Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC

In jos 
+71
Katalyn
mielutu zburator
Ciprian.bucur.92
Lumunita Stana
danlascau
marius_catalin84
Radu.B
sytrus
Mos Craciun
DUAL
baiazid
vatmanul
alliens
Ionutz
lapsanszkitamas
roseanu
EuroNight
AndiCFR
kido
Re6/6
Vale_ntin
DAS 2011
Adirmvl
valean
nenuandrei
Radu
alinx3330
Costin.H
pety
Shinkasen
Rarau
eu
mos_ion
IonutCFR2009
popovici
alex.alexus.tm
mishu88
AMX 97-0548-4
Gabry Gabriel
kristi kkk
halmarius
Alex Avram
Marius Iulian
paiu.cristian
ldh80
roadster
buldozer2
Radu Tudor
sergiu88
FeroFan97
Valentin Sava
cortexedge
boldalexandru
cont inactiv
Adrian78
mureseanu_976
Norbi
soulcage
alexpopa
rizelgeorgel2004
transferoviarcalatori
Vitosa
Razvan
razvan - trenuri
AlexD
cristi CFR
M.I.C.I.
Luna
Dr2005
Nesebar
COSTACHE MIHAIL
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 06/02/2012

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 09:48

Linia Ploiesti Sud-Targoviste ar fi foarte profitabila, dar si linia Ploiesti Sud-Maneciu.
Sus In jos
transferoviarcalatori
Operator Feroviar Privat
Operator Feroviar Privat
transferoviarcalatori

Numarul mesajelor : 71
Reputatie : 4778
Data de inscriere : 20/01/2012

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 11:26

Referitor la sugestiile facute mai sus, va putem informa ca intentia noastra de viitor este continua dezvoltare in zona Bucuresti, Buzau, Galati si Cluj.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 11:56

Ne spuneti si noua, va rugam, ce rute veti efectua in zona Municipiului Bucuresti?

Ultima editare efectuata de catre Radu Tudor in Mier 08 Feb 2012, 18:38, editata de 1 ori
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 12:06

O intrebare mai tehnica am si eu, ce consum de motorina are un automotor seria 76(VT 624) TFG la suta de kilometri (L/100km)?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 12:17

Radu Tudor a scris:
Ne spuneti si noua, va rugam, in rute veti efectua in zona Municipiului Bucuresti?

Bucuresti-Oltenita Bucuresti-Snagov!!
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 13:08

Veti achizitiona in viitor pluguri si utilaje necesare pentru vremea nefavorabila?

Nu as vrea ca si TFG sa isi strice imaginea la fel ca CFR din cauza lipsurilor.

Very Happy
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 13:21

Nu cred ca vor cumpara pe sectia 504 deszapezirea se face cu un LDE 60-705!!
Sus In jos
buldozer2

buldozer2

Numarul mesajelor : 352
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Reputatie : 5898
Data de inscriere : 05/10/2009

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 13:42

Exact, dezapezirea se face cu LDE 60-0705-8 si asta pana pe la Berca ca dupa aceea linia e in zona de deal/munte si nu mai viscoleste ca sa se inzapezeasca!
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Reputatie : 5318
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 20:40

transferoviarcalatori a scris:
Considerati utila implementarea unui feed RSS pe site-ul nostru, pentru sectiunea de anunturi

Sigur! Ar fi foarte utila aceasta implementare!!!
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 21:18

AlexD a scris:
O intrebare mai tehnica am si eu, ce consum de motorina are un automotor seria 76(VT 624) TFG la suta de kilometri (L/100km)?
Consumul specific de carburant 220g/kWh (162g/CP h)
Consumul specific de carburant la putere medie 60l/100km.
Consumul specific de carburant la putere mare 75l/100km.
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 09:26

Daca la acest topic se pot face si propuneri, eu v-as propune daca preluati sectiile din zona Ploiestiului printre care si Ploiesti - I.L.Caragiale - Targoviste sa aveti in vedere si secundele ramificatii care pleaca din I.L.Caragiale, si anume I.L.Caragiale - Moreni sau I.L.Caragiale - Filipestii de Padure. Moreni este un orasel maricel dar din cate am aflat linia nu prea mai prezinta siguranta. Dar cealalta este in stare buna, ma refer la cea care duce la Filipestii de Padure. Probabil ar incanta calatorii trenuri directe de la Moreni la Ploiesti sau de la Moreni la Targoviste.

Desigur, ceea ce am scris eu, este doar o propunere la care va trebui sa reflectati nu acum, ci numai daca veti prelua sectia 302 Ploiesti - Targoviste.

Va multumesc pt citirea mesajului

O zi buna va doresc!!! Very Happy
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 09:35

Si tot pentru @transferoviarcalatori, va invit sa priviti frumusetea sectiei 801 Bucuresti Oltenita:

http://www.forumtrenuri.com/t1905-sudul-bucurestiului

Si aici poze mai recente postate de userul Michael

http://www.forumtrenuri.com/t1905p10-sudul-bucurestiului
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeSam 11 Feb 2012, 00:36

As vrea sa multumesc TRANSFEROVIAR pentru atentia pe care o acordati liniilor pe care opereaza. Sa continuati tot asa, inclusiv pe alte linii noi inchiriate.

BRAVO!

Very Happy
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeSam 11 Feb 2012, 07:40

M.I.C.I. a scris:
Daca la acest topic se pot face si propuneri, eu v-as propune daca preluati sectiile din zona Ploiestiului printre care si Ploiesti - I.L.Caragiale - Targoviste sa aveti in vedere si secundele ramificatii care pleaca din I.L.Caragiale, si anume I.L.Caragiale - Moreni sau I.L.Caragiale - Filipestii de Padure. Moreni este un orasel maricel dar din cate am aflat linia nu prea mai prezinta siguranta. Dar cealalta este in stare buna, ma refer la cea care duce la Filipestii de Padure. Probabil ar incanta calatorii trenuri directe de la Moreni la Ploiesti sau de la Moreni la Targoviste.

Desigur, ceea ce am scris eu, este doar o propunere la care va trebui sa reflectati nu acum, ci numai daca veti prelua sectia 302 Ploiesti - Targoviste.

Va multumesc pt citirea mesajului

O zi buna va doresc!!! Very Happy

Din pacate linia spre Moreni nu mai exista Crying or Very sad , dar, spre Filiprsti, linia se prezinta intr-o stare excelenta.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitimeSam 11 Feb 2012, 07:43

Dupa parerea mea TRANSFEROVIAR este cea mai potrivita companie pentru: Ploiesti Sud-Targoviste, Ploiesti Sud-Slanic, Ploiesti Sud-Maneciu si I.L.Caragiale-Filipestii de Padure.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
Sus 
Pagina 5 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR REGIOTRANS
» Discutii cu conducerea C.F.R.
» Locomotive clasa 47 (Vol. II)
» Locomotive clasa 60 (Vol. I)
» Locomotive clasa 40 (Vol. II)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: