Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu

In jos 
+87
cristi5
neluadi
c o r v i n
Dionis
lifetec
delly
ciprian71
Luna
billy752-istu
ets2oltromânia
StefanD_
riciu
mielutu zburator
ravers75
marius664
Luca tgv
Vice30
Desiro256
Katalyn
COSTACHE MIHAIL
alex.alexus.tm
huiu_goe
dan tm
Vitosa
TonyGFR
Sorinus
Theijs
alliens
Shinkasen
Ionutz
bubu
yeu1
AndiCFR
DAS 2011
laur 133
Bobby_TM
alex1987
Teodor
Caspar
Grigor
alex.barac.5
razvan - trenuri
Petre_IFTE
Raduku09
Mihai531
maris.constantin
AlexandruC
bogdan.perejuc
Sabik
NicuS
pleto007
IonutCFR2009
Balto
Jhonyla
Rarau
daniel_c
Dr2005
gabigligor
cristi CFR
Adrian78
Katalin4653
The Legend
baiazid
gheorghita
Bogdan-Razvan
@ndrey
Vlad
cont dezactivat .
cfr500
cristi ar
Nesebar
cortexedge
TVlad
halmarius
ldh80
Goanga
doctor cfr
Sergiu rmn
Caravelle_Zg
roseanu
Adirmvl
DUAL
Kriszti219
kasapis2007
AlexD
Cont dezactivat
Andrey_tm
91 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18747
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24323
Data de inscriere : 05/10/2010

Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 15:37

Le monteaza manual la fel ca si la Glogovat si intre Arad si Sofronea
Italienii astia si-au batut joc de tronsonul asta
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 16:00

Utilaj,echipa de oameni .. iti dai seama ca au ceva plan ,pentru lucrari ... Ca si-au batut joc sau nu ,teoretic ar trebui sa fie de datoria RT'ului de la CFR Infra sa stabileasca asta Razz..
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 16:11

Diferenta in esenta este ca dureaza mai mult fara utilaj, pe Bucuresti-Constanta au pus vreo 135km manual si nu vad o problema din asta.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 17:08

Asta crezi tu baiazid Smile .. Poate dura la fel , este vorba de numarul de oameni.. si costuri de amortizare ..
Daca ai doar o lucrare sa zicem si utilajul costa 2 milioane de euro, mai bine angajezi 2000 de oameni pentru 3 luni si le dai 300 de euro. Este vorba si de o analiza economica a proceselor care implica executarea lucrarii respective .. Si e posibil ca , cu cei 2000 de oameni sa termini chiar mai repede lucrarea decat cu utilajul ..
Ca voi sunteti inclinati sa credeti una sau alta e o mancare de peste ... Pot sa lucreze din partea mea si cu sclavi din Africa,daca e legal,daca isi respecta termenul de executie, si daca lucrarea este corect executata.
Partea proasta e ca ROMANIA,nu implementeaza penalizari! .. In strainantate se lasa cu faliment si puscarie .. la noi se lasa cu statul roman in paguba .. Ieii ,cine a zis ca America e tara tuturor visurilor ?
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 17:41

Dual, nu stiu pe ce lume traiesti tu dar atunci cand n-ai utilaj pur simplu il inchiriezi, deci nu dai bani pe el, iar daca il ai nu angajezi 2000 de oameni.

Mi se pare absolut stupid sa afirmi ca nu se lucreaza mai repede cu utilaj invocand costul utilajului desi nimeni nu te impiedica sa il inchiriezi si sa termini lucrarea mai repede. Ca sa nu mai zic cat de hilar suna ce afirmi tu legat de faptul ca poti sa termini treaba mai repede decat cu un utilaj.  :shock: 

Ia exemplul Swietelsky care au lucrat cu masina foarte repede pe Fetesti-Constanta  si compara cu Astaldi care a lucrat manual pe Baneasa-Fetesti de au adunat intarzieri cu carul si dupa aia sa vorbesti...

Dupa acest esec si cacaiala parca era vorba sa nu se incredinteze contracte daca nu se lucreaza automat sau ma insel ?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 18:35

Si pe teritoriul mun'cipiului Alba e cam la fel. Cateva sute de metri ba doar de piatra sparta, ba si de traverse, ba chiar si sinele puse. Iar la pod lucreaza de un an. Daca nu de mai bine.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 23:38

Swietelsky e o firmă care lucrează foarte bine... Prin Bucureşti au făcut o linie de tramvai în 2006... e ca nouă şi acum, deşi n-a văzut burare sau alte manevre de atunci. Pe când ce a lucrat MariVila (firmă de casă a PDL, ca şi Astaldi, de altfel) e şerpuit, se burează linia anual şi tot şerpuită şi denivelată e. Nu mai zic că Swietlesky lucra cu ISM închiriat de la Sudarec, pe când MariVila suda manual cu electrozi înveliţi  Laughing 

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 15:51

Baiazid,eu traiesc in lumea ingineriei si a executiei , dar tu esti total paralel .. Masini de burat si masini de montat sina ,masini de calat nu gasesti pe gard amice .. Asa ca inainte sa scrii acele non sensuri,gandestete ca trebuie cumparat ... Ai putea sa inchiriezi in momentul in care gasesti o fereastra pe la firmele mari ,dar iti garantez eu ,ca cei care au dat bani pe un astfel de utilaj se asigura ca au lucrari si ca ala merge 24/7/365 .. Firmele mari au organigrama,si problema si la ei e, ca nu au suficiente utilaje .. nu sa le inchirieze..

