Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Intrebari si raspunsuri internationale

In jos 
+52
lapsanszkitamas
Sabik
Jhonyla
mishu
bochety
Hurricane
Spartan1948
redeme
Saruman
Vioooorel
kristi kkk
FeroFan97
spiderpc
Adirmvl
baiazid
KQQ
BL82
user dezactivat...
Luna
halmarius
daniel_c
COSTACHE MIHAIL
Costin.H
alex.alexus.tm
Re6/6
rich1974
Rarau
EuroNight
DUAL
alex1987
Warrior12
Silviu Sintea
mishu88
alliens
Razvan Tudor
M.I.C.I.
Adrian78
zorbas
Dr2005
nenuandrei
cristi CFR
Brogan Elena Margareta
Karl
lovekomotive
DAS 2011
pannonia express
AndiCFR
rizelgeorgel2004
razvan - trenuri
AlexD
Nesebar
ionutz85
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Ian 2012, 01:49

Acum am verificat pe net si din Minsk la Riga exista doar un tren care circula doar vineri seara deci cea mai buna legatura ramane prin Moskova .

Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Ian 2012, 01:55

Eu am gasit si ceva cu schimbare la Vilnius.
Ocoloesti sute de km pana la Moscova.

Ultima editare efectuata de catre cristi CFR in Lun 23 Ian 2012, 01:59, editata de 1 ori
Sus In jos
http://tren.transira.ro/
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Ian 2012, 01:58

Intre Vilnius si Riga nu este tren direct si trebuie sa stai intr-o gara cateva ore bune si noaptea , deci tot prin Moskova e cel mai ok pentru cine nu vrea multe schimbari si multa bataie de cap .

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 51
Localizare : Galati
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 29/12/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Feb 2012, 19:13

Stie sa-mi spuna cineva daca Vineri am vre-o sansa sa ma urc din Galati in trenul de Bucuresti si apoi in cel spre Belgrad? In mod normal acum as fi avut deja biletul cumparat, dar mi-e frica ca vremea imi strica planurile si mai dau si banii de geaba.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8757
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Feb 2012, 19:16

Daca maine expira codul portocaliu si pana vineri s-ar deszapezi drumurile si CF...ar fi o sansa.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Feb 2012, 20:37

Maine expira codul portocaliu dar intram sub influenta unui cod galben
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Feb 2012, 20:53

nenuandrei a scris:
expira codul portocaliu dar intram sub influenta unui cod galben
Să nu încurcăm merele cu perele, expiră codul portocaliu de ninsoare şi viscol şi vine unul galben de ger.

nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Feb 2012, 23:16

Dr2005 a scris:
nenuandrei a scris:
expira codul portocaliu dar intram sub influenta unui cod galben
Să nu încurcăm merele cu perele, expiră codul portocaliu de ninsoare şi viscol şi vine unul galben de ger.
Da dar nu o sa mai fie asa de rau cum a fost ieri si azi,intradevar o sa fie ger dar nu cred ca o sa mai fie trenuri anulate sau inzapezite
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 14:05

Mai bine te duci direct la gara cu o ora jumate inainte, cu bagajul facut, si ceri bilet pana la Belgrad. In cel mai rau caz vei primi banii inapoi.
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 23:37

VA ROG, daca cineva dintre dvs imi poate trimite un regulament exact CFR si UE in ceea ce priveste restituirea de tarife la trenuri internationale intarziate peste o ora. Conform legii ue, stiam ca 25 % se returneaza daca intarzie trenul minim o ora, iar in gara la Oradea, avand bilet Oradea - Budapesta dus-intors, imi da o hartie in care am putut citi ca biletul trebuie sa fie de minim 50 de euro pe sens ca sa primesti compensatii. Se pare ca asta e in contradictie cu regulamentul Consiliului Europei NR. 1371/2007, intrat in vigoare de la 3 decembrie 2009. Ma puteti ajuta cu mai multe informatii?
Sus In jos
Brogan Elena Margareta

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 09:07

Cum spuneam... acum sunt in Serbia, iar ieri am ajuns in gara din Belgrad ca sa iau trenul si sa ma intorc acasa. Acolo insa ...surpriza! Trenul Belgrad - Bucuresti a fost anulat si am inteles ca asta se datoreaza problemelor din Romania.

Stie cineva cand se va repune in circulatie?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 09:31

Belgrad-Bucuresti circula din 21 Feb.

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 09:42

karpaty a scris:
Belgrad-Bucuresti circula din 21 Feb.

OK! Dar pe 11 cand am ajuns aici, la Vrsac a trebuit sa coboram din tren, iar in baza biletului am ajuns in Beograd cu un autocar. Intrebarea mea este: la intoarcere se va proceda la fel(Beograd->Autobuz->Vrasac->tren->Bucuresti) sau se va putea lua trenul direct din Beograd?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 10:08

Asta numai acolo poti afla , eu am vazut ca circula din 21 conform infofer ceea ce nu este sigur 100%

V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2012, 10:50

Trenul 360/361 are de fapt 2 probleme distincte:

1. Conform unui comunicat de pe site-ul cailor ferate din Serbia, incepand din 11 februarie trenul este anulat pe distanta Vrsac - Belgrad, si inlocuit cu autocare:
http://www.serbianrailways.com/system/sr-latin/home/newsplus/viewsingle/_params/newsplus_news_id/33768.html

2. Datorita conditiilor meteo din Romania, trenul este anulat pe parcursul intern.

Din pacate, site-ul din Serbia (tradus cu Google) nu mentioneaza cand se va relua circulatia feroviara intre Vrsac si Belgrad, iar pe parcursul intern totul depinde de vreme: saptamana aceasta de exemplu a fost anulat cam in fiecare zi...

Daca nu ai alta solutie, si trebuie sa te intorci neaparat, Tarom opreaza zboruri directe pe ruta Belgrad - Bucuresti (in zilele saptamanii), iar de exemplu, pentru saptamana viitoare preturile sunt undeva pe la 160-180 euro.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Intrebari si raspunsuri internationale
Sus 
Pagina 3 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum