|
| Informaţii generale | |
|
+93adytm myster2008 iustialex Polpot marcelbanu Radu Tudor AeroX bybyutza rich1974 Katalin4653 gardianlinux Teodor mishu88 cristy79 Laur redeme @ndrey Adisoft1991s Sergiu rmn Mihai531 The Legend Jhonyla costi_dumitru Balto TVlad billy752-istu Ryan Anderson petre112 dandel laur 133 Costin.H manuela get. pannonia express COSTACHE MIHAIL puscasflaviu AndreiStefan Jürgen Habermas Spartan1948 florin.lifticariu cstefan Tomi13leu huiu_goe cfr500 Re6/6 DAS 2011 Warrior12 cristi CFR riciu kasapis2007 lifetec user dezactivat... ravers75 DPS IonutCFR2009 Rarau cont dezactivat . Radu.B Razvan Tudor rizelgeorgel2004 halmarius cardinal tudor_vl Luna allred baiazid Norbi Vitosa 19Railfan95 AndiCFR Alex Avram EuroNight cortexedge Hurricane Bobby_TM maris.constantin Andrey_tm Adrian78 Semafor cristi ar NicuS kristi kkk AlexD membru inactiv mureseanu_976 Nesebar razvan - trenuri Vlad lapsanszkitamas DUAL Dr2005 Adirmvl Goanga 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
user dezactivat...
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 45 Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava Reputatie : 5526 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 17:08 | |
| Sunt in IR Iasi Brasov. Din statia Focsani s-au urcat toti navetistii care asteptau un Regio de dupa.Nu mai stiu nr,ca nu am mersul la mine.Sunt undeva in jur de 80 de persoane, care calatoresc fraudulos, in grup organizat.Au un sef, care colecteaza banii, si apoi cotizeaza la nas. E a n oara cand vad acest lucru pe IR de dupa amiaza intre Focsani si Ramnic. Nu mi se pare corect, am senzatia ca sunt furat pe fata. Las la o parte galagia si atmosfera de bodega ordinara care s a creat. Vreau sa sesizez acest lucru, insa habar nu am cui. Voi ce ziceti?Ar trebui sa inghit in sec sau ar trebui actionat?Sunt plin de nervi acum si mi e sa nu iau o deczie pripita: gen denuntul nasului etc.Ma gandesc ca poate le o fi si navetistilor greu dupa o zi de munca si poate vor si ei sa ajunga acasa mai repede. Pe de alta parte, furtul e furt...Astept pareri si sfaturi. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 17:20 | |
| Poti face sesizare pe site la cfrcalatori acolo la contact ai sugestii si reclamatii dar iti spun ca te lupti cu morile de vant , am facut si eu asemenea sesizari si dupa cateva zile am fost sunat pe telefon sa le spun numele nasului si daca am dovezi (poze , filmari) iar in lipsa de dovezi nu au ce sa faca doar ca mi-au spus ca vor lua masuri si cu asta au inchis sesizarea . Acum tu hotarasti ce vrei sa faci . |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6603 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 17:22 | |
| - roger a scris:
- Sunt in IR Iasi Brasov. Din statia Focsani s-au urcat toti navetistii care asteptau un Regio de dupa.Nu mai stiu nr,ca nu am mersul la mine.Sunt undeva in jur de 80 de persoane, care calatoresc fraudulos, in grup organizat.Au un sef, care colecteaza banii, si apoi cotizeaza la nas. E a n oara cand vad acest lucru pe IR de dupa amiaza intre Focsani si Ramnic. Nu mi se pare corect, am senzatia ca sunt furat pe fata. Las la o parte galagia si atmosfera de bodega ordinara care s a creat. Vreau sa sesizez acest lucru, insa habar nu am cui. Voi ce ziceti?Ar trebui sa inghit in sec sau ar trebui actionat?Sunt plin de nervi acum si mi e sa nu iau o deczie pripita: gen denuntul nasului etc.Ma gandesc ca poate le o fi si navetistilor greu dupa o zi de munca si poate vor si ei sa ajunga acasa mai repede. Pe de alta parte, furtul e furt...Astept pareri si sfaturi.
in aceste cazuri toleranta ar trebui sa fie =0 . |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 22:49 | |
| Oare cu noul mers vor baga pe infofer si trenurile private ? eventual sa putem lua si bilete combinate CFR-Privat ? |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 22:59 | |
| |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 15 Noi 2012, 23:04 | |
| - Karpaty a scris:
- Oare cu noul mers vor baga pe infofer si trenurile private ? eventual sa putem lua si bilete combinate CFR-Privat ?
Nici gand ! Astia de la Infofer au contract doar cu CFR Calatori, au grija de mentenenta si de date (actualizare) , practic nu este un site oficial dupa cum o spun chiar cei de la CFRCalatori. Singurul site oficial este CFRCalatori.ro, doar acolo se pot face plati online de exemplu. Si mie imi place insa sa manevrez pe Infofer atunci cand caut informatii deoarece merge mai repede si mai simplu, plus de asta de multe ori poti inca vedea si trenurile care au fost scoase intre timp pentru a-ti face o idee de mers ca si performanta. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 08:18 | |
| - Karpaty a scris:
- Poti face sesizare pe site la cfrcalatori acolo la contact ai sugestii si reclamatii dar iti spun ca te lupti cu morile de vant , am facut si eu asemenea sesizari si dupa cateva zile am fost sunat pe telefon sa le spun numele nasului si daca am dovezi (poze , filmari) iar in lipsa de dovezi nu au ce sa faca doar ca mi-au spus ca vor lua masuri si cu asta au inchis sesizarea . Acum tu hotarasti ce vrei sa faci .
Stai putin, dar vagoanele de la trenurile de rang superior nu au camere de filmat? Ca doar nu toate or fi de forma. Am citit pe o hirtie de-aia ce o pun ciocanarii cu inventarul vagonului,, doua cotiere rupte, oglinda WC sparta, HDD defect" auzi HDD defect ma mir ca au stiut sa scrie corect. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 08:49 | |
| Lasă, că alţii scriu ,,unitate hard lipsă". Oricum, dacă HDD-ul e defect (sau lipsă), degeaba filmează camerele, că nu au pe ce să înregistreze. _________________ :TTT:
|
| | | user dezactivat...
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 45 Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava Reputatie : 5526 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 12:20 | |
| Asta are doar doua vagoane, din care unul 20-55,deci fara camere. Acolo a tratat nasul cu seful navetistilor. Am depus o sesizare. Nu mi se pare corect.Daca sunt asa multi sa se lupte sa obtina ceva legal,cam cum e si pe alte IR unde cei cu abonament de Regio pot circula la IR fara plata diferentei.Adica unii platesc si altora li se rupe total de orice regula in tara asta. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 14:42 | |
| eu zic ca trebuia sa suni la 112, aia sunt obligati sa verifice, orice sesizare se inregistreaza. |
| | | EuroNight V.I.P Member
Numarul mesajelor : 328 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti Reputatie : 4922 Data de inscriere : 04/05/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 17:15 | |
| Trenul Regiotrans Brasov-Ploiesti-Bucuresti a sosit timpuriu cu 5 minute la Ploiesti Vest si are un grad de ocupare de 75 % , si tin sa mentionez ca este extrem de cald in interior. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 17:27 | |
| - kristi kkk a scris:
- eu zic ca trebuia sa suni la 112, aia sunt obligati sa verifice, orice sesizare se inregistreaza.
Ce treaba are 112 in mersul cu nasul , acolo se anunta urgentele nu prostiile astea , nici nu te baga in seama , mai iti zice ca ti si linia ocupata aiurea . |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 17:30 | |
| - Karpaty a scris:
- kristi kkk a scris:
- eu zic ca trebuia sa suni la 112, aia sunt obligati sa verifice, orice sesizare se inregistreaza.
Ce treaba are 112 in mersul cu nasul , acolo se anunta urgentele nu prostiile astea , nici nu te baga in seama , mai iti zice ca ti si linia ocupata aiurea . @Roger, eu zic sa suni, din moment ce oricum iti plateste kristi kkk amenda |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 18:00 | |
| http://www.regiotrans.ro/modificari-in-circulatia-trenurilor-pe-sectiile-sibiu-blaj-praid-si-alba-iulia-blaj-praid |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 16 Noi 2012, 19:45 | |
| - EuroNight a scris:
- Trenul Regiotrans Brasov-Ploiesti-Bucuresti a sosit timpuriu cu 5 minute la Ploiesti Vest si are un grad de ocupare de 75 % , si tin sa mentionez ca este extrem de cald in interior.
Nasol, se strica treaba si la regiotrans. Si cu grad mare de ocupare si prea cald. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |