departe de acest forum? Nu vrem sa fim motiv de bucurie pentru membri altor forumuri care abia asteapta sa vada ca unii membri de pe trenuletz se iau la harta! Respectand membri, dam dovada de seriozitate, ne respectam pe noi insine, si respectam si vizitatorii care intra pe forum sa se documenteze , unii din alte tari, si citind mesaje ca cele de mai sus, ce impresie isi vor face? Un lucru trebuie sa intelegem: FORUMUL TRENULETZ TREBUIE RESPECTAT!!!
Sus In jos
email2bav

Numarul mesajelor : 28
Reputatie : 5346
Data de inscriere : 09/05/2010

MesajSubiect: scuze!   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeDum 04 Iul 2010, 10:00

Salutare!

Recunosc ca am fost prea acid. Retrag partile neplacute din mesajul meu si imi cer scuze!
Totusi, trebuie sa intelegem ca o tara fara infrastructura e moarta. In Romania nu numai ca nu s-a construit mai nimic in ultima perioada, dar se lasa spre distrugere realizarile de acum mult timp.
Bugetul tarii si-ar permite foarte multe investitii in infrastructura daca nu s-ar fura enorm. Furturile sunt evidente. Efectele, deasemenea.
In curand, vom vorbi la timpul trecut si despre alte sectii de cale ferata si asta independent de certurile noastre, sau intre forumuri, etc.
Pe forumurile despre caile ferate din Romania se scrie anticipat o carte de istorie a cailor ferate romane disparute.

Promit sa nu mai revin decat cu articole strict legate de calea ferata!

Sa auzim de bine!
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: inchiriere linie   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeLun 05 Iul 2010, 22:04

Am vazut ca pe toata lungimea liniei s-a montat fibra optica. Pana la Gara Slanic
Deci vor folosi automotoare , pana in Slanic.
Acum sa vedem si cand
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeLun 05 Iul 2010, 22:31

Pana la urma cine a inchiriat aceasta sectie ? Iar daca e vorba de GFR atunci ce firma opereaza la traficul de calatori , sau se apuca si ei de trafic calatori Smile
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitimeMar 06 Iul 2010, 08:18

Cita patima, cita pasiune :shock:

Pina la urma ce conteaza mai mult: sa circule TREN pina la Slanic, dar sa fie format dintr-un automotor, sau sa circule o garnitura goala pina la Poiana Slanic.

De stat sau privat conteaza ?

Dupa inundatiile din Moldova si posibile afectari ale liniilor si in alte zone, dar de anvergura mai mica, cred ca resursele vor fi redirectionate spre acele linii. Dar numai spre cele principale asa incit multe alte linii secundare vor avea soarta liniei de Slanic, adica se va circula doar pina la un punct, pentru ca mai incolo ori va fi un pod subrezit, ori o spalare de terasament, ori o rupere de mal.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic   306 : Ploiesti Sud - Slanic - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

306 : Ploiesti Sud - Slanic
Sus 
Pagina 11 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 39 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» Discutii generale despre transport
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» Automotoare clasa DH2 Transferoviar
» Ploiesti - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 300-
Mergi direct la: