|
| Rame electrice Hyperion | |
|
+109kristi kkk razvan22 mariushal mi.tudor Amiralul Jhonyla 3ERLY cosmin br AndreiStefan IonutCFR2009 mariuscfrbucuresti didinul bercenicity Jurnal Feroviar marius664 The Legend cardinal Luca tgv decward c o r v i n Desiro256 doctoru mielutu zburator ANDU2100HP Katalyn ionutsever Ciprian.bucur.92 alex.alexus.tm mihaitzateo 19jimmy84 Nk11 Alextasy gardianlinux anacronox florin.lifticariu dan tm Hawkuletz cristy79 nenuandrei mishu88 feroviar DPS solomon1984 Mihay Razvan Tudor bogdan aldea TVlad daniel_c rich1974 63-1143-5 vanchorusebulgaria LascuB_1980 DAS 2011 cfr500 ALEXCFR LanceR AndreiCFRBucuresti EuroNight Shinkasen riciu Arsen22 alex.barac.5 Bobby_TM Simply18 Florin C Lafont Rarau Luna MariusM Teodor ldh80 COSTACHE MIHAIL allred laur 133 gabigligor membru dezactivat , cortexedge Re6/6 cstefan Nesebar cristi_tgv AndiCFR cristi CFR AndreiCFRbv @ndrey Vitosa halmarius Andrey_tm Vlad DUAL sytrus Radu Tudor Volk baiazid Balto Mushu Spartan1948 adrian.vidican.9 andreiutzu Adisoft1991s ATM Dr2005 mureseanu_976 Adrian78 AMX 97-0548-4 Adirmvl Iasmin KOSTYK AlexD 113 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6738 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mar 25 Mar 2014, 11:12 | |
| Poate ar fi o ideea buna ca un administrator sa ia legatura cu domnul Prundeanu Cristian, cel care a postat pe Facebook fotografiile cu Hyperyon, si care am inteles ca detine functia de sef in cadrul departamentului de calitate al companiei Softronic.
Sau eventual sa ne ajute sa gasim o alta persoana din cadrul companiei dispusa sa raspunda diverselor intrebari ale membrilor foirumului nostru in legatura cu activitatea companiei Softronic.
Cred ca ar fi destule intrebari de pus pe seama acestui automotor dar si a companiei in general. Ce spuneti ? |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Mier 26 Mar 2014, 09:09 | |
| Nu ai sa vezi, pe Zofei l-au banat iar mie mi-au sters mesaje, nu suporta altceva decat linsul in (g)aoaza (si crede-ma ca sunt destui care injura softronicul pe web dar la ei pe site mama mama cred ca ii ustura limbile...curve) nu ai ce sa discuti cu nimeni de acolo, ei sunt cei mai destepti pe planeta oltenia. Multi din aplaudacii astia sunt si pe aici si pe fb si pe metrouusor... |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Vin 28 Mar 2014, 23:07 | |
| Tragicomedia continua, noua data de intrare in circulatie a ramei este 1 Iulie. |
| | | Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Joi 03 Apr 2014, 17:32 | |
| |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6773 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Joi 03 Apr 2014, 21:03 | |
| Mai lucreaza la montaje, pui prea mult scris la inceput (aproape jumatate din video) plictisind publicul, iar finalul se termina prea brusc si sec, e doar un sfat de la unul care a butonat multe programe de genul. Incearca sa le echilibrezi, inceputul cu finalul. |
| | | Balto
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Sam 05 Apr 2014, 22:32 | |
| Un montaj oficial foarte reusit cu rama Hyperion, care probabil va deveni spot publicitar:
https://www.facebook.com/photo.php?v=600077316749161&set=vb.418783221545239&type=2&theater |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 00:41 | |
| Se vede cum pune mana mecanicul ca-i bate soarele in ochi in loc sa aiba o mica jaluzea,cum ar fi normal =)) .. E reusit :>! |
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6126 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 13:04 | |
| Si la TGV sau ICE am vazut faza cu batutul razelor soarelui in ochii mecanicului, intr-un documentar la tv, dar avea o pereche de ochelari de soare, presupun ca erau cei pentru condus. |
| | | Balto
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 13:35 | |
| Si daca soarele e la apus/rasarit tot te deranjeaza, nu poti trage parasolarul (asa se numeste) cu totul si te uiti printr-o linie subtire in fata, si la masini de multe ori parasolarul nu face fata, cei care conduc stiu prea bine.
La "reusit" ma refeream strict la montajul video, nu am facut referire la rama, cred ca am fost destul de clar. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 18:29 | |
| Uita-te atent la mana mecanicului si unde pica dunga dunga razelor solare din marginea geamului .. Si zi-mi ca e rasarit sau apus =)) .. Filmul a fost facut undeva in orarul 11-16.. Si ,de condus,conduci masina personala .. stii cum e.Mai degraba e o reflectie din cauza curburii parbrizului si tocmai de aia iti pui un parasolar glisant,dar ar fi fost prea scump .. |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4975 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 20:35 | |
| Ai dat-o si tu....intervalul orar 11-16=)) ai nimerit-o serios de bine. Despre video, e de calitate, se vede, si bineinteles, va fi folosit pentru promovare, nu s-au chinuit degeaba baietii. In schimb am vazut multi carcotasi, si pe aici chiar, dar ce sa spun, trebuie sa fie si de astia, altfel n-am fi romani. In fond si la urma urmei, din partea mea, un mare + pentru Softronic. Mai lasati oamenii sa-si faca treaba cum stiu, in loc sa ziceti, da, se face ceva, sariti cu : "Da' de ce sa se faca, bla bla bla...", tipic mioritic. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 20:49 | |
| Glontz.. sa fie dotate cu niste amarate de parasolare , nu crezi ca era ceva logic? Cand vrei sa faci ceva,asculti critica si repari ! De asta la Mercedes,sau de ce nu .. la Dacia Sander nu zici niciodata,ba .. n-are de aia,n-are de aia .. Ca ai tu impresii ca daca scoti in evidenta ceva care e in pachetul minim de confort e mioritic,e pur parerea ta.. Nu a cerut nimeni aer conditionat,GPS,etc .. era vorba de un amarat de parasolar,care reflecta oarecum modul de gandire .. Desigur,e gresit sa generalizez totul,insa faptul ca am vazut anumite comentarii cu oameni care voiau sa le aduca lucururi bune la ragalie,sterse,m-a facut sa-mi dau seama de modul de operare.. Eu cu aia nu pot fi impacat,cat despre rama Hyperion,nu am sa comentez,si nu ma intereseaza performantele.. dar sa ramanem cu picioarele pe pamant,si sa le uram "Succes!" , ca altceva..
ca paralela sa intelegi mai bine.. Dacia Sandero a fost o masina apreciata in Europa,ca la pretul cerut oferea conforul ala necesar! Nu cred ca putem spune despre Hyperion acelasi lucru.. Astept sa circule,si vreau sa vad si confortul oferit calatorului .. ma refer aici la tapiterie bineinteles si la nivelul fonic din interior... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 21:09 | |
| Apropo de numele topicului, peste tot si pe toti i-am vazut folosid termenul de Hyperion, Angelo la nimeni, modificam titlul sau il lasam asa ?? |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9707 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 21:51 | |
| Am modificat, e mai bine _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | daniel_c
Numarul mesajelor : 476 Reputatie : 5046 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion Dum 06 Apr 2014, 22:51 | |
| - DUAL a scris:
- Uita-te atent la mana mecanicului si unde pica dunga dunga razelor solare din marginea geamului ..
uita-te tu atent si ai sa vezi ca capul mecanicului este in umbra de asemenea uita-te atent la individul de langa mecanic, ala de ce nu pune mana? parerea mea este ca tragi concluzii pripit, de asemenea comparatia cu masina nu-si are rostul bine ar fi sa fie asta cel mai mare - al ramei despre partea cu parasolarul, nu va faceti griji, daca este o problema reala, exista cine sa faca presiuni pentru rezolvarea ei |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rame electrice Hyperion | |
| |
| | | | Rame electrice Hyperion | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |