| Intrebari si raspunsuri internationale | |
|
+52lapsanszkitamas Sabik Jhonyla mishu bochety Hurricane Spartan1948 redeme Saruman Vioooorel kristi kkk FeroFan97 spiderpc Adirmvl baiazid KQQ BL82 user dezactivat... Luna halmarius daniel_c COSTACHE MIHAIL Costin.H alex.alexus.tm Re6/6 rich1974 Rarau EuroNight DUAL alex1987 Warrior12 Silviu Sintea mishu88 alliens Razvan Tudor M.I.C.I. Adrian78 zorbas Dr2005 nenuandrei cristi CFR Brogan Elena Margareta Karl lovekomotive DAS 2011 pannonia express AndiCFR rizelgeorgel2004 razvan - trenuri AlexD Nesebar ionutz85 56 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Lun 18 Feb 2013, 22:02 | |
| Bucuresti N 21:46 - Timisoara N 7:07 Timisoara N 8:20 - Vrsac 8:52 Vrsac 9:40 - Belgrad Dunav 11:29
sau Bucuresti N 5:45 - Timisoara N 14:05 Timisoara N 17:04 - Vrsac 17:29 Vrsac 18:00 - Belgrad Dunav 19:42
www.cfrcalatori.ro (Bucuresti - Timisoara) http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=en (Timisoara - Vrsac si Vrsac - Belgrad Dunav)
Ultima editare efectuata de catre pannonia express in Lun 18 Feb 2013, 22:06, editata de 1 ori |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Lun 18 Feb 2013, 22:05 | |
| Bucuresti-Belgrad poti merge asa : Bucuresti-Timisoara cu 1695 apoi Timisoara-Vrsac ai legatura la 8:20 din TM , ajunge la 8:52 (9:52) ora nostra apoi Vrsac-Beograd Dunav pleaca la 9:52 si ajunge la 11:30 Din Timisoara este Desiro iar trenul lor este tot un automotor nou si modern . Atentie in Belgrad ca trenul asta ajunge in gara Dunav nu in gara principala . La intoarcere este cam la fel . Beograd Dunav-Vrsac plecare 15:55 , sosire 17:36 Vrsac-Timisoara plecare 18:21 , sosire 20:55 Timisoara-Buc cu 1696 Drum Bun ! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Vin 01 Mar 2013, 18:21 | |
| Cum pot sa aflu cat costa un bilet pe relatia Bar-Kiev ? Nu ar fi rau de experimentat acest traseu de 50:03 ore , acum depinde si de pret , calatoria se face in vagon RZD . |
|
| |
FeroFan97
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 27 Localizare : Sfîntu Gheorghe Reputatie : 5817 Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 02 Mar 2013, 08:08 | |
| - Karpaty a scris:
- Cum pot sa aflu cat costa un bilet pe relatia Bar-Kiev ? Nu ar fi rau de experimentat acest traseu de 50:03 ore , acum depinde si de pret , calatoria se face in vagon RZD .
Bar, adică Бар din Ucraina ? În acel caz, tren există numai în zilele de Luni, Joi, Sâmbătă. Numărul trenului este 158K (Pass) Mogliev-Podolskiy - Kiev. Un bilet în vagon platzkart costă 28 de lei. Timpul de mers este 4 ore şi ceva. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 02 Mar 2013, 09:14 | |
| |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 02 Mar 2013, 12:05 | |
| |
|
| |
FeroFan97
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 27 Localizare : Sfîntu Gheorghe Reputatie : 5817 Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 02 Mar 2013, 12:32 | |
| Am înţeles. Aşadar, m-am uitat prin siteul lui RZD, am găsit numai vagon Moscova-Belgrad-Moscova. Vagonul soseşte în Budapesta cu "Tissa" (Mosk.-Budapest), de acolo mai departe până la Belgrad cu Avala (Praga-Belgrad), şi ajunge în Bar cu Pannonija (Subotica-Bar). Preţurile sunt pe distanţa Moscova-Belgrad. Sumele sunt în euro. Clasa 1. Dus: 200,7 Dus-Întors: 364,8 Clasa a 2.-a Dus: 170,1 Dus-Întors: 303,6 |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 02 Mar 2013, 12:36 | |
| Da , Bar din Muntenegru , este o localitate la marea Adriatica , am fost acolo de 2 ori cu trenul din Belgrad , acum as vrea un alt traseu Budapesta-Bar si apoi Bar-Kiev , banuiesc ca este cel mai lung drum cu trenu din Europa fara sa fie nevoie de viza de a intra in Rusia , cele mai lungi trasee din Europa se afla intre Rusia si alte destinatii din Europa dar pentru Rusia trebuie viza de asta am zis sa aleg acest traseu Muntenegru-Ucraina si ma intereseaza cat costa un bilet .
http://www.forumtrenuri.com/t735-balkanflexipass-2009 |
|
| |
Vioooorel
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Student in Bucuresti, Localitatea natala: Rm.Valcea Reputatie : 4582 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 20:56 | |
| As dori sa merg cu trenul pana la Viena cu Dacia , si la intoarcere sa trec si prin Budapesta.
Stie cineva daca se pot cumpara din Bucuresti de la casa internationala bilete RailJet, am gasit o oferta cu 19 euro ( http://www.oebb.at/en/Travelling_abroad/SparSchiene_Europa/Hungary/index.jsp ) Viena - Budapesta, biletul cu Dacia costand putin peste 30 de euro, in conditiile in care Viena-Bucuresti costa 39 euro cu Smart Tickets. N-as prefera sa cumpar bilete online sau de acolo. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 21:13 | |
| Oferta aia pe site la OBB este doar daca cumperi biletele de pe site , de ce sa nu cumperi biletul on-line ? eu saptamana trecuta am cumparat bilet on-line de pe site DB pe ruta Budapesta-Berlin 29 euro si in 2 zile a venit biletul in plic acasa . Biletele alea reduse nu se pot cumpara din Romania se pot cumpara doar la pret fara alte reduceri si Viena-Budapesta e posibil sa dai peste 39 de euro cat este acel bilet cu oferta Viena-Bucuresti , eu zic sa iti cumperi biletele on-line ca doar asa platesti un pret minim . Sa nu lasi cumpararea biletului pentru ziua cand mergi ca in acea zi o sa platesti biletul intreg fara reducere/oferta . |
|
| |
Warrior12
Numarul mesajelor : 157 Reputatie : 4707 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 21:44 | |
| - Vioooorel a scris:
- As dori sa merg cu trenul pana la Viena cu Dacia , si la intoarcere sa trec si prin Budapesta.
Stie cineva daca se pot cumpara din Bucuresti de la casa internationala bilete RailJet, am gasit o oferta cu 19 euro ( http://www.oebb.at/en/Travelling_abroad/SparSchiene_Europa/Hungary/index.jsp ) Viena - Budapesta, biletul cu Dacia costand putin peste 30 de euro, in conditiile in care Viena-Bucuresti costa 39 euro cu Smart Tickets. N-as prefera sa cumpar bilete online sau de acolo. Poti cumpara Brasov - Budapesta ( 19 euro ) si Budapesta-Viena (13 euro la Railjet) . Numai ca trebuie sa le cumperi cu cel putin 1 saptamana inainte. Biletul de 19 euro nu este valabil la Dacia , poti merge cu Ister-ul care parerea mea are un orar mai bun. Biletul pentru Viena il poti cumpara de pe site-ul MAV si il poti printa in gara din Budapesta la un automat pe baza unui cod primit prin email. |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 22:11 | |
| biletul Viena - Budapesta cu 19 euro se cumpara cel mai simplu online de la ÖBB. Este un bilet electronic: il cumperi (plata online cu cardul), il tiparesti, si te urci in tren, fara alte complicatii si drumuri la gara (trebuie sa ai si un act de identitate cu poza).
Biletul de 13 euro mentionat de Warrior (http://www.mav-start.hu/res/kszf_sparschiene-fortuna_bp-wien-2013.pdf) se poate cumpara online de la MAV, dar trebuie ridicat din Ungaria de la automat. Ai putea sa il recuperezi in Budapesta, la dus, in timp ce se manevreaza vagoanele si se schimba locomotiva, dar cum Dacia de obicei intarzie la sosire in Budapesta, se mai scurteaza din timpul de stationare...
In functie de oferta, casele de bilete internationale CFR au acces la bilete promotionale puse in vanzare de alte companii feroviare (de exemplu bilete promotionale MAV pentru EN Budapesta - Zürich exista la CFR la acelasi pret ca la MAV), deci ai putea sa intrebi de biletele de 13 sau 19 euro. Trebuie insa ca persoana de la ghiseu sa stie sau sa "nimereasca" codul tarif care da acces la aceste preturi promotionale. Insa, este posibil ca CFR sa nu poata vinde toate categoriile de bilete promotionale... |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 22:34 | |
| - Karpaty a scris:
- Oferta aia pe site la OBB este doar daca cumperi biletele de pe site , de ce sa nu cumperi biletul on-line ? eu saptamana trecuta am cumparat bilet on-line de pe site DB pe ruta Budapesta-Berlin 29 euro si in 2 zile a venit biletul in plic acasa . Biletele alea reduse nu se pot cumpara din Romania se pot cumpara doar la pret fara alte reduceri si Viena-Budapesta e posibil sa dai peste 39 de euro cat este acel bilet cu oferta Viena-Bucuresti , eu zic sa iti cumperi biletele on-line ca doar asa platesti un pret minim .
Sa nu lasi cumpararea biletului pentru ziua cand mergi ca in acea zi o sa platesti biletul intreg fara reducere/oferta . cu ce card? card normal cu plati pe net sau altfel de card? ai undeva optiunea sa primesti biletul acasa? exista tren din Budapesta direct la Berlin? la Budapesta te duci cu Ister, Corona sau altul? Ne poti face cu printscreen toata faza? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 22:54 | |
| - Rarau a scris:
cu ce card? card normal cu plati pe net sau altfel de card? Card bancar Nu ştiu dacă OBB acceptă Visa (prin 2008 nu puteai să faci nimic cu Visa în Austria, în schimb în 2009 am plătit inclusiv biletul de tramvai cu el), dar la MAV am plătit cu un ,,banal" card de debit Visa Electron. _________________ :TTT:
|
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Mar 2013, 22:57 | |
| Exista 2 trenuri directe Budapesta-Berlin |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale | |
| |
|
| |
| Intrebari si raspunsuri internationale | |
|