| ZS-Serbia | |
|
+43EuroNight alinx3330 Theo A. Costin.B marius664 cristi CFR Re6/6 Luna qew00 delfinson didinul ciprian71 lifetec mureseanu_976 ldh80 mariushal Katalyn mielutu zburator dan tm razvan - trenuri Silviu Sintea Caspar Semafor baiazid Vlad DUAL 461andrea Andrey_tm Nicolae alliens Adrian78 riciu halmarius Amiralul daniel_c M.I.C.I. COSTACHE MIHAIL Dr2005 Nesebar alex.alexus.tm Vitosa Adirmvl dejan 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: ZS-Serbia Sam 09 Mar 2019, 15:57 | |
| Sarbii se interconecteaza cu Ungaria si Bulgaria nu au nici un interes ca sa deschida traficul spre Romania De la anul o parte din trenurile de marfa v-or circula prin Serbia spre Turcia posibil si trenuri de calatori |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: ZS-Serbia Sam 09 Mar 2019, 16:08 | |
| - Dr2005 a scris:
- Când sârbii vor plăti datoria pe care o au la CFR Călători, vom putea vorbi de trenuri transfrontaliere.
Despre ce datorie vorbesti? Ce valoare are si cine si cum a facut-o? |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9098 Reputatie : 13003 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: ZS-Serbia Sam 09 Mar 2019, 21:10 | |
| Pe pagina anterioara am pus o gramada de intrebari referitoare la datoria asta a Sirbiei.
Dar nu se raspunde care este si din ce provine.
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 09:54 | |
| Nu intereseaza pe nimeni sa fie ceva bun in tara asta. Datorie ne datorie noi puteam sa circulam macar pana la Vrsac fara sa avem pretentia de ceva bani de la ZS pentru ca zilnic ar fi calatori care sa mearga Romania-Serbia si retur dar de ce sa fie ceva cand poate sa nu fie si fiecare sa se descurce cum poate. Noi degeaba suntem in Europa si UE ca nu vedem ce legaturi exista in toata Europa feroviare si rutiere, de exemplu din Cehia vine tren si are punctul terminus in primul oras important/nod feroviar din Polonia (Katovice) , din Polonia vine tren si are capat in primul nod feroviar/oras important din Cehia Bohumin/Ostrava, din Cehia vin trenuri si se opresc imediat dupa ce trec granita in Austria de unde sunt legaturi in Austria si exemple as putea da dar ce rost are, noi cu tara vecina Serbia nu avem nici macar un tren pe zi, un amarat de tren Timisoara-Vrsac nu am putut tine nu mai spun ca normal si firesc era sa avem Bucuresti-Beograd. Cu Bulgaria nu suntem in stare sa avem un tren direct Bucuresti-Sofia, de abea avem o amarata de sageata pana la Ruse unde lumea coboara si urca in alt tren. La Calafat avem un pod mare si modern facut de UE ca daca era dupa noi sau dupa bulgari nu aveam nici azi acel pod, pe care trece la fel o amarata de sageata care nu are legatura la nimic nu mai zic ca pe 912 merge ca ochii mortului cand normal era ca pe acolo sa fie un tren international Praha-Budapesta-Craiova-Sofia-Salonic/Istanbul, dar vorbim degaba, suntem de rasul la toti. Nu stim, nu vrem sa facem nimic bun, gasim scuze de tot felul ca nu se poate si asta e cand am putea sa facem multe mai ales ca avem o tara frumoasa dar degeaba. Eu unu nu mai sper nimic, m-am convins de natia noastra, suntem pierduti! |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 12:49 | |
| Interesant este ca Ucraina nu are ,,datorii" la CFR si trenurile merg. Moldova ce sa mai spunem, nu are datorii nici la CFR nici la UZ nici la RZD , merg trenurile lor si la Bucuresti ba chiar si la Moscova cu tot conflictul din Ucraina.
Serbia insa e datoare la Romania.Nu mai stiu sigur dar parca era un tren chiar si de la Zagreb la Belgrad. Citisem undeva un reportaj, parca pe DSO, ca strinilor le-a placut ca fata de Germania viteza era mica si multe vami etc.
Adica Serbia nu mai are datorii nici fata de Croatia?
Datoria asta pare sa o aiba doar Serbia si doar la calatori ca marfa merge. |
|
| |
Costin.B
Numarul mesajelor : 233 Reputatie : 4978 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 14:57 | |
| Vreau să merg cu trenul până la Bar (Muntenegru) și să traversez Canionul Moraca pe timp de zi (fie la dus, fie la întors). Ce opțiuni am? (N-aș vrea să ocolesc pe la Budapesta) |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 16:42 | |
| Nu stiu cit de bine am cautat, dar nu am gasit datoria Sirbiei catre Romania
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=2ahUKEwjz2Iqm5vfgAhUFlYsKHahfBZUQFjABegQICBAC&url=https%3A%2F%2Fmedia.hotnews.ro%2Fmedia_server1%2Fdocument-2018-08-30-22677214-0-raport-creante.doc&usg=AOvVaw2DKQmnUK8Ao3Lsxmb6CNCU |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 16:59 | |
| de altfel ni ci in Serbia nu am gasit-o
http://www.nbs.rs/internet/english/90/dug/debt_III_2012.pdf
http://www.nbs.rs/internet/english/90/dug/index.html
cel mult niste donatii din Romania
http://www.nbs.rs/internet/english/40/40_6/donations_2014.pdf
doctore, de ce nu ne spui concret cu date si cifre care este datoria si din ce provine? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 20:13 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu intereseaza pe nimeni sa fie ceva bun in tara asta. Datorie ne datorie noi puteam sa circulam macar pana la Vrsac fara sa avem pretentia de ceva bani de la ZS pentru ca zilnic ar fi calatori care sa mearga Romania-Serbia si retur dar de ce sa fie ceva cand poate sa nu fie si fiecare sa se descurce cum poate.
Noi degeaba suntem in Europa si UE ca nu vedem ce legaturi exista in toata Europa feroviare si rutiere, de exemplu din Cehia vine tren si are punctul terminus in primul oras important/nod feroviar din Polonia (Katovice) , din Polonia vine tren si are capat in primul nod feroviar/oras important din Cehia Bohumin/Ostrava, din Cehia vin trenuri si se opresc imediat dupa ce trec granita in Austria de unde sunt legaturi in Austria si exemple as putea da dar ce rost are, noi cu tara vecina Serbia nu avem nici macar un tren pe zi, un amarat de tren Timisoara-Vrsac nu am putut tine nu mai spun ca normal si firesc era sa avem Bucuresti-Beograd. Cehia, Polonia, Austria sunt state Schengen şi UE. Nu e cazul cu Serbia. Mai mult, de la anul, cetăţenii sârbi care călătoresc spre Schengen vor trebui întâi să se înscrie online şi să achite o taxă de 7 euro pentru un permis de acces. Nu m-ar mira să se impună un astfel de sistem şi în relaţia statelor non-UE cu statele UE non-Schengen. _________________ :TTT:
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 20:40 | |
| Stai putin, noi nu avem asa trenuri?
la Salonta nu vine MAV? la Carei, ba chiar si cele care vin pe la Valea lui Mihai? CFM nu tot asa vine?
CFR nu merge pina la primul nod sau prima gara la BDZ? Vidin, Ruse? Ma rog prima importanta.
Ba chir si in Ucraina merge CFR pina la prima gara. Doar cu Serbia nu se poate.
Interesant este ca la sirbi erau si calatori.
doctore , care e cuantumul datoriei Sirbiei?
Crezi ca o taxa de 7 euro o sa fie o problema? |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 10 Mar 2019, 22:38 | |
| Doctore, ce datorie are ZS-ul la CFR? Hai, ca nu stii suma, da' macar lamureste-ne ce reprezinta, sa stim sa cautam noi. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: ZS-Serbia Sam 23 Mar 2019, 19:10 | |
| http://www.tion.ro/petitie-pentru-reintroducerea-trenului-timisoara-varset/2220524
Ar fi bine sa reintroduca Bucuresti-Belgrad! |
|
| |
Theo A.
Numarul mesajelor : 206 Reputatie : 3120 Data de inscriere : 30/11/2016
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 24 Mar 2019, 12:41 | |
| Măcar o clasă si un dormitor de la 1695 sa ajunga la Belgrad. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 24 Mar 2019, 17:34 | |
| Oare câţi călători ar fi dispuşi să achite tariful real (nesubvenţionat)? _________________ :TTT:
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 24 Mar 2019, 18:42 | |
| E nevoie de un automotor de la Timisoara la Virset, asa cum a amai fost.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZS-Serbia | |
| |
|
| |
| ZS-Serbia | |
|