Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6157
Data de inscriere : 15/12/2009

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 14:50

@discoid21 felicitari Smile
si mie mi se pare o investitie buna cardul asta. Pt calatorii de 2000 lei pe an pt 2 pers, ai o reducere de aprox 500 lei la bilete Razz Mai ales daca nu tii neaparat sa cumperi bilete cu 21 zile inainte :d
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeVin 08 Iun 2012, 20:10

Stie cineva aceste noi trenuri de fac pendulari (parerea mea) Timisoara Nord-Stamora Moravita si retur 7686/7689/7688/7687 din 12 iunie sunt facute din vag uneia din garniturile trenurilor 360/361 anulate ? (cealalta pe ce tren o fi "aruncata" ?)

Gooooollllll Grecia 1-1.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeVin 08 Iun 2012, 20:55

Are 2x22-96 pe grupa de Timisoara, in rest Timisoara are la regio vagoane mai bune ca internationalul Smile)
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeVin 08 Iun 2012, 22:36

Marius 926 a scris:
Stie cineva aceste noi trenuri de fac pendulari (parerea mea) Timisoara Nord-Stamora Moravita si retur 7686/7689/7688/7687 din 12 iunie sunt facute din vag uneia din garniturile trenurilor 360/361 anulate ? (cealalta pe ce tren o fi "aruncata" ?)

Gooooollllll Grecia 1-1.

Vise Very Happy trenurile alea o sa fie cu DEZASTRO
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 01:06

Este posibil ca un tren de marfa sa aiba si vagon/vagoane de calatori in serviciul comercial ? Ma gandesc ca daca ar fi, s-ar putea atasa cate un vagon de calatori la unele trenuri de marfa de catre companiile private de transport feroviar de marfa, evident fiind vorba de viteze mici/timpi mari de deplasare pretul ar fi/ar trebui sa fie scazut, dar mie mi-ar place sa calatoresc cu marfarul.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 01:33

Nu, pentru ca, in primul rand, trenurile de marfa nu circula zilnic ca cele de calatori (circula cand e nevoie) si cand circula nu o fac la ore fixe. Au rang mic si stau mult prin gari dupa alte trenuri de rang mare mai ales pe linie simpla s.a.m.d...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 17:39

The Legend a scris:
Marius 926 a scris:

Gooooollllll Grecia 1-1.

Vise Very Happy trenurile alea o sa fie cu DEZASTRO
Dar sigur ajung la Belgrad? eu tot raman la ideea ca nu mai avem legatura directa cu acest oras si mai degraba aceste trenuri circula doar in relatia Timisoara Nord-Vrsac si retur, poate furniza cineva o informatie corecta daca aceste trenuri ajung la Belgrad?
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 17:58

Am si eu o intrebare : Ce compunere are R 9395 : Rosiori Nord ( 16 : 18 ) - Caracal ( 17 : 15 ) ?
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7371
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 23:11

De ce sunt montate sarmele in zona unde sinele sunt prinse cu joanta? Am intalnit si pe sectii neelectrificate si in statii dotate cu CEM, de exemplu in Leorda si Bucecea de pe 511 dar in Botosani nu exista asa ceva.
Poza nu-mi apartine.

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 P1040662
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 23:25

Pentru a asigura continuitatea circuitului sectiunii izolate.
Sinele impreuna formeaza un circuit, care odata scurtcircuitat de roata unui vagon,prin acel circuit se arata instalatiilor ca este acolo material rulant sau nu.
Buloanele si eclisa nu asigura intotdeauna o continuitate perfecta, si de aceea se pun acele conexiuni(doua la numar).
PS: era suficient sa intrebi intr-un singur loc.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeSam 09 Iun 2012, 23:53

Vlad a scris:
Nu, pentru ca, in primul rand, trenurile de marfa nu circula zilnic ca cele de calatori (circula cand e nevoie) si cand circula nu o fac la ore fixe. Au rang mic si stau mult prin gari dupa alte trenuri de rang mare mai ales pe linie simpla s.a.m.d...

Doar astea sa fie motivele ? Pai nu ar fi o problema chiar daca s-ar stii ca circula doar cand e nevoie de marfa si ca nu au program fix. Nu conteaza nici ca stau mult prin gari si deastea. Ce as merge eu cu 10-15 ron de la Petrosani la Bucuresti cu marfarul. Very Happy Chiar daca as face 2 zile. Si la fel cel putin inca un membru de pe forumu asta. Razz
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3335
Reputatie : 8738
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeDum 10 Iun 2012, 05:34

pai poti sa te faci paznic insotitor de marfare, sunt si de astia, numai ca daca vin minoritarii sa fure, tebuie sa si tragi

si eu as vrea sa merg cu marfarul, am si fost, cand eram mic, dar totusi nu am doua zile la dispozitie pana la Bucuresti.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeDum 10 Iun 2012, 11:33

ctln1991 a scris:
De ce sunt montate sarmele in zona unde sinele sunt prinse cu joanta? Am intalnit si pe sectii neelectrificate si in statii dotate cu CEM, de exemplu in Leorda si Bucecea de pe 511 dar in Botosani nu exista asa ceva.
Poza nu-mi apartine.

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 P1040662

Fotografia apartine lui ,,cortexedge"! Dar puteai citi ce scrie pe fotografie si sa specifici si public, caci asa este corect!Daca folosim materialele/munca altuia este bine sa specificam acest lucru. Nu mi-o lua in nume de rau!
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeDum 10 Iun 2012, 17:10

mitzaciobanu a scris:
pe site-ul MAV (?!) am gasit meniul din vagonul restaurant CFR (Muntenia/Dacia si Ister):

http://www.mav-start.hu/res/cfrgevaro_etlap.pdf

http://www.gevaro.ro/ro/index.php/servicii-catering

cred ca era mai bun siteul lor Smile

Catering

RESTAURANT-BAR IN INCINTA GARII DE NORD

S.C. ″CFR GEVARO″- S.A. are deosebita onoare să anunţe deschiderea restaurantului-bar situat în incinta Gării de Nord (vizavi de Sala de Aşteptare Clasa I, pe culoarul de intrare/ieşire dinspre Coloane).

Fie că sunteţi în tranzit prin Gara de Nord, fie că-i aşteptaţi pe cei dragi să sosească cu trenul, vă invităm să vă bucuraţi de preţuri foarte mici într-o atmosferă plăcută!

BUFET MEZANIN IN INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR

Prin bufetul MEZANIN, din incinta Ministerului Transporturilor, poarta G, vă oferim zilnic, la preţuri care sfidează concurenţa, gustări reci şi calde, ciorbe, supe, mâncăruri gătite, preparate la grătar, salate şi deserturi.
Vă invităm să ne treceţi pregul şi să vă delectaţi cu preparate care se încadrează atât în bucătăria tradiţională, cât şi în cea internaţională.

SERVICII DE CATERING COMPLET
Vă oferim o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanţia calităţii gastronomice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului, cât şi adaptarea lui la bugetul dumneavoastră. Toate acestea vă sunt furnizate de o echipă de profesionişti cu vastă experienţă în domeniu.
Indiferent de tipul de eveniment, societatea noastră vă pune la dispoziţie personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucătari, ospătari, barmani etc.), întocmeşte meniul, pregăteşte preparatele culinare şi se ocupă de amenajarea şi decorarea locaţiei, chiar la Dvs. acasă.
Oferiţi-ne încrederea dumneavoastră şi veţi beneficia de cele mai bune servicii! Lăsaţi grijile deoparte şi bucuraţi-vă de ceea ce înseamnă servicii complete de catering oferite de societatea noastră!
Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon Romtelecom 021/319.95.28 (38) interior 143.131, 175.221 sau 021/3164959
S.C. "CFR GEVARO“- S.A., pentru evenimente speciale!

Meniuri CATERING

Meniul zilei
Băuturi răcoritoare
Meniu vagoane restaurant în trafic internaţional

http://www.gevaro.ro/ro/images/gevaro/catering/cfrgevaro_menu.pdf
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5043
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitimeDum 10 Iun 2012, 18:32

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:

Fotografia apartine lui ,,cortexedge"! Dar puteai citi ce scrie pe fotografie si sa specifici si public, caci asa este corect!Daca folosim materialele/munca altuia este bine sa specificam acest lucru. Nu mi-o lua in nume de rau!

tocmai pentru evitarea acestor neintelegeri s-a inventat semnarea pozelor

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 58 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 58 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: