|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 00:46 | |
| Care e cea mai ieftina vartianta de bilet pentru Cluj-Budapesta si retur? Intreb atat pentru pret intreg cat si pentru student. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 13:56 | |
| Posibilitatile sunt urmatoarele, pentru bilete directe: cu oferta FORTUNA TICKETS: Cluj - Budapesta oferta CFR cu bilet luat cu o saptamana inainte cu 19 euro/sens, bilete nereturnabile. Pentru bilete directe luate pe loc din gara preturile sunt de 28 euro/dus, 45 euro/dus intors, + 6 euro (3+3) locurile, bilet cu valabilitate 1 luna. CU oferta TRIP TICKETS, dusul si intorsul trebuie sa se efectueze in maxim 4 zile, (pleci luni te intorci joi), tariful este de 31 de euro dus/intors, + 6 euro locurile. Acum pentru bilete pe bucati: La trenurile internationale Cluj - Budapesta, pe parcurs romanesc au rand de IR, pret Cluj - Episcopia Bihor 42 lei intreg/21 lei student cu cupoane (cine vrea vine cu TFG pana la Oradea cu 19 lei intreg/9,5 lei student). De la Episcopia la Biharkeresztes biletul transfrontalier costa 9 lei dus/16 lei dus intors (dus intors valabil 4 zile, cine sta mai mult sa isi ia separat dus si separat intors din BIharkeresztes). Biletul Biharkeresztes - Budapesta costa 4000 Ft intreg/2000 redus (64 lei intreg, 32 lei redus). Total bilet intreg din bucati, parcurs cu acelasi tren: 42 lei + 9 lei + 64 = 115 lei/dus, cu bilet intreg. Student = 21 + 9 + 32 = 62 lei. Pretul cu autocar de la Optimus Trans (este firma tatalui unei prietene) - 85 lei dus/150 lei dus intors, trece si pe la aeroport. ATENTIE! Datorita lucrarilor la linie pe ruta Biharkeresztes - Puspokladany, 2 luni de acum inainte trenurile CORONA vor circula pe ruta Brasov - Budapesta cu ocolire Oradea - Valea lui Mihai - Debrecen - Puspokladany. Linia Biharkeresztes - Puspokladany se inchide, transportul se va efectua cu autobuze. Trenurile internationale vor fi deviate prin Debrecen, cele regionale Oradea - Puspokladany se anuleaza. Deocamdata acestea sunt informatiile, insa aceasta modificare schimba doar durata de mers, nu si tarifele la bilete directe. Oradea - Budapesta va fi parcurs in aprox 6 ore 15 (in loc de 3 h 50!). In aceasta perioada recomand cumpararea biletelor directe, pe bucati va fi mult mai scump. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 14:46 | |
| Mersi mult de info. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 14:55 | |
| la infofer care e diferenta dintre copil si elev? la pret e acelasi... daca am 17 ani si nu m-am lasat de scoala din ce categorie fac parte? cum e mai ieftin biletul: cumparat de la casa cu reducerea pt elevi sau online? la cumpararea cu anticipatie e valabila reducerea pt elevi? nu inteleg aproape nimic din cele scrise pe infofer |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 15:07 | |
| Copil esti pana la 7 ani, elev dupa 7 ani, adica de cand mergi la scoala. Nu cred ca te considera copil doar pana la 5 ani, asa cum stiu ca au politica unele firme de transport auto. Daca inca esti la scoala esti elev. Este mai ieftin sa il cumperi la casa, cu carnetul. Cu carnetul ai reducere de 50% din pretul la rang de Regio. Daca vrei sa calatoresti cu un tren de rang superior platesti intreg suplimentul de viteza. Cu alte cuvinte, daca iei un tren Regio platesti la jumatate biletul, daca iei un tren IR platesti aproximativ 75% din pretul intreg al biletului. Online ai reducere de 5%, si 15%, daca le cumperi cu Maestro sau cu MasterCard. Deci e mai ieftin cumparat de la casa, cu carnetul de elev. Cat despre achizitionare cu anticipatie, stiu sigur ca pentru studenti nu se cumuleaza cu reducerea de 50%, deci presupun ca oderta nu se asociaza nici cu reducerea pentru elevi. Sper ca te-am lamurit. |
| | | Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 15:10 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- la infofer care e diferenta dintre copil si elev? la pret e acelasi...
daca am 17 ani si nu m-am lasat de scoala din ce categorie fac parte? cum e mai ieftin biletul: cumparat de la casa cu reducerea pt elevi sau online? la cumpararea cu anticipatie e valabila reducerea pt elevi? nu inteleg aproape nimic din cele scrise pe infofer citeste aici: http://www.cfrcalatori.ro/250 si aici: http://www.cfrcalatori.ro/247 Copil esti pana la 10 ani (scrie in josul paginii - primul link). |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 15:15 | |
| Copil eşti până intri în clasa întâi, dar nu mai mult de 7 (10?) ani. Elev eşti până termini liceul (la zi). Student eşti până termini facultatea la zi, dar nu depăşeşti vârsta de 26 de ani. Din câte ştiu: - pentru copil se dă reducere 50% şi din suplimentul de IR, dar nu şi din loc - pentru elev nu se dă reducere decât la R (diferenţele pentru IR, IC şi locul se plătesc separat) - pentru student se dă reducere 50% şi din suplimentul de IR şi din loc, dar în limita a 24 de călătorii pe an La R toate categoriile de mai sus au 50% reducere nelimitat, pe baza certificatului de naştere (copil), a carnetului de elev vizat la zi (elev) sau a legitimaţiei de reducere la transport vizată la zi (student).
Anticipaţia, fidelitatea, reducerea pentru card TrenPlus, reducerea de dus-întors, oferta promoţională pe Bucureşti - Constanţa NU SE ACORDĂ decât biletelor întregi şi a celor de copil. Pentru elevi şi studenţi se acordă doar cei 5% (15% pentru Mastercard) la plata on-line. Dar on-line nu se pot cumpăra decât bilete la IR şi IC + ramurile lor care merg ca R/RE (dar cu loc rezervat şi la ele!), deci pentru studenţi e neproductiv să cumperi de pe net, pentru că ai reducere doar la tariful de regio, neputând folosi cupoanele de IR. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 15:23 | |
| "pentru studenţii din învăţământul universitar de stat, cursuri de zi, 24 călătorii simple pe an calendaristic, cu reducere de 50% din tariful trenurilor interregio, clasa a 2-a." Aici vreau sa lamuresc ceva: cupoanele sunt valabile pentru tot anul calendaristic, dar dac ai terminat studiile, le poti folosi doar pana la 30 septembrie, pentru ca de la 1 octombire ai nevoie de legitimatie vizata pentru noul an universitar. Totodata, din cate vad pe cfrcalatori.ro, pentru IC, cu cupoanele de studenti ai 50% reducere din tariful intreg de IR, dar platesti intreg suplimentul de viteza dintre IR si IC, deci ai reducere, chiar daca nu 50% si la IC cu cupoanele pentru student. "- pentru copil se dă reducere 50% şi din suplimentul de IR, dar nu şi din loc - pentru elev nu se dă reducere decât la R (diferenţele pentru IR, IC şi locul se plătesc separat)." Dar astea doua nu se bat cap in cap? Adica, pe site vad ca scrie ca esti copil pana la 10 ani. Si daca ai, sa zicem, 9 ani, esti copil, dar si elev, primesti sau nu reducerea pentru IR? |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6524 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 21:31 | |
| A prins cineva pe 50.681 in Brasov?Ca pe youtube este ... https://www.youtube.com/watch?v=MbjOP4S1sk0 |
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 22:57 | |
| mersi toata lumea! aici pe la noi copil e considerat oricine are insotitori fermi care nu se lasa sedusi de casieri (de exemplu la Siletina-autobuze- pana la 7 ani nu trebuie sa platesti-in teorie. eu fiind mai inalt de statura, ghici de cate ori am platit inainte de 7 ani?...) |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 21 Aug 2012, 23:10 | |
| Lasa, ca o sa poti cumpara bere in baruri pana sa implinesti 18 ani! )) |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 23 Aug 2012, 14:31 | |
| Stie cineva cam ce intarziere are 15205 la plecare din Mures zilele astea, fiind canicula? |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 23 Aug 2012, 15:34 | |
| salutare imi pot cumpara bilet pt sibiu-tg mures din gara sighisoara? i se aplica 50% pentru elevi? |
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6296 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 23 Aug 2012, 15:44 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- salutare
imi pot cumpara bilet pt sibiu-tg mures din gara sighisoara? i se aplica 50% pentru elevi? Da pentru ambele intrebari |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 23 Aug 2012, 20:10 | |
| Pentru Turcia cat costa un bilet la trenul care face legatura intre Bucuresti si Istambul, nu mai am 26 ani sa ma incadrez la vreo oferta.
Am fost azi la gara si mi-a spus ca e 550 lei dus-intors la cuseta si ca biletul poate fi cumparat in orice zi mai putin in ziua plecari.
Si pot lua o bicicleta cu mine ca bicicleta sau ca bagaj in vagonul de cuseta contracost sau spaga la insotitorul cusetei ??
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |