Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
dany90

Numarul mesajelor : 54
Reputatie : 5293
Data de inscriere : 23/07/2010

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeDum 15 Ian 2012, 19:42

Salut vreau sa va cer o sugestie.peste ceva timp voi pleca la sinaia ,de plecat stiu cu ce plec dar la intoarceream vazut ca este acel tren regiotrans Brasov -Craiova mi se pare parca la 7 iar la diferenta mica de timp este si un regio al CFR.ce imi sugerati sa aleg si daca aveti idee cat cosa biletul la regiotrans Sinaia-bucuresti
Sus In jos
Caravelle_Zg
V.I.P Member
V.I.P Member
Caravelle_Zg

Numarul mesajelor : 857
Varsta : 33
Localizare : Arad, România
Reputatie : 6564
Data de inscriere : 05/09/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeDum 15 Ian 2012, 19:49

Bună seara! Cele două trenuri de care aţi amintit ca variantă de întoarcere sunt:

R3004 Sinaia 07:25 - 10:01 Bucureşti Nord (121 km)
R14064 Sinaia 07:13 - 09:06 Bucureşti Nord (121 km)

Preţul întreg al biletului este 17,20 RON indiferent ce tren alegeţi.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeDum 15 Ian 2012, 19:56

Eu as recomanda RegioTransul din cate am inteles are pret de R(egio) dar mers asemanator de IR. E doar o recomandare, nu stiu care sunt conditiile de calatorie la ei. Dar tinand cont de faptul ca se urca doar platitorii de bilet in RT, e mult mai curat si linistit decat un R de la CFR.
Sus In jos
dany90

Numarul mesajelor : 54
Reputatie : 5293
Data de inscriere : 23/07/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeDum 15 Ian 2012, 20:05

nu am gasit tarife regio cu reducere.cumva nu se acrorda,ma refer la elevi
Sus In jos
Caravelle_Zg
V.I.P Member
V.I.P Member
Caravelle_Zg

Numarul mesajelor : 857
Varsta : 33
Localizare : Arad, România
Reputatie : 6564
Data de inscriere : 05/09/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeDum 15 Ian 2012, 20:59

Ba da, se acordă.
CFR Călători http://www.cfrcalatori.ro/download/3467
Regiotrans http://www.regiotrans.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=536
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 04:58

Cu Regiotrans faci 1h50min, cu CFR faci 2h30min... la Regiotrans e rama RIO (vezi LINK), la CFR sunt etajate modernizate (deci înghesuială, loc pentru bagaje canci, geamuri care nu se deschid). Preţul e la fel.

cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 08:57

Dr2005 a scris:
înghesuială
sa inteleg ca merge multa lume cu trenul ala ? Smile

Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 09:17

Toate R de la CFR pe Bucuresti-Brasov sunt arhipline deoarece nimeni nu plateste biletul. Si cam asta e realitatea cu toate R de la CFR, maxim 10-20% au bilet daca au. Si din cauza asta e numai galagie, mizerie, inghesiuala si alte disconforturi. Asta pe M800 si M1000/M300 pana la Brasov.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 09:28

M-am referit la distanţa mică dintre locuri şi scaunele mititele, cu spaţiu de bagaje practic 0 (abia încape un ghiozdan de şcoală pe suporturile alea de deasupra scaunelor). Evident, blatiştii reprezintă un procent important din nr. de călători... un motiv în plus pentru utilizarea trenului de la Regiotrans.

AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 10:27

Dr2005 a scris:
Evident, blatiştii reprezintă un procent important din nr. de călători...

Din cauza asta nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 12 ani de zile, daca pana in anul 2000 bagam la greu pe tren, dupa 2000 nu am mai calatorit decat de 2 ori.
Mi-am propus sa calatoresc din nou cu trenul atunci cand numarul blatistilor nu depaseste 5%(adica niciodata) din calatori sau la privati. Atata timp cat platesc bilet vreau sa am liniste, curatenie si civilizatie iar din pacate lucrurile astea la privati se mai gasesc la CFR e dezastru, compunere facuta aiurea, vagoane foarte proaste ca interior , mersul trenurilor mai stricat ca asta nu cred ca poate sa fie, mizerie, tarani/ciobani/rromi le greu si asa mai departe.
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5410
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 10:30

ASA ESTE,COMPUNERILE TRENURILOR SUNT FACUTE HAOTIC,CU DIFERENTE MAJORE INTRE ACELASI RANG DE TREN,CU ETAJATE PE TRENURI D ELUNG PARCURS SI RANG SUPERIOR ETC,ETC ,ETC!!!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 10:40

Nu mai scrie cu Caps Lock, pe alte forumuri e motiv de suspendare cont treaba asta.Plus ca te mai iau si ochii.
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 10:52

AlexD a scris:
Dr2005 a scris:
Evident, blatiştii reprezintă un procent important din nr. de călători...

Din cauza asta nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 12 ani de zile, daca pana in anul 2000 bagam la greu pe tren, dupa 2000 nu am mai calatorit decat de 2 ori.
Mi-am propus sa calatoresc din nou cu trenul atunci cand numarul blatistilor nu depaseste 5%(adica niciodata) din calatori sau la privati. Atata timp cat platesc bilet vreau sa am liniste, curatenie si civilizatie iar din pacate lucrurile astea la privati se mai gasesc la CFR e dezastru, compunere facuta aiurea, vagoane foarte proaste ca interior , mersul trenurilor mai stricat ca asta nu cred ca poate sa fie, mizerie, tarani/ciobani/rromi le greu si asa mai departe.
Ce nu mi-a placut mie cand au facut modernizarile vagoanelor e ca la usile actionate automat n-au pus in loc de buton pentru desxhidere, cate un cititor cod bare....in codul de bare sa fi fost inclusa ora,data si trenul pentru care e biletul, si un sistem de operare montat pe locomotiva ca sa nu fie pe toate vagoanele cate unul, asa mecanicul introducea data, ora si numar tren si asta facea restul, deschidea usile doar la biletele valabile pentru trenul respectiv... sa nu-mi ziceti ca e prea scump sau mai stiu eu fiindca nu cred ca ar fi costat mai mult decat pierderile inregistrate de controlorii corupti.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 11:52

Pai si cum se urcau pasagerii?

Sa luam trenurile de rang superior, calatorul are bilet, il scaneazape cititorul de bare se deschide usa urca si apoi urmatorul calator asteapta sa se inchida usa, scaneaza si urca sau cum? ce stationare ar trebui sa aiba, dar mai ales ce faci la coborire ca oricum se deschid usile si ar putea ura cineva fara bilet.

Pa urma ce faci la personale?

Cum reglementezi asta in statia Vetel PO de exemplu?
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitimeLun 16 Ian 2012, 12:00

La ceva asemanator m-am gandit eu dar numai pe IR si IC. Cititor de cod de bare la cele 2 usi ale vagonului(doar pt scanat nu si pentru inchis/deschis usa) si senzori de greutate in scaune, iar daca sunt mai multe scaune activate decat cate bilete au fost scanate la urcarea in vagon sa inceapa niste ultrasunete de toata frumusetea prin vagom pana platesc toti bilet sau coboara iar nasii pot avea pentru fiecare tren in parte cate un aparat portabil de eliberat bilete cu coduri de bare. Atunci oamenii corecti se vor mobiliza si impotriva nasilor si a blatirtilor, altfel nu se mai poate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 18 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: