Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Intrebari si raspunsuri internationale

In jos 
+52
lapsanszkitamas
Sabik
Jhonyla
mishu
bochety
Hurricane
Spartan1948
redeme
Saruman
Vioooorel
kristi kkk
FeroFan97
spiderpc
Adirmvl
baiazid
KQQ
BL82
user dezactivat...
Luna
halmarius
daniel_c
COSTACHE MIHAIL
Costin.H
alex.alexus.tm
Re6/6
rich1974
Rarau
EuroNight
DUAL
alex1987
Warrior12
Silviu Sintea
mishu88
alliens
Razvan Tudor
M.I.C.I.
Adrian78
zorbas
Dr2005
nenuandrei
cristi CFR
Brogan Elena Margareta
Karl
lovekomotive
DAS 2011
pannonia express
AndiCFR
rizelgeorgel2004
razvan - trenuri
AlexD
Nesebar
ionutz85
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeLun 15 Apr 2013, 22:40

Spartan1948 a scris:
Cine ma poate ajuta cu un drumm ( trenuri,orase,legaturi,pret) pana in Bielefeld,Germania? Multumesc.

Link

tot aici gasesti si alte legaturi de care ai nevoie

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeLun 15 Apr 2013, 22:42

Multam fain Smile .
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeMar 16 Apr 2013, 00:22

Cred ca a venit momentul sa incep planurile...As dori sa merg vara asta pana in Madrid , Spania, bineinteles cu trenul. Ma gandeam sa merg cu bilete promotionale pana in Viena si de acolo sa folosesc Interrail ( 5/10 zile). Vreau sa stau doar cateva zile in Madrid si nu stiu daca imi ajung aceste 5 zile dus-intors. De asemenea am vazut ca este un EN 409 Paris ( Gare d'Austerlitz - am vazut-o asta vara Very Happy ) - Madrid-Chamartin. Aveti idee cat costa un loc la clasa a 2-a ? Care este gara principala in Madrid ? Este vreun TGV care cirucla de la Paris la Madrid ( as plati 20 de euro pentru un loc, stiind ca ajung mult mai repede decat cu EN) ? Nu m-as supara sa stau cateva ore in Paris.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 16:38

Trenul EN Paris-Madrid este tren hotel si stiu ca este destul de scump , un loc sare de 20 de euro . Trenuri TGV pe aceasta ruta nu sunt , mai este un tren EN Paris-Barcelona dar parca tot tren hotel este si acela .

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 19:16

Mersi de raspuns... Imi poti propune o ruta dinspre Austria sau Germania catre Spania ? De asemenea ,m-as incanta daca ai aproxima si cat ar costa rezervarea locului sau daca este obligatorie ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 19:27

Din Austria si Germania nu ai nimic direct catre Spania , acum 2-3 ani era un tren EN tot tren hotel din Zurich pana in Barcelona , acum nu stiu daca mai circula , pe www.db.de nu am mai gasit acest tren . Rezervarea este obligatorie la trenurile ce pleaca din Paris , au in compunere doar vagoane de dormit de aici si pretul ridicat , confortul este foarte bun dar cat costa rezervarea pentru o persoana nu pot sa spun ca nu stiu nimic sigur .

Am gasit pe http://www.renfe.com/ trenurile Paris-Madrid cel mai ieftin bilet 158 euro si Paris-Barcelona 149 euro , se pare ca ala din Zurich nu mai circula .

De exemplu am cautat pentru luna Iunie Paris-Madrid si am gasit pret promotional 96 euro .

V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6260
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 21:49

TrenHotel-ul "Elipsos" Barcelona – Zurich a fost anulat. In 2012 a circulat doar vara.
http://viajaentrenporeuropa.blogspot.ro/2013/01/renfe-suprime-el-trenhotel-barcelona.html

Sus In jos
bochety

Numarul mesajelor : 15
Reputatie : 4570
Data de inscriere : 04/06/2012

MesajSubiect: trenuri viteza   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 12:14

Poti ajunge cu trenuri de viteza de la Paris la Madrid dar cred ca o sa te coste cam mult.De curand s a dat in folosinta linia AVE Figueras-Barcelona,iar RENFE au introdus trenuri directe Figueras-Madrid.De asemenea trenurile TGV Paris-Figueras sunt puse in asa fel incat sa existe corespondenta imediata spre Madrid.Dar repet preturile sunt piperate,recent am fost pe ruta Madrid-Albacete si am dat 57 euro pe bilet
Sus In jos
Warrior12

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 17:27

Suna bine raspunsul tau ... Eu am sa folosesc un bilet Interrail cred si ma intereseaza doar rezervarea de loc si daca trebuie sa o platesc...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 17:31

InterRail-ul s-ar putea să nu fie valabil la trenuri de mare viteză sau să necesite diferenţe tarifare.
Ar fi bine să planifici din timp toată călătoria, e posibil să ieşi mai ieftin cu diverse oferte locale decât cu InterRail.

Warrior12

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 22:40

Pana in Austria am sa merg cu Fortuna si cu RJ din Budapesta, dar stiu ca la ICE nu trebuie rezervare sau tarife speciale si parca m-as plimba putin prin Germania si dupa putin prin Franta si vreau sa ajung si in Madrid pentru o saptamana... Interrail-ul de (10 din 22) suna tare bine. Pot merge cu trenuri de rang Regio, nu neaparat de viteza de la granita Franta-Spania. Din cate am inteles in posturi mai vechi de aici se gasesc locuri la TGV si cu 6 euro...
Sus In jos
Warrior12

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 22:56

Si daca stau sa calculez , cu ofertele locale tot cam la acelasi pret ajung , diferenta fiind ca am foarte multa flexibilitate cu un Interrail. De exemplu anul trecut am scos pentru Brasov - Paris Est putin sub 100 euro , dar la intoarcere am vrut sa "ma dau" cu ICE si am cheltuit dublu... Plus ca am avut probleme cu ungurii deoarece m-am zgarcit la 10 euro si am sfarsit prin a cumpara 2 bilete pentru acelasi tren. ( cu 2 bilete si prin Austria am avut ghinionul sa statu si in picioare Very Happy ) si banii cheltuiti au fost mult peste cat as fi dat pe Interrail. Nu luasem Interrail deoarece nu ma incadram in zilele de valabiliate si a trebuit sa am o ruta fixa , pe cand anul acesta doresc sa ma plimb. Vara , implicit concediul este dupa colt si am zis sa intreb aici stiind ca sunt utilizatorii care au mai facut astfel de expeditii si am mai multa incredere in sfaturile lor decat diverse blog-uri sau site-uri din Anglia.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 22:59

Daca vrei sa te plimbi si sa nu depinzi de un anumit tren atunci cu siguranta alege interrail , este un bilet foarte bun , la unele trenuri nu trebuie supliment dar la altele da , de regula la TGV si la trenurile de noapte .

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 23:06

Este o intrebare stupida , dar daca achizitionez biletul din Gara de Nord platesc in lei , nu ? De asemenea se pot face rezervari la anumite trenuri de noapte de aici ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 23:10

Daca il cumperi din Romania atunci cu siguranta il vei plati in lei dar atentie !!! nu e valabil pe teritoriul statului care il emite , adica pe CFR nu este valabil , daca pleci din Bucuresti atunci trebuie sa ai bilet separat pana la Curtici .
Rezervarile le poti lua si de la noi dar eu nu ti le recomand , mai bine la fata locului .

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Intrebari si raspunsuri internationale
Sus 
Pagina 16 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: