Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 15:16
Toate aceste conditii de la Regio le poti gasi oricand si pe IR, cine e patit a mai zis-o pe aici pe forum...
Dar ce aveti fratilor cu acest tren R 13031, acum 2 ani cand mergeau etajate pana la Deva sau Iasi cu tarif de Acc nu mai zicea nimeni nimic acum la Regio cu mers de IR nici asa nu mai e bine, mai merge si noaptea pe racoare iar ptr cei care merg la mare ptr o zi e mai mult decat mana cereasca.
Ati vazut ce a patit un coleg spre Bacau pe IR 1753, a dat o caruta de banii pe bilet si a avut parte de toate mirosurile posibile, aerul a picat, de intarziere nu mai zic, lasati-o mai moale cu acest Regio care e mai smecher de 1.000 de ori decat orice alt tren.
Cine are sponsori sa ai roage incontinuare sa le plateasca biletele la IR sau la IC dar lasati acest 13031 in pace ca s-a scris o gramada de pagini de bine sau de rau despre acest tren. Daca maine ma duc cu 13031 si spun ca totul a fost ok si la 2-3 zile vine userul "Vasile" care are 3000 postari si zice ca a prins un vagon cu cativa rokeri care erau ametiti de bautura sau cativa cocalarii asta nu inseamna ca in tot trenul atmosfera era la fel, sau ca in fiecare zi pe acel tren sunt betivi, alcolisti, drogati samd...
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 15:35
@paall , nu are rost sa te agiti , aici pe forum se pare ca vine x si y si scoate vorbe cum ca trenurile Regio sunt cum sunt si ca normal este sa se mearga cu IC la clasa 1 , dar sa vad eu cine din acesti useri folosesc trenurile IC la clasa 1 cu bilet intreg ? adevarul este ca nimeni , doar se arunca vorbe de dragul de a vorbi ................
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 16:03
Apropo de IC la clasa întâi, am călătorit odată aşa (nu pe banii mei, evident, dar angajatorul vroia să îşi transporte angajaţii la clasa întâi). Am nimerit un 10-91, deci cu scaune reglabile. Toată lumea din vagon avea laptopuri şi telefoane de pus la încărcat... şi era o priză la 3 locuri În rest, călătoria a fost destul de OK (adică surdo-muţii cu diverse treceau şi pe aici, aveam nişte ceferişti - că atunci existau autorizaţii - cu slana pe ziar două mese mai în faţă). Dar vagonul avea ceva ce vagoanele de clasa a doua nu aveau: LUMINĂ! Ca să ajung la vagonul bar-bistro (care avea doar apă, bere şi chipsuri la supra-preţ) am trecut prin două 21-76... beznă în ele Să v-o povestesc şi pe aia la dus, cu Accelerat, cu 19-57 (când clasa a doua avea 20-55) cu scaune jegoase, geam care nu se închidea, frig ca afară (că eram în toiul iernii) şi un copil de vreo 10 ani în compartimentul vecin pe care ne pregăteam să-l aruncăm pe geam pentru că de la Ploieşti la Predeal a tot bătut în peretele compartimentului?
_________________ :TTT:
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7576 Data de inscriere : 27/04/2010
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 16:38
Cateva trenuri surprinse la Branesti
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 19:43
E prima oara in 3 ani cand o vad pe TransCarpatica ca trage 15 vagoane la calatori, la mai mare. Si 318 la fel, de o luna de zile nu a mai tras tren mai scurt de 10 vagoane.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 20 Iul 2012, 19:49
Evident IR-ul de la Timişoara a fost întârziat. Numai când plec eu la mare şi ajung în gară la un minut după ce a plecat Regiotransul nu se întâmplă să întârzie trenul ăla
_________________ :TTT:
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5465 Data de inscriere : 20/02/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam 21 Iul 2012, 23:13
Iata ca a trecut si 15 iulie si nimic nou in mersul trenurilor pe M 800.Podu Saligny tot praf e,IR tot vreo 2h 45m (pe hartie).Acest sezon e dezastruos pt M 800,nu stiu de cate ori sa mers fara intarzieri pe Bucuresti-Constanta.Daca mai vine un viscol ca iarna trecuta apar alte restrictii pe viata gen Mostistea si urmatorul sezon va fi si mai rau si tot asa pana cand ajungem sa facem vreo 4 ore.CFR ul e porcarie,o cloaca nenorocita sugatoare de bani de la buget
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 12:11
bostanescu gigel a scris:
urmatorul sezon va fi si mai rau
Exact, calitatea mai mult decat proasta a sinei, calitatea execrabila a lucrarilor de terasament, uzura prematura a magistralei nu va face decat sa spumem multumesc daca in 2013 vor fi aceeasi timpi ca anul asta. Sa tinem minte anul 2011 cu acei timpi de 2h07min de la CT la Baneasa, timpi care nu ii vom mai vedea niciodata(parerea mea). S-a dat drumul la A2 pana la CT, daca cei din CFR nu se trezesc acum in al 15 ceas sa ia masuri de la anul va fi tragic. Am vazut multi asa zisi pasionati care sareau de bucurie(ca Geoana la alegeri in 2009) ca a venit Roseanu la CFR, iata ca dupa ce am fost luat la misto(cum fac multi cunoscatori pe aici) pana la urma am avut dreptate cu Roseanu asta, l-au rezolvat baietii destepti care conduc intradevar CFRul. Mai bine se incheie dracu balciu asta de CFR odata si sa-l cumpere GFRul cu tot, sa dea odata cartile pe fata si gata.
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6161 Data de inscriere : 15/12/2009
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 12:19
Cred ca ar trebui sa faci o diferenta intre CFR Calatori si CFR Infrastructura. Ce vina au cei de la CFR Calatori daca nu pot respecta mersul din cauza problemelor de la infrastructura?
Ce privat ar avea bani sa intretina toata infrastructura?
PS: nu se desfiinteaza statia Sarulesti? sau unde e jandarmeria sa puna biciul pe hoti?
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 12:22
Bun, cei de la infrastructura sunt la pamant, dar macar cat stai in trenurile CFR-ului, macar sa stai in niste conditii. Stai cumva in conditii ? AC-ul de multe ori se duce, confortul la fel, te coci si mai dai si o carca' de bani pe un bilet. Aici vorbesc strict de IC si IR.
AlexD Utilizator Blocat
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 12:24
Costin.H a scris:
PS: nu se desfiinteaza statia Sarulesti? sau unde e jandarmeria sa puna biciul pe hoti?
Simplu ca buna ziua, trebuie sa traiasca si baiatul destept care furnizeaza echimapente pentru CFR din ceva, nu? Pai ce, vrei sa faca foamea? Stai tu linistit ca daca ii vroiau prinsi ii prindeau de 100ori pana acum pe hoti. Am impresia ca politia/jandarmeria stiu ca nu au voie sa intervina. E cam absurd sa nu fi in stare sa prinzi cativa indivizi care actioneaza aproape zilnic si in acelasi loc.
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5465 Data de inscriere : 20/02/2011
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 13:19
Haide domne,l au prins ei pe Ben Laden si nu poate sa prinda niste ciori jegoase?dar e cusuta cu atza alba toata povestea asta cu furturile,au aparut firme de paza platite gras de CFR (din banii nostri adica),niste firme care sunt in stransa legatura cu fosti gabori de la TF adica si au facut si ei firme de paza si taman ele sunt puse sa pazeasca calea ferata.Eu propun desfintarea CFR Calatori si privatizarea 100%.Macar stim o treaba,ori e alba ori e neagra.Oricum am auzit ca de anu viitor GFRul se baga si la calatori.Sa traiti bine!!ha ha ha
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6161 Data de inscriere : 15/12/2009
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 13:27
daca angajeaza mecanici ca cel de la Darste, mai bine nu ma urc in trenul lor
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 13:33
Firma de paza care actioneaza in perimetrul Pajura-Pod Herastrau are contract pana in septembrie (asa mi au zis paznicii).Sunt curios din octombrie ce o sa se intample cu furturile,cred ca vom face 4 ore lejer pana la Constanta. Cine va mai merge cu trenu la pretu asta si timp pierdut avand in vedere ca se da drumu la autostrada?
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Iul 2012, 13:55
bostanescu gigel a scris:
Firma de paza care actioneaza in perimetrul Pajura-Pod Herastrau are contract pana in septembrie (asa mi au zis paznicii).Sunt curios din octombrie ce o sa se intample cu furturile,cred ca vom face 4 ore lejer pana la Constanta. Cine va mai merge cu trenu la pretu asta si timp pierdut avand in vedere ca se da drumu la autostrada?
Cine merge cu trenu ? Stai linistit trenurile sunt pline , ba chiar se sta in picioare , ca sunt cu bilete sau fara asta e partea 2 .