Iti repet pentru ultima data,ca mi se cam termina pacienta cu tine ... Acel exemplu era pur ipotetic .. Fiecare firma isi face o astfel de analiza economica .. Si pe M800 ,daca Astaldi aveau de unde sa inchirieze un astfel de utilaj probabil asta faceau de asta s-a mers pe mana de lucru manuala,dar in mintea ta alea sunt ca niste autobuze si e plin de ele ..
Intarzierile poate au aparut ca mana de lucru nu era calificata,nu erau facute exproprieri,erau ceva probleme cu mediul.. La asta te-ai gandit,sau mai vrei argumente,ca gandesti si vezi ca si caii cu obloane .. doar inainte ?
Te rog eu fa un pustiu de bine si nu te mai contrazice pe viitor fara argumente doar de dragul de a sta de vorba,ca nu ai absolut nici o tangenta cu ceea ce inseamna executarea unor opere de arta .. Suntem toti experti din wikipedia si google stai linistit ...

@Dr 2005,Sw au un renume , si nu-si permit sa-l pateze,indiferent de lucrare .. pe cand ceilalalti erau neica nimeni .. Si Astaldi sunt profi,insa nu stii niciodata ce se poate ascunde in spatele unei lucrari .. Pot aparea multe , de la greseli de proiectare pana la cele de executie , iar daca nu ti se aloca fonduri pentru corecturi , asa ramane treaba Smile..
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 15:58

Dual, nu stiu ce poduri tot zici tu ca executi, insa eu vad ca toata ziua esti pe forum si imi raspunzi intr-un mod cat se poate de nesimtit.

Consoleaza-te mai bine cu ideea: comportamentul tau si modul in care raspunzi arata ca esti un nimeni si un nimic. Tu nu stii nici macar ce-i aia paginatie si te dai rotund mai inginerasule ?

Si de ce sa te mai obosesti sa pui virgule daca tot nu le pui cum trebuie ?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 17:20

Pun virgulele sa respiri .Scriu de pe telefonul mobil de foarte multe ori,si raspund cum pui problemele .. iar uneori ma intreb de ce-mi bat capul cu tine? Cand stiu ,ca din ceea ce sti tu nu te scoate nimeni.
Poti sa pui tu probleme gramaticale,ca nici tu nu esti mai breaz in ceea ce priveste limba romana.Nu scriu de asa maniera incat sa nu se inteleaga, ma rog,doar daca esti greu de cap,cred ca nu ai intelege.
Sa stii ca insultele pe privat,nu rezolva nimic,iar eu iti cunosc caracterul prea bine.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 18:53

Mai baiatule, tu chiar ma enervezi, ai lucrat muncitor la poduri si acum ne spui noua ca esti inginer ?  Laughing  Ca vad ca nu exista vreo postare de-a ta in care sa nu ne aduci aminte cate facultati ai tu si cate poduri ai ridicat impreuna cu prietenul tau Anghel Saligny  Laughing in lumea aia a ta ...

Si cu ce tovaras de pahar crezi tu ca vorbesti aici cand ne povestesti ca se lucreaza manual mai repede si mai ieftin cu 2000 de oameni, cand numai salariul lor pe 2 luni sare de 2000000 E adica costul efectiv al utilajului ? Comentezi de dragul comentatului si atat, poate-poate te crede cineva ce spui ...

Si care jigniri pe privat, ca te-am facut ingineras, pai tu din jigniri reale nu m-ai scos, ia pune mana si citeste-ti postarile alea anterioare in care vrei sa ma desfiintezi fara succes...

Ti-am mai spus si ma repet, nu imi mai comenta postarile pentru ca nu ai competenta necesara si nici nu stii sa raspunzi frumos, deci pur simplu nu imi mai raspunde la postari !!!! Pentru ca orice comentariu de raspuns al tau constituie o jignire in sine !
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 20:45

Eu cred,ca iti cauti iar timp liber .. Ai asa un dar .. de a interpreta textele cum doresti tu.
La subiect repet,Se face o analiza tehnic economica asupra procesului de executare.Exista numeroase cazuri in care , esti in ipostaza ca mana de lucru manuala sa fie mai ieftina si mai rapida .. Procesele automatizate sunt folosite cu preponderenta la sarcinile repetitve.Acel exemplu era pur teoretic,si tu nu ai habar cat castiga un inginer si un muncitor pe santier .. Deci fara discutii de genul.
La urmatoarea abatare cand nu postezi la subiect ,si continui cu aceste "arogante demonstrative" fara sens si fara exemple concrete,am sa te poftesc afara.
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 13:20

Si CFR SA are utilaje noi pt schimbat sina si nu numai si totusi nu sunt folosite nici la 25% in capacitate ce sa mai vorbim de 24 din 24 ore. Probabil mai mult de 80 % din reteaua de cai ferate are nevoie de reabilitare si totusi utilajele sunt tinute pe dreapta. Macar de ar reabilita contra cost sau sa inchirieze utilajele pt sectiile operatorilor privati.
Sus In jos
DAS 2011

Numarul mesajelor : 385
Reputatie : 5203
Data de inscriere : 18/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 13:52

Laur care sunt acele utilaje noi pentru inlocuit sina si unde stau?
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitimeMar 08 Apr 2014, 22:33

In statia Curtici s-au inchis primele linii (1-10/11/12) si trenurile de calatori gareaza la ultimele linii. Cred ca in total mai sunt deschise doar 5 linii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu
Sus 
Pagina 26 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu
» Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu
» Lucrari modernizare statia CF Simeria (M200)
» Lucrari de reabilitare a copertinelor din Ploiesti Sud
» Lucrari de reabilitare a podurilor Dunarene

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-
Mergi direct la: