| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+71kasapis2007 Czirjak Arpad Katalin4653 allred KOSTYK 92Dragos lokomo69 Radu cardinal KQQ Adirmvl sp59 IR1822 vrugby Sergiu rmn AlexandruC NicuS Radu Tudor bochety Teodor manuela romaniaetc ionutz85 mirceamilitaru dave alex1987 AndiCFR Costin.H get. Razvan Tudor dementhor riciu M.I.C.I. DUAL Capsuneanu bostanescu gigel brutusel Vlad Rarau halmarius kristi kkk eu Nk11 andreiutzu alliens Adrian78 Dr2005 traian nenuandrei COSTACHE MIHAIL razvan - trenuri rizelgeorgel2004 cstefan IonutCFR2009 Luna bostanesku gigel ravers75 dan_dinca alexmorph3us AlexD DPS popovici laur 133 cont dezactivat . TVlad Alex Avram Vitosa Kriszti219 Silver ldh80 Nesebar 75 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5465 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 14:04 | |
| Corect!la duba dai 55lei dar la tren te tocmesti cu nasu si dai 30lei si mergi ca bossu.CFR Calatori este o capusa pe spinarea noastra a contribuabilor care platim taxe si impozite de ne ia dracu iar nasii se imbogatesc.Mai exista si tiganii care nu platesc nimic niciodata dar mai si distrug.Asta este tabloul complet al unei guvernari basiste criminale |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 17:06 | |
| 30 lei? Io am dat 20... la IC Parcă surdo-muţii care vând de toate, cerşetorii şi budele înfundate sunt mai uşor de suportat la banii ăştia Deja autocarele au preţuri de 35 RON pentru elevi/studenţi şi 55 RON întreg (deci ca la tren) + reduceri de anticipaţie şi de dus-întors. Nu cred că de vină e doar Marinerul şi Ancuţa lui. Să ne amintim şi de Miron Mitrea şi dubele de la C&I băgate pe Bucureşti - Braşov concomitent cu anularea unor trenuri. Toţi au furat, dar în *urând nu prea o să mai aibă ce să mai fure. Să vedem atunci ce o ieşi. _________________ :TTT:
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 17:10 | |
| - Dr2005 a scris:
- Deja autocarele au
Odata cu deschiderea A2 autocarele vor face(daca nu fac deja) 2h30min pana in CT iar trenurile(IR) in medie acum fac 3h30min... |
|
| |
bochety
Numarul mesajelor : 15 Reputatie : 4573 Data de inscriere : 04/06/2012
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 18:50 | |
| Nu uitati ca autocarele la ore de varf pot face 40,50 min pana ies pe A2.,plus pauza de 30 min de la Faclia,in concluzie niciodata nu vor face 2h30 |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 18:56 | |
| Du-te la wc in autocar daca poti, du-te sa fumezi daca poti, vorbeste la telefon fara sa deranjezi pe ceilalti daca poti, incarca-ti telefonul 2-3 liniute sa ai pana gasesti cazare etc...la autocar le poti "face" pe toate. |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6161 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 18:58 | |
| off topic - fumatul este interzis in tren, chiar si daca trenul stationeaza sau la capatul vagonului! |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 19:09 | |
| In RO se poate fuma si in tren chiar daca este interzis, cate nu sunt interzise in tara asta si se fac... Se fumeaza de multe ori pe geam, iar daca esti in compartiment de 5-6 locuri si toate is ocupate de un grup si pe deasupra mai sunt si fumatori atunci se fumeaza chiar de jos de pe scaun, nu mai zis ca se fumeaza la greu in bude, intre vagoane ori cot la cot cu nasul, am impresia ca, camerele alea din vagoane sunt puse doar de forma. |
|
| |
Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5800 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 19:25 | |
| - Costin.H a scris:
- off topic - fumatul este interzis in tren, chiar si daca trenul stationeaza sau la capatul vagonului!
In toaleta trenului IR1886 se fumeaza la greu. Pentru blatistii astia care merg pana la Titu fumatul nu este interzis in tren. |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6667 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 19:59 | |
| Eu sunt fumator dar pentru asta fumez numai la capatul vagonului si in statie cand sunt usile deschise. Mi s-ar parea normal sa existe un spatiu dedicat pentru fumatori sa zicem 1-2 vagoane in functie de cat de lung e trenul. Asa cum inteleg ca trebuie respectati nefumatorii la fel trebuie respectati si fumatorii (ca la baruri, cu locatii separate). Si daca vreau sa ma afum - sa ma afum, fara sa fie nefumatori in jur. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 21:42 | |
| Ce pot sa spun, vrem o tara ca afara dar in realitate cu prima ocazie cand ni se ofera sansa nu ne sta gandul decat sa fentam, prostim, sa furam crezand pe moment ca facem o afacere dar in reaitate ne pacalim pe noi insine, ca popor. Ne meritam soarta din plin, nu m-ar mira daca la anul sa va face in mod regulat 4ore cu IR de la Bucuresti la Constanta. Toti suntem nemultumiti de conditii, timpi de parcurs, pretul biletelor, lipsa AC cand afara sunt 40*C, bude infundate si asa mai departe, dar nu am vazut pe nimeni sa depuna vre-o reclamatie. Toti stam si asteptam sa ne pice din cer. Singurii care sunt de vina pentru situatia din CFR imi pare rau sa o spun dar sunt calatorii, ei rup scaunele fac mizerie/galagie, infunda budele, fumeaza fara retineri, nimeni altcineva si daca si-ar fi platit majoritatea biletul, nu toti, macar 80-85% CFR era departe acum. Poate sa aduca CFR si EuroStar nou in RO ca au grija romanasii sa-l faca praf intr-o saptamana.
|
|
| |
brutusel
Numarul mesajelor : 302 Reputatie : 5202 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 22:38 | |
| Stati cuminti ca sigur vor circula microbuze care vor merge la mare in doua ore o data cand autostrada se termina in ianuarie 2013. Citisem intrun ziar ca daca avem noroc autostrada poate chiar sa se termine in noiembrie 2012.
Un autocar merge cu 80-90 la ora iar un microbuz poate sa mearga cu 110-120. O data am mers cu microbuzul de la constanta pana la medgidia unde am dat de un sofer ne*un care a bagat 130-132.
Sa nu uitam ca pe autostrada nu exista furturi de cabluri sau restrictie de viteza de 20-30 la poduri.
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 23:03 | |
| Vor circula dube la greu dar sa vad eu ce privat de dube isi permite intr-o zi sa duca 10 dube la CT si pe retur 4-5 restul inteleg cai cazeaza acolo, dar daca si a doua zi se repeta figura in 2-3 zile nu o sa mai aiba dube care sa plece din Buc spre CT ca el nu-si va permite sa piarda aducand dubele goale de la CT la Buc ca sa poata circula cu calatori de la Buc la CT. Combinatia asta era aproape zilnic acum cativa ani pe Buc-Ploiesti pana si-au dat si ei seama cam care e varful si cand trebuie sa bage dube mai mari, acum duminica au autocare la anumite ore.
La capitolul viteza eu am mers cu duba pe DN72 cu 145 km/h deci pe autostrada poate merge lejer cu 130 dar sa fie noua, ca daca e vrun harb a doua oara acei calatori sigur nu vor mai merge cu duba pe A2.
Despre CFR nu mai am ce sa zic, au zis altii destule, nu pot sa inteleg ce afacere au facut ei cu putinele vagoane 84-83 care din cate mi-aduc aminte nu au decat vreo 52 locuri si 2 spatii pentru 2 biciclete si spatii pentru persoane cu dizabilitati. Faza e ca te urci cu bicla pe la usa normala din capatul vagonului si fie traversezi prin salon, fie daca vi din capatul celalalt o iei pe culoar ca sa poti sa duci bicla la locul special ca, daca deschizi usa aia speciala ( ma rog daca merge dechisa ) vine nasul si iti face o galagie ca trebuie sa stea trenul dupa tine sa te urci pe acolo. Cum s-au facut zeci de tipuri de vagoane 84-16, 84-83, 84-96, 83-76, 89-87, 84-87 puteau sa faca si vreo 30 de vagoane cu un compartiment pentru fumatori cu strapontine si aerisire la maxim unde sa nu calatoreasca nimeni decat sa te duci cand simti nevoia de o tigara, si puse pe trenurile cele mai circulate, de la 6-7 vagoane in sus si rutele cele mai lungi. Ceva tot cu 80 in fata cu vreo 70-72 locuri sa nu deranjeze prea tare nici X-Shelul. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 23 Iul 2012, 01:06 | |
| Pe Constanţa deja circulă autobuze cu 3 osii :shock: Dpdv legal, nu pot merge cu mai mult de 110 km/h. Da' cine-i verifică? În fine, dacă nu se scot restricţiile de pe CF, în 2 - 3 ani or să pună ăia autobuze articulate. _________________ :TTT:
|
|
| |
halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5555 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 23 Iul 2012, 06:31 | |
| - Dr2005 a scris:
- Pe Constanţa deja circulă autobuze cu 3 osii :shock:
Dpdv legal, nu pot merge cu mai mult de 110 km/h. Da' cine-i verifică? În fine, dacă nu se scot restricţiile de pe CF, în 2 - 3 ani or să pună ăia autobuze articulate. D.p.d.v legal autobuzele si autocarele trebuie sa fie prevazute cu limitator de viteza cu v max 100 km/h inca din 2008, iar camioanele cu vmax 90 km/h! |
|
| |
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8378 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 23 Iul 2012, 09:50 | |
| Am si eu o intrebare mai ciudata asa: De ce opresc toate trenurile IC IR in Sarulesti?ce se intampla?asa se face mai nou acum dupa accidentul de asta iarna a lu EA 302? pe 20 IULIE cand am fost la Bucuresti a oprit 1582 si 581 era oprit acolo si la intoarcere a oprit si 1983 de TULCEA! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
|
| |
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|