Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Rame electrice Hyperion

In jos 
+109
kristi kkk
razvan22
mariushal
mi.tudor
Amiralul
Jhonyla
3ERLY
cosmin br
AndreiStefan
IonutCFR2009
mariuscfrbucuresti
didinul
bercenicity
Jurnal Feroviar
marius664
The Legend
cardinal
Luca tgv
decward
c o r v i n
Desiro256
doctoru
mielutu zburator
ANDU2100HP
Katalyn
ionutsever
Ciprian.bucur.92
alex.alexus.tm
mihaitzateo
19jimmy84
Nk11
Alextasy
gardianlinux
anacronox
florin.lifticariu
dan tm
Hawkuletz
cristy79
nenuandrei
mishu88
feroviar
DPS
solomon1984
Mihay
Razvan Tudor
bogdan aldea
TVlad
daniel_c
rich1974
63-1143-5
vanchorusebulgaria
LascuB_1980
DAS 2011
cfr500
ALEXCFR
LanceR
AndreiCFRBucuresti
EuroNight
Shinkasen
riciu
Arsen22
alex.barac.5
Bobby_TM
Simply18
Florin C
Lafont
Rarau
Luna
MariusM
Teodor
ldh80
COSTACHE MIHAIL
allred
laur 133
gabigligor
membru dezactivat ,
cortexedge
Re6/6
cstefan
Nesebar
cristi_tgv
AndiCFR
cristi CFR
AndreiCFRbv
@ndrey
Vitosa
halmarius
Andrey_tm
Vlad
DUAL
sytrus
Radu Tudor
Volk
baiazid
Balto
Mushu
Spartan1948
adrian.vidican.9
andreiutzu
Adisoft1991s
ATM
Dr2005
mureseanu_976
Adrian78
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Iasmin
KOSTYK
AlexD
113 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6738
Data de inscriere : 05/10/2012

Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 11:12

Poate ar fi o ideea buna ca un administrator sa ia legatura cu domnul Prundeanu Cristian, cel care a postat pe Facebook fotografiile cu Hyperyon, si care am inteles ca detine functia de sef in cadrul departamentului de calitate al companiei Softronic.

Sau eventual sa ne ajute sa gasim o alta persoana din cadrul companiei dispusa sa raspunda diverselor intrebari ale membrilor foirumului nostru in legatura cu activitatea companiei Softronic.

Cred ca ar fi destule intrebari de pus pe seama acestui automotor dar si a companiei in general. Ce spuneti ?
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeMier 26 Mar 2014, 09:09

Nu ai sa vezi, pe Zofei l-au banat iar mie mi-au sters mesaje, nu suporta altceva decat linsul in (g)aoaza (si crede-ma ca sunt destui care injura softronicul pe web dar la ei pe site mama mama cred ca ii ustura limbile...curve) nu ai ce sa discuti cu nimeni de acolo, ei sunt cei mai destepti pe planeta oltenia.
Multi din aplaudacii astia sunt si pe aici si pe fb si pe metrouusor...
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeVin 28 Mar 2014, 23:07

Tragicomedia continua, noua data de intrare in circulatie a ramei este 1 Iulie.
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Reputatie : 5994
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 17:32

Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6773
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 21:03

Mai lucreaza la montaje, pui prea mult scris la inceput (aproape jumatate din video) plictisind publicul, iar finalul se termina prea brusc si sec, e doar un sfat de la unul care a butonat multe programe de genul.  Wink Incearca sa le echilibrezi, inceputul cu finalul.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 22:32

Un montaj oficial foarte reusit cu rama Hyperion, care probabil va deveni spot publicitar:

https://www.facebook.com/photo.php?v=600077316749161&set=vb.418783221545239&type=2&theater
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 00:41

Se vede cum pune mana mecanicul ca-i bate soarele in ochi in loc sa aiba o mica jaluzea,cum ar fi normal =)) .. E reusit :>!
Sus In jos
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6126
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 13:04

Si la TGV sau ICE am vazut faza cu batutul razelor soarelui in ochii mecanicului, intr-un documentar la tv, dar avea o pereche de ochelari de soare, presupun ca erau cei pentru condus.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 13:35

Si daca soarele e la apus/rasarit tot te deranjeaza, nu poti trage parasolarul (asa se numeste) cu totul si te uiti printr-o linie subtire in fata, si la masini de multe ori parasolarul nu face fata, cei care conduc stiu prea bine.

La "reusit" ma refeream strict la montajul video, nu am facut referire la rama, cred ca am fost destul de clar.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 18:29

Uita-te atent la mana mecanicului si unde pica dunga dunga razelor solare din marginea geamului .. Si zi-mi ca e rasarit sau apus =)) .. Filmul a fost facut undeva in orarul 11-16.. Si ,de condus,conduci masina personala .. stii cum e.Mai degraba e o reflectie din cauza curburii parbrizului si tocmai de aia iti pui un parasolar glisant,dar ar fi fost prea scump ..
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4975
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 20:35

Ai dat-o si tu....intervalul orar 11-16=)) ai nimerit-o serios de bine.
Despre video, e de calitate, se vede, si bineinteles, va fi folosit pentru promovare, nu s-au chinuit degeaba baietii. In schimb am vazut multi carcotasi, si pe aici chiar, dar ce sa spun, trebuie sa fie si de astia, altfel n-am fi romani. In fond si la urma urmei, din partea mea, un mare + pentru Softronic. Mai lasati oamenii sa-si faca treaba cum stiu, in loc sa ziceti, da, se face ceva, sariti cu : "Da' de ce sa se faca, bla bla bla...", tipic mioritic.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 20:49

Glontz.. sa fie dotate cu niste amarate de parasolare , nu crezi ca era ceva logic? Cand vrei sa faci ceva,asculti critica si repari !
De asta la Mercedes,sau de ce nu .. la Dacia Sander nu zici niciodata,ba .. n-are de aia,n-are de aia .. Ca ai tu impresii ca daca scoti in evidenta ceva care e in pachetul minim de confort e mioritic,e pur parerea ta.. Nu a cerut nimeni aer conditionat,GPS,etc .. era vorba de un amarat de parasolar,care reflecta oarecum modul de gandire .. Desigur,e gresit sa generalizez totul,insa faptul ca am vazut anumite comentarii cu oameni care voiau sa le aduca lucururi bune la ragalie,sterse,m-a facut sa-mi dau seama de modul de operare.. Eu cu aia nu pot fi impacat,cat despre rama Hyperion,nu am sa comentez,si nu ma intereseaza performantele.. dar sa ramanem cu picioarele pe pamant,si sa le uram "Succes!" , ca altceva..

ca paralela sa intelegi mai bine.. Dacia Sandero a fost o masina apreciata in Europa,ca la pretul cerut oferea conforul ala necesar! Nu cred ca putem spune despre Hyperion acelasi lucru.. Astept sa circule,si vreau sa vad si confortul oferit calatorului .. ma refer aici la tapiterie bineinteles si la nivelul fonic din interior...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 21:09

Apropo de numele topicului, peste tot si pe toti i-am vazut folosid termenul de Hyperion, Angelo la nimeni, modificam titlul sau il lasam asa ??
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9707
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 21:51

Am modificat, e mai bine

daniel_c

Numarul mesajelor : 476
Reputatie : 5046
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Apr 2014, 22:51

DUAL a scris:
Uita-te atent la mana mecanicului si unde pica dunga dunga razelor solare din marginea geamului ..
uita-te tu atent si ai sa vezi ca capul mecanicului este in umbra

de asemenea uita-te atent la individul de langa mecanic, ala de ce nu pune mana?

parerea mea este ca tragi concluzii pripit, de asemenea comparatia cu masina nu-si are rostul

bine ar fi sa fie asta cel mai mare - al ramei

despre partea cu parasolarul, nu va faceti griji, daca este o problema reala, exista cine sa faca presiuni pentru rezolvarea ei
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Rame electrice Hyperion
Sus 
Pagina 22 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
»  Rame electrice Hyperion
» Rame electrice străine
» Rame electrice clasa 58
» AUTOMOTOARE SERIA 55 ELECTROPUTERE
»  Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: AUTOMOTOARE SI RAME ELECTRICE-
Mergi direct la: