| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 24 Aug 2012, 12:56 | |
| - adirmvl a scris:
- ce rost are sa schimbi locomotiva in Arad pentru 1833?
probabil locomotiva electrica se intoarce la Timisoara cu alt tren, statia Arad are depou, deci locomotiva diesel este acolo, nu tre sa vina izolata sau sa inceapa serviciul cu mult timp inainte de a prelua trenul, in cazul acesta este posibil sa nu se justifice tractiunea diesel pe linie electrificata oricum, sunt multe date pe care nu le cunoastem de care se tine cont cand se face programul de tractiune cum ar fi locomotive disponibile, mecanici, ore, prestatia masinii, etc |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 24 Aug 2012, 14:08 | |
| [quote="daniel_c"] - adirmvl a scris:
- oricum, sunt multe date pe care nu le cunoastem de care se tine cont cand se face programul de tractiune cum ar fi locomotive disponibile, mecanici, ore, prestatia masinii, etc
Aici nu te pot contrazice. |
|
| |
daniel_c
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 24 Aug 2012, 15:06 | |
| - DUAL a scris:
- Prostie mare asta .. pentru ca stai 12 minute inutil in Sibiu sa ti schimbe GM+alte 12 in BV de care nu poti scapa ... Sibianul face Sibiu-Brasov si Brasov-Sibiu,la intoarcere se dezealaga si pleaca cu Mediasul... De ce nu se putea pune 1 masina de SB si una de TM sa faca intreaga lungime BV-TM? PENTRU CA TRAIM IN ROMANIA,si asta ne ocupa tot timpul...Sau mecanicii timisoreni au alergie la masinile de Sibiu/invers ?
un motiv poate sa fie cel pe care l-ai sesizat mai sus: dezleaga si pleaca cu Mediasul, cel mai probabil ca masina Timisorii de asemenea are alt tren, fiecare depou isi cunoaste problemele si prestatiile din zona lor si fac programul in functie de asta, cele 10 minute in plus nu cred ca este o problema din punctul lor de vedere si nici din punctul calatorului, daca merg de la Tm la B sau viceversa nu ma impiedic in cele 10 minute in plus |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 24 Aug 2012, 22:13 | |
| Stie cineva daca in week-end-ul asta o sa fie expozitia de machete si de trenulete in gara Cluj-Napoca? |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 01:20 | |
| - daniel_c a scris:
- DUAL a scris:
- Prostie mare asta .. pentru ca stai 12 minute inutil in Sibiu sa ti schimbe GM+alte 12 in BV de care nu poti scapa ... Sibianul face Sibiu-Brasov si Brasov-Sibiu,la intoarcere se dezealaga si pleaca cu Mediasul... De ce nu se putea pune 1 masina de SB si una de TM sa faca intreaga lungime BV-TM? PENTRU CA TRAIM IN ROMANIA,si asta ne ocupa tot timpul...Sau mecanicii timisoreni au alergie la masinile de Sibiu/invers ?
un motiv poate sa fie cel pe care l-ai sesizat mai sus: dezleaga si pleaca cu Mediasul, cel mai probabil ca masina Timisorii de asemenea are alt tren, fiecare depou isi cunoaste problemele si prestatiile din zona lor si fac programul in functie de asta, cele 10 minute in plus nu cred ca este o problema din punctul lor de vedere si nici din punctul calatorului, daca merg de la Tm la B sau viceversa nu ma impiedic in cele 10 minute in plus Nu mai specula , timisoreanca cu mecanicii timisoreni fac intre TM si Sibiu 7 ore si 5 minute .Nu fac nici un alt tren.Cum directorii CFR sunt incapabili asta e,ajungem sa schimbam 3 locomotive pe traseu ca vrea cutarescu si cutarescu.Nici alte probleme legate de revizie sau km nu sunt... In loc sa foloseasca doar 2 locomotive ,caci crucea se realizeaza in zona Sibiu-Talamaciu in funct de intarziere , folosim 4, ca doar traim in RO .. si de ce nu am bifa juma de ora stand asteptand cuplarea cand se poate face doar un simplu schimb de mecanici ,ne mai fiind nevoie de o stationare de 12 minute.Turnusul Transilvaniei poate fi facut de sibieni si timisoreanu ar avea odihna 12 ore.Si mai are o oprire prost pusa in Vintu unde mereu sta mai mult de 4 minute. |
|
| |
daniel_c
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 10:55 | |
| - DUAL a scris:
- Nu mai specula , timisoreanca cu mecanicii timisoreni fac intre TM si Sibiu 7 ore si 5 minute .Nu fac nici un alt tren.Cum directorii CFR sunt incapabili asta e,ajungem sa schimbam 3 locomotive pe traseu ca vrea cutarescu si cutarescu.Nici alte probleme legate de revizie sau km nu sunt... In loc sa foloseasca doar 2 locomotive ,caci crucea se realizeaza in zona Sibiu-Talamaciu in funct de intarziere , folosim 4, ca doar traim in RO .. si de ce nu am bifa juma de ora stand asteptand cuplarea cand se poate face doar un simplu schimb de mecanici ,ne mai fiind nevoie de o stationare de 12 minute.Turnusul Transilvaniei poate fi facut de sibieni si timisoreanu ar avea odihna 12 ore.Si mai are o oprire prost pusa in Vintu unde mereu sta mai mult de 4 minute.
pai tu ai spus ca "sibianul face Sibiu-Brasov si Brasov-Sibiu,la intoarcere se dezealaga si pleaca cu Mediasul", n-o trimite la Medias pe asta, tre sa aduca alta, parerea mea este ca trebuie vazuta situatia in ansamblu si cunoscute toate datele |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 13:29 | |
| Nu.Asta ai inteles tu .. consulta mersul trenurilor si ai sa vezi ca aia e imposibil .Sibianul face Brasov-Sibiu,Sibiu-Medias.La mersul spre Brasov ar trebuii sa faca Sibiu Brasov cu 1622 si inapoi cu 1527 ... dar cum el are intarzieri de ~ 50 minute .. nu stiu/nu cred daca se intoarce cu 1623 care are alt turnus. Si la dus 1621 inregistreaza intarzieri de aproximativ 30 de minute pana in Sibiu,acolo de abea are timp sa se dezelege si sa plece cu 2567... Anul acesta nu cred ca nu a intarziat cel putin odata mai mult de 40 de minute,astfel incat au scos alta masina din depou sau a plecat foarte intarziat 2567...De asta ziceam ca mai marii CFR gandesc cu fundu!!!!sau cu capul al 2'lea ,dupa caz. Cele 2 trenuri sunt facute de 2 mecanci sibieni pt ca ele fac cruce in zona Sibiu-Talmaciu dupa cum am scris mai sus,deci imposibil sa mearga doar 1 mecanic Sibiu-Brasv-Sibiu. |
|
| |
daniel_c
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 15:28 | |
| - DUAL a scris:
- Nu.Asta ai inteles tu ..
am inteles gresit atunci - DUAL a scris:
- Prostie mare asta .. pentru ca stai 12 minute inutil in Sibiu sa ti schimbe GM+alte 12 in BV de care nu poti scapa ... Sibianul face Sibiu-Brasov si Brasov-Sibiu,la intoarcere se dezealaga si pleaca cu Mediasul...
|
|
| |
Kriszti219
Numarul mesajelor : 386 Varsta : 28 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 29/02/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 15:40 | |
| Când am ajuns ieri cu 1833 în Arad, au decuplat GM-ul, dupai s-a dus la manevre, după 6 minute tot același GM se cuplează la tren. Întrebare: Ce rost avea să decupleze GM-ul dacă tot cu el trebuia să mergem? |
|
| |
1nt3rp0l_106
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 34 Localizare : Timisoara Reputatie : 5360 Data de inscriere : 31/05/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 17:35 | |
| - Kriszti219 a scris:
- Când am ajuns ieri cu 1833 în Arad, au decuplat GM-ul, dupai s-a dus la manevre, după 6 minute tot același GM se cuplează la tren.
Întrebare: Ce rost avea să decupleze GM-ul dacă tot cu el trebuia să mergem? Nu ii acelasi Gm ... Se schimba in fiecare seara .... |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 18:11 | |
| Cine stie daca trenul Regio 4098 (Bucuresti)Cluj-Baia Mare are intarziere la destinatie ? si cam cat ? |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5779 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 19:52 | |
| eu am fost acum 2 saptamani: 30 min intarziere la plecare din Brasov, 1 ora si 20 minute la sosire in Cluj, si tot 1 ora si 20 a ramas intarzierea pana in Baia Mare. Se pare ca in perioada aceasta IR1741 cam intarzie (pleaca intarziat din Bucuresti, iar intre Sighisoara si Teius se lucreaza), deci RE4098 intarzie si el automat... |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 23:44 | |
| Deci din cate am inteles eu avem linie dubla intre Caransebes si Zagujeni Hm? Si mai am o intrebare eu am fost prin anii 90 pe masina pana la Caransebes dar nu-mi mai aduc aminte linie dubla mai e si intre Drobeta Turnu Severin si Drobeta Turnu Severin Marfuri? |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 25 Aug 2012, 23:51 | |
| intre caransebes si zagujeni nu e linie dubla. O linie pleaca din statia Caransebes, iar una din Caransebes Triaj. Merg in paralel pana la Zagujeni.
La Turnu Severin, la fel linia este "dublata" de cea care duce/ducea in port. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 26 Aug 2012, 00:01 | |
| Merci. Totusi sunt nedumerit unde fac incrucisare 1693 Caransebes pl 19.58 si 1992 (care nu circula) cu sosire in Caransebes la 20.14 ? Alt exemplu unde se incruciseaza IC592 Dr Tr Severin pl 9.51 si IC 591 sosire 10.13 in Dr Tr Severin ? In livretul central nu apare oprirea tehnica (cu suprimare) la incrucisarea dintre aceste trenuri |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|