Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente la CFR si in lume

In jos 
+143
rich1974
baiazid
user dezactivat...
Florin C
apmatei
Mushu
Razvan Tudor
41-0876-7
vatmanul
phnegativ
Sabik
kasapis2007
Spartan1948
Tomi13leu
Simply18
Warrior12
Raduku09
lifetec
cfr500
92Dragos
AndreiStefan
19jimmy84
icbgb
get.
Jhonyla
allred
bogdan.perejuc
Alex Avram
roseanu
Cont dezactivat
lapsanszkitamas
Re6/6
Goanga
Sergiu rmn
NicuS
lokomo69
Adirmvl
Radu Tudor
ldh80
Mihay
Rarau
membru exclus
nenuandrei
Silver
EuroNight
daniel_c
didinul
Andrey_tm
popovici
stefan_br
kristi kkk
Teodor
TVlad
cstefan
cnusi
cristi ar
DAS 2011
060642
razvan - trenuri
alinx3330
DPS
Mircea Hirjau
Luna
M.I.C.I.
calin941-2
ATM
Dr2005
v43v63
AndiCFR
Balto
sp59
bostanesku gigel
cristyadaX
mishu88
Polpot
cardinal
ravers75
brandiburu
DUAL
redeme
bogdan srl
AMX 97-0548-4
marius_catalin84
Vitosa
Cito
1nt3rp0l_106
AlexD
bostanescu gigel
frank81
puscasu
Nk11
cont dezactivat .
TonyGFR
@ndrey
Adrian78
Norbi
Cobra
cristi CFR
halmarius
Gabry Gabriel
AlexCta
jionutz
ANDU2100HP
SULZERUL 0733
The Legend
razwy
Codrut1985
cont inactiv
mureseanu_976
Toma Dorel
sm-sulzer
Bobses
Nesebar
Razvan
stegaru
Amiralul
ionutz72
didi
Hurricane
vrabieionut
membru inactiv
PrisecaruFlorin
Costin.H
MariusM
buldozer2
srazvi
stinky
mardaryroby
tudor_vl
lovekomotive
Caravelle_Zg
IonutCFR2009
Ionutz
mariuskl
cortexedge
Andrei
Vlad
alex.alexus.tm
COSTACHE MIHAIL
orestte
Lde 2100
myster2008
mtk
147 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeLun 02 Apr 2012, 18:04

Acele erbicide care se foloseau pe vremuri am inteles ca nu sunt in conformitate cu normele UE de asta nu mai sunt folosite , si ei ce au zis , bine ca nu sunt ca oricum nu avem bani sa mai dam si cu asa ceva . lol! a21

595423Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Bdeem_8496_aAccidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Bdeem_8496_aAccidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Bdeem_8496_a
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeLun 02 Apr 2012, 18:26

karpaty a scris:
Acele erbicide care se foloseau pe vremuri am inteles ca nu sunt in conformitate cu normele UE de asta nu mai sunt folosite , si ei ce au zis , bine ca nu sunt ca oricum nu avem bani sa mai dam si cu asa ceva . lol! a21
Pe vremuri Sectiile Linii erau pline de angajati si unde nu se erbicida se lucra manual ca la camp, in fiecare primavara vara, ca sa nu mai spun ca se ciuruia stratul superficial de balast cu completare destul de des, acum balastul s-a ascuns de tot pe unele secundare, de zici ca linia e asezata direct pe pământ! Very Happy
Sus In jos
mtk

mtk

Numarul mesajelor : 144
Varsta : 59
Localizare : Viena
Reputatie : 5988
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Olt: Bărbat decapitat de tren, după ce calul care ...   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeSam 14 Apr 2012, 20:02

Olt: Bărbat decapitat de tren, după ce calul care îi tracta căruţa s-a speriat

Un accident îngrozitor a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Vişina, judeţul Olt, unde un bărbat de 32 de ani a fost decapitat de un tren, informează Mediafax. Accidentul fatal s-a produs după ce calul care tracta căruţa în care se afla bărbatul s-a speriat, iar mecanicul nu a mai putut evita impactul, jumătate dintre pasageri continuându-şi călătoria cu alte mijloace de transport.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Ionuţ Cârciumaru, bărbatul a încercat să traverseze calea ferată cu căruţa, dar în momentul în care a văzut că se apropie trenul - un tren de călători care circula pe ruta Caracal - Corabia şi aparţinea operatorului Regiotrans - calul său s-a speriat, iar atelajul a fost lovit în plin de tren, în ciuda eforturilor mecanicului de locomotivă de a evita impactul.

În tren se aflau aproximativ 20 de călători, iar unul dintre aceştia a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat tragedia.

"Garda de Intervenţii Vişina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a fost solicitată să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale unei victime. Din nefericire, în momentul în care cadrele medicale SMURD au ajuns la faţa locului, bărbatul era mort", a declarat plutonierul major Ionuţ Cârciumaru.

Sursa: [url=Antena 3]http://www.antena3.ro/romania/olt-barbat-decapitat-de-tren-dupa-ce-calul-care-ii-tracta-caruta-s-a-speriat-163413.html[/url]
Sus In jos
cnusi

cnusi

Numarul mesajelor : 80
Reputatie : 4846
Data de inscriere : 07/11/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 15 Apr 2012, 08:40

srazvi a scris:
Cine a dat voie sa se construiasca gard de 2 m fix langa trecerea la nivel cu calea ferata

legea.de ce ?,pe ruta Maneciu sunt proprietari care au gard la 1,5 m.CFR-ul nu are ce sa faca.

Citat :
Oare sa facem petitii la operatorii privati sa dea cu erbicide?

tot pe aceasta ruta in urma numeroaselor acte trimise,s-a luat masura taierii crengilor care intrau in gabaritul de libera trecere,pe langa numeroasele scandaluri cu proprietarii in zona,ne-am trezit si cu 112,cu reclamatie ca le-am taiat crengile copacilor din curtea lor,politia TF a trebuit sa intocmeasca dosar de ce si cum am taiat crengile copacilor.

PS CFR-ul nu este ocrotit de legi,in zona CF 40 de metri este zona de siguranta si 200 de metri zona de protectie.In zona de siguranta nu se construieste nimic fara acordul CFR-ului.Ce le putem face noi daca ei sunt totusi proprietari pe pamanturile respective.Autorizatiile de constructie le dau primariile respective.
Sus In jos
http://legislatiecfr.do.am/
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeMar 17 Apr 2012, 10:56

chiar daca primariile dau autorizatiile de construire, premergator eliberarii autorizatiei se solicita un certificat de urbanism.
In acesta pe baza proiectului prezentat se specifica normele de construire, prin certificatul de urbanism se poate solicitat ca pentru eliberarea autorizatiei de construire sa se prezinte avizul de la CFR, avizul de la Enel, etc.
-----------------

Pentru taierea crengilor copacilor care intra in gabaritul caii nu trebuie sa se intocmeasca nici un fel de dosar. in anumite zone oamenii sint cam batuti in cap. (eram pe linia ingusta de la Pietrosita si unu masura cu un bat cit i-au taiat cei de la cale ca sa faca gabarit de trecere)

O data ca in conformitate cu legea trebuie asigurat gabarit de trecere, apoi pe cale de consecinta a legilor proprietatii, crengile trec pe proprietate CFR deci conform legii (uzufructul) foloasele le culege cel pe proprietatea caruia sint crengile.

Sint niste lucruri banale stabilite clar de niste legi. Si acasa daca ai un pom si o ramura trece la vecin, acesta o poate taia de la limita de proprietate sau daca nu o taie poate culege roadele. E simplu si clar stipulat in codul civil.

Pe de alta parte, daca CFR ar scoate de la naftalina niste planuri de pe vremea cind s-au construit liniile multe surprize ar fi. Am avut tangenta cu asemenea probleme unde planurile topografice de odinioara preluate de la MAV au fost suprapuse pe planurile cadastrale ramase de la IAS (cu toate comasarile si folosirea pentru agricultura pina la marginea caii) pe care s-au intocmit titluri de proprietate dupa 1991. Problemele sint mari.

Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 19:19

Tragedie azi cu cateva minute inainte de ora 17 dintr-un grup de tineri s-a desprins un baiat care nu stiu ce a vrut sa le demonstreze celorlalti urcandu-se pe podul de la Herastrau si apropiindu-se la cativa zeci de centimetri de firul de contact fiind electrocutat mortal si aruncat sub pod pe aleea de pietoni, din tot grupul lui unul singur nu s-a pierdut ramanand pe loc si sunand la 112 ceilalti rupand-o la fuga care incotro, mentionez ca in momentul cand a fost electrocutat s-a auzit ca o bubuitura. Sa-i fie tarana usoara!
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 20:43

Nasol accident. Dar nu pricep ceva, cum a ajuns pana la firu de contact ? Sau a fost firu de contact cazut jos ?

Off-topic: Chiar ce se discuta acum vreo 2 zile pe alt topic ca podul ala ,,nu e prea ok" din punct de vedere al circulatiei pietonale oarecum fortata pe el.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 20:56

Probabil ca sa urcat sus pe el nici eu nu imi dau seama
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 20:57

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 20042012161

Vezi poza asta? s-a urcat pe partea dreapta sus pe tablier si a intrat in contact cu firul ce duce in partea dreapta. Abia spre orele 20 a venit procuratura. Problema e ca el a vrut sa para interesant in fata celorlalti din grupul lui. Intr-adevar locul de trecere pentru pietoni e destul de inghesuit dar cate un pieton are totusi loc pe acolo. Cu o zi inainte un caine a fost taiat de un marfar tot in zona podului. Cred ca vor mai fi tragedii pe acolo in viitor.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 21:04

Pacat de acel copil, sa lipeasca ceva pe structura podului, cum este pe stalpii, chiar azi am trecut pe acolo.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 21:15

Singura solutie care o vad este gardul, cate 50m in fiecare parte si se rezolva treaba.
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5121
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:09

nu inteleg de ce nu a fost izolat acel fir care trece peste tablier.Oricum podu asta este o bomba cu ceas,eu personal am mai descoperit inca 2 tirfoane slabite la sina iar sambata-duminica lumea trece pe acolo intr o veselie,pana acum au fost doar 2 morti din ce stiu eu loviti de tren.Cat poate sa coste un pod micutz exclusiv pt traversare paralel cu cel CFR?Dumnezeu sa-l ierte pe acel tanar......
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:37

Totusi cum de s-a urcat la asa inaltime acolo, nu era mai bine sa fie o zona neutra pe poduri ? Daca nu era si caderea poate supravietuia. Oricum subscriu si eu ca e mai mult decat necesar un pod acolo destinat pietonilor/biciclistilor/rolerilor.

Poate putin off-topic, insa azi am mers pana la Lupeni si am observat ca inainte de orice trecere la nivel cu calea ferata trenul incetinea, oare sa fie restrictie sau doar frica mecanicului de a nu lovii pe cineva ?
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5121
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:43

pe marginea tablierului sunt niste suruburi mari si poti sa te catzeri pana sus (daca esti inconstient).Zona neutra nu se pune niciodata in dreptul podurilor.Nu cred ca mecanicul incetinea din cauza ca ii era frica.La acest pod trenurile trec cu viteza mare,cam 80-90km/h tinand cont ca la 500m incepe sau se termina VS de 70km/h Bucuresti nord-Baneasa,deci trenurile nu au cum sa demareze pana la 120 in dreptul podului
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:44

Nu se poate face zonă neutră pe pod pentru că e semnalul de intrare în Băneasa imediat după pod. În plus, dacă am pune zonă neutră pe orice pod metalic...
Nu e nici primul şi, din păcate, nici ultimul incident de felul ăsta... au fost sute de astfel de cazuri de teribilişti cocoţaţi pe poduri feroviare, pe vagoane, pe locomotive...

La 27.000 V chiar şi fără cădere e riscant, depinde de cum te străpunge arcul electric.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 34 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente la CFR si in lume
Sus 
Pagina 34 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Cel mai lung tren din lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: