| Lucruri pozitive la TFG/TFC | |
|
+25ets2oltromânia riciu alliens marius664 LanceR Adrian78 didinul dan tm IonutCFR2009 razvan - trenuri cardinal cristy79 mielutu zburator Katalyn COSTACHE MIHAIL transferoviarcalatori Nesebar KOSTYK Norbi lapsanszkitamas Dr2005 Razvan boldalexandru AlexD Adirmvl 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6471 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Vin 23 Dec 2016, 22:32 | |
| Din câte am auzit, locomotivele ex-OBB Rh 1014 au ajuns în curte la Remarul 16 Februarie Cluj Napoca unde vor fi reparate..... rămâne de văzut pentru ce operator. N-ar fi exclus ca beneficiarul acestei afaceri să fie chiar TFC... |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Vin 23 Dec 2016, 23:06 | |
| Dar le-au adus defecte, sau trebuie adaptate pentru Romania? ma refer la sisteme de siguranta cind spun adaptate. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Vin 23 Dec 2016, 23:09 | |
| Normal ca trebuia sa se dea peste cap și să facă rost și de al 3-lea automotor în fond trenul ăsta de Galați are doar 3 zile pe an când circulă cu mai mult de 2 VT-uri. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Mar 27 Dec 2016, 22:30 | |
| - dan tm a scris:
- Dar le-au adus defecte, sau trebuie adaptate pentru Romania? ma refer la sisteme de siguranta cind spun adaptate.
Câteva vor rămâne pentru piese de schimb iar la câteva le lipseau doar bateriile |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11403 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Mar 03 Ian 2017, 21:13 | |
| un lucru pozitiv mi se pare acest tren (15071)lung(6 unitati) in data de 2 ianuarie |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Mar 03 Ian 2017, 21:30 | |
| E pe Buzau mai ciupeste ceva calatori de Pl.Sud, Mizil si Buzau. In plus nu e prima data cand vine/pleaca TFC la Buc.nord cu 2 automotoare VT. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6990 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Mier 04 Ian 2017, 15:11 | |
| La nevoie pleacă cu 3 unități. Deci pe 2 au lăsat ADH-ul la odihnă. Le-a făcut ceva fițe pe 1 și nașul îl cam înjura. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Mier 04 Ian 2017, 18:41 | |
| La nevoie ? Adica de 3 ori pe an, nu-i mai laudati atat ca sunt cei mai scumpi de pe piata cu cele mai slabe servici. Noroc cu ADH-ul ala...
Fata de IR de la CFR Calatori e mai ieftin dar decat sa merg cu TFC-ul mai bine aleg 1577/1572.
Cu DH2 am mers de zeci de ori dar cu VT de 2 ori iar cu ADH-ul lor niciodata in schimb am mers cu ADH de la CFR Calatori o singura statie de la Brasov la Bartolomeu.
TFC alearga dupa profit cu cele mai slabe servici si cei mai rai sefi de tren de aia au si paza cu ei. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6990 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 01:00 | |
| 1577 e foarte fain dar face prea mult. Uneori n-am timpul ăla, vreau și eu să ajung acasă, să mă odihnesc. O să văd pe moment cu ce tren merg. Am prins un naș de gașcă la TFC dar picat din lună: oprim neitineraric la Cilibia, ăsta se dă jos, zice *asta-i Rosetti cred...*, și-i zic *nu, e Cilibia, avem cruce cu 1576 întârziat*. A făcut ochii mari, că de unde știi, apoi a zis tuturor să iasă la fumat ) Înainte de pasionat de trenuri, sunt client și caut cel mai bun raport calitate/preț. Dacă am de lucru pe laptop, da, aleg 1577 fără să ezit, dar dacă nu am nimic de făcut, 15071 e alegerea optimă. Iar eu nu-s ca alții, de pe alte forumuri sau de pe Facebook, să merg în mașină pe capul mecanicilor și să pun apoi pe net poză cu data, numărul mașinii și trenul pe care am fost. Eu stau unde trebuie să stea călătorii, de-asta nu mă interesează că e CFR, RT, TFC, SFT sau știu eu ce operator. Cât timp e tren, îmi convine. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 01:11 | |
| Din pacate pentru ruta Bucuresti-Galati trenul a cam pierdut teren de cand cu ocolirea prin tigania Buzoiana, se pare ca GSM trans a castigat teren.
Cand am fost cu 1571 acum cateva zile batea vantul efectiv, gol golut. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 01:14 | |
| Se va termina in curand cu prostelile astea, o sa vina vremea cand un mecanic o sa faca infarct ( Doamne Fereste nu doresc la nimeni asa ceva ) sa vezi atunci distractie cu eroul-pasionat care duce trenul pana la prima statie exact ca in filme. Eu nu am nimic cu copii astia prost crescuti dar tot ei vin si se lauda pe net ba chiar cu detalii si probe ( poze ) ciudat este ca desi o parte din conducerea CFR Calatori cunoaste aceasta situatie nimeni nu ia nicio masura. Sa vezi cand mi-o veni dracii de la Valeni si vad pui de matza in cabina la EA de BC la trenul CTA-Brasov cum fac reclamatie imediat ca am fost udat cu apa si injurat de un copil dasta carebse afla in cabina cu mecanicul sa vezi atunci distractie dar degeaba ca nimeni nu va lua nicio masura. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 08:54 | |
| In zona aia se intimpla lucruri paranormale? katalyn, ca sa inteleg si eu, un ,,pasionat" a aruncat apa pe tine fiind in cabina locomotivei?
Pentru nebuni d-astia se iau de noi altii?
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 09:13 | |
| Se intampla ca niste pasionati prosti se plimba pe locomotiva saptamanal in special cele de la Depoul Bucuresti Calatori si tot ei se lauda aiurea pe internet. Una e sa pui poza din cabina, alta e sa pui poza cu tine in locomotiva si alta e sa te lauzi singur dupa ce ai pus poza/pozele pe FB cabai mers cu cutare locomotiva basca te-a lasat mecanicul sa si conduci. O parte din conducerea CFR Calatori nu e straina de acest lucru dar pe toti i doare la basca in vreme ce vietile calatorilor pot fi in pericol. E ca si cum ai merge cu autobuzul cu unul care stie sa conduca dar nu are nici B-ul. Eu m-am mai luat de copii astia prost crescuti cu gura larga si au inceput sa se fereasca dar nu se lasa pana nu pun poze cu locomotiva x din localitatea y desi sta la 166/225 km distanta de localitatea y.
Eu daca vad un astfel de pisoi in locomotiva ce i fac mecanicului o sa il vedeti la stirile de la ora 17:00, anunt si Militia si zic ca ca un copil din cabina locomotivei m-a udat cu apa si m-a injurat dar degeaba.
Aici e satul fara caini se plimba lumea grupa mare. Am mers si eu de 3 ori pe locomotiva dar nu am deranjat mecanicul si nu am cerut sa ma invete sau sa ma lase sa conduc am mers asa sa vad cum e sa mergi in locomotiva dar sa-ti faci un obicei e foarte grav.
Scrie clar persoanele neautorizate nu au ce cauta in locomotiva, pai anul trecut de Paste era in cabina la Phoenix 2003 la trenul CTA-Brasov 3 adulti si 2 tineri de maxim 17 ani toti in cabina la postul 1, nici aer sa respire nu cred ca aveau. Eu nu sunt de acord cu astea, turnator nu sunt si daca i-as da in primire n-as rezolva nimic de aia nici nu-mi bat capul dar la peron ma tiganesc rau de tot cu mecanicul daca e tare in gura si intrece masura e posibil sa dea prin statie sa solicite TF-ul. |
|
| |
mielutu zburator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 12:48 | |
| 1571 nu avea călători nici când mergea ca 1771, e la o oră idioată. Îl vedeam des la Cotorca din 7002 și dacă număram 50 de călători în cele 4-5 vagoane era zi de sărbătoare. Poate ne ajută Katalyn, că tot trec prin orașul lui, cu un grad de ocupare la 1570 și la 1579. În rest la celelalte e o creștere simțitoare. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC Joi 05 Ian 2017, 13:45 | |
| Am mers cu 1571 pe M700 de la Urziceni la Cotorca 4 vagoane toti calatori incapeau intr-un singur vagon.
Nu trec pe la gara de sud decat cu autobuzul in drum spre fratemiu si niciodata nu trec la aceeasi ora. 1570 e devreme nici nu ma trezesc la ora aia iar la 1579 nu am posibilitatea sa ajung ca nu am program un program anume, sunt in vacanta pe termen nelimitat. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive la TFG/TFC | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive la TFG/TFC | |
|