|
| 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|
+75Nk11 tcm Andrey_tm mielutu zburator TonyCFR LanceR cata stefan_br Tomi13leu Norbi gabrielcr alex.alexus.tm cristi ar impuls NIKU24 marius664 spiderpc Radu161 dan tm Katalyn Alextasy Costin.B jay2012 Lumunita Stana cristy79 alliens Adirmvl KOSTYK baiazid vatmanul kido Rarau Ciprian Semafor cortexedge Katalin4653 kristi kkk Amiralul Czirjak Arpad Luna TVlad AlexD boldalexandru petcu.adrian popovici dan_dinca M.I.C.I. Radu Tudor Adrian78 Radu email2bav Dr2005 Teodor IonutCFR2009 Michael mishu88 Stere Serban razvan - trenuri adycfrbucuresti Jhonyla Nesebar mardaryroby cont dezactivat . Vitosa cristi CFR eu COSTACHE MIHAIL knd Vlad loryjonel srazvi tudor_vl KQQ Lde 2100 myster2008 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Lumunita Stana
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 54 Reputatie : 4188 Data de inscriere : 28/11/2013
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun Ian 06, 2014 3:12 pm | |
| |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier Ian 08, 2014 2:27 pm | |
| Nu circula (inca) trenuri de calatori, si nici nu se stie inca sigur cand si daca vor (mai) circula. |
| | | jay2012
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 4647 Data de inscriere : 09/03/2012
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun Mai 12, 2014 9:17 pm | |
| Nu circula trenuri spre/dinspre Maneciu.Exista in gara Ploiesti Sud afisat un mers al trenurilor pe relatia Ploiesti Sud-Teisani, operator TFC.Rutele sunt insa acoperite cu hartie.Nu stiu de ce TFC inca nu intra sa opereze pe aceasta ruta. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun Mai 12, 2014 9:54 pm | |
| Nu intră, pentru că din vara anului trecut nu au mai avut intenţia să intre. A fost schimbată conducerea, iar aceasta a schimbat macazul, spre un profit cât mai rapid, vezi rezervarea obligatorie (pe care o plăteşti şi când iei bilet din tren, deşi rişti ca la prima staţie să fii ridicat de pe scaun), taxarea compartimentelor de VT ca clasa I şi umplerea până la refuz a trenurilor. Tot ca parte a acestei strategii, s-a şi insistat să se menţină acele trase (mersul trenurilor se trasează prin martie - aprilie), ca să nu cumva să le ia altcineva. Astfel, s-au ţinut liniile blocate, iar orice operator de marfă care ar fi dorit trenuri cu circulaţie regulată, n-a mai avut loc decât printre acele trenuri (dacă o mai fi avut). Şi cum la noi nu se percepe taxă de rezervare a trasei (s-a propus ca la alocarea trasei să se plătească TUIul în avans pe 30 de zile, dar nu s-a vrut mai sus), mulţi operatori (de marfă) procedează la fel. _________________ :TTT:
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun Mai 12, 2014 10:45 pm | |
| Imi spunea cineva de la TFC ca daca as putea sa strang semnaturi de pe Valea Teleajenului ( sate, comune, orase ) sa le duca la Bucuresti la CFR sa faca presiuni ca cica CFR-ul ( care din ramurile e acolo ) nu vrea sa le dea verde pentru a intra pe 304. Sunt in joc multi factori care uni au numai de castigat iar cetateni/calatori de pierdut.
Inteleg ca nu se vrea, ca nu se poate, ca pe toti i doare-n 14 dar o familie cu copil mic si cu carut cum se poate deplasa de la Teisani sau Faget la Ploiesti la rude, spital etc daca nu au masina personala, ca la dube nu cred ca ai unde sa bagi un carucior de copil mic.
Bicilclisti care vor sa treaca dincolo de la Maneciu la Brasov via Cheia-Pasul.Bratocea-Babarunca-Bradet-Sacele sunt nevoiti sa pedaleze in plus 50-55 km pana la Manceciu ca nu au alta alternativa.
Si cand ma gandesca cat latra hotul ala de Cosma ( taticul Prahovei ) ca va baga el trenuri pe Maneciu, am vazut ce a bagat, d-aia a ajuns la mititica, acolo unde mai devreme sau mai tarziu vor ajunge toti hoti din tara asta ca sunt elevi sau senatori cu toti vor ajunge unde le e locul. |
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun Mai 12, 2014 11:48 pm | |
| - Katalyn a scris:
- Imi spunea cineva de la TFC ca daca as putea sa strang semnaturi de pe Valea Teleajenului ( sate, comune, orase ) sa le duca la Bucuresti la CFR sa faca presiuni ca cica CFR-ul ( care din ramurile e acolo ) nu vrea sa le dea verde pentru a intra pe 304. Sunt in joc multi factori care uni au numai de castigat iar cetateni/calatori de pierdut.
Nu s-a solicitat pachet minim social. Cum să spună că nu li se dă voie, din moment ce nici măcar nu au cerut? _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mar Mai 13, 2014 12:15 pm | |
| a fost o discutie intre mine si un angajat TFC ( nu e nas sau mecanic )
|
| | | Costin.B
Numarul mesajelor : 233 Reputatie : 4983 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier Mai 14, 2014 9:15 am | |
| - Katalyn a scris:
- Imi spunea cineva de la TFC ca daca as putea sa strang semnaturi de pe Valea Teleajenului ( sate, comune, orase ) sa le duca la Bucuresti la CFR sa faca presiuni ca cica CFR-ul ( care din ramurile e acolo ) nu vrea sa le dea verde pentru a intra pe 304. Sunt in joc multi factori ;unii au numai de castigat iar cetatenii/calatorii de pierdut.
Au nevoie de semnaturi??Sa contacteze Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara "Zaganul" care a strans cateva mii de semnaturi de la cetatenii de pe Valea Teleajenului,pentru reintroducerea trenurilor de calatori pe ruta asta.Am observat insa,ca cei de la TFC nu vor sa comunice care este motivul pentru care nu introduc trenurile.Daca au renuntat definitiv sa mai opereze pe sectia Ploiesti-Maneciu,de ce nu spun asta? |
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam Aug 23, 2014 11:37 am | |
| S-a inceput golirea Depozitului de motorina de la Gura Vitioarei, statia Faget Teleajen. Zilele trecute GFR a adus un tren cu 26 cazane de motorina de acolo la Lukoil Ploiesti. Se goleste la fel cum s-a intamplat la Deasti si Caineni pe 201.
Pe langa DBSR acum CFR Marfa si GFR va avea activiate pentru o scurta perioada pe aceasta sectie. Sper sa aflu cand pleaca urmatorul tren de la Faget spre Ploiesti sa ies pe traseu sa-l prind.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Mier Aug 27, 2014 4:00 pm, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier Aug 27, 2014 3:41 pm | |
| |
| | | Alextasy
Numarul mesajelor : 121 Varsta : 37 Localizare : Ploiesti Reputatie : 3997 Data de inscriere : 20/04/2014
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Vin Aug 29, 2014 12:35 am | |
| Felicitări Meștere! Frumoase capturi la Măgurele Două Purcele și restul! Bine că nu ai pățit nimic! |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8418 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Vin Aug 29, 2014 1:05 am | |
| |
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Vin Aug 29, 2014 6:08 am | |
| Din ce stiu eu sunt rezervele statului in caz de calamitati, criza, foamete sau razboi sa aiba de unde lua. Sunt zeci poate chiar sute de astfel de depozite in toata tara.
Motorina asta are si ea un termen de valabilitate odata la nu stiu cati ani incepe sa se degradeze ( ma rog daca am folosit un termen corect ) o aduc in rafinari o prelucreaza ( cred ca ii baga ceva aditivi ) si apoi vor umple din nou acele depozite.
Pe asta de la Faget Teleajen o duce la Lukoil Ploiesti. Pana acum in ultima saptamana au sosit la Lukoil Ploiesti 2 trenuri cu GFR, apoi e CFR-ul pozat de mine, plus ieri dimineata dupa ora 06:00 a mai plecat un GFR la Faget.
Pe cea de la Caineni si Daesti au dus-o la Midia. Nu stiu ce si cum important e ca, pentru cateva saptamani bune va fi trafic de marfa pe aceasta sectie.
|
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Vin Aug 29, 2014 8:40 am | |
| Şi CFR Călători cumpără motorină de la rezerva de stat... pentru că nimeni nu a vrut să îi vândă. _________________ :TTT:
|
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9710 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Vin Aug 29, 2014 10:07 am | |
| De fapt nu o cumpara, o iau in contul subventiei, s-a dat un act in acest sens unde se mai mentiona ca si ceilalti operatori privati de calatori pot solicita motorina in locul subventiei. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
| |
| | | | 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |