Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 35 ... 65, 66, 67
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

Informaţii generale  - Pagina 67 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 00:32

Ne mai lipsesc barbatii la goblenuri Smile) ..
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5563
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 00:49

ctln1991 a scris:
La CFR Calatori am vazut de multe ori ca grupa de Botosani pt. IR Suceava-Bucuresti e cuplata de o femeie.
Unii din barbatii de acolo sunt mai incompententi Razz Acum doi ani eram cu 1755 spre Suceava, iar in Veresti trebuia detasata grupa de Botosani. A mers frumos, a decuplat si ne-a anuntat prin statie ca ne putem distanta. Nici n-a tras bine mecanicul trenul ca se aude iar prin statie: "Domn' mecanic opriti, va rog ca n-am dezlegat cupla". Si-a luat respectivul niste injuraturi bune pentru ca a dezlegat doar semicuplarile de aer.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 10:50

DUAL a scris:
Ne mai lipsesc barbatii la goblenuri Smile) ..
Da, adevarul e ca iti trebuie multi muschi ca sa conduci o locomotiva sau un tren, se da un examen special la sala de forta in prealabil. Cat despre goblenuri, crosetat, croitorit sau bucatarit, nu vad de ce un barbat nu s-ar putea pricepe la fel de bine ca o femeie, dincolo de ideile preconcepute bineinteles.

Mai ales ca acum razboaiele moderne se bazeaza doar pe prostia unora de a crede ca sunt aliati cu americanii.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 10:59

La Sidex Galati erau manevrante femei si femei mecanic si ajutor pe LDH Very Happy 
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 11:47

Eu m-am referit in general, nu la Calatori ori alta companie. DAS tocmai sefilor de statie le iei apararea. Stiu f bine de ce am zis asta. Eu lucrez intr-o statie mare si seful de statie chiar si aici nu isi are rostul, oricum sarcinile le preia ''cateii'' care beneficiaza de festive peste norma ,care se platesc de 3 x zi normala.
Nu am zis ca o femeie nu poate lega o cupla , numai ca este ''protejata '' si este trimis un barbat in cazul cand acesta nu are alta sarcina. Oricum eu am facut referire la femeile de la linii, si nu fac decat lucruri marunte. La linii chiar e de munca ( sa dai la baros nu e munca de femeie , sa cari traverse etc ).
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitimeDum 29 Sept 2013, 11:59

Macaragioaice la poduri rulante in otelarii, sudorite pe santierul naval, inginere la constructia barajelor...

Erau diverse povestiri in epoca aceea,

Revenind la topic, mi se pare ca instructia de remorcare si frinare stabileste cine executa legarea si dezlegarea vagoanelor si locomotivelor.
Cum meseria de conductor sau sef de tren nu e rezervata doar barbatilor, rezulta ca e o obligatie de serviciu. Nimic ciudat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 67 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 67 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 35 ... 65, 66, 67
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum