Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 56 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

Informaţii generale  - Pagina 46 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 02:53

Ai reacţionat exact cum mă aşteptam. În loc să vii cu soluţii constructive, cu moduri de a reduce pierderea (care e foarte mare), tu îţi expui frustrările.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 03:12

Dr2005 a scris:
Ai reacţionat exact cum mă aşteptam. În loc să vii cu soluţii constructive, cu moduri de a reduce pierderea (care e foarte mare), tu îţi expui frustrările.

Nu e vorba de frustrari , eu am cunostine/colegi/prieteni care mereu ma suna si ma intreaba ce trenuri au ce legaturi cum ajung din A in B , eu doar spun ce spune lumea ca eu nu merg cu trenu zilnic si nu ma intereseaza personal , eu daca vreau sa ma duc la Sibiu de exemplu ma duc cu 2/3/4 Regio si am iesit ieftin , timp am , nu este problema , repet tot ce spun sunt majoritatea parerile oamenilor care vor sa mearga cu trenu dar nu au cu ce , am mai spus de faptul ca am o colega care merge lunar la CT , pana anul trecut mergea doar cu trenul ca o pacaleam cu reduceri on-line , una alta dar acum foloseste doar autocarul , fara griji , respecta orarul si este foarte multumita de confort .
Ce exemple vrei sa iti mai dau , o alta persoana trebuia sa fie in Sibiu acum duminica la 10 cel tarziu si cum nu a avut tren direct a plecat de ieri cu 15:30 plus camera la hotel si alte cheltuieli inutile ca alta era situatia daca era vechiul tren de noapte care ajungea dimineata la 5-6 in Sibiu , mergea la o cafea una alta se facea 7-8 si mergea unde avea treaba fara cazare la hotel dar CFR stie sa taie sa distruga sa anuleze , si culmea in acest interval nu exista nici autocar pe aceasta ruta , nu ca l-ar fi folosit dar asa ca fapt divers vreau sa spun ca acest interval nu este acoperit cu nimic , nici tren nici autocar , omul nu vrea autocar si trenuri cu schimbare , a zis clar ca el merge doar cu trenuri directe punct .
Mai iti dau exemple ? mai am destule exemple , daca nu vrei sa intelegi ca omul are nevoie de servicii bune , legaturi cat mai bune si doar asa ai calatori asta e , de asta multi s-au si orientat spre alte mijloace de transport si acum plangem ca CFR nu are calatori , daca nu a stiut sa ii pastreze nu sunt eu de vina .

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6772
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 20:42

Site-ul CFR Marfa a fost spart de o grupare iraniana!

http://www.feroviarul.ro/noutati-feroviare/site-ul-cfr-marfa-a-fost-spart-de-o-grupare-iraniana.html

Acum site-ul a fost inchis, dupa 1 ora in care mesajul lasat de hackerii iranieni a fost vizibil (vedeti poza din articol).
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8757
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 21:20

Acum merge.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 22:03

Dr2005 a scris:

1. Sa nu mai fie hoti, tigani, blatisti etc in vagoane, sa nu mai doarma nasii pe ei cand intalnesc aceste specii.
2. Sa nu mai fie mizerie in vagoane, sa isi faca TF treaba sa nu mai stea la o tigara cu tiganii si hotii
3. Sa fie un mers al trenurilor normal, sa ajunga trenurile inainte de ora hoteliera in orasele importante (adica pana in ora 11) sau sa ajunga dimineata pana in ora 8 cand are omul nevoie la spital, scoala, liceu. Gen ce spune si Karpaty cu Sibiul lui. La fel si pentru trenurile care trebuie sa ajunga maxim la 8 in Cluj, Timisoara, Iasi etc
4. Sa nu mai fie trenuri 2 la 2h si apoi pauza 15 ore etc, toate lucrurile de bun simt care se mai spun pe aici
5. Oferte, iei biletul cu X zile inainte primeste 50% reducere
6 Sa fie mai multe trenuri Regio, vezi discutia nesfarsita a Regio de 8 dimineata spre munte Sinaia.
7 Trenurile IC sa fie IC adica de la Buucresti la Timisoara sa operasca in Craiova si DTS fara Caracal, Videle si mai stiu eu ce. Oamenii vor SI confort si nu suporta tiganii (mai ales femeile, si pe aici s-a scris de Ana Infinity ce si cum, pe topicul de Pitesti) . De la Buucresti la Suceava/Iasi sa opreasca in 2-3 localitati nu in 200
8 Controale non stop pe Bucuresti Videle si alte trasee din zona. Desfintarea opriirile la IR de lung parcurs Timisoara/DTS in marele oras Videle. Au destule R pe zi + destule IR.
9. Sa fie mai multe trenuri duminica seara din Oltenia/Moldova spre Buucresti nu sa fie pline 150%
10. Sa nu se permita calatori decat pe scaune si nu in picioare. Cine spune ca nu exista asa ceva sa circule vineri seara spre Oltenia.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3336
Reputatie : 8740
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeDum 07 Apr 2013, 22:52

eu sunt multumit de CFR.
bine poate sunt eu un caz mai special, putin mofturos.
ce as vrea, daca se strica aerul conditionat, sa se poata deschide geamul.
tiganii sunt o belea, dar am impresia ca suntem prea mici pentru un joc atat de mare, tiganii avand sustinere internationala.
Sus In jos
costi_dumitru

costi_dumitru

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 34
Localizare : Giurgiu
Reputatie : 4993
Data de inscriere : 18/07/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeLun 08 Apr 2013, 00:13

Rarau a scris:

7. Trenurile IC sa fie IC adica de la Buucresti la Timisoara sa operasca in Craiova si DTS fara Caracal, Videle si mai stiu eu ce.

Trenurile IC nu opresc în Videle.
Sus In jos
http://www.fotografdeocazie.blogspot.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeLun 08 Apr 2013, 09:33

nici asa cum sint trenurile nu sint puse la ore bune.

Timisoara Nord -Bucuresti Nord via Rosiori Nord de exemplu.

pleaca 1692 la 04.40.

mai era si un IC la 06.00.

Acuma IC e anulat dar cine ajunge la 04.40 la gara? Am vorbit cu niste ceferisti pe acolo si mi-au spus ca in perioada lucrarilor la tunel cind pleca la 07.15, trenul era plin.

Ce inseamna asta?

1. lumea ajungea la gara la timp inclusiv cu trenurile de pe rutele secundare sau cu transportul in comun din oras
2. lumea nu platea IC de la 06.00 preferind IR de 07.00
3. trenul era pus la o ora buna pentru public nu doar pentru Bucuresti ci si pentru statiile din parcurs, in special Severinul si Craiova.

daca tot nu circula IC 592 de ce nu trece IR in trasa lui? Cind se vind biletele CFR nu isi da seama ca incasarile sint mai mari?
_________

Dupa schimbarea mersului de tren R Timisoara N-Cluj Napoca a devenit IC, am discutat pe tren cu un sef de tren si mi-a spus ca in 2-3 zile de la scumpire clatorii s-au indreptat spre microbuz (microbuzele pleaca spre Oradea la interval de 90 de minute)
mecanicul trenului mi-a spus ca nici viteza de 70 km/h nu atrage pasagerii comparativ cu alti ani cind era 100.
IC oprea in Sintana, Ciucea, Huedin.

Recent CFR a trecut aceste trenuri la rangul de IR si din discutiile cu ecelasi sef de tren deja se vede un mic reviriment in ceea ce priveste numarul pasagerilor.

In continuare CFR a anulat IR 1931 care pleca ultimul spre Oradea si ducea pe toti cei mai intirziati sau care nu aveau neaparat nevoie sa ajunga devreme in Oradea. Automat pasagerii au fost impinsi in microbuze.

mai mult de la Oradea spre Timisoara simbata si duminica de la 05.04 pina la 15.52 nu este nici un tren.
Nu vreu sa chibitez inutil dar Oradea este linga Baile felix si probabil erau bune niste trenuri gindite in acest sens.

Mai mult de ani de zile CFR se incapatineaza sa nu aiba legatura din Oradea spre Satu mare la tenurile de dimineata care sosesc de la Timiosara. dar microbuze sint imediat in fata garii. Atita indirzire de a izola zona aceea nu am mai vazut, dar persista cu aceeasi indirjire sa opreasca toate trenurile in Rosiori Nord si Videle pentru naveta tuturor cocalarilor si tatelor fara sa plateasca, nu conteaza ca ceilalti pasageri vind de la lung parcurs cu bilet.

legat de Sinaia, am mai scris ca eram intr-un an in autogara situata (cum altfel) linga gara Brasov, acolo doi tineri cautau sa ajunga la Sinaia insa unul nu voia sa mearga cu microbuzul spunind ,,trenul e mai sigur, hai sa vedem si in gara"

In alta imprejurare eram in Sinaia cautind o solutie sa ajung in Brasov, dar nu era tren, a oprit un microbuz, un tip din microbuz a venit in gara si a intrebat despre ,,musterii" pentru Brasov. Decit sa stau o ora in gara am plecat cu microbuzul.

Avind in vedere zona speciala care este VAlea Prahovei, CFR ar trebui sa penduleze cu Desiro idem cu microbuzele pe zona Brasov-Breaza probabil la interval de 60 de minute iar in anumite momente 30 de minute, cu legaturi in Brasov dar si cu preturi speciale nu de cocaina unde suplimentul sa fie mai scump decit biletul de microbuz.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeLun 08 Apr 2013, 20:52

Sper sa nu mai fi fost postata: ce s-a intamplat in gara Iasi cu turnul de apa. Proiectul e mai vechi, intre timp a si fost terminat, dar merita citit putin.
http://www.turnulnostru.ro/
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMar 09 Apr 2013, 09:43

Se vorbeste ca va incepe un mare santier la Timisoara Nord
Problema este ca sunt zvonuri
Se va darama actuala gara se va construi una noua linii noi (despre depou nu am auzit nimic)
Stau si va intreb cand naiba incep aceste lucrari ca de 8 ani de cand sunt in Tm mare lucru nu sa realizat
Si culmea pe un panou era scris data finalizarii 2007
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMar 09 Apr 2013, 11:25

Unde ai auzit tu prostia ca se va darima gara?

S -a discutat pe forumuri care e situatia garii si prin ziarele locale ma mir ca nu stii nimic si apari pe aici cu zvonuri de doi bani.

S-a reziliat contractul cu firma din Israel drept pentru care a fost un proces la Paris. Apoi dupa citiva ani in care romanii au cistigat, firma belgiana de consultanta a inceput alt proces asa incit totul stagneaza.
Nu se pune problema darimarii cladirii.

Ar fi mai bine insa sa se transforme toata cladirea intr-un fel de centru comercial sa atraga lumea nu doar care vine la tren.Ar fi mai multa curatenie si civilizatie.

Toate birourile ar trebui mutate la fosta magazie de marfuri.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMar 09 Apr 2013, 11:30

vorbeste lumea
simple zvonuri
de unde au auzit ei habar nu am
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMar 09 Apr 2013, 15:23

CFR Călători organizează în data de 12 aprilie 2013, ora 11:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigare liberă a preţului - prin Bursa Româna de Mărfuri, pentru încheierea contractului de: „Concesionarea serviciilor de catering pe 21 de relaţii de transport pe trenurile de călători în care CFR Călători nu desfăşoară aceste servicii.”

Rutele de circulaţie propuse pentru concensionarea serviciilor de catering sunt împărţite în 21 de loturi, iar procedura de licitaţie se va finaliza prin încheierea unui contract de concesiune pentru o perioadă de un an.

Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, str.Buzeşti nr.50-52, sector 1, Bucureşti, telefon 0213174745. Totodată, informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine de la sediul CFR Călători, B-dul Dinicu Golescu, nr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr.021/319.24.28, 0732671661.

În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi operatorii economici să participe la procedura de atribuire a contractului de concesiune servicii catering.

V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5792
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMar 09 Apr 2013, 23:16

zvonurile cu timisoara sunt ca si cele cu tgm... de ani de zile tot aud ba ca se modernizeaza gara ba ca se muta gara si depoul in cart unirii. pana acum n-am vazut nimic
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitimeMier 10 Apr 2013, 08:19

Nu sint domle zvonuri, eu merg aproape zilnic prin gara si sint abonat si la ziar, nu am mai auzit zvonuri d-astea cu mutatul garii.
Ba chiar am vorbit si cu primarul despre gara la evenimentul cu troleibuzul, cind am ajuns la gara si nu se punea problema demolarii si reconstructiei ei linga depou.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 46 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 46 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 56 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: