Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
user dezactivat...

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 45
Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava
Reputatie : 5526
Data de inscriere : 10/04/2010

Informaţii generale  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 17:08

Sunt in IR Iasi Brasov. Din statia Focsani s-au urcat toti navetistii care asteptau un Regio de dupa.Nu mai stiu nr,ca nu am mersul la mine.Sunt undeva in jur de 80 de persoane, care calatoresc fraudulos, in grup organizat.Au un sef, care colecteaza banii, si apoi cotizeaza la nas. E a n oara cand vad acest lucru pe IR de dupa amiaza intre Focsani si Ramnic. Nu mi se pare corect, am senzatia ca sunt furat pe fata. Las la o parte galagia si atmosfera de bodega ordinara care s a creat. Vreau sa sesizez acest lucru, insa habar nu am cui. Voi ce ziceti?Ar trebui sa inghit in sec sau ar trebui actionat?Sunt plin de nervi acum si mi e sa nu iau o deczie pripita: gen denuntul nasului etc.Ma gandesc ca poate le o fi si navetistilor greu dupa o zi de munca si poate vor si ei sa ajunga acasa mai repede. Pe de alta parte, furtul e furt...Astept pareri si sfaturi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 17:20

Poti face sesizare pe site la cfrcalatori acolo la contact ai sugestii si reclamatii dar iti spun ca te lupti cu morile de vant , am facut si eu asemenea sesizari si dupa cateva zile am fost sunat pe telefon sa le spun numele nasului si daca am dovezi (poze , filmari) iar in lipsa de dovezi nu au ce sa faca doar ca mi-au spus ca vor lua masuri si cu asta au inchis sesizarea . Acum tu hotarasti ce vrei sa faci .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6603
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 17:22

roger a scris:
Sunt in IR Iasi Brasov. Din statia Focsani s-au urcat toti navetistii care asteptau un Regio de dupa.Nu mai stiu nr,ca nu am mersul la mine.Sunt undeva in jur de 80 de persoane, care calatoresc fraudulos, in grup organizat.Au un sef, care colecteaza banii, si apoi cotizeaza la nas. E a n oara cand vad acest lucru pe IR de dupa amiaza intre Focsani si Ramnic. Nu mi se pare corect, am senzatia ca sunt furat pe fata. Las la o parte galagia si atmosfera de bodega ordinara care s a creat. Vreau sa sesizez acest lucru, insa habar nu am cui. Voi ce ziceti?Ar trebui sa inghit in sec sau ar trebui actionat?Sunt plin de nervi acum si mi e sa nu iau o deczie pripita: gen denuntul nasului etc.Ma gandesc ca poate le o fi si navetistilor greu dupa o zi de munca si poate vor si ei sa ajunga acasa mai repede. Pe de alta parte, furtul e furt...Astept pareri si sfaturi.
in aceste cazuri toleranta ar trebui sa fie =0 .
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 22:49

Oare cu noul mers vor baga pe infofer si trenurile private ? eventual sa putem lua si bilete combinate CFR-Privat ? scratch

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 22:59

Ar fi tare, dar nu cred.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 23:04

Karpaty a scris:
Oare cu noul mers vor baga pe infofer si trenurile private ? eventual sa putem lua si bilete combinate CFR-Privat ? scratch

Nici gand ! Astia de la Infofer au contract doar cu CFR Calatori, au grija de mentenenta si de date (actualizare) , practic nu este un site oficial dupa cum o spun chiar cei de la CFRCalatori. Singurul site oficial este CFRCalatori.ro, doar acolo se pot face plati online de exemplu.

Si mie imi place insa sa manevrez pe Infofer atunci cand caut informatii deoarece merge mai repede si mai simplu, plus de asta de multe ori poti inca vedea si trenurile care au fost scoase intre timp pentru a-ti face o idee de mers ca si performanta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 08:18

Karpaty a scris:
Poti face sesizare pe site la cfrcalatori acolo la contact ai sugestii si reclamatii dar iti spun ca te lupti cu morile de vant , am facut si eu asemenea sesizari si dupa cateva zile am fost sunat pe telefon sa le spun numele nasului si daca am dovezi (poze , filmari) iar in lipsa de dovezi nu au ce sa faca doar ca mi-au spus ca vor lua masuri si cu asta au inchis sesizarea . Acum tu hotarasti ce vrei sa faci .

Stai putin, dar vagoanele de la trenurile de rang superior nu au camere de filmat?
Ca doar nu toate or fi de forma.
Am citit pe o hirtie de-aia ce o pun ciocanarii cu inventarul vagonului,, doua cotiere rupte, oglinda WC sparta, HDD defect" auzi HDD defect ma mir ca au stiut sa scrie corect.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 08:49

Lasă, că alţii scriu ,,unitate hard lipsă". Oricum, dacă HDD-ul e defect (sau lipsă), degeaba filmează camerele, că nu au pe ce să înregistreze.

user dezactivat...

Numarul mesajelor : 168
Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava
Reputatie : 5526
Data de inscriere : 10/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 12:20

Asta are doar doua vagoane, din care unul 20-55,deci fara camere. Acolo a tratat nasul cu seful navetistilor. Am depus o sesizare. Nu mi se pare corect.Daca sunt asa multi sa se lupte sa obtina ceva legal,cam cum e si pe alte IR unde cei cu abonament de Regio pot circula la IR fara plata diferentei.Adica unii platesc si altora li se rupe total de orice regula in tara asta.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 14:42

eu zic ca trebuia sa suni la 112, aia sunt obligati sa verifice, orice sesizare se inregistreaza.
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

Numarul mesajelor : 328
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti
Reputatie : 4922
Data de inscriere : 04/05/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 17:15

Trenul Regiotrans Brasov-Ploiesti-Bucuresti a sosit timpuriu cu 5 minute la Ploiesti Vest si are un grad de ocupare de 75 % , si tin sa mentionez ca este extrem de cald in interior.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 17:27

kristi kkk a scris:
eu zic ca trebuia sa suni la 112, aia sunt obligati sa verifice, orice sesizare se inregistreaza.

Ce treaba are 112 in mersul cu nasul , acolo se anunta urgentele nu prostiile astea , nici nu te baga in seama , mai iti zice ca ti si linia ocupata aiurea .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 17:30

Karpaty a scris:
kristi kkk a scris:

Ce treaba are 112 in mersul cu nasul , acolo se anunta urgentele nu prostiile astea , nici nu te baga in seama , mai iti zice ca ti si linia ocupata aiurea .

@Roger, eu zic sa suni, din moment ce oricum iti plateste kristi kkk amenda Laughing
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 18:00

http://www.regiotrans.ro/modificari-in-circulatia-trenurilor-pe-sectiile-sibiu-blaj-praid-si-alba-iulia-blaj-praid
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitimeVin 16 Noi 2012, 19:45

EuroNight a scris:
Trenul Regiotrans Brasov-Ploiesti-Bucuresti a sosit timpuriu cu 5 minute la Ploiesti Vest si are un grad de ocupare de 75 % , si tin sa mentionez ca este extrem de cald in interior.
Nasol, se strica treaba si la regiotrans. Sad Si cu grad mare de ocupare si prea cald. Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 14 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 14 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: