| Rame electrice Hyperion | |
|
+109kristi kkk razvan22 mariushal mi.tudor Amiralul Jhonyla 3ERLY cosmin br AndreiStefan IonutCFR2009 mariuscfrbucuresti didinul bercenicity Jurnal Feroviar marius664 The Legend cardinal Luca tgv decward c o r v i n Desiro256 doctoru mielutu zburator ANDU2100HP Katalyn ionutsever Ciprian.bucur.92 alex.alexus.tm mihaitzateo 19jimmy84 Nk11 Alextasy gardianlinux anacronox florin.lifticariu dan tm Hawkuletz cristy79 nenuandrei mishu88 feroviar DPS solomon1984 Mihay Razvan Tudor bogdan aldea TVlad daniel_c rich1974 63-1143-5 vanchorusebulgaria LascuB_1980 DAS 2011 cfr500 ALEXCFR LanceR AndreiCFRBucuresti EuroNight Shinkasen riciu Arsen22 alex.barac.5 Bobby_TM Simply18 Florin C Lafont Rarau Luna MariusM Teodor ldh80 COSTACHE MIHAIL allred laur 133 gabigligor membru dezactivat , cortexedge Re6/6 cstefan Nesebar cristi_tgv AndiCFR cristi CFR AndreiCFRbv @ndrey Vitosa halmarius Andrey_tm Vlad DUAL sytrus Radu Tudor Volk baiazid Balto Mushu Spartan1948 adrian.vidican.9 andreiutzu Adisoft1991s ATM Dr2005 mureseanu_976 Adrian78 AMX 97-0548-4 Adirmvl Iasmin KOSTYK AlexD 113 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9103 Reputatie : 13010 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 14 Iul 2015, 22:15 | |
| Schema de culori va fi aceeasi ca la 001 ? |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 14 Iul 2015, 22:55 | |
| Sper ca nu - singurul lucru care nu imi place la rama asta e schema de vopsire. |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11401 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 26 Iul 2015, 10:17 | |
| 25.07.2015 |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11401 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Lun 03 Aug 2015, 21:37 | |
| ieri,sosirea de la Constanta si plecarea spre Craiova
Ultima editare efectuata de catre LanceR in Lun 03 Aug 2015, 22:10, editata de 1 ori |
|
| |
bercenicity
Numarul mesajelor : 21 Reputatie : 3820 Data de inscriere : 06/07/2014
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Lun 03 Aug 2015, 22:01 | |
| M-am mai dat si anul asta cu RES 01 pana de la Bucuresti la Constanta cu bicicleta (40 lei tichet + 20 bicicleta) si din pucntul meu de vedere plusurile si miniusurile au ramas cam la fel:
- accelereaza la fel de bine
- mai putin confortabil decat un 84-96 la 160 km/h, mai ales la macazuri; in plus, pentru rail-fani, poti sa scoti capul pe geam sa simti cum te lipeste vantul la 160 km/h in vagonul CFR + semnal GPS mai bun in capetele vagonului, unde geamurile nu sunt duble
- toaleta si automatul de cafea sunt atractiile vagonului
- ^^ si prizele
In schimb niste schimbari in minus fata de anul trecut:
- bicicleta costa 50% din pretul intreg, din cate am inteles era gratis anul trecut
- s-a jigarit un pic rama la interior - autocolante dezlipite la scari, urme de la valize si ghete; in loc de panourile albe, poate puteau sa fie gri, sau o culoare mai anti-jeg--- sau sa o spele
- in rastelul de biciclete stau frumos scaune pliante pentru calatorii extra; am srpijinit-o langa, pe culoar
- dupa Fetesti nu s-au mai obosit sa schimbe indicatorul de statia urmatoare din interiorul ramei
Per ansamblu, not bad, dar prefer CFR-ul pentru cursa rapida Buc-Cta si retur:
- confort la viteza
- trenuri puse mai bine dimineata si seara
- timp - desi cam in jumatate din curse am avut ONI (e.g. picat semnalizarea in Sarulesti, in Cernavoda "d-aia" si la Fetesti ca nu schimbase macazul sa revenim pe firul II) sau alte minuni (plecari intarziate din Cta din cauza altor manevre facute in gara, depasit marfar pe abatuta la linia 1 cu 80 km/h pentru ca marfarul era oprit pe directa, depasit IR de la Tulcea intarziat pe fir fals prin abatute de 80km/h in loc sa trimita Tulcea pe fir fals, depasit marfar in curba de la Fetesti pe fir fals, etc); desi nici Softransul nu a fost scutit - am depasit un marfar in apropiere de Cta pe fir fals)
|
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 04 Aug 2015, 07:42 | |
| Raportul pret/calitate a ramas foarte bun. Da, rama s-a jigarit un pic mai ales la exterior (am inteles ca va fi recolantata in curand ) si la interior mai ales din cauza ca este vopsita in alb si se vede fiecare punct sau zgarietura de la bagajele pasagerilor - dar per ansamblu tinand cont ca a circulat peste 1 an de zile in Romania unde nivelul de civilizatie este redus- eu zic ca se tine inca neasteptat de bine. Scaunele sunt foarte confortabile (cel putin mie asa mi se par) desi un pic inghesuite. Pentru pretul platit (foarte rezonabil) primesti nu lux, dar pe aproape.
Intr-adevar mi se pare exagerata faza cu taxarea bicicletelor cu 50%, mi se pare exagerat fata de ceilalti operatori, chiar si CFR. O sa le ridic problema asta cand mai discut cu ei - sunt foarte deschisi pana acum cel putin la sugestiile calatorilor.
Trenurile CFR pe Bucuresti-Constanta care merita tariful intreg de 62 de lei sunt doar cele de doua ore - in rest nici nu se discuta. Am mers recent cu autocarul pe ruta asta si cu ciuda recunosc (desi nu ma asteptam) conditiile sunt neasteptat de bune iar pretul mult mai mic ca la IR de la CFR: 44 de lei pana la Constanta (fata de 62) si 54 de lei pana la Mangalia (fata de 69 la CFR). Am mers cu GSM Trans cu bilet luat direct la autocar. De la Mangalia in 4 ore eram in Bucuresti...
De altfel in extrasezon CFR cara aer cu 3 vagoane goale pe Constanta, acum vara ce mai au musterii. Eu as baga oferte masive cu reduceri de 30-40% la IR-uri in extrasezon (nu la cele de 2 ore) altfel autocarele sunt o serioasa concurenta. Si eu le desconsideram pana acum dar sunt pline, au plecari dese iar preturile foarte bune. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11195 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 04 Aug 2015, 10:42 | |
| - cristy79 a scris:
- Intr-adevar mi se pare exagerata faza cu taxarea bicicletelor cu 50%, mi se pare exagerat fata de ceilalti operatori, chiar si CFR. O sa le ridic problema asta cand mai discut cu ei - sunt foarte deschisi pana acum cel putin la sugestiile calatorilor.
Sunt biciclist si chiar am mers de 3 ori cu bicicleta cu Softrans de la Ploiesti la Sinaia si Busteni, tot eu am semnalat problema plecand de la un zvon de pe Facebook si le-am spus sa puna afis pe site cu tariful bicicletelor unde abia la o luna de zile s-a intamplat si aceasta minune. Faptul ca accepta doar 4 biciclete s-au gandit ca oricum la tarifele mari nu vor da biciclistii navala, mai ales ca exista pe ruta Brasovului si CFR-ul la dus si la intors, iar Regiotransul la intors cu tafife mult mai mici. - cristy79 a scris:
Trenurile CFR pe Bucuresti-Constanta care merita tariful intreg de 62 de lei sunt doar cele de doua ore - in rest nici nu se discuta. Am mers recent cu autocarul pe ruta asta si cu ciuda recunosc (desi nu ma asteptam) conditiile sunt neasteptat de bune iar pretul mult mai mic ca la IR de la CFR: 44 de lei pana la Constanta (fata de 62) si 54 de lei pana la Mangalia (fata de 69 la CFR). Am mers cu GSM Trans cu bilet luat direct la autocar. De la Mangalia in 4 ore eram in Bucuresti... Cand ai autostrada si tafife mai mici fata de tren pe ruta asta poti incerca si autocarul, insa pentru diferenta de 18 lei prefer la orice ora trenul de mare viteza, e pe aceasta ruta care nu duce deloc lipsa de clienti acum in sezon. Pentru cei care doar vor sa se plimbe cu trenul sau care stiu cu o luna de zile inainte ziua cand vor merge pe ruta x cu trenul y era buna o reducere de 40-45% pentru anticipatia de peste 30 zile limitata la un numar de maxim 20 locuri si se rezolva problema si pentru plimbareti. Ce se intampla pe ruta asta in extrasezon, asta este daca nu avem si noi 4-5 rame electrice sa inlocuiasca trenurile cu EA si 3 vagoane ? |
|
| |
florin.lifticariu
Numarul mesajelor : 757 Reputatie : 5150 Data de inscriere : 09/11/2012
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 12 Aug 2015, 17:26 | |
| Pe Facebook au aparut poze cu 002 in probe. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11195 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 12 Aug 2015, 17:51 | |
| Avem poze cu el de mult timp, chiar din interiorul halei, dar din respect pentru anumiti oameni nu am pus pozele cu RES 002. Ce a aparut azi e prima data cu Hyperion 2 la aer, nu poze in premiera cu RES 002. |
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 12 Aug 2015, 23:47 | |
| |
|
| |
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6469 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Joi 13 Aug 2015, 00:21 | |
| - Adisoft1991s a scris:
- Voi posta si poze din interior.
Abia aştept ... mulţumim ! PS - Site-ul Digi24 ţi-a preluat materialul foto/video, dar probabil ştiai deja asta. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/FOTO+VIDEO+Primele+imagini+Hyperion+2+doua+garnitura+electrica |
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Sam 15 Aug 2015, 04:06 | |
| Stiu, pozele si clipul au fost preluate de mai multe televiziuni si ziare. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 19 Aug 2015, 14:03 | |
| Pentru cei care vor sa prinda Hyperion 2 sa se dea cu el, sa-l pozeze sau sa-l filmeze, va trebui sa ajungeti in Bucuresti, caci din septembrie cel tarziu, data de 5, Hyperion 2 va intra pe Constanta si Hyperion 1 va reveni pe Brasov. Macar in week-end-uri ca tot se termina sezonul estival sa-l fi bagat pe 2 pe Brasov. Din anuntul celor de la Softrans reiese ca in permanenta 1 va fi pe Brasov si 2 pe Constanta. Deci 2-ul va fi din start mai puturos decat 1 daca nu va avea contact cu pantele si vremea rea pe acele pante. |
|
| |
LanceR V.I.P Member
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 19 Aug 2015, 22:24 | |
| 18.08.2015 |
|
| |
LanceR V.I.P Member
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 25 Aug 2015, 14:01 | |
| totusi,pentru nr 2 nu se stie o data exacta? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion | |
| |
|
| |
| Rame electrice Hyperion | |
|