|
| Mersul trenurilor 2012-2013 (1) | |
|
+88simon67 membru inactiv Radu Warrior12 mtk rebelamarissa laur 133 Marius Iulian user dezactivat... ivictor80 ionutz72 alexmorph3us Teodor Jhonyla norbert.laurb riciu Mircea Condilescu lifetec costi_dumitru Adisoft1991s Costin.H rich1974 Radu Tudor dorru Goanga andreikiki nenuandrei billy752-istu cristi CFR tudor_vl bubu cristi ar baiazid AeroX dandel Amiralul Spartan1948 IonutChircu ravers75 calin941-2 clauadrian24 traian Luna 1nt3rp0l_106 Mihay mishu88 marius_catalin84 rizelgeorgel2004 cont dezactivat . maris.constantin alex1987 ionutz85 George33 manuela AndiCFR Norbi mureseanu_976 Radu.B Vale IonutCFR2009 Adrian78 Vitosa NicuS roseanu allred Vlad Dr2005 Cont dezactivat @ndrey Andrey_tm Adirmvl DUAL The Legend COSTACHE MIHAIL adytm razvan - trenuri Katalin4653 Balto liviulav33 cardinal kristi kkk get. cfr500 Nesebar alex.alexus.tm AlexD Alex Avram Ionutz 92 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Sam 24 Noi 2012, 21:52 | |
| Trenurile 72 si 73 Buc-Timisoara-Arad-Budapesta si retur sunt incadrate cel putin pe teritoriul Romaniei la rang de IR. Aceeasi veste si pentru trenurile 362 si 363 Sighetu Marmatiei-Budapesta si retur sunt de rang IR.
O veste minunata la care sincer nu ma asteptam la trenul 72. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Sam 24 Noi 2012, 22:49 | |
| O.K. , vad ca au corectat pe Infofer si nu mai apare Episcopia Bihor - Sighetul Marmatiei ca regio |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 14:01 | |
| Sustin spusele lui baiazid! Nu stiu cum unii romani nu-si dau seama ca incet incet,....de cativa ani suntem subjugati de catre o gasca, hoarda de asa-zisi ,,titani" ai Europei, care pur si simplu ne dicteaza ce sa facem la noi in tara!!! Cum de suntem asa de orbi??? Avea mare dreptate un mare om trecut in cele drepte, Petre Tutea care spunea intr-un interviu -citez" ,,Am suferit 13 ani de temnita, pentru un popor de i d i o t i!!" -incheiat citatul! In mare parte, trebuie sa recunoastem ca asta suntem: niste i d i o t i!!! Nu TOTI!! Nu toata lumea, dar in mare parte -destui care sa decida la final- cat sa incline balanta si-n ce parte. Sunt destui care traiesc efectul de peste in acvariu, ca si cum ar trai in Pacific...!!!Intr-o tara in care marlania, grobianismul si incultura sunt etichete de ,,mandrie si fala", singura modalitate de civilizare a bastinasilor este, civilizarea prin aceleasi metode: grobiane, marlanesti si inculte! Avem vagoane noi, dupa cateva zile, nesimtitii le manjesc cu diverse murdarii, le devasteaza, le distrug, fura componente, scuipa seminte pe jos, pe strazi, prin gari, statii, tramvaie, metrou, scrijelesc, scuipa pe jos, picteaza cu grafitty, zgarie, etc. Singura solutie, zidul frate!! Nu esti in stare sa pastrezi in bune conditii un tramvai nou fara sa-i tai scaunele si sa-i manjesti peretii, atunci sa circuli cu vagonul de marfa sau caruta!!! Nu esti in stare sa mentii instalatiile de siguranta si de semnalizare aferente cailor ferate?? Sa faceti si o luna de zile cu trenul de la Constanta la Bucuresti ( ma refer doar la acea categorie de romani demni de toata sila si repulsia) sau construit zid inalt incat sa nu se vada peisajele pentru protejarea contra furturilor de instalatii...Pai daca altfel nu se poate....!? Daca cu legea nu se poate, cu vorba nici atat, atunci ne reintoarcem in timp ca pe vremea nazistilor cand au construit zidul-Berlinului separand pe cei din Vest de cei din Est! Asa se impune si la CFR: zidul-CFR-ului, care despart hotii de cei cinstiti. Ba eu as baga si curent electric prin sarmele ghimpate ( deh, mai sunt si ,,saritori"!!!) sa-i potoleasca pe ,,pofticiosii de fier vechi"!!! Sunt multe de zis pe tema asta, dar...ne batem gura de pomana!!! |
| | | simon67
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 5444 Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 19:10 | |
| Pai daca e asa rau in UE... de ce nu iesim de acolo? N-o sa ma faca nimeni sa cred ca ne tin cei de la Bruxelles/Strasbourg cu forta. Eventual dupa aceea, sa aderam la CSI. Avantaj: poate(?) ne dau rusii gaze mai ieftine. Dezavantaj: in loc sa dicteze Merkel, va dicta Putin. In alta ordine de idei, zidul Berlinului data din 1961, deci n-avea cum sa fie construit de nazisti. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 20:15 | |
| - simon67 a scris:
- Pai daca e asa rau in UE... de ce nu iesim de acolo? N-o sa ma faca nimeni sa cred ca ne tin cei de la Bruxelles/Strasbourg cu forta. Eventual dupa aceea, sa aderam la CSI. Avantaj: poate(?) ne dau rusii gaze mai ieftine. Dezavantaj: in loc sa dicteze Merkel, va dicta Putin. In alta ordine de idei, zidul Berlinului data din 1961, deci n-avea cum sa fie construit de nazisti.
Ca sa putem iesi din UE,trebuie sa ne achitam toate datoriile. Putem face asta ? |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:00 | |
| Eu nu vreau ca Romania sa iasa din UE, sau ca UE sa se destrame. Rusia de abia asteapta sa dezbine Romania si sigur nu ar fii singura tara. Romania are multi dusmani prin jur iar pentru tarile din EST mai bine cu NATO si UE decat fara. Cred ca as lua in calcul sa si plec pentru totdeauna din tara daca s-ar intampla asa ceva desi sunt putin nationalist, deci mai mult decat patriot. Romania si tarile din jur au dezavantajul ca se afla in aceasta zona si ca privim Romania mai rau decat este in realitate. Romania nu are cum sa fie ca tarile din vestul Europei care au fost imperii in istorie, au litoral mult mai intins, nu au trecut prin comunism si altele. Trecutul si oamenii fac PREZENTUL. Nu traim intr-o lume de sfinti.Nu cred ca va doriti sa traim la fel cum este in Serbia, Ucraina. Daca concurenta de la autocare/microbuze nu a deschis ochii la CFR CALATORI atunci observ ca au facut-o Regiotrans si Transferoviar care stiu mai bine ca ne aflam intr-o lume in care oamenii inteligenti si puternici (in tara si smecheri) traiesc mai bine decat cei prosti si lenesi iar in transportul din Romania este CONCURENTA FOARTE RIDICATA.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Dum 25 Noi 2012, 21:06, editata de 1 ori |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:05 | |
| Pot zice ca nici in afara lucrurile nu stau asa de bine. Ca turist e totul ok, ca si locuitor... incepi sa vezi hibe foarte urate. E o lege a compensatiei... ce dai pe mere, iei pe pere. Mai depinde acum si care ti-e scopul in viata. Vrei bani, te duci in vest, vrei libertati, te duci in est. NB: libertatile din vest sunt doar slogane, in realitate civilizatia (vestica) se bazeaza pe numarul de libertati anulate. Civilizatie e atunci cand din rusine nu arunc hartii pe jos si nu pentru ca primesti amenda... |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:10 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Nu cred ca va doriti sa traim la fel cum este in Serbia
Nici eu nu cred ca ai ales cea mai fericita comparatie deoarece in acest moment in Serbia se traieste mai bine decat in Romania . Eu as dori sa traim ca in Serbia insa acum cand vorbim este greu sa se mai intample lucrul asta . |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:14 | |
| - baiazid a scris:
- razvan - trenuri a scris:
Nici eu nu cred ca ai ales cea mai fericita comparatie deoarece in acest moment in Serbia se traieste mai bine decat in Romania . Eu as dori sa traim ca in Serbia insa acum cand vorbim este greu sa se mai intample lucrul asta . In Serbia salarile, pensile sunt la fel cum sunt in Romania dar preturile sunt mai scazute. Serbia are o enorma problema cu Kosovo care i tine pe loc. In Serbia transportul feroviar este mai slab calitativ si cu trenuri mai putine pe kilometru decat la noi. Nu mai spun ca majoritatea trenurilor la ei nu sunt moderne. Serbia din prezent nu este Iugoslavia din anii 1980.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Dum 25 Noi 2012, 21:27, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:25 | |
- baiazid a scris:
- razvan - trenuri a scris:
Nici eu nu cred ca ai ales cea mai fericita comparatie deoarece in acest moment in Serbia se traieste mai bine decat in Romania . Eu as dori sa traim ca in Serbia insa acum cand vorbim este greu sa se mai intample lucrul asta . In Serbia salarile, pensile sunt la fel cum sunt in Romania dar preturile sunt mai scazute. Serbia are o enorma problema cu Kosovo care i tine pe loc. In Serbia transportul feroviar este mai slab calitativ si cu trenuri mai putine pe kilometru decat la noi. Nu mai spun ca majoritatea trenurilor la ei nu sunt moderne. Ai dreptate si tu, nici Australia si nici Canada nu sunt peste Romania pentru ca nu au asa de multe trenuri pe kilometru ??!! :shock: (ce kilometru era ala , cumva patrat ?). Bineinteles ca Romania este cea mai tare tara din UE pentru ca noi avem TFG si Regiotrans si altii nu au trenuri si material rulant , plus de asta la noi in tara toti oamenii pot manca gratis la vagonul restaurant iar un supermarket se va inaugura la fiecare al 4-lea vagon pentru ca noi avem trenuri pe kilometru si suntem cei mai tari dintre toti... Mai are rost sa vorbim despre aurolacii din Gara de Nord care isi vand ,,garsonierele'' pe minimum 30000 de Euro ? Ce Hong Kong , ce Tokyo , ce Londra... |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:45 | |
Nu cred ca va doriti sa traim la fel cum este in Serbia, Ucraina.
nici aia de acolo nu cred ca ar vrea sa traiasca ca la noi |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Dum 25 Noi 2012, 21:58 | |
| Si noi si ei avem lucruri de care ne dorim sa scapam. La noi in strada inca nu se impusca mafiotii de fata cu politia, nu te omoara in strada cu bata pana nu mai misti, nu intra nimeni cu mitraliera in scoala sa omoare profesori si elevi, nu se drogheaza chiar la colt de strada, in schimb in alte tari exista constiinta nationala, si identitate nationala. Noi nu realizam ca ai nostri copii nu vor stii de cine apartin, cine sunt stramosii lor, cat sange s-a varsat ca ei sa vorbeasca acum limba romana si nu limba slava, turca, maghiara, germana, etc, si vor vedea ca parintii lor sunt sclavii strainilor, ca ei nu au nici trecut, nici prezent, nici viitor, si se vor trezi intr-o provincie a unui imperiu de tip modern. Numai noi mai putem schimba lucrurile astea, nici macar sclavii care ne conduc, si care ne-au vandut tara pe o vila si o masina, si.....chiar sufletele... Si ca sa vedem idiotenia maxima de la CFR, sa luam urmatorul exemplu. In acest moment eu fac naveta saptamanal pe ruta Oradea - Iasi, pe noapte. Exista in acest moment legaturile Oradea - Cluj cu TFG 18.07 - 21.06, si 2 IR CFR, 1742 Oradea 18.43 - Cluj 21.22, si 365 Oradea 19.03 - Cluj 21.39. Legatura este 1766 Cluj 21.54 - Iasi 7.00 De la noul mers, desteptii au bagat IR 1766 la 21.23 in loc de 21.54, si NU MAI POTI PRINDE ACEST TREN CU NIMIC. Va exista TFG Oradea 18.34 - Cluj 21.51, IR 1632 Oradea 19.30 - Cluj 22.05. Am trimis de o luna petitie la CFR pentru asta, am rugat sa puna legatura de la ORadea la CLuj, si iata raspuns idiot: "De la noul plan de mers de tren ediţia 2012 – 2013, datorită lucrărilor de reabilitare a infrastructurii şi încadrare circulaţie pe linie simplă, trenul IR 1766 a fost trasat mai devreme. La terminarea lucrărilor îşi va relua trasa." Adica in 2015 cand se vor termina lucrarile. Pe deasupra nici nu stiu sa citeasca, caci nu le-am cerut sa mute 1766, ci sa creeze o legatura la el....Ce parere aveti? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Lun 26 Noi 2012, 02:40 | |
| @rizelgeorgel2004 , ce asteptai de la CFR sa ia in calcul ce spune x si y ? te inseli amarnic , CFR nu tine cont de ce sugesti primeste , toate raspunsurile sunt asa la intamplare sa nu zici ca nu ai primit raspuns dar in calcul ce ai spus tu nu ia nimeni . Cui i convine bine cui nu nu , cam asa se gandeste la CFR . |
| | | bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Lun 26 Noi 2012, 08:03 | |
| Un prewiew unde s.ar putea gasi??? :roll: |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) Lun 26 Noi 2012, 08:17 | |
| - Karpaty a scris:
- @rizelgeorgel2004 , ce asteptai de la CFR sa ia in calcul ce spune x si y ? te inseli amarnic , CFR nu tine cont de ce sugesti primeste
Ba ţine cont, dar nu de cele venite de la ,,amărăşteni". Dacă vine X care e şef la departamentul Y în CFR Călători şi cere tren să meargă fi-sa la bunici în week-end, imediat i se trasează tren! _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2012-2013 (1) | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2012-2013 (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |