Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC

In jos 
+71
Katalyn
mielutu zburator
Ciprian.bucur.92
Lumunita Stana
danlascau
marius_catalin84
Radu.B
sytrus
Mos Craciun
DUAL
baiazid
vatmanul
alliens
Ionutz
lapsanszkitamas
roseanu
EuroNight
AndiCFR
kido
Re6/6
Vale_ntin
DAS 2011
Adirmvl
valean
nenuandrei
Radu
alinx3330
Costin.H
pety
Shinkasen
Rarau
eu
mos_ion
IonutCFR2009
popovici
alex.alexus.tm
mishu88
AMX 97-0548-4
Gabry Gabriel
kristi kkk
halmarius
Alex Avram
Marius Iulian
paiu.cristian
ldh80
roadster
buldozer2
Radu Tudor
sergiu88
FeroFan97
Valentin Sava
cortexedge
boldalexandru
cont inactiv
Adrian78
mureseanu_976
Norbi
soulcage
alexpopa
rizelgeorgel2004
transferoviarcalatori
Vitosa
Razvan
razvan - trenuri
AlexD
cristi CFR
M.I.C.I.
Luna
Dr2005
Nesebar
COSTACHE MIHAIL
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 10:32

Dr2005 a scris:
Personalul e amabil... cu excepţia pozatului în tren (,,nu se poate, că e secret de serviciu, mergeţi jos şi pozaţi din afară dacă vreţi"). Şi, tot apropo de personal, cel puţin prin zona Bucureştiului, Buzăului şi Ploieştiului, tot e trecut bine de 50 de ani, cu excepţia casierelor de la Ploieşti Sud. De fapt, au angajat personal plecat din CFR sau pensionat, nu au vrut să angajeze nicio persoană tânără sau fără experienţă.
Pentru conducerea TFC, nu doriti sa permiteti pozatul ?
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 10:53

Luna a scris:
Pentru conducerea TFC, nu doriti sa permiteti pozatul ?

La Cluj nu au nimic cu pozatul...poti face poze linistit inauntru in tren! La Cluj majoritatea sefilor de tren sunt tineri!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 11:16

Da, la Cluj au angajat şi oameni tineri, dar la Bucureşti, Ploieşti şi Buzău au luat numai pensionari Sad Probabil ei au venit deja cu mentalitatea CFR-istă că totul e secret de stat.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 12:24

Nu angajeaza persoane care nu au crsurile la CNAFER cum in Bucuresti nu s-a mai specializat nimic din afara si doar pe cei din CFR (daca au facut si asta) e normal sa vezi doar oameni in varsta care au experienta in domeniu , doar nu or angaja pe cineva care nu are cursuri in domeniu doar cu liceu sau cu facultate , astea sunt egale cu 0 , deci trebuie sa ai cursurile CNAFER .

595423DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_aDE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_aDE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_a
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 12:30

Pentru posturile de jos trebuie sa ai cursurile alea...(Mecanic, Sef de tren, casier bilete, acar, IDM, Sef statie, etc)
Eu si Dragos suntem Ingineri, deci vanam un post de Inginer.
Desi interesant este ca un mecanic are salariul dublu fata de un inginer.

Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 17:10

Eu inginer vroiam şi cică nu am experienţă Smile)

halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 17:20

Dr2005 a scris:
Lasa ca am eu prea multa, am trimis un CV la ei prin aplicatia de pe site pentru ca ma vazut ca aveau nevoie si nimic! Sad
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 17:45

Dr2005 a scris:

Pai cum sa ai experienta la 23 de ani . Laughing

595423DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_aDE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_aDE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Bdeem_8496_a
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 18:59

Pai o sa patiti si voi ce am patit si eu tot ca tanar inginer. Am terminat facultatea la 25 de ani si nu m-a angajat nimeni pe motiv ca nu am experienta si uite ca am facut 30 de ani si tot nu lucrez in domeniu. Si ajungeti sa faceti compromisuri cum fac eu acum de lucrez in 'retail' pe 800lei ca sa pot trece de iarna, si sa nu stau acasa degeaba sa acumulez datorii la intretinere si alte cele.
Asta e tara in care traim din pacate, nu te mai angajezi decat pe relatii/pile/cunostinte.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 19:35

AlexD formularea corecta era Pile/Cunostinte/Relatii (PCR) Laughing
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeMier 31 Oct 2012, 11:52

Am o intrebare la TFC :

Ce noi trenuri vor introduce din decembrie si ianuarie? Va multumesc.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeMier 31 Oct 2012, 13:05

Cred ca mai bine ii contactezi de la ei de pe site, pe aici bate vantul

Numarul mesajelor : 288
Reputatie : 5054
Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeMier 31 Oct 2012, 13:17

Pai au si ei treburi de rezolvat nici pe facebook nu prea au fost activi in ultimele saptamani , sunt ocupati cu aprobarile la Minister probabil
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeMier 31 Oct 2012, 15:27

O sa vi se raspunda, aveti putintica rabdare . Nu cred ca trebuie sa le vorbim in felul acesta, cei de la TFC s-au dovedit foarte seriosi cand e vorba de comunicare si nu numai. Nu acelasi lucru il putem afirma insa despre alte companii, stiti voi care...

Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mier 31 Oct 2012, 20:45, editata de 1 ori
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitimeMier 31 Oct 2012, 19:37

Pentru probleme urgente, reclamatii, sesizari, ii contactati pe site-ul lor. Aici discutam de regula despre problemele care ne intereseaza pe noi ca pasionati. Si cat de tarziu, raspunsurile vor aparea. Alti operatori pe care i-am contactat nici macar nu au dorit sa discute cu noi, fie si printr-un raspuns nefavorabil. I-am rugat in mai multe randuri sa ni se alature, dar dupa cum vedeti...!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC   DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI  FEROVIAR TFC - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
Sus 
Pagina 20 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR REGIOTRANS
» Discutii cu conducerea C.F.R.
» Locomotive clasa 47 (Vol. II)
» Locomotive clasa 60 (Vol. I)
» Locomotive clasa 40 (Vol. II)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: