Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeLun 07 Mar 2011, 18:32

karpaty a scris:
20-55 ; 20-54 vor ajunge pe personale , nu favorizeaza pe nimeni pentru ca aceste vagoane sunt modernizate acum x ani , nu ofera conditii optime pentru accelerate , nu au prize nu au clima , deci nu au ce cauta pe trenuri superioare .

Si preferi jegurile 20-49-200 cu clima nefunctionala (cu sursa statica zgomotoasa), prize defecte si geamuri prea mizerabile sa pozezi prin ele ? Oricum cui ii pasa de facilitatile oferite daca si asa nu se tine cont ? Sa fie confortabil si atat. Ca de exemplu babele de 60-70 ani nu folosesc priza electrica, pentru simplul fapt ca n-au la ce Laughing

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6194
Data de inscriere : 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeLun 07 Mar 2011, 19:58

bataie de joc la CFR:trenul P 5106 avand in compunere doua vagoane etajate 36-16 si 26-16,umplute pana la refuz de aproximativ 500 de calatori
mentionez faptul ca P5104 este anulat saptamana aceasta datorita lucrarilor de la Putna Seaca
ambele trenuri circula pe relatia Marasesti-Buzau
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeLun 07 Mar 2011, 20:51

mureseanu_976 a scris:
karpaty a scris:
20-55 ; 20-54 vor ajunge pe personale , nu favorizeaza pe nimeni pentru ca aceste vagoane sunt modernizate acum x ani , nu ofera conditii optime pentru accelerate , nu au prize nu au clima , deci nu au ce cauta pe trenuri superioare .

Si preferi jegurile 20-49-200 cu clima nefunctionala (cu sursa statica zgomotoasa), prize defecte si geamuri prea mizerabile sa pozezi prin ele ? Oricum cui ii pasa de facilitatile oferite daca si asa nu se tine cont ? Sa fie confortabil si atat. Ca de exemplu babele de 60-70 ani nu folosesc priza electrica, pentru simplul fapt ca n-au la ce Laughing

Sincer prefer 20-49 pe accelerate si 20-54 sau 20-55 pe personale , in vest geamurile nu se deschid pentru a functiona bine climatizarea din vagoane deasta este climatizare nu sa stai cu geamul deschis . Am mers cu acc 1837 pe relatia Iasi-Timisoara care are vag 20-49 si a fost foarte ok . Asta vara am vazut calatori care desi functiona clima ei deschideau geamurile cica sa fie racoare cand afara erau 35 de grade , asta cum o cataloghezi ? eu zic ca e prostie multa in capul acelor persoane , atata timp cat functioneaza clima nu ai dece deschide geamul scurt . Si daca platesc un tarif superior fata de personal vreau sa am conditii nu sa merg vara la 35 de grade cu un accelerat care si in interior sunt 45 de grade , eu asa ceva nu concep , trenurile superioare trebuie sa aibe climatizare iar 20-54 si 20-55 nu au aceasta facilitate , unde mai pui ca si personalele au climatizare unele din ele deci e aiurea sa platesti un tarif superior si sa nu ai climatizare .

Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeLun 07 Mar 2011, 21:27

Fiecare cu conceptiile sale proprii.

Macar de mai bagau inca 50.000 Euro per vagon s-avem SASE locuri / compartiment si boghiuri cu frana pe disc, si desigur un salon in genul lui 20-76 cu locurile delimitate in 2 + 2. Asa pare un vagon de 2 bani facut la plesneala, dupa politica CFR-ului de a inghesui mai multi calatori in mai putine vagoane. Asa ca nema confort. :roll:

Eu sper totusi ca la vara vor baga 20-76 sau 22-76 / 96 pe sezoniere la rangul de R, ca altfel e discriminare sa vezi 20-49-200 si in R si in Acc, iar preturile catastrofal de mari. Si oricum nu mai merge multa lume la mare fiindca-i criza, iar cei care merg se orienteaza mai mult spre masina (asta daca n-ajunge benzina 7 lei / litrul). Deci n-o sa mai fie invalmaseala aia ca acum 5-6 ani cand stateau 10 oameni intr-un compartiment de 8 persoane... :roll:

Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeLun 07 Mar 2011, 21:52

Nu cred, in opinia mea, ca in sezonul cald un personal trebuie sa circule fara aer conditionat cum deasemenea in sezonul rece acelasi personal trebuie sa circule fara incalzire. Acesta trebuie sa fie un minim de confort termic al calatorilor si nu trebuie conditionat de pret sau diferenta de rang a trenului, mai ales ca din decembrie ne dorim sa aderam complet la cerintele de rang al trenurilor ca in toata Europa.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeMar 08 Mar 2011, 18:46

mureseanu_976 a scris:
Din motive inca neelucidate garnitura trenului 4501 / 4543 / 4525 Brasov - Deda... Tirgu Mures... Razboieni (4 vagoane 21-47) au fost inlocuite cu 4 vagoane 20-55 Blee. Rusine CFR-ului ca "favorizeaza" taranimea din personale si "extermina" calatorii de rang superior ! Mad

Aceeasi poveste si cu garnitura TE care circula 1 data la 2 zile (in celelalte circula pana acum 21-47) Evil or Very Mad

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 DSCF0007

Deja cred ca si-au pierdut un calator pretios : eu in sine !

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeMier 09 Mar 2011, 18:47

Ieri am calatorit cu A1824 Cluj-Buc N mi se pare o mare prostie sa aiba 8 vagoane pe traseul Cluj -Tirgu Jiu de unde incepe sa fie majoritatea calatorilor spre Bucuresti tinand cont ca acuma el nu mai intra prin Simeria..Mai normal mi se parea sa ii ataseze in Petrosani 4 vagoane si sa vine de la Cluj 4 vagoane ..Aseara perechea lui 1825 in primul vagon eram 5 oameni si aici circula gol din cauza ca 1725 Buc Tirgu Jiu pleaca cu 2 ore inaintea lui si majoritatea calatorilor spre Craiova si Tirgu Jiu merg cu el
Sus In jos
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

Numarul mesajelor : 318
Varsta : 37
Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801
Reputatie : 5657
Data de inscriere : 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 10 Mar 2011, 23:01

mureseanu_976 a scris:
mureseanu_976 a scris:
Din motive inca neelucidate garnitura trenului 4501 / 4543 / 4525 Brasov - Deda... Tirgu Mures... Razboieni (4 vagoane 21-47) au fost inlocuite cu 4 vagoane 20-55 Blee. Rusine CFR-ului ca "favorizeaza" taranimea din personale si "extermina" calatorii de rang superior ! Mad

Aceeasi poveste si cu garnitura TE care circula 1 data la 2 zile (in celelalte circula pana acum 21-47) Evil or Very Mad

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 DSCF0007

Deja cred ca si-au pierdut un calator pretios : eu in sine !
Auzi domnule Mureseanu, daca tu iti permiti sa mergi cu trenurile de rang superior si te consideri asa ''pretios'' , nu inseamna ca trebuie sa-i judeci pe ceilalti. E drept ca sunt destui neciopliti in personale, dar nu uita ca multi merg cu personalul din lipsa de bani, dar nu ma astept ca un puşti de 16 ani sa inteleaga aceste lucruri. Si eu mi-as dori sa am totul de-a gata, sa merg cu trenurile de rang superior, dar asta nu se poate. Eu folosesc peste tot pe unde ma duc trenul personal, indiferent de distanta. N-am mai pus piciorul intr-un accelerat de peste un an de zile si sunt destui ca mine. Si, in plus, nici nu sunt vesnic nemultumit ca altii, carora nu le place nimic. Mie-mi plac trenurile romanesti cu toate defectele si lipsurile lor. Imi cer scuze daca supar, dar asta e parerea mea
Sus In jos
https://www.facebook.com/sulzerul0733
vilhelm

Numarul mesajelor : 56
Reputatie : 5077
Data de inscriere : 24/02/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeSam 12 Mar 2011, 13:57

Foarte bine zis DL. Sulzerul 0733. Ar trebuii sa taci muresene , nu esti deloc pretios , un singur om nu inseamna nimic pentru CFR. Sunt altii care circula poate zilnic cu trenuri rapide si inter-city , care dau bani grei pe tren.....Asa ca , mai bine asculta ,si nu tot filozofa cu datul pe burta.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeSam 12 Mar 2011, 21:39

Mai bine taci tu ca nu esti obligat sa-mi respecti parerea.
In al doilea rand suntem mult mai multi oameni nemultumiti de situatia asta.
Si-n al treilea rand du-te cu un personal plin de oameni de 2 bani si fara 7 ani de-acasa, analizeaza-le comportamentul si pe urma revii cu "parerile" tale personale.

Inchei off-topicul.

Sus In jos
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

Numarul mesajelor : 318
Varsta : 37
Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801
Reputatie : 5657
Data de inscriere : 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeDum 13 Mar 2011, 08:44

Cu riscul de a fi bannat(din nou) trebuie sa-mi expun din nou parerea: Mureşene, du-te ma si mai plimba-te si lasa-ne cu aerele tale de copil rasfatat. Vreau sa te intreb cine esti tu de iti permiti sa judeci o categorie de oameni? La criza asta nenorocita,omul obisnui abia isi mai poate cumpara mancarea zilnica si tu crezi ca le mai arde sa mearga cu trenuri de rang superior? Eu daca pt un drum de 380 km prefer sa schimb 4 trenuri si sa stau ore intregi prin te miri ce gara, doar pentru ca e mai ieftin, inseamna ca sunt o j a vra, cum insinuezi tu? In numele ''ja vrelor'' vreau sa-ti ''multumesc'' pentru ''compliment''
Sus In jos
https://www.facebook.com/sulzerul0733
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeDum 13 Mar 2011, 09:28

Sulzere, iti bati capul degeaba, atat timp cat mami si tati finanteaza unii sunt rupti complet de realitate. Nu ii doresc sa ajunga ca mine cu un parinte in spital si eu ne platit de un patron *&%&(()^% din luna Decembrie 2010...macar sa aiba bunul simt fata de "muritorii" de rand si sa taca dar la capitolul bun simt nu avem cei 7 ani de acasa...
Oricum nu inteleg de ce iti faci griji cu banarea...administratorii acestui forum nu vad ca "buba" e in partea cealalta nu la tine?Daca administratorii dorm buba creste din ce in ce mai mult pana pocneste...
Sus In jos
mardaryroby
V.I.P Member
V.I.P Member
mardaryroby

Numarul mesajelor : 251
Varsta : 46
Localizare : Iasi, Romania
Reputatie : 6218
Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeDum 13 Mar 2011, 11:02

mureseanu_976, stiu ca ai calitati remarcabile de pasionat si de fotograf, ca stai bine la capitotul cai ferate, dar pentru comportamentul tau pe acest forum esti momentan banat.
Sus In jos
http://rrt-group.com
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeDum 13 Mar 2011, 12:49

Daca mergi cu personalul esti un om de 2 lei ??? frumoasa gandire , si ca el sunt multi in tara asta care gandesc asa , exemplele pot continua numai daca mergi cu un rapid sau IC esti cineva cunosc personal o persoana care merge numai la rapid clasa 1 ca nu poate merge cu altceva , evident banii sunt de la parintii sau mai sunt destui care zic ca daca ai o dacie esti un nimic fata de ei care au masini straine ori ca daca stai la bloc fata de cei ce au vile si vilute pe langa orase , si multe altele . Eu unu la fel fac cand merg undeva combin personale cu personale doar doar sa ies mai ieftin pentru ca nu imi permit sa dau bani pe un tren superior cand cu diferenta dintre personal si acc sau rapid poti merge mai mult cu alte personale . Bilete la accelerate daca imi iau si asta se intampla foarte rar planific din timp plecarea si iau biletul cu peste 22 de zile inainte sa prind reducere de 13% si daca merg cu acc merg pe distanta foarte mare gen Buc-Satu Mare sau Iasi-Timisoara , la rapid sau IC nu am cumparat bilet niciodata si nici nu folosesc aceste trenuri ca sunt foarte scumpe si pentru faptul ca uni dintre noi nu ne permitem aceste trenuri suntem jigniti si facuti "oameni de 2 lei" plus ca nu meritam un minim de confort numai cei cu bani sa benefecieze de confort , urat foarte urat din partea acestor persoane si aici e de vina educatia pe care a primit-o de acasa sau de unde a primit educatia , acei parinti care ofera totul copiilor , scuze de off topic aici inchei desi ar mai fi multe de spus dar nu este topicul perfect .

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitimeDum 13 Mar 2011, 19:09

adrian78hd a scris:
Ieri am calatorit cu A1824 Cluj-Buc N mi se pare o mare prostie sa aiba 8 vagoane pe traseul Cluj -Tirgu Jiu de unde incepe sa fie majoritatea calatorilor spre Bucuresti tinand cont ca acuma el nu mai intra prin Simeria..Mai normal mi se parea sa ii ataseze in Petrosani 4 vagoane si sa vine de la Cluj 4 vagoane ..Aseara perechea lui 1825 in primul vagon eram 5 oameni si aici circula gol din cauza ca 1725 Buc Tirgu Jiu pleaca cu 2 ore inaintea lui si majoritatea calatorilor spre Craiova si Tirgu Jiu merg cu el

Da mai Adi ,dar traim in epoca de piatra .. mai bine care 8 vagoane cu 5 calatori decat 4 Smile.Aici pare a fii o schema CFR in a scoate ramura de Arad,din joc .. Stii cand era ramura de Arad ca erau calatori .. apoi nu au mai atasat-o ,iar calatoru nu merge de la Arad la Bucuresti sa schimbe 13 trenuri .. era lumea care se urca din Simeria (venita probabil din Deva,HD) .. apoi a scos complet Simeria din bucla .. si crede-ma si pe mine ma macina raspunsul la intrebarea "de ce ?!?" .. ce am vazut e ca noua garnitura a lui 1823/4 e demna de filme SF .. nu e un lucru rau ,dar exista alte accelerate/rapide jalnice in tara asta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 49 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 49 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: