|
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+81ciprian71 George CFR Peter Fodor ldh80 aris86 marius664 Katalyn cfr500 dan tm Andrey_tm MRBFCRB NIKU24 apmatei TVlad phnegativ Vale KOSTYK Vlad baiazid vatmanul rizelgeorgel2004 roseanu M.I.C.I. Boracik NicuS Czirjak Arpad dexter23 Gabry Gabriel Adirmvl dan_tfg alex.alexus.tm boldalexandru mureseanu_976 AndiCFR Norbi MariusM Katalin4653 DUAL mishu88 kido bogdan.perejuc nokia2010 Costin.H dan_dinca popovici pety cstefan halmarius Kriszti219 riciu srazvi dave 060-EA078 Teodor Balto Stere Serban Costin.B Radu Tudor Nk11 alliens email2bav bostanescu gigel Vitosa Adrian78 Luna cristi ar IonutCFR2009 ravers75 kristi kkk AlexD Rarau COSTACHE MIHAIL ATM cristi CFR Nesebar Ciprian eu Dr2005 Radu nenuandrei razvan - trenuri 85 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5731 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: 306 Vin 10 Feb 2012, 20:04 | |
| COSTACHE MIHAIL a scris: - Citat :
- La rugamintea ta, am depus o petitie la palat. Si am primit nu un raspuns, ci doua raspunsuri care au venit in plicuri diferite, in zile diferite. Si ca sa nu te intristez, pe forum am pus doar raspunsul care sa te multumeasca cat de cat. Dar nu am postat si celalalt raspuns in care din alta parte mi se da de inteles ca nu le convine sa le trimitem petitii, in care mi-au bagat bete in roate spunandu-mi ca vor date concrete, data, ziua, luna, anul, sectia, ora, trenul, si ca petitiile sa nu le mai trimit in numele a mai multi membri ci fiecare sa trimita personal. Practic s-au luat de mine. Nu puteam sa mai pun si mizeria aia pe forum, dar odata am sa o pun. Sa o vada toti si sa inteleaga dorinta celor de la calatori de a se implica in solutionarea problemelor cetatenilor.
Cata marsavie, si mafie!!!! Cand imi amintesc ca eram la biroul Dnei Director Pricope, si imi spunea cu atata, patima: filmati-i, sunati la Politie cand vedeti ca iau bani si nu dau bilete, reclamati-i!!!!! Cand am facut asta pentru a-i sustine, au fost deranjati, ca se descopera furturile, si mafia pe care au creat-o??? E usor sa spuna ca nu au calatori!!!!! Ieri l-am sunat pe deputatul MARIAN SANIUTA, si i-am pus in vedere, ca redeschiderea sectiei este prioritatea lui de acum in colo. Nu voi lasa Mafia sa distruga aceasta sectie si sa ne bage pumnul in gura. Au fost norocosi si au profitat de vremea rea sa inchida, dar nu voi lasa lucrurile asa.Voi lupta cu toate mijloacele pentru redeschidere. Chit ca ma vor lua cu Politia din birourile lor.!!! |
| | | email2bav
Numarul mesajelor : 28 Reputatie : 5348 Data de inscriere : 09/05/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 10 Feb 2012, 20:52 | |
| Eu sunt pentru "eu". Nu e o solutie sa iesim de pe forum. O solutie ar fi sa iesim din tara in care oricum nu am ales sa ne nastem, dar asta e mai greu. Privatizare, asta ar trebui. E singura solutie. |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5798 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 10 Feb 2012, 21:50 | |
| Ceea ce am zis mai inainte: sa iasa toti membrii forumului la protest in fata Ministerului Transporturilor sa opreasca masacrarea. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 10 Feb 2012, 22:48 | |
| Mai bine ar fi sa se privatizeze , numai asa vom avea mai multe trenuri pe zi , si daca deschide CFR-Calatori linia mai mult de 2 trenuri nu vor fi , unu dimineata si unu seara , pai in felula sta nu faci mare profit , daca vine un privat si baga 5-7 curse pe sens si mai dispar din dubele alea care sunt si la jumate de ora intre Ploiesti si Plopeni + Plopeni-Slanic atunci vor fi si mai multi calatori dar cine stie ale cui sunt si dubele alea ........... in 90 cati km de cale ferata aveam in functiune si cati km avem acum ', pacat , mare pacat ca nu am stiut sa intretinem ce am avut si sa construim altele noi , am asistat la inchiderea multor sectii de cale ferata sub pretextul ca nu sunt rentabile dar duba care circula pe acelasi traseu era rentabila ca doar era a lui x si y oameni cu functii inalte . |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9707 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 10 Feb 2012, 23:16 | |
| Apropo de dube !!!!!!
2. HOTARARE privind aprobarea contractelor de servicii publice în transportul feroviar de călători pe perioada 2012 – 2015
Referitor la proiectul de la punctul 2 de pe ordinea de zi: - reprezentantul PNR a precizat următoarele: o prin proiectul de act normativ se realizează o discriminare între transportul de călători pe calea ferată şi transportul rutier de persoane deoarece: a. în cazul transportului rutier nu se acordă nicio compensaţie operatorilor de transport privaţi într-un sistem similar celui realizat la nivelul celui feroviar; b. prin modificarea Programului de transport interjudetean se urmăreşte transferul fluxului de călători de pe transportul rutier pe cel feroviar cu afectarea activităţii operatorilor de transport rutier. o prin aplicarea proiectului de act normativ se va ajunge la falimentarea SNTFC CFR Călători SA şi finanţarea indirectă a operatorilor feroviari privaţi; - Reprezentantul direcţiei iniţiatoare a precizat că proiectul a fost elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare - Preşedintele de şedinţă a menţionat că Federaţia Sindicatelor Transportatorilor feroviari din România a transmis un punct de vedere cu privire la proiectul înscris pe ordinea de zi şi a solicitat direcţiei de specialitate să transmită SRPSPON un punct de vedere scris cu privire la aspectele semnalate; - Preşedintele de şedinţă a solicitat ca partenerii sociali să-şi exprime cu privire la proiectul menţionat; - Partenerii sociali au fost de acord cu precizările PNR şi, în unanimitate, nu au fost de acord cu forma prezentată.
http://www.mt.ro/orpe/documente_sedinte/2012/minuta/minuta_2feb2012.pdf
Deci pe langa ca transportul rutier e facut dupa cum vor muschii lor si la preturile pe care le vor ei acum mai vor si subventii !!!!! Deci e normal sa nu fie de acord cu transferul fluxului de călători de pe transportul rutier pe cel feroviar.
Dar de fapt ei is suparati pe privati si uite acum se gandesc si la CFR Calatori , ca da e mai bine sa fie 4 trenuri pe zi decat 10 cate au privatii, ca dubele sa aibe profit maxim. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 18:04 | |
| Functionarii din minister nu cred ca trebuie sa loveasca in transportul rutier de persoane deoarece la noi in tara este CORUPTIA mare si au spate puternic. Ceea ce trebuie sa faca CFR este sa ramana cu rutele principale din tara pe care sa introduca trenuri cu vagoane moderne, sa lucreze la linii. Liniile secundare sa fie preluate in continuare de operatorii privati pe care sa introduca trenuri dese asa cum stiu ei, si cum le cere publicul. |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5731 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: 306 Ploiesti Sud-Slanic Sam 11 Feb 2012, 19:21 | |
| Ceea ce trebuie sa faca CFR este sa ramana cu rutele principale din tara pe care sa introduca trenuri cu vagoane moderne, sa lucreze la linii.
Liniile secundare sa fie preluate in continuare de operatorii privati pe care sa introduca trenuri dese asa cum stiu ei, si cum le cere publicul.
Intr-o economie de piata normala, nu trebuie sa existe companii de stat, doar private dar nu privatizate pe interese.
Cat despre rutele secundare sa vina privatul cat mai repede, insa p u t o r i l e din CFR au oprit trenurile inainte, lasand oamenii pe drumuri pe vremea asta. Trenurile trebuiau retrase cu o zi inainte sa opereze privatul. Ganditi-va ca daca se castiga la licitatia de pe 23-02, dureaza cel putin 3 luni sa circule primul tren.Apoi ca linia trebuie reverificata in totalitate deoarece nu a mai circulat niciun tren. Daca circula Cfr, nu era necesar acest lucru. Reparata, unde se va fura, pentru ca dupa ce se topeste zapada, cetatenii discriminati isi vor face de cap si va fi jale. Costurile acestea vor fi suportate de cel care inchiriaza. Deci timp de cel putin 3 luni de sistare a trenurilor, si costuri mari pentru redeschidere.
Si mai este problema ca niciun operator privat nu dispune de fonduri si material rulant pentru a se prelua toate sectiile inchise.In cazul acesta unele sectii vor fi inchise pentru mult timp, si astfel au sanse mari sa fie inchise pentru totdeauna.
|
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5798 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 19:28 | |
| 100% acesta sectie va fi inchiriata unui operator privat. Nu stiu daca aceeasi soarta o vor avea Ploiesti Sud-Targoviste/Maneciu. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 19:34 | |
| Bine ar fi sa se dea toate 3 la pachet sis a vina cat mai repede o firma privata , Regiotrans nu are atatea motoare sa mai inchirieze si sectiile astea dar TFG ar avea , conteaza sa se vrea a se face ceva pentru atatea localitati ramase fara mijloc de transport . |
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 19:53 | |
| Dar astia de la CFR nu s-au gandit si la calatori si nu au dat macar un preaviz. De exemplu, eu nu am stiut ca trenurile Ploiesti Sud-Targoviste au fost suspendate pe 14 ianuarie si am stat la tren o ora si ceva in Razvad, dupa care am dat telefon la gara la Targoviste de unde am aflat ca a fost anulat. RUSINE CELOR CE LA CFR!!!! Scuze daca am deviat de la subiectul topicului . |
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 20:01 | |
| Dispozitiile de inchidere au fost date cu 1-2 zile inainte , crezi ca intereseaza pe cineva ? chiar daca au fost calatori cu abonamente , acestia au mers in gara au returnat abonamentul dupa care au primit si banii inapoi pe perioada ramasa pana la expirarea abonamentului si au mai primit "scuze" pentru situatia creata , cam asta e tot . Treaba e cam asa : am anulat trenurile de calatori am plecat mai departe va descurcati fiecare cum poate , pe noi nu ne mai intereseaza sa operam pe aceste sectii . Stau si ma intreb pe 902 au asa multe incasari de a trebuit sa redeschida circulatia trenurilor de calatori , aceasta a fost inchisa din 1 Ian si pe 1 Feb circulatia a fost reluata la interventia unei anumite persoane ...... |
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 20:05 | |
| Crezi ca eu nu am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa nu le inchida? |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 20:40 | |
| Poate REGIOTRANS o preia. |
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Sam 11 Feb 2012, 20:54 | |
| Regiotrans nu mai dispune de material rulant sa preia atatea sectii , daca nu aduc si alte motoare chiar nu au cum sa asigure si alte noi curse . |
| | | Stere Serban
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Reputatie : 4944 Data de inscriere : 29/08/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 12 Feb 2012, 13:32 | |
| Sa vina TFG sa bage cat mai multe curse pe cele 3 sectii. Calatori sunt ,in special oameni dornici sa petreaca o zi sau un weekend la Slanic sau Cheia, departe de oras. :AA10: De asemenea, ar fi ideala si o cursa IR Bucuresti Nord-Slanic, cu opriri la Buftea, Ploiesti Vest si Plopeni. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
| | | | 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |