Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4423 Data de inscriere : 27/05/2013
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Dum 23 Noi 2014, 20:59
Norbi a scris:
@gabrielcr Deja trenul de 13:27 a ajuns la Maneciu.
A ajuns cu maxim 10 minute de intraziere si la intors 8 minute in Ploiesti.
NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4423 Data de inscriere : 27/05/2013
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Dum 23 Noi 2014, 21:08
Frumosa calatorie sa zic cea mai frumoasa din viata mea,se uiteau oamenii zici ca era un astronaut pana si canii se speriau,pacat de ceata in Maneciu erau 25-50 de oameni asteptau trenul cu interes mai ales ca nu a ajuns cel de dimineata.
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15509 Data de inscriere : 06/03/2009
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Dum 23 Noi 2014, 21:46
Imi dau seama ce senzatie ai cand stii ca circuli pe un traseu pe care nu a mai trecut trenul de mult timp, mai ales cand privesti soferii care asteapta la bariere oarecum mirati, imi dau seama si de localnici ce au simtit cand au vazut automotorul si ce ai simtit tu cand vedeai cum era privit automotorul in care te aflai si tu.. Este adevarat, ceata se vede si in filmuletul acesta. Iar calatori cam putini.
@Dr2005, in trenul acesta te aflai si tu?
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 01:24
Tin minte cand au dat drumu la tren pe Slanic am fost in prima zi si localnicii care vedeau ca trece trenul se inchinau .
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 01:39
Cand se va relua circulatia pe Oradea - Holod, putin spus se vor inchina , se va face slujba in fiecare halta
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 01:44
Crezi ca apucam noi ziua aia sa vedem tren prin Ceica ? Eu unu zic ca nu voi apuca tren Oradea-Ceica-Rogoz-Vascau. Speranta ce a mai ramas ca asta moare ultima dar daca e sa ne luam dupa tendinta de abandon a sectiilor secundare, no comment .
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 02:40
@Costache : Linia nu a fost inchisa, dupa retragerea Cfr Calatori a mai circulat DBSR pana la Teisani iar anul acesta CFR MARFA si GFR au carat motorina de la Depozitul ANRS Făget Teleajen. Despre CFR nu am idee cate trenuri au carat si unde au dus motorina dar GFR a avut 10 trenuri cu cate 26 cazane si ultimul tren cu 11 cazane carate de la Faget Teleajen la Lukoil Ploiesti in perioada 17 august - 11 septembrie. Trasele GFR-ului atat spre Faget cat si de la Faget au fost pe timpul nopti exceptie facand doar 2 trenuri care au circulat pe timp de zi. GFR si acum cara motorina ANRS ( Rezervele statului ) la Lukoil de la Tantareni de langa Filiasi, au adus vreo 6 trenuri si de la Piatra Neamt si mai au destule depozite din tara de golit/carat.
Apropo de Rezervele Statului azi noapte la 01.50 a sosit in Ploiesti Est pentru Lukoil tren 80398 cu 20 cazane motorina de la Pătârlagele de pe 504 Nehoiaşu-Buzau. Dupa mersul trenului si acesta a circulat tot pe timp de noapte, in caz ca ar fi ceva pasionati in zona nu ar putea prinde nimic din cauza intunericului.
Tomi13leu
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 36 Localizare : Oradea/Petrosani Reputatie : 5522 Data de inscriere : 07/04/2010
Subiect: entuziasm Lun 24 Noi 2014, 10:09
Buna,
Am fost ieri pe aceasta sectie si pot sa spun ca de mult nu am vazut atata bucurie pe fetele oamenilor cand a reaparut trenul si nu exagerez deloc! Stateam la geam si cand trecea trenul prin sate batranii isi faceau cruce, tinerii ne faceau cu mana! Cel mai interesant a fost cand am ajuns la Maneciu cu primul tren si venea lumea de prin sat sa vada trenul si sa noteze noul mers, intrebau de abonamente si daca e serioasa treaba.
Pe drum inapoi cu trenul de 16:35 au fost destul de multi calatori pentru primul tren, se vede ca in sat se duce vorba repede. Cu siguranta vor avea succes cei de la TFC, desigur sunt foarte multe de pus la punct, vitezele de circulatie sunt sub orice critica.
In Faget (in cadrul depozitului de combustibil) era pregatit de plecare un tren cu combustibil de la CFR Marfa ( :AA10: ) ,plus de asta in Teisani se vedeau urme de trafic pe mai multe linii, semn ca a fost ceva activitate recenta pe acolo.
NIKU24
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 12:39
Nu vreau sa pierd nici prima zi cand se va da drumul si pe Ploiesti vest Tirgoviste si Tirgoviste Pietrosita.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20639 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25584 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 12:49
COSTACHE MIHAIL a scris:
Da... dar am stins lumina când am văzut că se pregăteşte cineva să filmeze cu telefonul, că nu vreau să fiu vedetă
Paza pe la Ploieşti e asigurată de Nei Guard... am avut noroc că nu a fost pază la primul tren, că altfel nu mai făceam eu poze. Oricum, nu se compară personalul de tren de pe Măneciu (şi de pe alte secundare), cu cel de pe Bucureşti - Buzău. Pe Bucureşti - Buzău şeful de tren de priveşte de sus, nu ştie să îţi zică ,,bună ziua" sau ,,călătorie plăcută", ba te mai şi ia cu ,,bă" când are chef. Da' poţi să îi zici ceva? Că stă agentul de la Nei Guard cu mâna pe spray lângă şeful de tren... Nu-mi place deloc cum sunt trataţi călătorii. Să nu mai zic de porcăria aia de rezervare obligatorie... evident, locul meu era ocupat, m-am dus în altă parte. Atunci de ce mi-a luat bani de rezervare dacă nu am putut sta pe locul de pe bilet?! Dar deja o dăm în off-topic.
_________________ :TTT:
stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5850 Data de inscriere : 23/05/2010
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 16:03
Pe Galati au scos paza.
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 18:34
NIKU24 a scris:
Nu vreau sa pierd nici prima zi cand se va da drumul si pe Ploiesti vest Tirgoviste si Tirgoviste Pietrosita.
Acolo eu voi fi primul care va merge conditia este sa nu fiu de munca in ziua respectiva. Pe Maneciu daca nu trebuia sa plec cu ai mei la tara eram cu Dr_2005 in primul tren care a mers pana la Teisani.
Dr2005 a scris:
Paza pe la Ploieşti e asigurată de Nei Guard... am avut noroc că nu a fost pază la primul tren, că altfel nu mai făceam eu poze. Oricum, nu se compară personalul de tren de pe Măneciu (şi de pe alte secundare), cu cel de pe Bucureşti - Buzău. Pe Bucureşti - Buzău şeful de tren de priveşte de sus, nu ştie să îţi zică ,,bună ziua" sau ,,călătorie plăcută", ba te mai şi ia cu ,,bă" când are chef. Da' poţi să îi zici ceva? Că stă agentul de la Nei Guard cu mâna pe spray lângă şeful de tren... Nu-mi place deloc cum sunt trataţi călătorii. Să nu mai zic de porcăria aia de rezervare obligatorie... evident, locul meu era ocupat, m-am dus în altă parte. Atunci de ce mi-a luat bani de rezervare dacă nu am putut sta pe locul de pe bilet?! Dar deja o dăm în off-topic.
Paza pe Slanic era o firma de genul Vip Guard nu NEI Guard sper sa fi vazut bine Dr_2005. La inceput erau vreo 6-7 agenti de la Nei Guard care faceau naveta cu trenurile TFC spre Slanic in special la penultimul tren din Ploiesti spre Slanic erau vazuti dar si la primul tren care venea dimineata de la Slanic.
Pe Oltenita sunt cate 2 agenti BGS, pe Slanic un singur agent care face prin rotatie, adica daca faci cruce la Plopeni Sat, pe un tren o sa vezi paza, pe celalalt nu.
Cat despre nasii de pe Bucuresti-Buzau, sunt vreo 3 zmei certati cu bunul simt, cu cei 7 ani de acasa, care vorbesc aiurea de sus. Toata treaba e sa gaseasca unul ca mine sau ca Dr_2005 sa le inchida un pic gura la fel si partea cu biciclisti,i in loc sa zica mersi ca fac vanzare si incaseaza firma bani, ei fac gura si sunt nemultumiti de parca ar fi fost 500 de calatori intr-un tren de 250 locuri si bicicletele alea n-ar mai incapea in tren. Sunt 2 barbati si o cucoana care cred ca prin tupeul lor vor face ceva pe trenul sau trenurile care le fac.
Cat despre poze v-am mai povestit cum am facut poze pe Oltenita cu BGS-ul langa mine iar pe Slanic agentul de paza nu a zis absolut nimic, dar cand vine Vasile din Banat si nu se lasa el pana nu face poza si la plomba din gura nasului sau cand se scarpina in nas agentul de paza ca nu se simte el bine pana nu face pe detectivul mi se pare si normal ca sa-ti interzica sa mai faci poze, dar deja o dam in off-topic.
Ciprian
Numarul mesajelor : 116 Reputatie : 5298 Data de inscriere : 20/09/2010
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 19:29
NIKU24 a scris:
kerpeten ali a scris:
Acolo eu voi fi primul care va merge conditia este sa nu fiu de munca in ziua respectiva. Pe Maneciu daca nu trebuia sa plec cu ai mei la tara eram cu Dr_2005 in primul tren care a mers pana la Teisani.
Dr2005 a scris:
kerpeten ali a scris:
Paza pe Slanic era o firma de genul Vip Guard nu NEI Guard sper sa fi vazut bine Dr_2005. La inceput erau vreo 6-7 agenti de la Nei Guard care faceau naveta cu trenurile TFC spre Slanic in special la penultimul tren din Ploiesti spre Slanic erau vazuti dar si la primul tren care venea dimineata de la Slanic.
Pe Oltenita sunt cate 2 agenti BGS, pe Slanic un singur agent care face prin rotatie, adica daca faci cruce la Plopeni Sat, pe un tren o sa vezi paza, pe celalalt nu.
Cat despre nasii de pe Bucuresti-Buzau, sunt vreo 3 zmei certati cu bunul simt, cu cei 7 ani de acasa, care vorbesc aiurea de sus. Toata treaba e sa gaseasca unul ca mine sau ca Dr_2005 sa le inchida un pic gura la fel si partea cu biciclisti,i in loc sa zica mersi ca fac vanzare si incaseaza firma bani, ei fac gura si sunt nemultumiti de parca ar fi fost 500 de calatori intr-un tren de 250 locuri si bicicletele alea n-ar mai incapea in tren. Sunt 2 barbati si o cucoana care cred ca prin tupeul lor vor face ceva pe trenul sau trenurile care le fac.
Cat despre poze v-am mai povestit cum am facut poze pe Oltenita cu BGS-ul langa mine iar pe Slanic agentul de paza nu a zis absolut nimic, dar cand vine Vasile din Banat si nu se lasa el pana nu face poza si la plomba din gura nasului sau cand se scarpina in nas agentul de paza ca nu se simte el bine pana nu face pe detectivul mi se pare si normal ca sa-ti interzica sa mai faci poze, dar deja o dam in off-topic.
Pe Slanic nu exista paza decat pe 15122 si pe 15135, deasemenea se asigura paza in Plopeni Sat (doar pe timp de noapte) din cauza furturilor din zona.
Alextasy
Numarul mesajelor : 121 Varsta : 37 Localizare : Ploiesti Reputatie : 3997 Data de inscriere : 20/04/2014
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 24 Noi 2014, 21:36
Dr2005 a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:
Da... dar am stins lumina când am văzut că se pregăteşte cineva să filmeze cu telefonul, că nu vreau să fiu vedetă
Nu sunt probleme cu paza... am filmat fără probleme, cu agentu' trecând pe lângă mine + că, mă tot frecam prin tren cu aparatu' după mine!
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mar 25 Noi 2014, 14:13
Se lucreaza la noul mers valabil din 14 dec care sa fie de ajutor tuturor categoriilor de calatori : navetisti la ture sau la schimb, legatura la Pl.Sud cu trenurile TFC si CFR pentru Bucuresti.