|
| Informaţii generale | |
|
+93adytm myster2008 iustialex Polpot marcelbanu Radu Tudor AeroX bybyutza rich1974 Katalin4653 gardianlinux Teodor mishu88 cristy79 Laur redeme @ndrey Adisoft1991s Sergiu rmn Mihai531 The Legend Jhonyla costi_dumitru Balto TVlad billy752-istu Ryan Anderson petre112 dandel laur 133 Costin.H manuela get. pannonia express COSTACHE MIHAIL puscasflaviu AndreiStefan Jürgen Habermas Spartan1948 florin.lifticariu cstefan Tomi13leu huiu_goe cfr500 Re6/6 DAS 2011 Warrior12 cristi CFR riciu kasapis2007 lifetec user dezactivat... ravers75 DPS IonutCFR2009 Rarau cont dezactivat . Radu.B Razvan Tudor rizelgeorgel2004 halmarius cardinal tudor_vl Luna allred baiazid Norbi Vitosa 19Railfan95 AndiCFR Alex Avram EuroNight cortexedge Hurricane Bobby_TM maris.constantin Andrey_tm Adrian78 Semafor cristi ar NicuS kristi kkk AlexD membru inactiv mureseanu_976 Nesebar razvan - trenuri Vlad lapsanszkitamas DUAL Dr2005 Adirmvl Goanga 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18761 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24341 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 4:44 pm | |
| |
| | | florin.lifticariu
Numarul mesajelor : 757 Reputatie : 5152 Data de inscriere : 09/11/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 6:14 pm | |
| "salvari" sau "salvarii" ? |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6606 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 7:30 pm | |
| - florin.lifticariu a scris:
- "salvari" sau "salvarii" ?
ce mai conteaza |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 8:30 pm | |
| - florin.lifticariu a scris:
- "salvari" sau "salvarii" ?
Se comit greseli fragrante la nivel mult mai inalt. Ce e scris pe acel act informativ,e o picatura intr-un ocean. |
| | | Jürgen Habermas
Numarul mesajelor : 6 Localizare : Ardeal Reputatie : 4344 Data de inscriere : 10/01/2013
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 10:42 pm | |
| - Spartan1948 a scris:
Se comit greseli fragrante la nivel mult mai inalt. Ce e scris pe acel act informativ,e o picatura intr-un ocean. Iar enunţul de mai sus dă dovadă de atitudine de semidoct. În loc să pozezi "dăştept", e mai onorabil să uzezi cuvinte simple, dar corecte. Fragrantule... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 10:45 pm | |
| http://en.wikipedia.org/wiki/Jürgen_Habermas Cumva inca un cont al unuia din colegii banati sau suspendati? |
| | | Jürgen Habermas
Numarul mesajelor : 6 Localizare : Ardeal Reputatie : 4344 Data de inscriere : 10/01/2013
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 10, 2013 11:35 pm | |
| - adirmvl a scris:
Cumva inca un cont al unuia din colegii banati sau suspendati? 1. Sunt impresionat de curiozitatea ta, 2. Din păcate, apetenţa ta pentru teorii ale conspiraţiei nu poate fi satisfăcută, sunt doar un simplu nou membru, 3. Comentariul tău îmi dă un sentiment neplăcut de "securiştii forumului".... deja. Hm... 4. Urmăresc de mai mult timp forumul, sunt atent la discursul oamenilor de aici, am un sentiment de mare apreciere faţă de unii membri, şi rezerve faţă de mai mulţi. M-am înscris chiar acum din revoltă. 5. Numele de utilizator este autorul penultimei cărţi pe care am răsfoit-o. Cu acestea sper că terminăm discuţiile în acest sens, şi îmi consider această postare ca şi o prezentare; Aşadar: salutare tuturor! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin Ian 11, 2013 12:07 am | |
| O să plecăm de la prezumţia de nevinovăţie, mai ales că nu îmi amintesc să fie banat vreun utilizator din zona Ardealului (de fapt, ştim exact în ce localitate e alocat IP-ul, dar dacă utilizatorul nu a decis să facă public acest lucru, nu o vom face nici noi). _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin Ian 11, 2013 11:48 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Dispare agenţia din Galaţi şi rămâne cea din Caracal... halal gândire.
E drept, multe agenţii de voiaj erau ,,în plus", fiind localizate peste drum de gară. Dar să ai agenţie de voiaj la Caracal, Caransebeş... Sti de ce dispare agentia din Galati ? pentru ca din Galati lumea nu are legatura cu tara , exact ceea ce spun de x timp , lipsa legaturilor directe face ca omul sa nu mai vina la tren si sa mearga cu autocarul ca ala merge direct asta inseamna vanzari slabe in Galati iar mai departe a dus la desfintarea agentiei , cine pleaca din Galati cu trenul sunt navetistii si cei ce vin la Bucuresti sau Iasi , mai sunt si pentru Brasov si cam atat , pentru Sibiu de exemplu exista autocar direct deci lumea nu va merge cu trenul sa nu mai zic de Constanta ca acolo sunt autocare din ora in ora si nu stiu cine mai merge cu trenul din Galati la Constanta , de asta a si disparut din peisaj acest tren si va fi doar sezonier . In Dorohoi la gara functioneaza o casa de bilete CFR desi prin Dorohoi trece doar Regiotrans , se pare ca inca mai sunt vanzari la CFR dar cu plecare din Leorda sau Botosani si omul ia bilet din Dorohoi . |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: ighet vagoane Vin Ian 11, 2013 11:58 pm | |
| Nu stiu de ce se ambaleaza lumea, dar faptul ca statile CFR pot da bilete cu anticipatie de o luna fac agentiile de voiaj CFR nerentabile. In loc sa se intretina timp de 1 an agentiile din diverse orase, mai bine se reconditioneaza 5-6 vagoane, asa are si sezonierul de Sighet vagoane disponibile! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam Ian 12, 2013 3:10 pm | |
| CFR Călători informează că, în cursul acestei săptămâni, şase persoane necunoscute au pătruns în incinta Depoului Medgidia de pe raza Sucursalei de Transport Feroviar de Călători Constanţa, pentru sustragerea de componente feroviare în vederea valorificării acestora la fier vechi. Au tăiat lacătul de la poarta de acces şi plasa împrejmuitoare a unei magazii, sustrăgând un motor eletric defect. Un angajat al companiei a alertat şi avizat Poliţia TF Medgidia, care anchetează cazul. Menţionăm că astfel de situaţii se înregistrează în mod frecvent. În anul 2012 s-au înregistrat 58 de furturi sau tentative de furt din unităţile companiei, din care 36 de furturi au avut loc la Depoul Medgidia, cu o pagubă estimativă de 450 000 lei. De asemenea, toate cazurile au fost avizate către organele de Poliţie TF. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam Ian 12, 2013 4:08 pm | |
| În sfârşit se recunoaşte oficial că din Depoul Medgidia se fură cel mai mult. Dacă paznicii ultra-atenţi la fotografi ar face la fel şi cu hoţii... _________________ :TTT:
|
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum Ian 13, 2013 5:52 pm | |
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Ian 14, 2013 9:51 am | |
| Adica ar trebui sa avem la noi ranga, cleste, bomfaier cind mergem la pozat. paznicii ar crede ca sintem hoti si ne-ar lasa in pace. Am scoate aparatele din (ruc)sac si am poza in voie.
Si totusi la Ciceu am patit exact contrariul:
ne intoarceam tot convoiul de la viaductul Caracau si cum depoul este pe linga case, am trecut strada direct in depou.Daca treci liniile ajungi in cimp in culturile agricole.Si cum pozam noi pe acolo au aparut citiva angajati:
,,- ce faceti voi aici?" ,,-pozam" ,,-de ce?" ,, -sintem pasionati de trenuri" ,,-aaa, am crezut ca sinteti hoti, bine pozati"
|
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6227 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi Ian 17, 2013 7:51 pm | |
| Chiar acum la Digi Constanta,reprezentantii CFR Infra si Calatori Constanta vorbesc despre situatia actuala de la CFR si mentioneaza ca anul asta sa ne mai asteptam la greve,iesiri in strada ai angajatilor si opriri ale trenurilor pana cand isi vor primi drepturile care li s-au 'furat'. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |