Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Intrebari si raspunsuri internationale

In jos 
+52
lapsanszkitamas
Sabik
Jhonyla
mishu
bochety
Hurricane
Spartan1948
redeme
Saruman
Vioooorel
kristi kkk
FeroFan97
spiderpc
Adirmvl
baiazid
KQQ
BL82
user dezactivat...
Luna
halmarius
daniel_c
COSTACHE MIHAIL
Costin.H
alex.alexus.tm
Re6/6
rich1974
Rarau
EuroNight
DUAL
alex1987
Warrior12
Silviu Sintea
mishu88
alliens
Razvan Tudor
M.I.C.I.
Adrian78
zorbas
Dr2005
nenuandrei
cristi CFR
Brogan Elena Margareta
Karl
lovekomotive
DAS 2011
pannonia express
AndiCFR
rizelgeorgel2004
razvan - trenuri
AlexD
Nesebar
ionutz85
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 10:59

Sau Belgrad-Budapesta-Bucuresti , tot e mai ieftin decat zburatoarea .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6183
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 14:45

Ce sa cauti la Budapesta, faci 1500 km in loc de 600. Am sunat la Timisoara, nici macar autocar pana acolo nu e. Insa pe net arata ca de luni circula trenul direct bucuresti, si poti sa iei acela.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 15:31

rizelgeorgel2004 a scris:
Ce sa cauti la Budapesta, faci 1500 km in loc de 600. Am sunat la Timisoara, nici macar autocar pana acolo nu e. Insa pe net arata ca de luni circula trenul direct bucuresti, si poti sa iei acela.

Prin Budapesta e singura solutie in caz ca nu circula trenu "Bucuresti" Mad

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6183
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 16:44

M-am uitat pe harta si pe site-ul cailor ferate sarbe, poti sa intrebi la gara ce legaturi ai din Belgrad spre Kikinda, ca apoi sa iei trenul transfrontalier pana la Jimbolia, unde ai numeroase legaturi spre Timisoara. Incearca asa.

http://www.serbiatravelers.org/en/serbiatravel/501-serbia-railway-map

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1024949

www.merstrenuri.ro ca sa gasesti kikinda - jimbolia, si timisoara - bucuresti
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 16:56

Din Kikinda nu este nimic direct la Belgrad , sunt 2 Regio pana la Pancevo si de acolo trebuie iara schimbat iar legaturile sunt cam proaste si alte legaturi sunt la Subotica de unde iara trebuie schimbat pentru Belgrad .
Sa schimbi trenul intr-o tara straina nu e prea usor mai ales pentru cine nu cunoaste plus calatoria cu trenurile Regio in tara straina si strain fiind nu e prea placut mai ales intr-o tara din Balcani .

V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5783
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeLun 20 Feb 2012, 14:31

Brogan Elena Margareta a scris:
Cum spuneam... acum sunt in Serbia, iar ieri am ajuns in gara din Belgrad ca sa iau trenul si sa ma intorc acasa. Acolo insa ...surpriza! Trenul Belgrad - Bucuresti a fost anulat si am inteles ca asta se datoreaza problemelor din Romania.

Stie cineva cand se va repune in circulatie?

Astazi s-ar parea ca e anulat doar 361 Belgrad - Bucuresti. Deci daca astazi 360 Bucuresti - Belgrad circula, exista sanse mari ca maine seara sa circule 361 Belgrad - Bucuresti. Cu transbordarea cu autocarul pana la Vrsac nu stiu insa care sunt noutatile.

http://cfrcalatori.ro/4000

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 01 Mar 2012, 17:24

Cine ma poate ajuta cu preturile pe anumite rute din Ucraina (Cernauti-Lvov ; Lvov-Kiev ; Kiev-Odesa ; Cernauti-Harkow) am intrat la ei pe site www.uz.gov.ua dar nu gasesc . Crying or Very sad

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 01 Mar 2012, 17:40

karpaty a scris:
Cine ma poate ajuta cu preturile pe anumite rute din Ucraina (Cernauti-Lvov ; Lvov-Kiev ; Kiev-Odesa ; Cernauti-Harkow) am intrat la ei pe site www.uz.gov.ua dar nu gasesc . Crying or Very sad

Intra pe limba engleza la ei.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 01 Mar 2012, 18:38

Ma intereseaza preturile ca trenurile le gasesc dar nu arata si cat costa pe acea ruta , nu este ca la noi sa fie afisat si pretul in dreptul fiecarei legaturi .

Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 01 Mar 2012, 22:23

Am gasit pentru ruta Kiev-Chop , durata este de 15:12 la vagonul clasa 2 unde sunt 4 paturi in compartiment pretul este de 50 lei , iar distanta este peste 800 km , deci pentru atatia km un asa pret la vagonul de dormit se merita , la noi pentru 800 de km platesti 100 lei la clasa 2 sa nu mai zic de cuseta sau dormitor .

Am mai facut un calcul pentru ruta Bucuresti-Kiev prin bucati se iese mult mai ieftin si anume , Bucuresti-Suceava cu IR , din Suceava la Cernauti cu un autocar pretul variaza 20-30 lei iar din Cernauti la Kiev biletul este 50 lei , in total cam 150 pe sens mult mai ieftin decat daca se merge cu trenul direct din Bucuresti la Kiev unde biletul sare de 550 dus-intors .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeVin 02 Mar 2012, 01:07

Cred ca stii va vagoanele cele mai ieftine la ei sunt de calitate mediocra. Deasemenea sunt mult mai aglomerate decat in Romania.

Calatorie placuta.
Sus In jos
zorbas

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 4630
Data de inscriere : 26/03/2012

MesajSubiect: Bucuresti -Madrid   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeLun 26 Mar 2012, 19:28

Salut
As dorii putin ajutor deoarece vreau sa plec pana in Spania cu trenul in concediu la vara.Pot sa imi i-au bilet de la CFR sau exista acel bilet pe o perioada de timp .Eu as vrea sa merg cat mai ieftin si am gasit bucuresti -budapesta -zurich-madrid dar cred ca este destul de scump deoarece erau mai mult trenuri de viteza ,eu as vrea gen regio de la noi.
Va multumesc si astept cateva sfaturi .
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeLun 26 Mar 2012, 19:47

Poti lua Bucuresti-Zurich dus-intors si apoi Zurich-Barcelona dus-intors dar acest bilet nu stiu daca sd epoate vinde in RO , cat despre pret este enorm de scumpa aceasta calatorie pe care vrei sa o faci , mai bine alegi un autocar daca vrei sa vezi locurile pe unde mergi si iesi mult mai ieftin la autocar dai 160-180 de euro dus-intors pe cand la tren doar atat costa drumul dus-intors pe ruta Bucuresti-Zurich unde se utilizeaza 2 trenuri si anume Buc.-Viena si Viena-Zurich .

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24346
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeLun 26 Mar 2012, 19:54

zorbas a scris:
Salut
Va rog sa ma ajutati si pe mine cum sa fac sa cumpar bilete cat mai ieftine pana la madrid.
va multumesc

Cred ca cu avionul lowcost Very Happy Pana la Viena iesi destul de ieftin cu trenul de acolo incolo e mai scump!!
Sus In jos
zorbas

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 4630
Data de inscriere : 26/03/2012

MesajSubiect: INTREBARI SI RASPUNSURI INTERNATIONALE   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitimeLun 26 Mar 2012, 20:03

Va multumesc pentru raspuns,nu as putea sa folosesc acel bilet care imi da posibilitatea de a merge cu trenul gen regio de la noi ,bilet INTERRAIL?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Intrebari si raspunsuri internationale
Sus 
Pagina 4 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum