|
| Informaţii generale | |
|
+93adytm myster2008 iustialex Polpot marcelbanu Radu Tudor AeroX bybyutza rich1974 Katalin4653 gardianlinux Teodor mishu88 cristy79 Laur redeme @ndrey Adisoft1991s Sergiu rmn Mihai531 The Legend Jhonyla costi_dumitru Balto TVlad billy752-istu Ryan Anderson petre112 dandel laur 133 Costin.H manuela get. pannonia express COSTACHE MIHAIL puscasflaviu AndreiStefan Jürgen Habermas Spartan1948 florin.lifticariu cstefan Tomi13leu huiu_goe cfr500 Re6/6 DAS 2011 Warrior12 cristi CFR riciu kasapis2007 lifetec user dezactivat... ravers75 DPS IonutCFR2009 Rarau cont dezactivat . Radu.B Razvan Tudor rizelgeorgel2004 halmarius cardinal tudor_vl Luna allred baiazid Norbi Vitosa 19Railfan95 AndiCFR Alex Avram EuroNight cortexedge Hurricane Bobby_TM maris.constantin Andrey_tm Adrian78 Semafor cristi ar NicuS kristi kkk AlexD membru inactiv mureseanu_976 Nesebar razvan - trenuri Vlad lapsanszkitamas DUAL Dr2005 Adirmvl Goanga 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 12:35 | |
| Ne-a zapacit de tot CFR-ul cu ofertele si reducerile pe anumite distante, la anumite trenuri, in anumite zile etc...reducerile de anticipatie, trenuri combinate si cate or mai fi.
Era bine un singur sistem sa nu mai zapaceasca atat calatori cel de anticipatie dar cu procente mai mari, la trenuri IR pe anumite distante unde opreste mai des si cea pe baza cardului Tren Plus.
Ca tot ati amintit mai sus de Card Tren Plus sa stiti ca acea investitie de 80 lei se merita chiar si pentru cei care merg intr-un an de zile numai cu Regio. Eu am facut un calcul si scot paguba de 80 lei in numai 4 luni mergand cu Regio restul de 8 luni mergand in castig.
|
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6740 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 12:48 | |
| Pana apucam noi preturi de tip oferta cum au unii pe-afara si avand in vedere tarifele standard destul de mari la bilete cred ca ar fi fost indicat sa lanseze si cardul Tren Plus 50 si astfel nu isi mai bateau capul sa reduca doar pentru anumite rute si diferit procentual .
Chestiunea cu navetistii care pot folosi si trenuri IR este perfect normala in conditiile in care trenurile regio/regioexpres sunt putine si nu au o cadenta fireasca . |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6606 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 12:57 | |
| Da. E normala. Atata timp cat se dau la o parte de pe locul meu sau nu se asaza peste mine |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 14:14 | |
| Ofertele astea sunt, oarecum, discriminatorii ele adresându-se numai călătorilor care plătesc bilet întreg... în condiţiile în care mare parte din călătorii CFR sunt elevi, studenţi sau posesori de alte facilităţi. Într-adevăr, ofertele sunt încurcate, greu de explicat şi de înţeles... cel mai simplu era să se facă cum s-a făcut cu IC 572 între Bucureşti şi Otopeni: acolo există în sistem un tren R0572, la care poate oricine să cumpere bilet de regio (inclusiv elevii şi studenţii), cu toate facilităţile existente. Aşa ar fi mai simplu de înţeles şi pentru călători, pentru că omul înţelege mai bine dacă îi spui ,,între staţiile X şi Y mergi cu IR la tarif de Regio", decât dacă îi zici ,,între staţiile X şi Y ai 40% reducere dacă mergi cu nu-ştiu-ce tren şi la întoarcere ai 45% dacă vii cu nu-ştiu-ce tren". _________________ :TTT:
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3357 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8371 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 14:47 | |
| Cine nu sta zilnic pe siteul CFR CALATORI nu prea cunoaste aceste oferte decat poate prin prieteni. Sa mai puna aceste oferte de reduceri si de la Timisoara la Caransebes, Timisoara - Arad, Galati - Tecuci si la Faurei, Constanta - Fetesti, Cluj Napoca - Dej, Razboieni, Brasov - Sibiu - Vintu de Jos si pe alte rute unde sunt putine trenuri REGIO.
Toate ofertele sa fie puse in gari pe un singur panou amplasat la maxim 3 metri inaltime. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 15:41 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Cine nu sta zilnic pe siteul CFR CALATORI nu prea cunoaste aceste oferte decat poate prin prieteni. Sa mai puna aceste oferte de reduceri si de la Timisoara la Caransebes, Timisoara - Arad, Galati - Tecuci si la Faurei, Constanta - Fetesti, Cluj Napoca - Dej, Razboieni, Brasov - Sibiu - Vintu de Jos si pe alte rute unde sunt putine trenuri REGIO.
Toate ofertele sa fie puse in gari pe un singur panou amplasat la maxim 3 metri inaltime. Pe Constanta-Fetesti si retur ai trenuri regio cadentate deci de ce ar fi nevoie si aici de aceste reduceri chiar nu inteleg ... Dupa cate vad eu se urmaresc legaturile intre doua orase acolo unde chiar e nevoie de o asa reducere . Eu cred ca mai degraba ar trebui implementat acest sistem de exemplu intre Bucuresti- Ploiesti , Ploiesti - Sinaia , Sinaia-Brasov sau intre Constanta-Medgidia , Medgidia-Fetesti deci fragmentat ... Pe Sinaia - Brasov exista deja ... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3357 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8371 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 16:07 | |
| - baiazid a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- Cine nu sta zilnic pe siteul CFR CALATORI nu prea cunoaste aceste oferte decat poate prin prieteni. Sa mai puna aceste oferte de reduceri si de la Timisoara la Caransebes, Timisoara - Arad, Galati - Tecuci si la Faurei, Constanta - Fetesti, Cluj Napoca - Dej, Razboieni, Brasov - Sibiu - Vintu de Jos si pe alte rute unde sunt putine trenuri REGIO.
Toate ofertele sa fie puse in gari pe un singur panou amplasat la maxim 3 metri inaltime. Pe Constanta-Fetesti si retur ai trenuri regio cadentate deci de ce ar fi nevoie si aici de aceste reduceri chiar nu inteleg ... Dupa cate vad eu se urmaresc legaturile intre doua orase acolo unde chiar e nevoie de o asa reducere . Eu cred ca mai degraba ar trebui implementat acest sistem de exemplu intre Bucuresti- Ploiesti , Ploiesti - Sinaia , Sinaia-Brasov sau intre Constanta-Medgidia , Medgidia-Fetesti deci fragmentat ... Pe Sinaia - Brasov exista deja ... Eu am dat doar cateva exemple dar sigur sunt mai multe. Intre Constanta si Fetesti sunt putine trenuri fata de numarul de locuitorii ale acelor orase, de existenta autostrazi si de nr. mare de autocare/microbuze. Deasemenea se poate face reducerea tarifara si pe Bucuresti - Ciulnita. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Dec 2012, 17:37 | |
| - razvan - trenuri a scris:
Eu am dat doar cateva exemple dar sigur sunt mai multe. Intre Constanta si Fetesti sunt putine trenuri fata de numarul de locuitorii ale acelor orase, de existenta autostrazi si de nr. mare de autocare/microbuze. Deasemenea se poate face reducerea tarifara si pe Bucuresti - Ciulnita. Vorbesti bineinteles cu mult aplomb, dar nu ai nici o foaie in mana care sa iti arate care este traficul de calatori zilnic/saptamanal/lunar/anual intre Constanta si acest oras Fetesti de doar 33000 locuitori care se afla la oaresce distanta adica 80 km. Oras ceferist , nu am ce zice dar care nu genereaza trafic de naveta notabil decat la cateva ore ale zilei . Conform Infofer ai 13 trenuri pe zi intre Constanta si Fetesti din care 6 trenuri regio cadentate la 3 ore si tu nu te declari multumit . Nici Valea Prahovei nu are 6 regio pe zi si tu vrei mai multe intre Constanta si Fetesti ... Alte zone ar cere mai multe trenuri si totusi nu au, gen Constanta - Mangalia unde cadentarea la 2 ore nu este suficienta iar materialul rulant lasa de dorit . |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 12:38 | |
| În perioada 22 decembrie 2012 – 03 ianuarie 2013, CFR Călători va adapta capacitatea de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, astfel:
· pentru preluarea fluxului de călători de pe cele mai utilizate rute (din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Timişoara, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Iaşi, Suceava, Vatra Dornei, etc), vor fi suplimentate cu vagoane mai multe trenuri InterRegio (inclusiv cu vagoane cuşetă şi de dormit) . De la data de 01 ianuarie 2013 iubitorii sporturilor de iarnă, vor putea să aleagă din variantele de călătorie spre/dinspre munte la unele trenuri spre/dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamţ prin oferta Trenurile Zăpezii.
· casele de bilete din gari vor avea program normal de lucru cu publicul. În această perioadă, programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit , iar în zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 şi 01 şi 02 ianuarie 2013 majoritatea agentiilor de voiaj CFR vor fi inchise.
Reamintim pasagerilor ca pot beneficia de REDUCERI importante la călătoria cu trenul: 1.pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur cu trenurile InterRegio 31% și 56%; 2. între staţiile Brăila – Galaţi; 3. Oradea – Satu Mare, Dej Călători – Baia Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Târgu Mureş, la trenurile IR şi IC – reducerile sunt cuprinse între 30 - 45% la clasa I şi 30 - 50% la clasa a II-a; 4. De asemenea, posesorii de abonamente valabile la trenurile Regio pot să călătorească fără plata diferenţelor tarifare la trenurile InterRegio, cu anumite trenuri şi pe anumite rute: Orăştie – Alba Iulia, Teiuş – Şibot, Beia – Mediaş, Războieni – Alba Iulia.
Distribuția biletelor se realizează pe următoarele canale: on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro (nu e necesara printarea biletului, se poate calatori in baza ID ului de comanda!) ; de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi automatele de vânzare din staţiile CFR. Cu prilejul Sărbatorilor de iarnă, se pot achiziţiona biletele de tren cu o reducere de 15%, la cumpărarea online cu cardurile MasterCard sau Maestro.
Informaţii suplimentare despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro. |
| | | Re6/6
Numarul mesajelor : 493 Reputatie : 5530 Data de inscriere : 11/02/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 12:49 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ofertele astea sunt, oarecum, discriminatorii ele adresându-se numai călătorilor care plătesc bilet întreg... în condiţiile în care mare parte din călătorii CFR sunt elevi, studenţi sau posesori de alte facilităţi.
Într-adevăr, ofertele sunt încurcate, greu de explicat şi de înţeles... cel mai simplu era să se facă cum s-a făcut cu IC 572 între Bucureşti şi Otopeni: acolo există în sistem un tren R0572, la care poate oricine să cumpere bilet de regio (inclusiv elevii şi studenţii), cu toate facilităţile existente. Aşa ar fi mai simplu de înţeles şi pentru călători, pentru că omul înţelege mai bine dacă îi spui ,,între staţiile X şi Y mergi cu IR la tarif de Regio", decât dacă îi zici ,,între staţiile X şi Y ai 40% reducere dacă mergi cu nu-ştiu-ce tren şi la întoarcere ai 45% dacă vii cu nu-ştiu-ce tren". din punct de vedere al marketingului nu poti face cumul de facilitati....ar fi aberant, pana la urma mergi aproape gratis unde s-ar ajunge. Vezi si marile lanturi comerciale fac reduceri la marfurile care nu sunt la oferte. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 12:57 | |
| Re6/6 sau la cele mai scumpe produse sau servicii!!
Eu cred ca cea mai buna solutie era sa creasca reducerea la 20% la biletul dus/intors plus Cardul TrenPlus si o reducere de anticipatie de 10% daca luai biletul inainte de plecare cu 10-15 zile reduceri acordate la agentii si ghisee fara online unde poate doar 5% din calatori au auzit de ele..Reclama pe panourile publicitare din marile orase dar la CFR nu exista bugetati bani pentru marketing profesionist
Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Sam 22 Dec 2012, 13:10, editata de 1 ori |
| | | Re6/6
Numarul mesajelor : 493 Reputatie : 5530 Data de inscriere : 11/02/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 13:06 | |
| CFR Calatori are in organigrama servicii respectiv birouri de marketing cu salariati platiti tot timpul anului, eventual gasit de acolo resurse pentru reclama ....nu vad de ce ar trebui bugetat separat. Cat despre ofertele de sezon,.... cu siguranta se puteau gasi variante mai convenabile.
Ultima editare efectuata de catre Re6/6 in Sam 22 Dec 2012, 13:21, editata de 1 ori |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 13:12 | |
| Cea mai buna oferta ar fi cea cu cardurile de reducere , actualul 25% si unul cu 50% dar CFR nu are de gand acest card sa nu cumva sa iasa ei in pierdere (am intrebat eu si au spus ca nu au de gand asa ceva) , nu ca nu ar fi in pierdere dar tin cu dintii de preturile astea enorme si se intreaba de ce nu merge lumea cu trenu . Ofertele actuale pe anumite relatii la trenurile IR tarife reduse sunt foarte bune doar ca este nevoie de mai multe relatii cu tarife reduse si nu in ultimul rand introducerea de trenuri cadenatate intre orasele importante si care au un flux mare de calatori , gen Satu Mare-Baia Mare-Cluj ; Iasi-Bacau (Piatra Neamt) ; Iasi-Barlad ; Iasi-Suceava ; Brasov-Sibiu ; Timisoara-Arad-Oradea ; Cluj-Oradea ; cu trenuri RE si ar creste si numarul de calatori dar daca nu are cine sa gandeasca asta e . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 13:12 | |
| In afara de cateva afise din gari in paginile din mersul trenurilor si cateva pliante amarate nu am vazut alte metode de marketing mai agresiv!!Sa nu mai zic de trainingu unor angajati care se rezuma doar la prelucrarea gen NTS a unor hartii venite prin fax sau mail citite de sefu |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5555 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 22 Dec 2012, 13:29 | |
| SSM și AÎÎ șefu! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |