| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 17 Iul 2011, 20:22 | |
| Scrie clar acolo "Tichet Intreg" :roll: _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 17 Iul 2011, 22:03 | |
| Scrie dar parca biletul nu e intreg.Par e fi doua bucati alaturate. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 17 Iul 2011, 22:07 | |
| - AlexD a scris:
- Crezi ca ii intereseaza?Atat timp cat salaru' curge nici in pusca nu ii doare. Si un somalez cred ca e mai destept decat respectivul care a facut pagina aia/
Siteul nu e pentru noi, ci pentru aialalti pariaonati de Area 54. Ofera calatorii in timp. Ce e asa de complicat. Am sunat la agentia de voiaj sa intreb o legatura internationala si mi s-a recomandat siteul Bahn.de. asadar cei care stiu nu cauta pe infofer.ro.Siteul exista pentru ca nu mai e ,,european"sa fi o companie fara site. |
|
| |
mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5520 Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 17 Iul 2011, 23:51 | |
| Daca ii fortezi conexiune printr-un anumit oras, iti afiseaza toate conexiunile posibile in timp de 24 de ore. Adica, pentru sistem, daca stai mai putin de 24 de ore intr-un oras, conexiunea e considerata ok. Daca sortezi dupa durata conexiunii (se poate), afiseaza in ordinea corecta. Nu e cel mai bun sistem posibil, dar functioneaza - de altfel functioneaza identic cu SABRE si Amadeus - astea tot 24 h timp de conexiune maxim iti afiseaza.
O restrictie flexibila ar fi fost mai potrivita, daca se gasesc 0 conexiuni < 6 ore, se afiseaza si astea... dar macar sistemul functioneaza rezonabil. Si poti cumpara bilete on-line, ceea ce acum 3 ani parea utopic.
Casiera iti recomanda pentru international DB, pentru ca tot ce inseamna rezervare internationala in Europa Centrala este gestionat de DB. De altfel, CFR (ca toti ceilalti operatori din CEE) se folosesc de serverul de rezervari DB pentru a-ti elibera biletul. SCOTTY al ÖBB, pentru mers international, nu e nimic altceva decat o oglinda a serverului DB (pentru mers intern, cele doua se autosincronizeaza). La fel, MAV (Elvira) si CD folosesc tot DB ca sursa a datelor. Atentie - MAV foloseste un dump static, odata pe luna - daca se schimba mersul neasteptat, Elvira afiseaza aiureli. |
|
| |
catalinu'
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 35 Localizare : bacau Reputatie : 5486 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 09:25 | |
| Biletul era rupt pe trei sferturi, nu de tot.Alta poza nu am, poza e facuta prin geam la caseria garii. |
|
| |
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 12:52 | |
| - catalinu' a scris:
- Nu am stiut unde sa postez si am zis ca aici e cel mai indicat.Eroare tiparire bilet: Pascani-Timisoara 2.8 lei? wtf
E si bilet de rapid or fi facut astia reduceri de vara . |
|
| |
catalinu'
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 35 Localizare : bacau Reputatie : 5486 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 22:46 | |
| Nu se vede foarte clar ce rang e, dar daca e rapid, nici macar nu exista tren rapid pe ruta asta. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 22:57 | |
| Nu am sa repet ce am scris pe pagina cealalta. Dar sunt sigur ca aveti nevoie de un control oftalmologic cat si de un test de inteligenta.... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5520 Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 22:57 | |
| - edward_w92 a scris:
- catalinu' a scris:
- Nu am stiut unde sa postez si am zis ca aici e cel mai indicat.Eroare tiparire bilet: Pascani-Timisoara 2.8 lei? wtf
E si bilet de rapid or fi facut astia reduceri de vara .
Unde vedeti voi greseala? E un tichet de rezervare loc (primul rand), valabil exclusiv impreuna cu biletul (randul doi) pentru trenul A1765, vag. 5, locul 65. Costa 2.8 lei, ca toate rezervarile de loc (m-am uitat pe site-ul de la calatori). Poate omului nu i-a convenit locul, si casierul/casiera a rupt biletul, i-a eliberat tichet nou, si apoi l-a anulat pe cel vechi (ar fi foarte de treaba persoana care face asta - am cerut odata loc la geam in Ploiesti V., si doamna mi-a generat 3 tichete, a rupt doua, si mi l-a dat pe al treilea, mi-a zis apoi ca altfel nu stie sa aleaga locurile). |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 18 Iul 2011, 23:01 | |
| Atata discutie inutila pentru un tichet amarat |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 21 Iul 2011, 12:33 | |
| Ieri la IC 532 minunatul vagon de business era golut nu stiu la ce il mai taraie pana la Bucuresti!!!Mai bine l-ar face clasa a 1-a si gata!! O discutie in maxi taxi de la Deva-Hunedoara 2 tineri care veneau de la Timisoara: Nu ai cum sa faci 4 ore de la Timisoara la Deva!! Se aud zvonuri ca de la noul mers trenurile accelerat care circula pe Buzias sa circule pe Radna sau pe M900 pe Recas!!
Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Joi 21 Iul 2011, 22:32, editata de 1 ori |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 21 Iul 2011, 15:01 | |
| pei asa e mai mereu. eu nu am vazut mai mult de 5 calatori maxim in el.
|
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5702 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 21 Iul 2011, 22:25 | |
| - adrian78hd a scris:
- !!Mai bine l-ar face clasa a 1-a si gata!!
Pai cred ca asta si intetioneaza sa faca CFR. Va aduceti aminte ca pana luna trecuta pe site-ul CFR Calatori era un sondaj cu o intrebare : 'Daca ati avea posibilitatea sa utilizati internet in tren la clasa 1 ati ati opta alege aceasta varianta? " |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 21 Iul 2011, 22:36 | |
| - laur 133 a scris:
- adrian78hd a scris:
- !!Mai bine l-ar face clasa a 1-a si gata!!
Pai cred ca asta si intetioneaza sa faca CFR. Va aduceti aminte ca pana luna trecuta pe site-ul CFR Calatori era un sondaj cu o intrebare : 'Daca ati avea posibilitatea sa utilizati internet in tren la clasa 1 ati ati opta alege aceasta varianta? "
Pai scuza-ma sa dai 1 milion si ceva pentru ce?nici macar internet Wireless nu ai si nici macar o amarata de bautura nu iti da!! La fel si la 1828 2 vagoane 20-55 clasa a 2 a deci 6 locuri in compartiment si un vagon 19-54 tot 6 locuri in compartiment deci pentru ce diferenta de clasa? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 21 Iul 2011, 23:05 | |
| ptr masuta pe care 19-54 o are in plus fata de 20-55. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
|
| |