|
| ZS-Serbia | |
|
+43EuroNight alinx3330 Theo A. Costin.B marius664 cristi CFR Re6/6 Luna qew00 delfinson didinul ciprian71 lifetec mureseanu_976 ldh80 mariushal Katalyn mielutu zburator dan tm razvan - trenuri Silviu Sintea Caspar Semafor baiazid Vlad DUAL 461andrea Andrey_tm Nicolae alliens Adrian78 riciu halmarius Amiralul daniel_c M.I.C.I. COSTACHE MIHAIL Dr2005 Nesebar alex.alexus.tm Vitosa Adirmvl dejan 47 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 00:06 | |
| - alliens a scris:
- Kapпaтй a scris:
- Cam cat poate sa fie un bilet Beograd-Sofia ; Beograd-Zagreb si Beograd-Timisoara? Nu gasesc nicaieri aceste rute cu pretul aferent.
Pentru Beograd - Zagreb e oferta la 19 euro la vagon clasa si 29 la cuseta...pretul standard nu stiu cat e, dar presupun ca 40+ eur, avand in vedere ca Beograd-Ljubljana era 54 eur standard
http://www.serbianrailways.com/active/en/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/medjunarodni_saobracaj/cene_prevoza_v01.html
Da dar oferta nu o pot cumpara on-line (ca in tarile civilizate) si nici din Romania ca nu are treaba cu ofertele lor asa ca eu ma trezesc in Zagreb peste 2 saptamani si imi trebuie un bilet la Beograd, cat imi cere? 49 de euro? Sa astepte mult si bine, iau pana la granita si apoi de la granita la Beograd iar intre cele 2 granite vad eu, dar nu dau 49 de euro pe Zagreb-Beograd nici mort. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 01:32 | |
| Vezi poate te prind ăia pe acolo şi te vedem la ştiri... Aşteptăm impresiile de călătorie. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 11:10 | |
| Dar stai ma asa ca nu a zis nimeni ca incalc o lege ceva, am zis doar ca iau pe bucati, nu e o problema daca iei pe bucati.
Tocmai ce am venit din traseu prin Ungaria/Slovacia/Cehia/Polonia si Ucraina iar pe ruta Oswiecim-Praha un bilet era peste 30 de euro, eu am luat pe bucati on line, Oswiecim-granita unde se schimba si partida si de la granita pana in Praha alt bilet, bilete cumparate on line de la cele doua companii (PKP SI CD) si am iesit la 19 euro asa ca si cand cumparam biletul la oferta doar ca pe aceasta relatie nu poti cumpara on line, deci doar la fata locului il poti cumpara cu anticipatie si beneficiezi de oferta si cum nu sunt de acolo am facut combinatii sa ies la acelasi pret cu oferta.
Impresii de calatorie nu am sa pun, chiar sunt persoane care nu merita, am postat pe fb zeci de poze, cine ma are prieten a vazut, cine nu, nu.
Urmeaza o alta excursie in Grecia/Austria/Slovenia/Croatia/Serbia, de data asta Bucuresti-Atena si Atena-Bratislava le fac cu avionul, apoi trenul. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 11:54 | |
| |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 11:58 | |
| - dan tm a scris:
- China e pe aici
https://www.youtube.com/watch?v=XXBV4Vw-ZHI Ungaria e in UE, mi-e greu sa cred ca se va acorda contractul fara licitatie...Sarbii au lucrat recent cu rusi pentru o reconstructie, nu stiu legislatia sarbeasca dar cred ca pentru ei e mai simplu. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 12:13 | |
| - baiazid a scris:
- dan tm a scris:
- China e pe aici
https://www.youtube.com/watch?v=XXBV4Vw-ZHI Ungaria e in UE, mi-e greu sa cred ca se va acorda contractul fara licitatie...Sarbii au lucrat recent cu rusi pentru o reconstructie, nu stiu legislatia sarbeasca dar cred ca pentru ei e mai simplu. Deja contractul e semnat cred că au început și lucrările si bulgarii sunt în UE dar lucrează mult cu rușii |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 12:27 | |
| - Adrian78 a scris:
Deja contractul e semnat cred că au început și lucrările Contractul de lucrari sau agreementul ? Eu sunt foarte sceptic, avand in vedere informatiile din prezent, ca nu se lucreaza pe nicaieri, iar ei dau in 2018 ca terminata lucrarea. Uite un articol din 2015 in care se preciza ca lucrarile vor incepe in acelasi an. Si nu au inceput. http://hungarytoday.hu/news/china-financed-modernisation-budapest-belgrade-railway-line-start-within-month-72488 Mai apoi costul constructiei mi se pare exagerat, cca 10milE/km pentru o linie cu relief usor este enorm. In articol se vorbeste ba despre finantare, ba despre constructie. The minister said China would send its financing offer by August 15, adding that its conditions would need to be more favourable than standard market conditions. Cine a stabilit care sunt conditiile de marketing existente, s-a facut un studiu de fezabilitate pentru a evidentia costuri, cum se preda lucrarea fara o licitatie publica, prea multe intrebari si prea putine raspunsuri, deci lasa-ma sa fiu sceptic pana nu vad un document care sa fie mai mult decat un memorandum. Apropo, memorandum s-a semnat si pentru Bucresti-Constanta... China has agreed to grant Hungary a 20-year loan with a 5-year grace period, the minister confirmed. He said the project is unique in the sense that it involves China, a European Union member state and a non-EU member state. Asta e cu totul altceva, si japonezii ne-au imprumutat cu bani pentru a construi, dar fara licitatie nu s-a dat nicio lucrare, nici macar cand nu eram in UE Deocamdata singurele informatii de pe cel mai imortant forum de infrastructura sunt astea: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1827320 Vom face , vom drege, vom merge. |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 22 Iun 2016, 13:54 | |
| M-am uitat putin pe mersul lor de tren si am tras niste concluzii:
1. sunt la nivelul Romaniei din anii 2000, dar nu in ceea ce priveste vitezele de circulatie, ci doar infrastructura. Si asta cu multa indulgenta si pastrand proportiile, ca ei au o cale ferata destul de redusa, trenuri si mai rare 2. materialul rulant e partial nou, dar folosit pe mai multe ranguri de tren in acelasi timp. Deci au Flirt 3 si pe regio, si pe regioexpres, si pe intercity 3. au trenuri intercity (ICS) care circula cu viteze comerciale de 50km/h, distante de 200km/h pe coridorul spre Budapesta se fac in patru ore 4. plusul la ei e ca au asa ceva, daca vreti sa va jucati http://www.srbvoz.rs/WEBKURIR2016.pdf |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 06 Iul 2016, 13:04 | |
| |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Mier 06 Iul 2016, 22:11 | |
| |
| Subiect: Re: ZS-Serbia Joi 07 Iul 2016, 21:53 | |
| |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 28 Aug 2016, 01:45 | |
| |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 28 Aug 2016, 09:05 | |
| Nu cred ca gara a fost construita ca gara de granita, Voivodina Sirbeasca si Banatul Timisan au fost parte din Imperiu.
Si gara Teius este mare nefiind de granita. Virsetul a fost un nod feroviar important
|
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 04 Sept 2016, 19:41 | |
| Mie mi se pare ca seamana cel mai mult cu gara Jimbolia.
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: ZS-Serbia Dum 04 Sept 2016, 21:53 | |
| Dupa caramida aparenta seamana cu Jimbolia, dar dupa corpurile mari si chiar usile alea de lemn din interior seamana cu Teiusul. Si la Teius este o structura de lemn la usa holului mare asemnatoare cu asta din Virset. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZS-Serbia | |
| |
| | | | ZS-Serbia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |