|
| Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu | |
|
+87cristi5 neluadi c o r v i n Dionis lifetec delly ciprian71 Luna billy752-istu ets2oltromânia StefanD_ riciu mielutu zburator ravers75 marius664 Luca tgv Vice30 Desiro256 Katalyn COSTACHE MIHAIL alex.alexus.tm huiu_goe dan tm Vitosa TonyGFR Sorinus Theijs alliens Shinkasen Ionutz bubu yeu1 AndiCFR DAS 2011 laur 133 Bobby_TM alex1987 Teodor Caspar Grigor alex.barac.5 razvan - trenuri Petre_IFTE Raduku09 Mihai531 maris.constantin AlexandruC bogdan.perejuc Sabik NicuS pleto007 IonutCFR2009 Balto Jhonyla Rarau daniel_c Dr2005 gabigligor cristi CFR Adrian78 Katalin4653 The Legend baiazid gheorghita Bogdan-Razvan @ndrey Vlad cont dezactivat . cfr500 cristi ar Nesebar cortexedge TVlad halmarius ldh80 Goanga doctor cfr Sergiu rmn Caravelle_Zg roseanu Adirmvl DUAL Kriszti219 kasapis2007 AlexD Cont dezactivat Andrey_tm 91 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3521 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Joi 26 Oct 2017, 11:22 | |
| Din informațiile cele mai recente pe care le aveți, ce modificări vor fi în noul mers...? Se ridică unele restricții (implicit se vor mări vitezele) pe unele tronsoane de pe M300 și M200A+ M200...?
Ce lucrări ar trebui finalizate până la intrarea noului mers și cu cât s-ar reduce durata totală față de cât e acum între Sighișoara-Coșlariu și Coslariu-Simeria...? |
| | | Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3521 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mar 31 Oct 2017, 21:44 | |
| Am vrut să mă lămuresc legat de câteva ”necunoscute” inginerești de pe tronsonul M200 și am întrebat CFR Infrastructură, primind de altfel și răspuns, următoarele: 1-Întrebare: Care este stadiul birocratic pentru semnarea lucrărilor pentru tronsonul 2C și 3, Ilteu-Gurasada și Gurasada-Simeria...? Răspuns: Tronsonul 3: Gurasada-Simeria - Contract de lucrari semnat in data de 30.08.2017 cu Asocierea FCC-Astaldi-Convesa, ordin de incepere lucrari - 03.10.2017. Tronson 2c - procedura de achizitie publica finalizata, a fost emisa decizia Curtii de Apel Bucuresti, la ora actuala este in curs de pregatire contractul in vederea avizarii/semnarii. --------------------------------------------------------------------------------------------------- 2-Întrebare: Care este situatia lucrărilor la aceste 2 podețe provizorii, de atâția ani, pe tronsonul Blandiana-Șibot...? Răspuns: Cele doua podete provizorii - podetul de la km 439+967 - in timpul lucrarilor de demontare a culeei au fost identificate structuri din caramida ceea ce a impus adaptarea proiectului la situatia de pe teren, au fost executate detalii tehnologice - podetul de la km 434+484 - au fost constatate diferente de nivel la culee, a necesitat adaptarea PTH, au fost intocmite detalii de executie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3-Întrebare: La fel, care sunt problemele la acest pod de la ieșirea din Bărăbanț? Lucrările la acest pod au stagnat pe puțin 2 ani de zile, care este problema la el...? Răspuns: La Podul Barabant (pod AMPOI) - amplasat la km 409+395,47 - au fost finalizate lucraile de infrastructura, amenajare albie, tablier fir I, tablierul de pe fir II - termen estimativ aprilie 2018. Avand in vedere constatarile pe teren (adaptare PT la situatia de pe teren) a aparut necesitatea expertizarii tablieruli context in care a fost intocmita o expertiza, a fost stabilita pentru implementare o noua soltuie de executie. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5433 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mier 01 Noi 2017, 10:53 | |
| De ce a fost neboie de experyi De ce a fost nevoie de expertizare?se lucreaza si aici pemodelul de calitate Salini Impregilio de la rutier? Si cine plateste expertiza?
|
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8513 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Vin 23 Feb 2018, 23:18 | |
| |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Sam 24 Feb 2018, 02:01 | |
| Se marcheaza un viitor drum tehnologic sau un nou traseu pentru terasament. Pana nu vedem un proiect sau un desen, nu o sa stim mai multe. |
| | | Petre_IFTE
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 58 Localizare : Arad Reputatie : 5514 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Lun 26 Feb 2018, 21:19 | |
| Oare or fi bune astea? http://www.cfr.ro/files/doclic/ReabilitareCurticiSimeria2c-3/TR.3_1/LOT%201/TERAS+SUPRA%20CF/desene/INTERVAL%20SIMERIA%20DEVA/ |
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8513 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Dum 11 Mar 2018, 21:24 | |
| |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Dum 11 Mar 2018, 21:55 | |
| |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mier 28 Mar 2018, 23:12 | |
| Teste,
cabina locomotive prea mica pentru toate,,creierele"
se mira la Sofronea :,,pentru citi pasageri"? ca si cum doar unii ar fi alesii care ar avea drept la tren. Avem si pe aici personae cu asemnea idei.
Astia in filmare se mira de ce ,,stie sistemul", ca si cum acuma ar descoperi computerul 286.
totusi postez pentru pasionatii adevarati.
http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/video-functioneaza-noul-sistem-cfr-dirijare-traficului-feroviar-1_5abb7a5fdf52022f751e2d8b/index.html
|
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Lun 09 Apr 2018, 23:50 | |
| |
| | | kog
Numarul mesajelor : 14 Reputatie : 2429 Data de inscriere : 16/04/2018
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Lun 16 Apr 2018, 15:22 | |
| Ziua buna sa aveti! Ma tot lupt si eu cu o problema si nu stiu in ce fel sa ii gasesc rezolvare. Poate sunt totusi dintre membrii forumului care locuiesc pe traseul M200 unde calea ferata s-a modernizat deja si stiu mai multe. Situatia sta in felul urmator:
In luna octombrie am primit prin posta notificare de la Bucuresti(nu doar eu, ci toti locuitorii orasului aflati in situatia mea) privind expropierea a doua parcele de teren din vecinatatea terasamentului CFR in cadrul proiectului de modernizare a caii ferate.
Notificarea ne informa ca in termen de 14 zile de la primirea documentului trebuie sa ne prezentam cu mic cu mare la Bucuresti. Dupa un drum la registrul agricol am aflat ca nu trebuie totusi sa mergem toti la capitala, ci or sa vina delegati care se vor ocupa de exproprieri, despagubiri, masuratori, etc. Indivizii trebuiau sa vina in noiembrie, apoi in februarie, apoi in martie, si acum la sfarsitul lui aprilie. Inca nu au venit.
Intre timp au venit muncitorii ce au inceput sa intre pe terenurile oamenilor si sa isi faca treaba, cei care am avut livezi le-am taiat de foc ca sa nu ajunga tocatura.
Chestia e ca eu nu sunt genu de persoana care sa se puna in calea progresului, chiar ma bucur ca se modernizeaza calea ferata, insa acum am terenurile ce imi produceau un venit injumatatite, nu am fost despagubit cu nici un leu si ce e mai rau, din cauza ca exproprierile nu au fost facute, am platit si se pare ca o sa mai platesc ceva vreme impozit pe terenul aflat sub terasamentul caii ferate.
Ce e de facut in aceasta situatie? Unde si cui sa ma adresez? Cei de la primarie stiu la fel de multe ca si mine.
Ps. Pentru cfr-isti locuiesc la Radna, pentru ne cfr-isti la Lipova. Liniile s-au scos pana aproape de iesirea din oras spre Deva, acum se lucreaza la mutarea fibrei optice pe cealalta linie si la scoaterea stalpilor de inalta tensiune. Pentru prima data in 20 de ani s-a destelenit terasamentul care in multe locuri arata ca o padure. Din gara s-a scos doar o linie si sunt foarte curios ce o sa se intample cu restul liniilor si cu pasarela pietonala. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mar 17 Apr 2018, 10:12 | |
| daca nu exista documente de expropriere atunci este tulburare de posesie.
Insa este posibil ca sa existe documentatie si hotarire de guvern de expropriere care nu a fost comunicata celor in cauza, atunci muncitorii care au intrat acolo probabil au primit documente de predare amplasament si ordin de incepere a lucrarilor.
vezi aici daca te regasesti intre cei expropriati(nu ai precizat pe ce UAT ai terenul poate gaseam mai repede in legis)
http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/ct-menu-item-27 |
| | | kog
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mar 17 Apr 2018, 13:36 | |
| Figurez la UAT Lipova cu cele doua terenuri, suprafata si suma ce reprezinta despagubirea. Datele sunt aceleasi din documentele primite prin posta.
Din ce spun documentele de acolo sa inteleg ca am fost expropriat automat fara sa mi se ceara o semnatura sau sa se opereze modificarile in titlurile de proprietate pentru terenurile ramase dupa expropriere? Sunt si mai nedumerit ca inainte, mai ales ca documentele venite sunt pe vechii proprietari morti de cateva zeci de ani, desi am facut succesiunile si titlurile de proprietate actuale sunt pe numele prezentilor proprietari tot de cateva zeci de ani.
Am mai fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani cu largirea unei sosele. Am primit scrisoarea cu data la care sa ma prezint, am semnat, am primit 23 de lei pe cei cativa metri de pamant si au fost operate modificarile cadastrale. Scurt si simplu. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mar 17 Apr 2018, 14:13 | |
| Decizia se pare ca a fost data in baza HG 455/2017. Daca te regasesti in anexa(eu nu vad anexa ) inseamna ca au lucrat aiurea. vreo firma din Bucuresti fara experienta cu cartile funciare din Ardeal, au luat de la primarii sau de la OCPI punerile in posesie extravilane si nu i-a mai interesat actualizarea(mosteniri,vinzari).
Acuma pe linga ca o fi suma mica, o sa mai ai spese si cu aducerea la zi de pe morti pe tine ca sa poti incasa.
Normal ca nu te-au scazut de la impozit deoarece nu vad in geoportalul ANCPI traseul linie, or daca erau lucrari de carte funciara actualizate, trebuiau sa apara deja atit cartile funciare si conturul parcelei din care s-a dezmembrat(deci ce ramine la proprietar) cit si conturul parcelei dezmembrate (deci ce trece la statul roman), in speta culoarul cai ferate.iti doresc succes si sa ne tii la curent.
http://www.cfr.ro/files/exproprieri/curticikm614/2017/Decizie%20de%20Expropriere%20nr.%204353%20-%20UAT%20Lipova.pdf |
| | | kog
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Mier 18 Apr 2018, 17:32 | |
| Am trimis niste e-mailuri, am dat niste telefoane.
Datele sunt contradictorii. Pe hartile desenate in anexele de la UAT Lipova din apar parcelele asa cum sunt ele acum, cu linia dubla, insa pe o parte din documentele primite de oameni se pare ca sunt trecuti PRIMII PROPRIETARI ai parcelelor respective, adica cei improprietariti imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial. Din cauza asta nu se stie daca suprafata inscrisa acolo este cea existenta in prezent sau cea care era inainte de dublarea magistralei in anii 70(cand a fost taiat din terenuri), pentru ca in hartiile lor mi se spun doar suprafetele ce vor trece in posesia cfr nu si suprafata totala a terenului din care urmeaza sa fie facuta dezmembrarea.
O incurcatura de sta pisica in coada. Investigatiile continua. Tineti aproape! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu | |
| |
| | | | Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |