| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+100EuroNight andreiutzu huiu_goe Norbi PrisecaruFlorin Andrey_tm Kriszti219 ANDU2100HP Goanga daniel_c Rarau discoid21 bybyutza Nk11 mureseanu_976 costi_dumitru bostanesku gigel Volk cortexedge bogdan srl Teodor ionutz85 get. Razvan Karl cfr500 kristi kkk Adisoft1991s Radu Tudor raoul cnusi rich1974 KQQ stefan_br alinx3330 Raduku09 andrei florin Stratan-Tttggvv DAS 2011 buldozer2 membru inactiv laur 133 riciu Desiro256 Razvan Tudor cardinal Silver 060-EA078 bostanescu gigel George33 The Legend Cito tuborgtnp dany90 TVlad didinul Vale Vlad Costin.H AMX 97-0548-4 R936 TonyGFR vanchorusebulgaria Hurricane manuela halmarius razvan - trenuri ionutz72 Amiralul ldh80 redeme popovici Ionutz IonutCFR2009 rizelgeorgel2004 Luna ravers75 eu traian pannonia express decward Marius Iulian Caravelle_Zg AndiCFR Nesebar DPS Dr2005 COSTACHE MIHAIL Balto nenuandrei M.I.C.I. Vitosa DUAL AlexD Adrian78 cont dezactivat . Cobra cont inactiv lovekomotive ATM 104 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 21 Feb 2012, 14:51 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Sa permita si CFR CALATORI sa fie cumparate bilete de tren fara rezervare de loc macar pe ultimii 50-100 kilometri de circulatie la trenurile IR.
Nu pe ultimii 50-100, cred ca sub 100 de km sa nu mai ceara sa platim rezervare de loc....pe distante scurte chiar nu-i vad rostul, mai ales daca in 100 de km is 3-4 opriri, niciodata nu cred ca poate fi plin un tren IC si chiar si IR. Daca tot e computerizata treaba asta cu biletele, de ce sa nu marcheze o astfel de conditie in codul soft-ului, pe distante de 100 de km maxim sa nu mai elibereze rezervarea de loc. Inainte era la A cand puteai sa ceri fara rezervare ca era un numar de bilete care se puteau da fara loc. Acum eu stiu doar de RE-uri la care e total facultativa, multi dintre calatori nu prea stiu. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 21 Feb 2012, 15:02 | |
| Înainte se puteau da bilete fără loc pentru că locurile erau pe diagramă şi erau complicat de dat (aşa că tanti de la ghişeu nu se complica să dea loc pentru 30 - 40 km). De când cu xSell-ul, aşa ceva nu se mai poate (bine, se poate, dar casiera care dă aşa ceva trebuie să plătească ea din buzunar locurile respective). Îmi aduc aminte că, prin 2006, luam de la Braşov la Predeal bilet la Acc fără loc (dar invers nu... motiv pentru care făceam bltul la Acc că nu venea naşul prin tunel). După ce au băgat xSell la Braşov... m-am întors la Predeal doar cu personalul. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 21 Feb 2012, 15:36 | |
| tot din Brasov am venit de vreo cateva oricu A 1642 Baia-Mare-Brasov-Bucuresti.Nord cu bilet redus ptr studentii si fara loc cumparat noaptea in intervalul 01:30-03:00 parca cand se puteau elibera bilete fara loc din cauza sistemului, caserit mi-a zis ca pot sa stau in orice vagon ( ma rog doar in cele de clasa a 2-a ).
Mai e valabila oferta noaptea ?? o ora, o ora si ceva sa se poata cumpara bilete fara loc ??
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 21 Feb 2012, 16:04 | |
| Da, dar în acel interval se pot cumpăra bilete doar pentru trenurile care trec prin staţie atunci. Dacă trenul soseşte la 5 minute după ce se termină intervalul ăla, iei bilet cu loc emis în alea 5 minute. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 21 Feb 2012, 16:06 | |
| si care mai e intervalul in care se pot lua bilete ?
ma gandesc ca daca la vara mai scap pe R 3024 sa vin cu IR 1642. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 13:10 | |
| Eu nu sunt de acord sa se dea bilete fara loc la nici un tren, indiferent de motiv. Ca ar trebui sa nu coste 3 ron locu aia e alta treaba. Dar nu sunt de acord sa existe persoane ce sa stea in picioare pe culoare. Sau daca e sa fie, sa se dea reducere de disconfort atat celor ce merg in picioare, dar si celor ce au loc si sunt astfel inghesuiti. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 13:12 | |
| Unde ai mai mers tu inghesuit in tren? Nu ai prins vremurile in care comunele cu gari nu aveau autobuz si navetam pe scari, vara iarna.
|
|
| |
cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 13:16 | |
| - Luna a scris:
- Eu nu sunt de acord sa se dea bilete fara loc la nici un tren, indiferent de motiv. Ca ar trebui sa nu coste 3 ron locu aia e alta treaba. Dar nu sunt de acord sa existe persoane ce sa stea in picioare pe culoare. Sau daca e sa fie, sa se dea reducere de disconfort atat celor ce merg in picioare, dar si celor ce au loc si sunt astfel inghesuiti.
Ar fi o idee si asta, sa reduca pretul la rezervarea de loc, da, inteleg ca poate merita sa platesti atat rezervarea unui loc pentru o calatorie pe care o vei face peste 3-4 saptamani, dar daca iei biletul pe loc inainte de a soi trenul cu jumatate de ora, ori o scoate si da loc fiecarui calto in functie de venirea lui la casa... ori macar sa reduca tariful ca mi se pare o tampenie, auzi, iti rezervam loc pentru trenul care vine peste 5 minute....nu-i rezervare de loc ci o hotie:"Cum scoatem mai multe parale de la calatori". |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 13:19 | |
| - dan tm a scris:
- Unde ai mai mers tu inghesuit in tren? Nu ai prins vremurile in care comunele cu gari nu aveau autobuz si navetam pe scari, vara iarna.
In mai multe locuri, cel mai des in 1822/1821 in sezon. Si am prins si vremurile alea, chiar daca eram destul de mic pe atunci. @edward_w92 Rezervarea se refera la faptul ca nimeni nu va mai avea accelasi loc si ai garantat loc pe scaun pe intreaga durata a calatoriei, dupa mine s-ar putea face si direct in tren. |
|
| |
cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 14:39 | |
| Stiu ce vrea sa insemne rezervare, atat timp cat tu tai pe locul respectiv nu mai are nimeni acelasi loc, mare scofala....dar chestia ca " lasa, da-mi 3 lei ca-ti pastrez eu locul 5 minute si nu-l mai dau la altu'..." e aberatie, cum ziceam, mi se pare normal o rezervare de loc pentru un tren cu care vei circula peste 2-3-4 saptamani...dar nicidecum cu trenul din aceeasi zi la care astepti sa urci in el peste 10 minute. |
|
| |
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 15:00 | |
| - Luna a scris:
- Eu nu sunt de acord sa se dea bilete fara loc la nici un tren, indiferent de motiv. Ca ar trebui sa nu coste 3 ron locu aia e alta treaba. Dar nu sunt de acord sa existe persoane ce sa stea in picioare pe culoare. Sau daca e sa fie, sa se dea reducere de disconfort atat celor ce merg in picioare, dar si celor ce au loc si sunt astfel inghesuiti.
de acord in totalitate. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 16:22 | |
| CFR ar trebui sa se gandeasca la o modalitate pentru distante scurte sub 150km sau unde trenurile IR au o viteza medie de sub 40km/h si cu multe opriri sa scoata tarifarea de loc EX Deva-Simeria-Sibot-Vintu -Aba Iulia Teius-Aiud Cluj-Gherla-Dej-Beclean-Salva-Nasaud Ilva Mica Ilva Mica Vatra Dornei Campulung Vama Suceava Brasov-Predeal- Sinaia Campina-Ploiesti Sighisoara-Medias-Copsa Blaj -Teius Buzau-Rm Sarat Focsani Marasesti Adjud Suceava-Veresti-Dolhasca-Pascani Totusi la noi mai e vorba si de mentalitate daca nu s-ar vinde locuri cand te-ai duce la baie ti-ar ocupa unu locul urgent si cand vi te intreaba ai loc aici?Sa nu mai zic de trenurile regio unde stau intinsi unii pe 4 locuri si daca il deranjezi se uita la tine ca la avioane!!
Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Mier 22 Feb 2012, 17:16, editata de 1 ori |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 22 Feb 2012, 22:36 | |
| Maine va avea loc vreo licitatie pentru inchirierea altor linii secundare? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: xxxxx Mier 22 Feb 2012, 22:38 | |
| Razvan s-a amanat pana in 6-7 Martie
Dr2005 in comunism nu se facea marketing si management si cum CFRul e condus de comunisti .. Si presiunea FMI pe alta parte macar daca s-ar schimba ceva dar banii aia care nu mai merg in pierderile CFR merg la privati subventie!!
|
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8757 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 23 Feb 2012, 12:56 | |
| Ştie cineva dacă trenurile IR 1731,3006,1746,1583 circulă ? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|