|
| 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
|
+69LanceR cosminhoratiu aris86 cristi ar Luca tgv dan tm impuls mielutu zburator NIKU24 marius664 alex.alexus.tm Katalyn phnegativ cristy79 DUAL yeu1 Balto Norbi apmatei ldh80 Costin.B ttavi Lumunita Stana vatmanul Jhonyla dorru Vale boldalexandru Adirmvl AlexandruC rich1974 Vlad ionutz85 Mihai-Aurel TVlad popovici DAS 2011 AndiCFR cortexedge Radu cristi CFR Radu Tudor Tomi13leu Axwell21 060-EA078 Luna M.I.C.I. Scoop tuborgtnp Adrian78 mihaiuc Dr2005 Teodor eu alliens nenuandrei rizelgeorgel2004 razvan - trenuri Stere Serban cont dezactivat . Vitosa decward liviulav33 Nesebar MariusM IonutCFR2009 COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Joi 31 Mai 2012, 23:50 | |
| 302 nu e asa circulata pe cat pare, in ultima perioada a lui fostul P 3334 plecare din Tgv la 20 spre PL.Sud nu vedeai mai mult de 25 de calatori si atunci era cu 4 vag 21-47, apoi l-au anulat si incet incet a scazut numarul calatorilor pe toate trenurile, nici dubele nu o duc chiar asa de bine, sunt ore de varf unde 1 duba nu face fata, sunt ore unde circula Mercedes Autocar de lux, dar sunt si ore moarte cand o duba circula cu 9-10 calatori, rechinii sa fie undeva la 15 cam asa, apoi mai sunt destule masini de ocazie, masini personale pe care le are omul si care sunt din ce in ce mai multe ( Criza nu exista la noi, exista decat termanul "criza" si atat ) si mai e faptul ca lumea nu mai are de munca, asa ca pauza navetisti, cu ce se mai scoate dubele cu elevii si cam atat...
Pe 302 daca ar fi fost Regio cu oprire in Tgv, Romlux, Teis, Zalhanaua, Targsoru.Nou si Crangul.lui.TEI in rest fara oprire si nici asa nu ar fi circulat cu mai mult de 50% chiar si 1 singur Desiro, ptr aceste rute erau bune niste automotare sub 90 de locuri.
Bilete cu legaturi catre mari orase sau la distante mari se vindeau din Tgv la 3336 si 3338 la 3332 si 3334 daca se vindeau 1 bilet/zi, in schimb 3336/8 aveau cel putin 3-4 bilete zilnic ptr distante de peste 300-400 km.
Cei mai afectati de anularea trenurilor sunt cei care mergeau departe acum is nevoiti sa mearga cu duba pana la PODUL.Inalt apoi taxiu pana la gara si apoi cu trenu. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 02:54 | |
|
Ultima editare efectuata de catre paall in Dum 19 Aug 2012, 14:31, editata de 1 ori |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 13:56 | |
| Foarte interesant. La serviciu la mine nu stiu de ce nu pot vedea pozele din Panoramio insa observasem acum citeva saptamini (utilizind imagini istorice din Google Earth) ca au taiat padurea in zona unitatii militare si am zis "uite, gata si cu linia de cale ferata". Nici nu imi trecea prin cap ca dimpotiva, or sa construiasca un terminal de containere. Sint totusi si firme care constientizeaza avantajul de a fi aproape de o magistrala de cale ferata. Mai e un caz, un depozit nou construit in zona autostrazii A1 care si-a construit o linie de legatura cu M900. E adevarat ca nu am vazut inca vagoane pe acolo dar intentia conteaza Aici e: 44°25'58.77"N/ 25°56'28.99"E.
Ultima editare efectuata de catre tozlovanuvlad in Dum 19 Aug 2012, 19:59, editata de 1 ori |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 14:03 | |
| Priviti domnilor oamenii gospadari cum "giugiulesc" EA-ul, bravo lor |
| | | | Mihai-Aurel
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5675 Data de inscriere : 11/01/2010
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 15:40 | |
| - Citat :
- ...un depozit nou construit in zona autostrazii A1 care si-a construit o linie de legatura cu M900. E adevarat ca nu am vazut inca vagoane pe acolo dar intentia conteaza...
Sa fie vorba de FM Logistics ? Daca da, este activitate pe acolo, de obicei vine o garnitura de containere trasa de DA-ul celor de la Euroest Constanta. Numai bine. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 17:50 | |
| Da, cred ca acolo e. Inseamna ca nu am nimerit eu momentul potrivit. E adevarat ca am trecut pe acolo numai de doua ori, la interval de un an. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 17:58 | |
| In acest fel paal, ti-ai gasit raspunsul la intrebare cand vazisei tu un delfin mai demult pe sectia asta si credeai ca il duce la taiere. Cainele din primele tale poze, este al tau?? |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Dum 19 Aug 2012, 23:36 | |
| Cainele e al meu a facut 10 ani pe 1 iulie, sambata a fost ziua lui drumetie de 8 ore pana la Crangul Lui Bot si inapoi, cu pauza de 3-4 ore in padure cu foc de tabara si altele.
Pai eu ce vad mereu anunt, nu sunt unul din cei care zice ca i-a zis nu stiu cine...
Revenind la marfarul cu structurile alea din beton pe care scrie Straco, azi a ajuns in Ploiesti Vest la 14:25 apoi nu stiu unde s-a dus ca la 15:20 nu era in Vest iar acum intorcandu-ma de la Valea Larga vagoanele cu structuri din beton erau in Campina la urma unui marfar cu vagoane Transvagon.
|
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Mar 21 Aug 2012, 13:50 | |
| Dar linia asta se mai inchiriaza la vreun privat pâna la urma? Sau ramân oamenii aceia cu paguba din investitia in linia catre fosta UM? Lasata asa fara stapân, la un moment dat va deveni impracticabila, vor incepe „cautatorii de fier” s-o ia bucata cu bucata... |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Mier 22 Aug 2012, 11:04 | |
| Asta e de fapt linia care pe wikimapia merge la Yazaki Romania, vama Ploiesti etc?
@ Ionut CFR2009 Daca exista racord feroviar de marfa linia nu se inchide cel putin pe tronsonul Ploiesti-Cringu lui Bot |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Mier 22 Aug 2012, 17:23 | |
| Linia merge pana la marginea PIP ( Parcul Industrial Ploiesti ) dar linia are treaba doar cu Alianso Terminal, in PIP Yazaki, Johnson si alte firme/depozite nu cred ca au legatura cu linia. O sa urmaresc atent situatia sa vedem ce firme vine pe acea linie. Deocamdata sunt numai trenuri cu containere si structuri din beton care sunt facute in PIP.
In PIP sunt o gramada de firme printre care Yazaki, Johnson, Kaufland Logistica, Lidl, Cameroon, un depozit Coca Cola, Vama Ploiesti, un ARR, un service, si multe alte firme mai mici si depozite.
Aici e lista cu toate firmele din PIP http://www.industrialparc.ro/clienti
@ dan_tm Linia nu se va inchide pe nici un tronson, mai sunt marfare cu carbune de la Gura Palangi, mai sunt marfare cu pietris/nisip de la Balastiera de pe Raul Prahova dintre Targosrul.Nou si Bratasanca, alte marfare in tranzit spre Tragoviste-Fieni fie ele rare dar exista trafic si in plus daca s-ar inchide ar fi un ocol prea mare pentru cativa km de linie inchisa. |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Joi 23 Aug 2012, 08:48 | |
| Pe wikimapia nu scrie Alianso asa ca am intrebat ca directie daca e linia aceea prin padure.
In privinta inchiderii, ii raspundeam lui ionut care punea problema inchiderii si apoi a devalizarii ei.
Carbunele la Gura Palangii cum se extrage, in cariera sau in mina?
Racordul de la Aninoasa pentru Doicesti mai exista? |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Joi 23 Aug 2012, 12:01 | |
| Dupa ce se desparte de 302 linia intra in padure dupa cateva sute de metri dupa curba din pozele postate de mine la pagina trecuta linia intra in Curtea celor de la Alianso terminal sau Rail Cargo unde se face 3 linii, in partea stanga sunt 2 una langa cealalta si in parte drepata 1 singura linie. Lungimea unei linii din curtea Alinaso e aproximativ 1 kilometru dupa care se infunda cum sunt cele 14 din Buc.Nord.
Carbunele de la Gura Palangi cel mai probabil se extrage din mina.
La ce racord te referi Aninoasa-Doicesti ?? poate Aninoasa-Targoviste Nord ?? |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Joi 23 Aug 2012, 12:14 | |
| Ma rog nu m-am exprimat bine dar la racordul ala ma refeream. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
| |
| | | | 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum