|
| Intrebari si raspunsuri internationale | |
|
+52lapsanszkitamas Sabik Jhonyla mishu bochety Hurricane Spartan1948 redeme Saruman Vioooorel kristi kkk FeroFan97 spiderpc Adirmvl baiazid KQQ BL82 user dezactivat... Luna halmarius daniel_c COSTACHE MIHAIL Costin.H alex.alexus.tm Re6/6 rich1974 Rarau EuroNight DUAL alex1987 Warrior12 Silviu Sintea mishu88 alliens Razvan Tudor M.I.C.I. Adrian78 zorbas Dr2005 nenuandrei cristi CFR Brogan Elena Margareta Karl lovekomotive DAS 2011 pannonia express AndiCFR rizelgeorgel2004 razvan - trenuri AlexD Nesebar ionutz85 56 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mar 12 Feb 2013, 12:37 | |
| Rarau , daca vrei conditii NU alege vagoanele CFR , alege trenurile facute cu vagoanele MAV sunt MULT mai curate si ingrijite , in vagoanele CFR la WC pute chiar daca tocmai a plecat de la cap de traseu , dupa cateva ore de drum ori nu merge WC ori nu este apa ori balteste urina pe podea , in vagoanele MAV la WC chiar miroase a proaspat , este curatenie si se pastreaza curatenia mai mult fata de ce se intampla in vagoanele CFR , conteaza si educatia calatorilor mult dar si cum sunt intretinute aceste vagoane . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mar 12 Feb 2013, 12:40 | |
| Da ce-i drept =)) .. in Corona nu tot romani se urca =)) sau mai ales tigani ... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mar 12 Feb 2013, 12:59 | |
| Da, dar chiar si asa e diferenta intre jegul intarit din multe vagoane ale CFR-ului si ingrijirea de care au parte vagoanele MAV-ului. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mar 12 Feb 2013, 13:39 | |
| Pai aici clar este o diferenta,dar totusi internationalele 21-86/76 sunt noi si inca nu au jeg ,insa nu sunt bune pentru mersu cu ele noaptea. Si as zice ca 21-76 nostru e mai frumos la interior decat 21-70'ul lor..Dar din nefericire,romanul nu prea e civilizat,asa ca poate sa fie si tren de la NASA care duce in spatiu,romanul tot se va pisa pe langa toaleta... |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5456 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 00:00 | |
| - DUAL a scris:
- Isterul e aglomerat , in functie de zile .. sunt zile in care bate efectiv vantul in el, si zile in care e puhoi in cele 2 B'uri.. Eu iti recomand isterul , pentru ca daca prinzi una dintre zilele in care e liber si prinzi in vagonul 21-90 la compartiment, si e gol , te poti intinde linistit si dormi .. Isterul are un 21-86 si un 21-90 ... De asemenea cusetele sunt foarte foarte ok ,si pt 9 euro la 6 locuri, eu as pleca direct din Bucuresti la cuseta , si a 2 zi m-as trezi fresh.... Dormitul in fund nu e pentru toti.
Daca ai bilet la compartiment esti sigur ca stai in compartiment dar daca ai bilet la salon si vrei la compartiment risti sa nu gasesti compartiment gol deci nu e o solutie ca te muti cum vrei mai ales la trenul asta care se aglomereaza pe parcurs , multi se urca din Miercurea Ciuc dar si din Gheorghieni , Toplita , Cluj si chiar Oradea . -------------------- acum sa vad cu cine ma duc ... la cine ma gandeam nu e sigura asa ca daca merg cu fosta merg la compartimentat pai eu vreau sa plec vinerea cel mai probabil, ma duc spre sf lui martie ca pe 1 cand vroiam poate o fi prea frig. Eu ma gandeam ca fiind vineri seara Isterul care pleaca din Bucuresti o sa fie cam full si plin de ... Asa la intoarcere Isterul, avand probabil si intarziere, va fi mai gol, mai ales ca vin si pe saptamana. (luni, marti) Transilvania e ok ? Ca nu prea vad cine l-ar folosi asa mult ? Cred ca la dus ramane Corona si vad cu ce ajung in Brasov regio/ir sau masina si intoarcere cu Ister sau Transilvania, Transilvania doar daca imi dati referinte bune. Cusetele Isterului sunt curate pe traseul Budapesta-Buucresti? Le curata in Budapesta? Am mai intrebat, sunt bune pentru unul de 1.90 ? Si daca da ce sa aleg patul din mijloc? Cusetele Isterului mai fac si trasee locale? Ati circulat in ele si sunt ok? Eu ma gandeam totusi sa iau bilet la vagon si daca ne descurcam ... ne mutam la cuseta/vagon dormit in Romania. Nu stiu daca fetelor li se va parea curat acolo. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 00:14 | |
| Garniturile Isterului nu fac alte trenuri .. Eu iti zic sa mergi daca vrei confort cuseta dus,cuseta intors... sau sa te intorci la cls a 2'a .. ca de mergi la cls a 2'a ambele trenuri pot fi aglomerate.Cuseta din 1822/21 e foarte curata de fiecare data,iar personalul de bord amabil.Cuseta Isterului nu e mereu solicitata,si in general e cam plin de straini .. asa ca daca vrei sa mergi ,poate rezolvi cu nasul cusetei sa ti dea o cabina mai neocupata .. Mai ales cum ei au manifestul , te rezolva ,daca le dai ceva .. Pt 65 de lei in plus la bilet total dus-intors,dormi ca un bebelush ... De asemenea daca esti inalt,de evitat locurile x5,x6 ... in special x5 .. Cele mai mari paturi sunt la mijloc x3,x4
Ultima editare efectuata de catre DUAL in Mier 13 Feb 2013, 00:26, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 00:20 | |
| Cuşetele se *urăţă de către însoţitori, nu se asigură personal de *urăţenie la cuşete decât la staţia de domiciliu. La OBB sunt 2 oameni pe cuşetă (însoţitor + om de serviciu) + şef de tren numai peste vagoanele de dormit/cuşetă OBB. La noi e un singur om pe vagon, care le face pe toate. _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 10:08 | |
| - DUAL a scris:
- Isterul e aglomerat ,in functie de zile .. sunt zile in care bate efectiv vantul in el,si zile in care e puhoi in cele 2 B'uri.. Eu iti recomand isterul ,pentru ca daca prinzi una dintre zilele in care e liber si prinzi in vagonul 21-90 la compartiment,si e gol ,te poti intinde linistit si dormi .. Isterul are un 21-86 si un 21-90 ... De asemenea cusetele sunt foarte foarte ok ,si pt 9 euro la 6 locuri,eu as pleca direct din Bucuresti la cuseta ,si a 2 zi m-as trezi fresh.... Dormitul in fund nu e pentru toti.
O garnitura are vagoanele de clasa ambele salon marti am venit de la Alba Iulia la Curtici si a trebuit sa dorm cu geaca in cap din cauza luminii sa nu mai zic ca in acest tren ar trebui sa mearga numai somnambulii care nu pot dormi noaptea..Probabil cei de la CFR baga saloanele astea in speranta ca cei care calatoresc odata cu Isteru a doua oara daca mai vin la el sigur isi vor cumpara biletele la cuseta.. Vineri noaptea garnitura care a venit de la unguri a plecat goala spre Bucuresti |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 10:26 | |
| |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| | | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 10:34 | |
| |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 12:40 | |
| - adrian78 a scris:
- Se numeste marketing
Pai un motiv este furtul .. de aia nu baga saloane pe Ister,ca e pe teritoriul Ro boaptea si se prefara saloanele .. Iar celalat ar fi ca 21-70 urile si 21-90 urile sunt trimise la Vatra Dornei .. cu dedicatzie in loc sa faca toate trenurile noaste internationale ... Bine nu 21-90 urile care au fost trimise moldovenilor .. cele cu care se facea Dacia anul trecut ... nu 001 ,014 si toate junghiurile alea mici,cu linoleul cusut,si scrise cu pixul pe pereti. |
| | | Warrior12
Numarul mesajelor : 157 Reputatie : 4710 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 18:00 | |
| Ce vorbesti cu marketing-ul la cuseta .... Am prins intr-o zi de miercuri plin ochi de la Budapesta pana in Brasov... Si mai bine de 50% erau romani.. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3357 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8371 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Mier 13 Feb 2013, 23:32 | |
| Eu am pretentii mici fata de unii angajatii de la CFR mai ales cei care planifica trenuri si vagoane. |
| | | spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4864 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Lun 18 Feb 2013, 21:48 | |
| Mai exista vreo ruta optima cu trenul de la Bucuresti la Belgrad? Am aflat ca trenul international Bucuresti Nord - Belgrad a fost anulat, din ce cauza? Lipsa calatorilor? Care mai e rostul ofertei CFR Beograd Special, http://www.cfrcalatori.ro/download/8173 ? Banuiesc ca site-ul nu e actualizat... Singura ruta mai directa spre Belgrad, e prin Sofia (dar timpul de transfer a prea mare... 11 ore). Credeti ca odata cu inaugurarea podului de la Vidin, vom vedea trenuri spre Belgrad? Desi nu prea e linie directa spre Belgrad... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale | |
| |
| | | | Intrebari si raspunsuri internationale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |