| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 02 Dec 2012, 23:05 | |
| - Karpaty a scris:
- Ce mai conteaza cateva ore in plus sau in minus la cate zile fac pe drum si au vagoane de dormit deci stau acolo linistiti pana ajung .
Completand, eu cred ca conteaza mai degraba ora la care ajunge sa fie cat de cat hoteliera decat durata efectiva a drumului . |
|
| |
aurelsandu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 52 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4390 Data de inscriere : 25/11/2012
| Subiect: Trenul 7596 Dum 02 Dec 2012, 23:15 | |
| - aurelsandu a scris:
- Salut tuturor ,
Am o intrebare si va multumesc anticipat pt raspuns . Ma intereseaza daca noul mers al trenurilor include trenul -si ora exacta de plecare- care pleaca din galati spre tecuci in jurul orei 23 . Acest tren a fost introdus pt a fi testata cererea in aceasta toamna (de fapt a fost reintrodus , pt ca acest tren a fost scos desi avea o utilitate de necontestat , deservind navetistii din comunele limitrofe galatiului de pe linia galati - tecuci). Va multumesc inca o data, Aurel Intrebarii mele i-au fost date doua raspunsuri : - Karpaty a scris:
Momentan in livret nu apare trenul de care intrebi , asteptam sa vedem ce va aparea pe infofer si in cartea tiparita . si - IonutCFR2009 a scris:
- In livretul 2012/2013 pentru SCREIR Galati, acel tren Regio 7596 Galati(23:28) - Tecuci(01:47) este trecut la categoria trenuri care se pun in circulatie cu ordin special. De va fi cerere, se va introduce in circulatie.
Multumesc pt raspunsuri . Am sa va rog sa-mi scuzati lipsa de cunostinte si terminologie specifica domeniului . Din ce spuneti livretul pare a fi ceva ce cuprinde si mersul trenurilor . Surprinzator (sau poate nu) este faptul ca la agentia de voiaj din bucuresti, cand am cerut bilet catre o destinatie care este acoperita de trenul in cauza , mi s-a spus ca nu exista acel tren , iar eu mergem pana in galati si imi luam bilet catre acea destinatie . Cum se explica? Nu stiu cei de la Bucuresti ce se intampla in Galati? sau poate exista o explicatie data de natura de tren "cu ordin special" .... Ionut , apropo de existenta cererii ... Inca de la reintroducerea lui , trenul acesta a fost vazut ca unul temporar , care circula pana la schimbarea mersului trenurilor . Ideea aceasta a fost alimentata (si) de concurenta pt aceasta piata . Cred ca o pozitie fara echivoc al CFR-ului in problema caracterului permanent al trenului ar fi fost de dorit . Un adversar sovaelnic e mai usor de invins ... Aurel
|
|
| |
aurelsandu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 52 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4390 Data de inscriere : 25/11/2012
| Subiect: Trenul 7596 Dum 02 Dec 2012, 23:18 | |
| Salut, Am pus urmatoarea intrebare - aurelsandu a scris:
- Salut tuturor ,
Am o intrebare si va multumesc anticipat pt raspuns . Ma intereseaza daca noul mers al trenurilor include trenul -si ora exacta de plecare- care pleaca din galati spre tecuci in jurul orei 23 . Acest tren a fost introdus pt a fi testata cererea in aceasta toamna (de fapt a fost reintrodus , pt ca acest tren a fost scos desi avea o utilitate de necontestat , deservind navetistii din comunele limitrofe galatiului de pe linia galati - tecuci). Va multumesc inca o data, Aurel Intrebarii mele i-au fost date doua raspunsuri : - Karpaty a scris:
Momentan in livret nu apare trenul de care intrebi , asteptam sa vedem ce va aparea pe infofer si in cartea tiparita . si - IonutCFR2009 a scris:
- In livretul 2012/2013 pentru SCREIR Galati, acel tren Regio 7596 Galati(23:28) - Tecuci(01:47) este trecut la categoria trenuri care se pun in circulatie cu ordin special. De va fi cerere, se va introduce in circulatie.
Multumesc pt raspunsuri . Am sa va rog sa-mi scuzati lipsa de cunostinte si terminologie specifica domeniului . Din ce spuneti livretul pare a fi ceva ce cuprinde si mersul trenurilor . Surprinzator (sau poate nu) este faptul ca la agentia de voiaj din bucuresti, cand am cerut bilet catre o destinatie care este acoperita de trenul in cauza , mi s-a spus ca nu exista acel tren , iar eu mergem pana in galati si imi luam bilet catre acea destinatie . Cum se explica? Nu stiu cei de la Bucuresti ce se intampla in Galati? sau poate exista o explicatie data de natura de tren "cu ordin special" .... Ionut , apropo de existenta cererii ... Inca de la reintroducerea lui , trenul acesta a fost vazut ca unul temporar , care circula pana la schimbarea mersului trenurilor . Ideea aceasta a fost alimentata (si) de concurenta pt aceasta piata . Cred ca o pozitie fara echivoc al CFR-ului in problema caracterului permanent al trenului ar fi fost de dorit . Un adversar sovaelnic e mai usor de invins ... Aurel
|
|
| |
Ciprian
Numarul mesajelor : 116 Reputatie : 5293 Data de inscriere : 20/09/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 00:00 | |
| Salut!Ma poate ajuta cineva cu cateva poze cu bordul unei locomotive sau automotor, mai exact instalatia de autostop, cele 3 butoane de PZB Depasire ordonata, PZB rearmare si PZB Atentie cat si cele 3 cu marcate cu valorile inductoarelor 500Hz,1000Hz, am si eu cateva poze dar din pacate nu sunt foarte reusite |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 09:16 | |
| EA modernizat de Siemens (seria 45): ED: Transmontana: Siemens CTV: Phoenix: BB 25000 RegioTrans: 060-DA-001: Carpathia: LDH seria 841: Malaxa 900: Automotor X4500: Automotor VT614: _________________ :TTT:
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 14:36 | |
| Am gasit asta pe net, e de prin Sinaia. PE la capetele din dreapta se facea intrarea pe coridoarele vagoanelor? |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6452 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 14:54 | |
| La vagoanele din centrul imaginii,intrarea se face,daca vei fi atent pe laterala vagonului,se observa clar scara si usile compartimentelor,acele vagoane nu sunt prevayute cu compartiment si culuoar ,asa cum stii. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 15:00 | |
| Asta am observat, dar pentru ce e intrarea aia care seamana cu cabina de la vagoanele de marfa? |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6452 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 04 Dec 2012, 15:38 | |
| Cabina franarului |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Dec 2012, 11:13 | |
| salutare stie cineva cam in ce moment al zilei va sosi rapidul secuiesc in 2013? |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Dec 2012, 15:32 | |
| - adirmvl a scris:
PE la capetele din dreapta se facea intrarea pe coridoarele vagoanelor? Si totusi vad vreo doua femei urcand si coborand de pe aceea scara, chiar una are un bagaj voluminos. Putem observa insa cu usurinta ca fiecare compartiment are usa de acces si treapta exact ca o diligenta , iar bagajele se puteau urca chiar pe geam . Cativa clandestini calatoreau exact ca in India si foarte probabil ca trenul nu era unul international altfel era greu de crezut ca se puteau descurca si cu tunelurile din zona Predeal . |
|
| |
Hurricane V.I.P Member
Numarul mesajelor : 509 Localizare : Iasi Reputatie : 6259 Data de inscriere : 27/04/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Dec 2012, 17:27 | |
| Este clar pe unde se facea accesul in compartimente. Trenul nu are cum sa fie unul international, pe vremea respectiva, vara lui 1924 (asa cum se zice in arhiva de la Freiburg/DE acolo unde e poza originala) vagoanele care se foloseau pe rutele externe erau cele pe boghiuri, construite la Ringhoffer, Stauding si din anul 1924 noile vagoane Hecht.
|
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 06 Dec 2012, 02:08 | |
| In cazul locomotivelor cu aburi cum functionau/functioneaza indusii ? |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 06 Dec 2012, 07:12 | |
| Locomotivele cu abur nu au instalatie INDUSI+DSV! |
|
| |
mariushal
Numarul mesajelor : 70 Reputatie : 4799 Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 06 Dec 2012, 09:15 | |
| - MariusD a scris:
- Locomotivele cu abur nu au instalatie INDUSI+DSV!
La noi da da la DR, DB sistemul Induzi a aparut in 30 - 40 cand tractiunea cu abur era in floare! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|