Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+101
cortexedge
Adisoft1991s
TonyGFR
alinx3330
spiderpc
Caravelle_Zg
Katalin4653
huiu_goe
dandel
mariushal
cont dezactivat .
Hurricane
@ndrey
63-1143-5
aurelsandu
cnusi
adytm
kristi kkk
lifetec
andreikiki
redeme
baiazid
Simply18
manuela
frank81
nenuandrei
Desiro256
Spartan1948
kasapis2007
roseanu
Raduku09
razvan - trenuri
kristu
traian
M.I.C.I.
raoul
Vale
1nt3rp0l_106
Kriszti219
daniel_c
George33
lokomo69
Amiralul
cristi ar
membru inactiv
rich1974
alex1987
DPS
AlexandruC
iuli.hard
COSTACHE MIHAIL
didinul
Norbi
ravers75
lovekomotive
allred
Re6/6
TVlad
incepator
Goanga
MariusM
membru exclus
bostanescu gigel
lapsanszkitamas
rizelgeorgel2004
dany90
NicuS
cstefan
AndiCFR
mureseanu_976
riciu
cfr500
vanchorusebulgaria
EuroNight
sorin
cont inactiv
AlexD
ionutz85
Ciprian
andreiutzu
ionutz72
Warrior12
The Legend
cardinal
Vitosa
Teodor
Adirmvl
bybyutza
Vlad
Costin.H
Luna
DUAL
Dr2005
pannonia express
Nesebar
Rarau
avram
ldh80
IonutCFR2009
Adrian78
Andrey_tm
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6602
Data de inscriere : 02/08/2012

Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 13:34

adirmvl a scris:

Nu stiu ce sa zic in cazul trenurilor de rang superior, dar poti incerca si acolo sa mergi la clasa I cu bilet de a II-a. Smile

Mi s-a intamplat sa merg la clasa I cu bilet de a II-a acum 4-5 ani, cand din Dragasani inca se vindeau biletele de carton. Casiera scrisese in dreptul locului 126, iar in dreptul vagonului nimic (fiind doar 1). Eu am considerat acel 1 din 126 ca fiind nr vagonului (deoarece era scris destul de aproape de spatiul rezervat numarului vagonului) si m-am asezat pe locul 26, care la Desiro e la clasa I .
Nasul nu a comentat nimic. E drept, trenul era destul de gol (intr-o zi de 5/6 ianuarie)
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 14:43

Prin Valcea trenurile circula mai mult goale, deci chiar nu e o problema. Si eu ma mai bag la clasa intai la 1736/7, mai ales cand se urca aviatori care miros a levantica, fara sa aiba nasul vreo problema cu asta.

Unde mai pui ca se poate intampla ca la clasa I sa ai conditii mai proaste decat la a II-a... Mad

Ultima editare efectuata de catre adirmvl in Vin 04 Ian 2013, 14:49, editata de 1 ori
Sus In jos
kasapis2007
V.I.P Member
V.I.P Member
kasapis2007

Numarul mesajelor : 607
Varsta : 29
Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti
Reputatie : 5876
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 14:45

În cazul trenurilor de rang superior nu ai voie să mergi cu bilet de clasa a II-a la clasa I , să zicem că naşul nu îţi zice nimic dacă stai la clasa I , dar nu prea se întâmplă asta la trenurile de rang superior , deoarece în caz de supra-control, naşul care se ocupă de vagonul respectiv ( cel de clasa I) o să fie "scris"(notat în carneţelul lui câţi călători sunt netrataţi (blatişti) sau cei care au bilet la clasa a II-a şi se află la clasa I,etc). Călătorii care sunt prinşi de supra-control trebuie să plătească diferenţa de clasă ,iar naşul respectiv , depinde şi de câţi călători sunt de genul acesta sau fără bilet , naşul poate fi dat afară.
Sus In jos
https://www.youtube.com/channel/UC0VdsYBqKXxetaMA41QZGaw
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 14:50

Kasapis, asta inainte sau dupa ce nasii dau cota din spaga celor cu supracontrolul? Smile)
Sus In jos
kasapis2007
V.I.P Member
V.I.P Member
kasapis2007

Numarul mesajelor : 607
Varsta : 29
Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti
Reputatie : 5876
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 17:42

Asta se întâmplă când cei de la supra fac schimb de experienţă pe altă regională , de exemplu vin de la Bucureşti şi se duc la Iaşi şi invers , vara trecută au venit de la Craiova pentru o săptămână la Mangalia şi au făcut supra-control pe trenurile sezoniere şi au făcut prăpăd între naşi , dar şi cei de la supra şi-au luat-o în barbă de la alţii , în fine.
Dar când naşii şi cei de la supra se cunosc sau sunt de la aceeaşi regională nu se întâmplă nimic , le dau o parte din bani şi cu asta basta , nu verifică nici biletele , stau de vorbă , iar la următoarea staţie coboară.
Dar acum , dacă ai bilet la clasa a II-a de ce să stai la clasa I? Mai pui bani şi mergi la clasa I dacă tot vrei să mergi la clasa I , la clasa a II poţi sta unde vrei , numai dacă locul pe care stai este rezervat şi vine persoana respectivă, eşti obligat să-i cedezi locul.
Sus In jos
https://www.youtube.com/channel/UC0VdsYBqKXxetaMA41QZGaw
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 19:31

Vorbeam cu un prieten cu care vreau sa merg la Ungaria-Romania, la Budapesta, cum facem deplasarea si imi zicea ca ASR-ul (Asociatia Suporterilor Romani) vrea sa inchirieze un tren, de vreo 6 vagoane (mi se par putine, dar ma rog) pentru respectiva deplasare, cu plecare de la Bucuresti, via Arad. A auzit cineva ceva despre asta? M-ar interesa mai ales o posibila compunere (compartimentate, saloane).
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6296
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 20:05

Adi, eu am auzit ca a cazut ideea asta...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeVin 04 Ian 2013, 20:18

Mda, bine ca ungurii pot, vezi Brasov-Ferencvaros sau Steaua-Ujpest, si noi nu... Mad
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 05:15

Tren charter pentru suporteri putin probabil, ungurii de la Ujpest au venit cu 4 vagoane Bautzen 20-80 atasate in fata Daciei (in coada Daciei si un 20-55 suplimentar din Buda lui Pesta). E mult mai rentabil sa inchiriezi vagoane si sa le care cu un tren comercial Laughing

In aprilie 2008 am vazut 3 vagoane 20-57 / 20-47 de Obor / Basarab atasate la roata masinii 060-EA-008, la trenul 1745 Bucuresti - Satu Mare. Suporterii rapidisti au luat parte la meciul de la Cluj cu echipa locala CFR Cluj. Prin urmare 008 a decuplat cu primele 3 vagoane, ulterior preluate de manevra zilnica si parcate pe linia 7 pana spre seara cand probabil au plecat cu 1632 Oradea - Bucuresti de pe-atunci.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 09:02

R 3001 in aceasta dimineata cu 3 etajate : 84-16, 26-16, 36-16. In Vest a ajuns cu toate locurile ocupate doar la ultmiul vagon la clasa 1-a erau vreo 15 locuri libere, iar celelalte erau ocupate de lucratori din cadrul CFR. Trenul a plecat din Vest cu peste 120 de calatori in picioare inghesuiti printre skiuri, placi si alte bagaje. Locurile de la 1-a s-au ocupat mai greu ca au intrat unii si 3 cfr-isti -au expediat zicandu-le ca e clasa 1-a. Am avut si eu 4 vecini la trenul asta dimineata care s-au dus la 1-a si acolo sunt si acum, si chiar daca trenul avea in mers trecut clasa 1-a cu bilet de clasa 2-a nasul in conditiile in care trenul e super-aglomerat nu are ce sa faca, ca-si pune lumea in cap sau mai rau poate sa o ia si pe coaja...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 10:54

Posibil sa fi inteles amicul meu sau eu gresit explicatiile. Pacat ca nici cu vagoane atasate nu se mai merge... ce drum ar fi fost... Crying or Very sad Sad
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 13:33

Katalyn a scris:
R 3001 in aceasta dimineata cu 3 etajate : 84-16, 26-16, 36-16. In Vest a ajuns cu toate locurile ocupate doar la ultmiul vagon la clasa 1-a erau vreo 15 locuri libere, iar celelalte erau ocupate de lucratori din cadrul CFR. Trenul a plecat din Vest cu peste 120 de calatori in picioare inghesuiti printre skiuri, placi si alte bagaje. Locurile de la 1-a s-au ocupat mai greu ca au intrat unii si 3 cfr-isti -au expediat zicandu-le ca e clasa 1-a. Am avut si eu 4 vecini la trenul asta dimineata care s-au dus la 1-a si acolo sunt si acum, si chiar daca trenul avea in mers trecut clasa 1-a cu bilet de clasa 2-a nasul in conditiile in care trenul e super-aglomerat nu are ce sa faca, ca-si pune lumea in cap sau mai rau poate sa o ia si pe coaja...

Eu nu prea inteleg ce spui.

Eu am mers cu 3009 si ca si 3001 avea vagon jos de Clasa 1 sus de clasa a 2.

Pe cfrcalatori are doar clasa a 2.
Clasa 1 e doar pentru cfristi ? Daca aveau alea 15 locuri libere cei ce stateau in picioare si aveau bilet nu puteau sa stea acolo?
Cum stii sigur ca la 1 erau doar cfristi?

Vecinii tai cum sunt la cl 1 ?

p.s. problema asta am avut-o si eu pe 30 dec cu 3009 vezi intr-un mesaj anterior.

Unde are trenul trecut in mers clasa 1? Daca pe cfrcalatori nu are si nu poti sa iti iei clasa 1 (prin absurd daca ai putea la casierite) e discriminare inttre net si casierie.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 22:09

Mda..si eu m-am urcat azi la Comarnic in R 3003 la cls 1 si s-a luat nasu de mine cica "aveti bilet la clasa 1?" eu ii zic ca nu,apoi ma expediaza in alt vagon.
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Reputatie : 5992
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 22:47

Ce se intampla cu IR 1596/7 numai vad locomotive delfin Phoenix sau Transmontana? ci numai Locomotive din Clasa 45 Sad
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7371
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitimeSam 05 Ian 2013, 23:30

Ce se intampla daca ar cadea linia de contact pe un tren?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 63 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 63 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: